HWSW Informatikai Kerekasztal: Bioshock - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bioshock

#61 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 10. 01. 10:09

Idézet

Tudjátok hogy mi a rossz? Az, hogy egyszer ezt a gammát is elfeledik az emberek a Crysis miatt, meg a tőle mégújabb játékok miatt.KépKépKépKép
tod mi a gáz? hogy szerintem simán felejtős game, bs a system shock 1-2 folytatása lenne (emlékeztek rá? :Đ), de köszönő viszonyban sincsenek. nagyon nagyon vártam a bs-t, amikor játszottam vele, fogtam a fejem. szerintem qrvaszar, alig vannak ellenfelek stb (mármint típus). szépnek szép, vannak benne ötletes dolgok, de ezek mind voltak ss-ben, sőt még több. fps-t alapvetően nem szeretem, van pár ami megfog, asszittem, hogy ez is olyan lesz. hát nem. hackelés überlol, ss-ben jóval jobb volt.
ne szídjatok, nem globálisan mondom, hogy szar, de nekem kiba nem tetszett (2 régi nagy ss haverom is kb ugyan ekkorát csalódott).
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#62 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 01. 11:10

Idézet

Idézet

Tudjátok hogy mi a rossz? Az, hogy egyszer ezt a gammát is elfeledik az emberek a Crysis miatt, meg a tőle mégújabb játékok miatt.KépKépKépKép
tod mi a gáz? hogy szerintem simán felejtős game, bs a system shock 1-2 folytatása lenne (emlékeztek rá? :Đ), de köszönő viszonyban sincsenek. nagyon nagyon vártam a bs-t, amikor játszottam vele, fogtam a fejem. szerintem qrvaszar, alig vannak ellenfelek stb (mármint típus). szépnek szép, vannak benne ötletes dolgok, de ezek mind voltak ss-ben, sőt még több. fps-t alapvetően nem szeretem, van pár ami megfog, asszittem, hogy ez is olyan lesz. hát nem. hackelés überlol, ss-ben jóval jobb volt.
ne szídjatok, nem globálisan mondom, hogy szar, de nekem kiba nem tetszett (2 régi nagy ss haverom is kb ugyan ekkorát csalódott).
Sosem System shockoztam. Lehet ezért, de nekem a Bioshock Nagyon tetszik! És egyik általad leírt negatívummal sem értek egyet.
Kép
Kép
Kép

#63 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 10. 01. 11:40

Idézet

Idézet

Idézet

Sosem System shockoztam. Lehet ezért, de nekem a Bioshock Nagyon tetszik! És egyik általad leírt negatívummal sem értek egyet.
nem is kell, hogy 1etértsünk, nem is azért írtam :-D szerintem kiba kevés az ellenfelek száma, max 2 kezem kell hozzá, bár akkor sem használnám az összes újjam :D sshock über volt, kb azt az élményt vártam (eleje pl nagyon tetszett a bs-nek, de kb 1-1,5 óra játék után a tetszési index nagyon csökkent). szép, ami van benne az jól kidolgozott, de édes kevés (nekem, engem a dizájn kevésbbé érdekel, itt ez mondjuk teljesen ok, de annyira nem érdekel, ha a játék maga kevés). amúgy ahogy olvagattam a neten, a legtöbb sshock fan jó nagyon csalódott a bs-ben (van aki nem, de a legtöbben igen, akiket én ismerek, az mind egy nagyot csalódott, kb mint én). ai = 0, ismét csak hent-hent-hent, interaktivitás is 0 közeli, ahol van ott meg úgy van, hogy kiböki a szemed, ill a legtöbb must have a továbbjutáshoz. 2 végigjátszás, húúú, az uccsó csata meg egy wtfwasthat kategória. imho.
inkább nyomom tovább a crysis bétát és várom tovább az operation flashpoint 2-t és az armed assault 2-t.

edit: interaktivitás, mielőtt támadnak a bs fanok :D nekem az 2007-ben már nem interaktív, hogy 3 féle módon ölhetek, 1. fegyver hent, 2. környezet (áram a vízbe, stb), 3. ellenfelek egymást püffölik. 2007-ben ennél jóval többet várnék.

főleg, hogy 2002 óta várunk rá. így méginkább kevés (hozzáteszem, nagyon vártam, sokat vártam tőle, rettenet mód csalódtam).
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#64 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 01. 12:13

Szerintem csak nagyok az elvárásaid. Nagyon nagyok.
Kép
Kép
Kép

#65 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 10. 01. 12:32

Idézet

Szerintem csak nagyok az elvárásaid. Nagyon nagyok.
ez biztos, főleg, hogy nem szeretem a műfajt. csak az igazán jók (ami szerintem az) köt le, ilyen utóljára az armed assault volt (mai napig nyomom online) ill a stalker volt.

#66 Felhasználó inaktív   kiskalmar 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 06. 22:41

Idézet

nah végigtoltam, kösz minden segítséget General Thomas és tjames!Kép

neked ehez segitség kell lol

#67 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 09. 19:14

Wii-re is kijönKépKépKépKép

#68 Felhasználó inaktív   JesusEnergy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 18:57

Hali!
Nem tom h volt már-e róla szó de nekem abban kéne segíteni h honnan lehet leszedni azt a patch-et ami törli a telepítések számát?

#69 Felhasználó inaktív   JesusEnergy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 19:03

Én kicsengettem a 10.000 huf-t de nem bántam meg.Ez nekem megér ennyi pénzt!!!

#70 Felhasználó inaktív   Direct x 10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 21:20

végigvittem nagy game volt szerintem lessz második is mert mikor a végén kiszabadulnak a szörnyek gondolom utána a felszinen kell pusztitani a raptur embereit

Alaplap:Asus P5B
CPU:Intel Pentium D 805
CPU Speed:2.6GHz
System Ram::4Gb DDR2 Kingmax 800MHz Ram
Video Card:Asus EN 8800GTS 320MB
Sound Card:SoundMax
Merevlemez:250GB+160GB Samsung Sata
Táp:Chieftec GPS-500AB A 500W
Gépház:Chieftec Giga GX-01BW-OP
Nyomtato:Canon Pixma IP2200
Monitor:LG Flatron L1740P
Hangfal:Logitech X-540
Billentyüzet:Logitech G11

LG DVD iró+egy kék neon+12cm gépházhütő

#71 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 21:29

Idézet

végigvittem nagy game volt szerintem lessz második is mert mikor a végén kiszabadulnak a szörnyek gondolom utána a felszinen kell pusztitani a raptur embereit

ja!Több része lessz!De te a rossz befejezést választottad,vidd végig ugy hogy megmented a leittle sistereket,és más lessz a vége!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#72 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 05. 21:34

Idézet

Idézet

ja!Több része lessz!De te a rossz befejezést választottad,vidd végig ugy hogy megmented a leittle sistereket,és más lessz a vége!

és állítólag van mégegy befejezés. Csak kár, hogy nem láttam

#73 Felhasználó inaktív   JesusEnergy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 06:36

Volt egy riport a 2K egyik emberével és azt nyilatkozta h nem lesz következő rész hanem a harci elemeket akarják fejleszteni,mivel még nagyon sokat kilehet belőle hozni és ezáltal fokozni a játékélményt.Ennek én sem örülök viszont várom már a következő 2K játékot!!!
Jó játékot mindenkinek!Kép

#74 Felhasználó inaktív   reaperboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 19:41

Csá
Kérem segícsen valaki elakadtam a bioshockbana az "Olympos nemtomi" pályán amikor kódot kér a lifthez.Azt írja hogy "keresd a kódot a paparadzi naplójában a 3.ik emeleten" de má 3 hete keresem de sehol semmi...
PLEASE HELP MEEEE.....Kép

előre is megköszönök mindnet....

#75 Felhasználó inaktív   sssbgf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 07:01

Idézet

Csá
Kérem segícsen valaki elakadtam a bioshockbana az "Olympos nemtomi" pályán amikor kódot kér a lifthez.Azt írja hogy "keresd a kódot a paparadzi naplójában a 3.ik emeleten" de má 3 hete keresem de sehol semmi...
PLEASE HELP MEEEE.....Kép

előre is megköszönök mindnet....
Fúú az nagyon gáz rész tudom.. én is szenvedtem csomó idő.. De nem találtam sehol, kerestem a neten egy végigjátzsást és a kódot megnéztem.. :Đ Ez volt az egyetlen mód. http://www.thesource...p?md=dls&fc=10 Ide regisztálj, és szedd le a végigjátszást! GL @ HF!

#76 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 23. 07:07

Én nem akadtam ott meg! Gyakorlatilag elmondja mit kell csinálni. Sajnos nem emlékszem hogy mit, mivel már rég csináltam végig, de egy hét alatt kivittem mindenféle segítség nélkül. Szóval nem lehet megfejthetetlen!
Kép
Kép
Kép

#77 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 15:24

Ha megmentettem volna a little sistereket mi lett volna a vége?

#78 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 13:13

Miért van az h egyszerre csak két "varázslatot" tudok használni???

#79 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 22. 13:25

Mert annyi helyed van. Majd később lehet venni plusz slotokat és akkor berakhatsz többet is :Đ

#80 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 22. 16:17

Idézet

Miért van az h egyszerre csak két "varázslatot" tudok használni???
Glek jól mondja, később vehetsz (kapsz is) slot-ot, úgyhogy lehet több varázslatod is!
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6