Idézet
Idézet
Idézet
tod mi a gáz? hogy szerintem simán felejtős game, bs a system shock 1-2 folytatása lenne (emlékeztek rá? 

), de köszönő viszonyban sincsenek. nagyon nagyon vártam a bs-t, amikor játszottam vele, fogtam a fejem. szerintem qrvaszar, alig vannak ellenfelek stb (mármint típus). szépnek szép, vannak benne ötletes dolgok, de ezek mind voltak ss-ben, sőt még több. fps-t alapvetően nem szeretem, van pár ami megfog, asszittem, hogy ez is olyan lesz. hát nem. hackelés überlol, ss-ben jóval jobb volt. 
ne szídjatok, nem globálisan mondom, hogy szar, de nekem kiba nem tetszett (2 régi nagy ss haverom is kb ugyan ekkorát csalódott). 
Sosem System shockoztam. Lehet ezért, de nekem a Bioshock Nagyon tetszik! És egyik általad leírt negatívummal sem értek egyet. 
                 nem is kell, hogy 1etértsünk, nem is azért írtam 

szerintem kiba kevés az ellenfelek száma, max 2 kezem kell hozzá, bár akkor sem használnám az összes újjam 

sshock über volt, kb azt az élményt vártam (eleje pl nagyon tetszett a bs-nek, de kb 1-1,5 óra játék után a tetszési index nagyon csökkent). szép, ami van benne az jól kidolgozott, de édes kevés (nekem, engem a dizájn kevésbbé érdekel, itt ez mondjuk teljesen ok, de annyira nem érdekel, ha a játék maga kevés). amúgy ahogy olvagattam a neten, a legtöbb sshock fan jó nagyon csalódott a bs-ben (van aki nem, de a legtöbben igen, akiket én ismerek, az mind egy nagyot csalódott, kb mint én). ai = 0, ismét csak hent-hent-hent, interaktivitás is 0 közeli, ahol van ott meg úgy van, hogy kiböki a szemed, ill a legtöbb must have a továbbjutáshoz. 2 végigjátszás, húúú, az uccsó csata meg egy wtfwasthat kategória. imho. 
inkább nyomom tovább a crysis bétát és várom tovább az operation flashpoint 2-t és az armed assault 2-t.
edit: interaktivitás, mielőtt támadnak a bs fanok 

nekem az 2007-ben már nem interaktív, hogy 3 féle módon ölhetek, 1. fegyver hent, 2. környezet (áram a vízbe, stb),  3. ellenfelek egymást püffölik. 2007-ben ennél jóval többet várnék.
főleg, hogy 2002 óta várunk rá. így méginkább kevés (hozzáteszem, nagyon vártam, sokat vártam tőle, rettenet mód csalódtam).