HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#261 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 19. 17:38

Ejjjjnye, de akaratos egy nép vagytok Kép Attól, hogy 120x-ra látom leírva, hogy PÓLÓ PÓLÓ ÉS PÓLÓ KELL (amit én is támogatok, és már nagyon régóta gondoltam erre:)) még nem biztos, hogy előrébb leszünk. Tudjuk, hogy mit szeretnétek, nyugodjatok meg, nem lesz elfelejtve a dolog, szerintem meg lesz oldva. Kép Előbb a bögre legyen, aztán szerintem majd a pólóról is lehet szó :Đ Csak mindent szép sorjában, mindent a maga idejében. :-DKép

#262 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 19. 18:14

Idézet

Ejjjjnye, de akaratos egy nép vagytok Kép Attól, hogy 120x-ra látom leírva, hogy PÓLÓ PÓLÓ ÉS PÓLÓ KELL (amit én is támogatok, és már nagyon régóta gondoltam erre:)) még nem biztos, hogy előrébb leszünk. Tudjuk, hogy mit szeretnétek, nyugodjatok meg, nem lesz elfelejtve a dolog, szerintem meg lesz oldva. Kép Előbb a bögre legyen, aztán szerintem majd a pólóról is lehet szó :Đ Csak mindent szép sorjában, mindent a maga idejében. :-DKép
Oké! De attól nem kell félni hogy nem lesz nyereséges! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#263 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 18:18

Idézet

JEEEEEEE!!!! De ugye olyan nick-es lenne? Mert az nagyon jó lenne! Kép
Jah egyébként most olvastam hogy azért nincs még GK-s stuff mert Myko nem csinált még egy végleges logót... Naszóval az lenne az ötletem, hogy csináljatok egy versenyt! Logó kreáló versenyt! Kép A nyertes meg kapna ezt-azt... Plusz,az(ok) lenne(nének) a logó(k). Persze indulhatna bárki, vagyis Myko meg minden GK mester művére is lehetne szavazni, mert ha véletlenül az olvasók csak ilyen paintes cuccot csinálnának akkor ne legyen probléma... Kép
Sztem tökéletes a mostani.

#264 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 19:12

Idézet

JEEEEEEE!!!! De ugye olyan nick-es lenne? Mert az nagyon jó lenne! Kép
Jah egyébként most olvastam hogy azért nincs még GK-s stuff mert Myko nem csinált még egy végleges logót... Naszóval az lenne az ötletem, hogy csináljatok egy versenyt! Logó kreáló versenyt! Kép A nyertes meg kapna ezt-azt... Plusz,az(ok) lenne(nének) a logó(k). Persze indulhatna bárki, vagyis Myko meg minden GK mester művére is lehetne szavazni, mert ha véletlenül az olvasók csak ilyen paintes cuccot csinálnának akkor ne legyen probléma... Kép
Háááát.... lehetne ilyet hirdetni...

#265 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 19:25

A GK logo versenyt talán meghírdetem, bár előre félek mik jönnének rá Kép bár lehet poén kedvéért kiírunk majd Kép

Egyébként nem olyan egyszerű ez a kérdés, mint azt így elsőre gondolná az ember. Történt már pár próbálkozás, de egy sem volt az igazi. Ez a mostani superman-es téma is csak úgy jött és mivel nem volt kéznél jobb, kiraktam... Jópofa, de nem egy nemzetközi szintü, profi cucc, ide pedig már az kell kéremszépen! Kép

#266 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 19:59

Idézet

A GK logo versenyt talán meghírdetem, bár előre félek mik jönnének rá Kép bár lehet poén kedvéért kiírunk majd Kép

Egyébként nem olyan egyszerű ez a kérdés, mint azt így elsőre gondolná az ember. Történt már pár próbálkozás, de egy sem volt az igazi. Ez a mostani superman-es téma is csak úgy jött és mivel nem volt kéznél jobb, kiraktam... Jópofa, de nem egy nemzetközi szintü, profi cucc, ide pedig már az kell kéremszépen! Kép

Szerintem nagyon CooL!!! KépKép Majd én is alkotok vmit Kép (már ha lesz ihlet Kép) 'z a baj hogy nincs ilyen digitalizáló tollam... Pedig azzal lehetne nyomni a Photoshopot Kép

#267 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 20:28

Majd suliban rajzolok vmit unalmamban, és ha vmi jó kisül belőlle, átműtöm PSbe :Đ

#268 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 21:10

Idézet

Majd suliban rajzolok vmit unalmamban, és ha vmi jó kisül belőlle, átműtöm PSbe :Đ
Nem is mondassz hülyeséget... KépKépKép

#269 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 21:24

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem bőven jó a mostani GK logó, nem kellene újat tervezni.. :Đ Így szép és jó, ahogy van :-D Fekete bögrén/pólón nézne ki a legjobban ez a narancssárga logó (meghát ugye a GK-nál a fekete szín dominál :D)

#270 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 21:47

Idézet

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem bőven jó a mostani GK logó, nem kellene újat tervezni.. :Đ Így szép és jó, ahogy van :-D Fekete bögrén/pólón nézne ki a legjobban ez a narancssárga logó (meghát ugye a GK-nál a fekete szín dominál :D)

Alap, h az alap fekete..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#271 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 21:58

Sztem is nagyon jó! ény ezzel ismertem meg, megszoktam, és mivel nem is rosz, bejön, mondjuk ez egy 95/100as tegyükfel, de ha vmi keratívemberke 99/100ast csinál amire mindeki azt mondja király akkor elgondolkozom, de z ígyis nagyon szép és jó... :-D főleg feketén :Đ

#272 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 22:19

Én azért osztom Myko véleményét. :Đ Valóban nagyon jó logó, meg tényleg így ismertük meg... De egy arculatváltás soha nem árt és tényleg komolyabb oldalhoz profi logó kell :-D

#273 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 06:02

Kösz Glek, te veszed az adást! Kép Be kell látnunk, hogy egy idő után elkél a profi arculat, pláne így, hogy meg szeretnénk hódítani a világot! Kép Először kicsiben nyitunk... magyarország bekebelezése, majd utána európa és utána az egész világ! Kép De ehhez profi arculat kell Kép

#274 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 09. 20. 06:06

Idézet

Kösz Glek, te veszed az adást! Kép Be kell látnunk, hogy egy idő után elkél a profi arculat, pláne így, hogy meg szeretnénk hódítani a világot! Kép Először kicsiben nyitunk... magyarország bekebelezése, majd utána európa és utána az egész világ! Kép De ehhez profi arculat kell Kép
Lesz két-három verzió, és esetleg szavazhatunk, vagy egyszercsak jön az új, ozt majd megszokjuk?
Kép
Kép
Kép

#275 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 11:36

Hát szerintem a szavazós téma a jobb... Nektek is leegyszerűsítené a dolgotokat. Jah és a versenyről se feledkezzetek meg! Már készülök ezerrel! KépKép (matekfüzetben több a rajz mint szám KépKép)

#276 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 13:40

Idézet

Hát szerintem a szavazós téma a jobb... Nektek is leegyszerűsítené a dolgotokat. Jah és a versenyről se feledkezzetek meg! Már készülök ezerrel! KépKép (matekfüzetben több a rajz mint szám KépKép)
Hát a szavazás tényleg jobb lenne... Mert ha mást választatok, mint a "Nép" szeretne, akkor gubanc alakulhat ki...

#277 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 15:25

Idézet

Hát a szavazás tényleg jobb lenne... Mert ha mást választatok, mint a "Nép" szeretne, akkor gubanc alakulhat ki...
Áááá nem hiszem. Mi elfogadjuk bárhogy is döntenek. Max rinyálunk egy sort és ennyi. Viszont szerintem egyszerűbb kitenni a legjobbakat és mi eldöntjük, mint nekik kitalálni hogy mi tetszene nekünk a legjobban. :Đ

#278 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 15:31

A GK-nál nem fognak ojat választani ami nem jó, az fizikai lehetetlenség :-D a GK JÓ! :D és csak jó :Đ nem lesz rá panaszom akárhogy döntenek is (kivéve ha pinkes cukikás lesz XD de arra vhogy sztem kicsi az eséj =))

#279 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 15:37

Idézet

Idézet

Áááá nem hiszem. Mi elfogadjuk bárhogy is döntenek. Max rinyálunk egy sort és ennyi. Viszont szerintem egyszerűbb kitenni a legjobbakat és mi eldöntjük, mint nekik kitalálni hogy mi tetszene nekünk a legjobban. :Đ
Igazad van. Én minden esetbe maradok. (Még ha rózsaszín leszaz egész piros szivecskékkelKép. De ha lehet inkább ne. Bocsánat ha megsértettem valakit)

#280 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 15:46

Idézet

Igazad van. Én minden esetbe maradok. (Még ha rózsaszín leszaz egész piros szivecskékkelKép. De ha lehet inkább ne. Bocsánat ha megsértettem valakit)
Maraadsz??? Mért van olyan aki elmenne az oldalról azért mert nem tetszik neki a design?? :Đ

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.