Új GK!
Elküldve: 2007. 09. 09. 10:34
Srácok, látom mindenki elkezdett drámázni
Ez végülis jó, de nem kell megijedni, egyszerűen csak egy apró hiba történt, de javítottam!
hwsw staff
Elküldve: 2007. 09. 09. 10:39
Idézet
Srácok, látom mindenki elkezdett drámázni
Ez végülis jó, de nem kell megijedni, egyszerűen csak egy apró hiba történt, de javítottam! 
Elküldve: 2007. 09. 09. 14:19
Nem dráma volt, csak véleménynyilvánítás. Teljesen korrekt módon. És látod, a változtatás hatására elült a tömeg. Köszönjük
Elküldve: 2007. 09. 10. 05:02
Kíváncsiságból megkérdezem ,hogy miért lehet az, valahányszor tavaly számtech órán írtam volna üzenetet, nem akart működni, és írni se tudtam, egyszerűen leállt a töltés. (megnéztem, nincs a blokkoltak között a gépen a GK)
Elvileg mennie kellene, IE6 van ott, minden mod és hülyeség nélkül, de ha jól tom semmi sincs a feketelistára téve a szervergépen...
Ha van tippje valakinek, és helloszabi meg is tudnád csinálni akkor örök hálám kergetne a sírig:)
Elvileg mennie kellene, IE6 van ott, minden mod és hülyeség nélkül, de ha jól tom semmi sincs a feketelistára téve a szervergépen...
Ha van tippje valakinek, és helloszabi meg is tudnád csinálni akkor örök hálám kergetne a sírig:)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2007. 09. 11. 21:05
Egyébként a GK-nak mi köze a HWSW-hez? 
/Nemtom mé' ide írtam...
sry/
/Nemtom mé' ide írtam...
Elküldve: 2007. 09. 11. 21:10
Szeretnék segíteni az oldalnak!
A 10 legkeresettebb Wii játékot nem árt frissíteni.....
Ha vmikor átírjátok szóljatok és leírom a jelenlegi és jövőbeli legjobbakat
Elküldve: 2007. 09. 11. 22:54
Teljesen összekavarodtam a színváltástól
...eddig is szürke volt az aláírás szövege, vagy ennyire hülye és színvak vagyok????
Elküldve: 2007. 09. 11. 23:09
Idézet

Elküldve: 2007. 09. 12. 10:26
Idézet
Egyébként a GK-nak mi köze a HWSW-hez? 
/Nemtom mé' ide írtam...
sry/
/Nemtom mé' ide írtam...
Elküldve: 2007. 09. 12. 12:02
Idézet
Idézet
csak azért mert szerintem a ben10 protector of earth-nál jobb címek is vannak....
Elküldve: 2007. 09. 12. 12:15
Nálam mostanába begyorsult az oldal. Régebben mindik kellett várni elég sokat, hogy betöltsenek a doldok. Változtatott a mélyen tisztelt főnökség a szerveren vagy min, vagy csak én képzelődök???

Elküldve: 2007. 09. 12. 18:15
Idézet
a HWSW a társam a bűnben. Remélem kielégitő volt a válasz!
Elküldve: 2007. 09. 12. 19:08
Idézet
Idézet
a HWSW a társam a bűnben. Remélem kielégitő volt a válasz!
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 09. 13. 08:08
Idézet
Nálam mostanába begyorsult az oldal. Régebben mindik kellett várni elég sokat, hogy betöltsenek a doldok. Változtatott a mélyen tisztelt főnökség a szerveren vagy min, vagy csak én képzelődök???
Elküldve: 2007. 09. 13. 08:17
Bezony, szerverturbózás lehetett! Bár szerintem a fő ok talán inkább az hogy elkezdődött a suli. NAgy a pangás itt mostanában
Elküldve: 2007. 09. 13. 09:25
Nos, mielőtt még vadabb elképzelések kapnak szárnyra, a "társam a bűnben" azt jelenti, hogy partnerek vagyunk, jóban-rosszban! Semmi több és nincs köze a bűnözéshez! ![]()
Az oldal gyorsulását pedig igen, jól tapasztalhattátok, ugyanis az oldal alatt szaladgáló szerver is kapott egy kis plusz kakaót, no meg maga a GK engine is átesett egy igen komoly ráncfelvarráson. Ezen két tényezőnek az együttese adta ki azt, hogy már élvezhetőbb a sebesség. ![]()
Elküldve: 2007. 09. 13. 13:52
Idézet
Nos, mielőtt még vadabb elképzelések kapnak szárnyra, a "társam a bűnben" azt jelenti, hogy partnerek vagyunk, jóban-rosszban! Semmi több és nincs köze a bűnözéshez! ![]()
Az oldal gyorsulását pedig igen, jól tapasztalhattátok, ugyanis az oldal alatt szaladgáló szerver is kapott egy kis plusz kakaót, no meg maga a GK engine is átesett egy igen komoly ráncfelvarráson. Ezen két tényezőnek az együttese adta ki azt, hogy már élvezhetőbb a sebesség. ![]()
Elküldve: 2007. 09. 13. 20:53
Idézet
Elküldve: 2007. 09. 13. 22:13
pffúúú, miko lesz már új GK????
De azért ez se rossz!!!...Nálam eddig nem műxödött a kedvencek, meg az online rész. Most működik és nagyon örülök neki. Remélem ezek a funkciók is megmaradnak!!!
De azért ez se rossz!!!...Nálam eddig nem műxödött a kedvencek, meg az online rész. Most működik és nagyon örülök neki. Remélem ezek a funkciók is megmaradnak!!!

Súgó
A téma zárva.