HWSW Informatikai Kerekasztal: Burnout Paradise - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Burnout Paradise

#61 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 28. 10:10

Idézet

hello

a burnuot paradise ban vannak Motorok?

mert itt egy videoban az van csak nem tom igaz e http://youtube.com/w...feature=related

mert ugy tudtam csak autos játék

léci ha tudjátok irjátok meg

kőszi

Mintha a Criterion honlapján olvastam volna még régebben valami hasonlóról. Talán valami letőlthető tartalom, de szerintem nem fake a videó.

#62 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 10:15

Idézet

Idézet

hello

a burnuot paradise ban vannak Motorok?

mert itt egy videoban az van csak nem tom igaz e http://youtube.com/w...feature=related

mert ugy tudtam csak autos játék

léci ha tudjátok irjátok meg

kőszi

Mintha a Criterion honlapján olvastam volna még régebben valami hasonlóról. Talán valami letőlthető tartalom, de szerintem nem fake a videó.
gametrailers.com is fent van egy ilyesmi video , nem tudod esetleg PS storen fent van valami letőlthető tartalom?
vagy lesz e valami ilyesmi?

#63 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 10:32

Idézet

Idézet

gametrailers.com is fent van egy ilyesmi video , nem tudod esetleg PS storen fent van valami letőlthető tartalom?
vagy lesz e valami ilyesmi?
Nem tudom, annyit tudok tanácsolni, hogy nézd meg a Criterion honlapján, biztosan találsz valami infót erről.

#64 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 12:58

Burnout Paradise-t cserélnék (1X használt 10 percet, német francia olasz nyelvű) angol nyelvű Formula One: Championship Editionra. Azért válnék meg tőle, mert az angol játékokat gyűjtöm. Vagy csere angol nyelvű Burnout Paradise-ra.

#65 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 13:17

Idézet

Burnout Paradise-t cserélnék (1X használt 10 percet, német francia olasz nyelvű) angol nyelvű Formula One: Championship Editionra. Azért válnék meg tőle, mert az angol játékokat gyűjtöm. Vagy csere angol nyelvű Burnout Paradise-ra.
Próbáld meg a játékcsere.hu-n, ráfizetéssel is, de biztos kapsz angol verziót. Megválni nem érdemes tőle! Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#66 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 13:24

Idézet

Idézet

Próbáld meg a játékcsere.hu-n, ráfizetéssel is, de biztos kapsz angol verziót. Megválni nem érdemes tőle! Kép
OK, köszi. Az a francia locsogás 5 perc után kikészített...legalább lehetne németre váltani...

#67 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 13:27

Mikor is jön PC-re? Volt hír hogy lesz.

#68 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 13:46

Idézet

Én szerintem csak jövőre, addig a DLC tartalmakkal foglalkoznak amelyből lesz még egy pár. A "Davis" névre keresztelt frissítés plusz 15 órányi játékidőt ad majd a motorozással. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#69 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 15. 21:48

Idézet

Idézet

Én szerintem csak jövőre, addig a DLC tartalmakkal foglalkoznak amelyből lesz még egy pár. A "Davis" névre keresztelt frissítés plusz 15 órányi játékidőt ad majd a motorozással. Kép
Plusz 15 óra? Nem túloztál? :Đ
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#70 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 20. 22:37

Nem rég szereztem a Burnout Paradise-t, nagyon komoly, de nem jöttem rá hogy hol s ogyan lehet behozni a crash modot(hozzáteszem szibte csak ez miatt tetszik a sorozat, a takedown-t azt jobban ismerem a ravenge kimaradt, de ha valaki tud segiteni az szóljon, köszi mindent

#71 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 24. 09:25

tjames kérte tőlem,h itt fejtsem ki,h miért is tetszik annyira a játék...
Kezdjük ott,h nekem már a demó is tetszett,de főleg Orsi volt oda érte. Órákig nyomta a demót,és tetszett neki az irányítás,meg a törés is. Nekem is bejött a játék,de úgy voltam vele,h majd egyszer meglesz,és ennyi.

A zene nagyon jó sztem,a grafika is bejön,és az irányítással sincs bajom,csak szegény Orsi szokott szentségelni,amikor tolatásnál elölről mutatja a kocsit a játék. H pontosabban mi is tetszik benne?!
A hangulat nagyon ott van sztem... Nem az az ész nélküli száguldás van,mint az eddigi Burnoutokban! Illetve az ész nélküli száguldás majdnem ugyanaz,de most látok is vmit a pályából-útból!Kép Tetszik az,h egy csomó mindent lehet csinálni a játékban. Pl. táblát törni,amiből van 120, lezárt területekre betörni,amiből van 400,és még sorolhatnám. 75 kocsi + 4 motor felhozatal is sztem baromi jónak tűnik. Emellett még ott van a napszak változás is.
Sokféle verseny van benne... Bár eddig csak inkább "Road Rage"-et nyomtam,ahol szét kell törni a többi autót.Kép Arra megyek,amerre akarok,olyan versenyt csinálok,amilyet akarok. Szabadság,szeretem...Kép
Online-on még csak nagyon keveset nyomtam,de az is bejövős. Igazából nem tudom megfogalmazni pontosan,h mitől jó igazán a játék,ezt érezni kell...Kép

// Amikor motorral megyek akkor megjelenik felül egy számláló,pl. 1:35:00 és alatta,h eddig én hány másodpercet mentem. Ez micsoda,illetve hova kell ilyenkor eljutni,mert a térképen semmit nem jelez,legalábbis én nem vettem észre! //

#72 Felhasználó inaktív   Sonny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 12:59

Kapható a játék, jó szórakozást hozzá.KépKép

#73 Felhasználó inaktív   mama2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 04. 10:12

Nekem lenne kettő problémám: leszedtem a játékot, és indul is. Az első töltésnél a csaj hangja magyar, de a játékban a fickóé aki adja az eligazításokat az nem. Ez mi akar lenni? Most direkt ilyen?:Kép

A másik: kb 5 perceknként bebugozik a játék. Vagy is nem is a játék hanem a kép. Csíkos lesz, elfeketedik, meg ilyenek.

Például így:Kép

Ez mi akar lenni?

#74 Felhasználó inaktív   Ilukin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 15:37

Sziasztok!
Akinek van EREDETI Burnoutja PC-re az küldjön PM-et msn címmel és lehetne rendezni baráti zúzásokat :Đ

#75 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 07. 15:46

Szerintem szuper a game de pl a versenyeket mért kellett igy elcsettinteni, meg a stuntok egy idő után már elég fárasztóak, kis odafigyelés kellett volna, á nem is az megvolt rendes munka volt ez csak szerintem rossz volt az elképzelés viszont a zúzós futamok nagyon ott vannak

#76 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 17:04

Sziasztok!

Szeretnék érdeklödni, hogy az ultimate box-ban mik az extrák?Olvastam róla egy keveset de sajnos a dlc nevek nem rémlenek, mivel eddig csak az alap játék volt meg boxra.Az az igazság hogy live nélkül is vagyok, és érdekelne hogy mik vannak benne pluszban, és hogy azért ezek miatt meg-e éri?

mindenkinek elöre is köszi

#77 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 17:39

nagyon tuti játék már megvan az A license szal lehet a multiban felvágni a király full nitrós kocsikkal.
nem vágom h megy ez a világranglista de 2 óra játék után 13 ik helyen voltam.
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#78 Felhasználó inaktív   Ilukin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 18:58

meg-e éri? internet nélkül nem igazán, kivéve ha másoltan szerzed meg...bonus content (DLC) a motorok, napszakváltozás, +online játékmódok meg 1-2+kocsi. asszem ennyi

a ranglista úgy megy, hogy a te versenybeli helyedet viszonyítja a saját illetve a többiek ranglista beli helyezéséhez (pl: több pont ha nálad jobb helyen lévő előtt végzel, kevesebb +pont ha hasonló helyű előtt végzel és még kevesebb +pont ha nálad lejjebb lévő emberke előtt végzel. -helyezés mértéke az előbb leírtakkal ellentétes)

spoiler (gag): a carson inferno brt van (inferno van burning route "ajándéka") tetején van egy crashbreaker ikon felfestve Kép

#79 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 19:35

Eredeti, karctalan (Classic-os, karácsonyra kaptam - feleslegesen) Burnout Paradise-omat cserélném ráfizetéssel UltimateBoxra! (xboxon van meg, és xboxosra cserélném!)

#80 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 21:12

Sziasztok kéne help.
Azért mert akarok neten játszani EREDETIVEL ÉS FULL verzioval.
Ezt irja ki a paradise online szerverek pillanatnyilag nem elérhetőek.Probálkoz késöbb.
Nem tudom hogy mi van de amugy megy minden meg ilyesmi ,csak nem tok fellépni .De van egy sanda gyanum, hogy csak jővő héten fogják a szervereket elindítan?Kép

PLZ HELP!!! Ha tudtok valamit Előre is Thx.Kép

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.