HWSW Informatikai Kerekasztal: Márkás vs. Noname - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Márkás vs. Noname

#41 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 26. 18:47

Idézet

Idézet

Idézet

Márkás.Az tovább tart elvileg
Mennyivel tovább?
Sokkal....pl. egy noname kontroller tönkremehet pár hónap alatt míg az eredeti 10 év után is jó(saját tapasztalat)
PS One kontrollerekről van szó

#42 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 19:06

A Sony másik neve a MINŐSÉG!PSX-emet már rég eladtam,és a gyereknek még mindíg működik,aztmondta hogy jó vétel volt!

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#43 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 20:12

A Panasonic házimozinkkal csak egyetlen egy baj van, mégpedig, h nem olvassa be DVD-ről az MP3-akat.. ugye mekkora tragedy? Kép Csak CD-ről eszi, a Panda DVD-ről is viszi, de annak a minősége.. leírhatatlan.. a kinézete is ocsmány.. A Panasonic formás, egyedi darab, és a hangzása az valami eszméletlen. Tiszta, éles hangzás. Ami a PC-mre van rádugva hangfal (Genius SW.5.1) már kevésbé szebb hangot ad ki magából, kicsit olyan mormogós (Kép), de a mélynyomója 10/10-es..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#44 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 20:17

1 értelműen márkás!
Kép

#45 Felhasználó inaktív   NASA90 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 25. 21:16

Idézet

A Sony másik neve a MINŐSÉG!PSX-emet már rég eladtam,és a gyereknek még mindíg működik,aztmondta hogy jó vétel volt!
Hát igen, a Sony termékei elég sokáig húzzák ugyanazzal a minőséggelKép, amellyel megvetted azt a boltba, máskérdés, hogy ár/teljesítmény arányban nem a legjobbak sajnaKép....

#46 Felhasználó inaktív   NASA90 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 21:21

Idézet

A Panasonic házimozinkkal csak egyetlen egy baj van, mégpedig, h nem olvassa be DVD-ről az MP3-akat.. ugye mekkora tragedy? Kép Csak CD-ről eszi, a Panda DVD-ről is viszi, de annak a minősége.. leírhatatlan.. a kinézete is ocsmány.. A Panasonic formás, egyedi darab, és a hangzása az valami eszméletlen. Tiszta, éles hangzás. Ami a PC-mre van rádugva hangfal (Genius SW.5.1) már kevésbé szebb hangot ad ki magából, kicsit olyan mormogós (Kép), de a mélynyomója 10/10-es..Kép
Nekem is Genius SW5.1 HT van, de amit produkál az leírhatatlanKép, a mélynyomója már alapból ablakot törKép, a center is nagyon szépen szól, de az első/hátsó szateliteknél azért vannak élesebben szólóak, pl Creative, Logitech.De szerintem amennyibe kerül annyiért nagyon megériKépKép.

Márkás!Kép

#47 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 13:32

Idézet

...de amit produkál az leírhatatlanKép, a mélynyomója már alapból ablakot törKép, a center is nagyon szépen szól, de...
Tesóm Magnatját egyszer próbáltam ki vérlázítóan! Nem volt semmi (csak a sub 300 W)!

#48 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 05. 26. 13:52

A noname 90% felmondja a szolgálatot ha pl 5 nonamet veszel 1 eredeti árából akkkor jobban emgri az eredeti!

#49 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 26. 13:56

Idézet

Idézet

Nekem is Genius SW5.1 HT van, de amit produkál az leírhatatlanKép, a mélynyomója már alapból ablakot törKép, a center is nagyon szépen szól, de az első/hátsó szateliteknél azért vannak élesebben szólóak, pl Creative, Logitech.De szerintem amennyibe kerül annyiért nagyon megériKépKép.

Márkás!Kép
Nekem is Genius van és tényleg irdatlan amit szól...egyszer sem tekertem fel maxra, mert 1/4 hangerőn a testeden érzed a hanghullámokat, ami a subból jön...én speciel azért vettem mert fadobozos nem műanyag és szép tiszta hangja van!

#50 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 16:51

Idézet

Idézet

Hát igen, a Sony termékei elég sokáig húzzák ugyanazzal a minőséggelKép, amellyel megvetted azt a boltba, máskérdés, hogy ár/teljesítmény arányban nem a legjobbak sajnaKép....
Azért ennyire általánosságban nem igaz. Pl Sony Ericsonok ár/érték arányban jobbak mint a Nokiák, vagy a Sony MP3 lejátszók. Hát én márka párti vagyok nagyon. Kép Főleg Sony. Kép

#51 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 26. 17:00

Igen a SE sokkal könnyeb kezelni mint egy nokiát és többet tud persze evvel nem a symbianos nokiákra célzok!

#52 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 17:13

ha a sony masik neve a minoseg akkor legyszives vegyel egy vaio notebookot es megsimered a sony arnyoldalat... akinek ismerettsegi koromben van/volt vaioja (hozzavetolegesen 15 ember) az mind gyulolte es szidta mint a bokrot! koztuk en is... soha tobbet nem vennek vaio-t! a psp-mmel meg vagyok elegedve hozzateszem, de a sony nem olyan leanyalom mint egyesek hiszik. raadasul a supportjuk is nevettseges, a markaszerviz is az (2 kulon orszaggal van tapasztalatom, magyaorszaggal nincs mivel nem letezik otthon vaio szerviz se ertekesites). telefon temaban meg?.. volt mindenfele telefonom de a nokiaknal ragadtam le. soha semmi bajom nem volt veluk (massal sem) de valahogy ok allnak a szivemhez kozel. most mar lassan ket eve egy 8800 black-et nyuzok. iszonyat buta telefon de tokeletesen mukodik es kiszolgal. motorolakat iszonyat butanak tartom, sony ericcson meg csak egyszeruen nem fogott meg soha...
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#53 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 17:39

Az, hogy a rengeteg cucc közül amit csinálnak egy nem olyan amilyennek lennie kéne még nem jelenti, hogy a cég is olyan. :Đ Nekem is volt sokféle telefonom, viszont a Nokiáimmal nem voltam megelégedve. :-D

#54 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 19:01

A MODERÁTOROK BENÉZHETNÉNEK A BLABLA TOPICB....ha benéztek töröljék ezt a hozzászólásom mert nem témábavágó csak ideírtam hirtelen

#55 Felhasználó inaktív   Mateee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 15:39

Idézet

A MODERÁTOROK BENÉZHETNÉNEK A BLABLA TOPICB....ha benéztek töröljék ezt a hozzászólásom mert nem témábavágó csak ideírtam hirtelen
te is tudod törölni

#56 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 17:34

Idézet

Idézet

Idézet

Azért ennyire általánosságban nem igaz. Pl Sony Ericsonok ár/érték arányban jobbak mint a Nokiák, vagy a Sony MP3 lejátszók. Hát én márka párti vagyok nagyon. Kép Főleg Sony. Kép
Teny a Sony a legjobb.am en is marka parti vagyok. :Đ
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#57 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:00

Idézet

Idézet

Sony powaa, de azért ez a Samsung MP3-player szerintem odaveri a Sony walkmanjait! Ma volt alakalmam kipróbálni és elég fasza.

#58 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:07

Idézet

Idézet

Idézet

Sony powaa, de azért ez a Samsung MP3-player szerintem odaveri a Sony walkmanjait! Ma volt alakalmam kipróbálni és elég fasza.
Ja a Samsung ok is jok,de ez eleg draga lehet.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#59 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ja a Samsung ok is jok,de ez eleg draga lehet.
30e és megéri, osztálytársamnak van. 8gb bluetooth és a hangzás sem utolsó eegy jobbfajta füleseen.

#60 Felhasználó inaktív   responze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 22:04

Hali. Ez egy érdekes téma... márka v. noname. Nos van hogy a márkás is csődöt mond, ugyan úgy mint a "noname"
Ettől függetlenül a márka mellett szavazok... de persze van egy felső határ, hiába márka, nem adok annyi pénzt érte, esze veszett bolond dolog... hiába kerül sokba, attól még nem jó, inkább a minőség számít szerintem, akár mi legyen az, egy póló v. egy lejátszó... és nem minden esetben a drágább a jobb minőségű.
"We're entertaining you."

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó