Új GK!
Elküldve: 2007. 09. 19. 17:38
Ejjjjnye, de akaratos egy nép vagytok
Attól, hogy 120x-ra látom leírva, hogy PÓLÓ PÓLÓ ÉS PÓLÓ KELL (amit én is támogatok, és már nagyon régóta gondoltam erre:)) még nem biztos, hogy előrébb leszünk. Tudjuk, hogy mit szeretnétek, nyugodjatok meg, nem lesz elfelejtve a dolog, szerintem meg lesz oldva.
Előbb a bögre legyen, aztán szerintem majd a pólóról is lehet szó
Csak mindent szép sorjában, mindent a maga idejében. 
Elküldve: 2007. 09. 19. 18:14
Idézet
Ejjjjnye, de akaratos egy nép vagytok
Attól, hogy 120x-ra látom leírva, hogy PÓLÓ PÓLÓ ÉS PÓLÓ KELL (amit én is támogatok, és már nagyon régóta gondoltam erre:)) még nem biztos, hogy előrébb leszünk. Tudjuk, hogy mit szeretnétek, nyugodjatok meg, nem lesz elfelejtve a dolog, szerintem meg lesz oldva.
Előbb a bögre legyen, aztán szerintem majd a pólóról is lehet szó
Csak mindent szép sorjában, mindent a maga idejében. 

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 09. 19. 18:18
Idézet
JEEEEEEE!!!! De ugye olyan nick-es lenne? Mert az nagyon jó lenne! 
Jah egyébként most olvastam hogy azért nincs még GK-s stuff mert Myko nem csinált még egy végleges logót... Naszóval az lenne az ötletem, hogy csináljatok egy versenyt! Logó kreáló versenyt!
A nyertes meg kapna ezt-azt... Plusz,az(ok) lenne(nének) a logó(k). Persze indulhatna bárki, vagyis Myko meg minden GK mester művére is lehetne szavazni, mert ha véletlenül az olvasók csak ilyen paintes cuccot csinálnának akkor ne legyen probléma... 
Jah egyébként most olvastam hogy azért nincs még GK-s stuff mert Myko nem csinált még egy végleges logót... Naszóval az lenne az ötletem, hogy csináljatok egy versenyt! Logó kreáló versenyt!

Elküldve: 2007. 09. 19. 19:12
Idézet
JEEEEEEE!!!! De ugye olyan nick-es lenne? Mert az nagyon jó lenne! 
A nyertes meg kapna ezt-azt... Plusz,az(ok) lenne(nének) a logó(k). Persze indulhatna bárki, vagyis Myko meg minden GK mester művére is lehetne szavazni, mert ha véletlenül az olvasók csak ilyen paintes cuccot csinálnának akkor ne legyen probléma... 
Elküldve: 2007. 09. 19. 19:25
A GK logo versenyt talán meghírdetem, bár előre félek mik jönnének rá
bár lehet poén kedvéért kiírunk majd ![]()
Egyébként nem olyan egyszerű ez a kérdés, mint azt így elsőre gondolná az ember. Történt már pár próbálkozás, de egy sem volt az igazi. Ez a mostani superman-es téma is csak úgy jött és mivel nem volt kéznél jobb, kiraktam... Jópofa, de nem egy nemzetközi szintü, profi cucc, ide pedig már az kell kéremszépen! ![]()
Elküldve: 2007. 09. 19. 19:59
Idézet
A GK logo versenyt talán meghírdetem, bár előre félek mik jönnének rá
bár lehet poén kedvéért kiírunk majd ![]()
Egyébként nem olyan egyszerű ez a kérdés, mint azt így elsőre gondolná az ember. Történt már pár próbálkozás, de egy sem volt az igazi. Ez a mostani superman-es téma is csak úgy jött és mivel nem volt kéznél jobb, kiraktam... Jópofa, de nem egy nemzetközi szintü, profi cucc, ide pedig már az kell kéremszépen! ![]()
Elküldve: 2007. 09. 19. 20:28
Majd suliban rajzolok vmit unalmamban, és ha vmi jó kisül belőlle, átműtöm PSbe
Elküldve: 2007. 09. 19. 21:10
Idézet
Majd suliban rajzolok vmit unalmamban, és ha vmi jó kisül belőlle, átműtöm PSbe 
Elküldve: 2007. 09. 19. 21:24
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem bőven jó a mostani GK logó, nem kellene újat tervezni..
Így szép és jó, ahogy van
Fekete bögrén/pólón nézne ki a legjobban ez a narancssárga logó (meghát ugye a GK-nál a fekete szín dominál
)
Elküldve: 2007. 09. 19. 21:47
Idézet
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem bőven jó a mostani GK logó, nem kellene újat tervezni..
Így szép és jó, ahogy van
Fekete bögrén/pólón nézne ki a legjobban ez a narancssárga logó (meghát ugye a GK-nál a fekete szín dominál
)
Alap, h az alap fekete..
Elküldve: 2007. 09. 19. 21:58
Sztem is nagyon jó! ény ezzel ismertem meg, megszoktam, és mivel nem is rosz, bejön, mondjuk ez egy 95/100as tegyükfel, de ha vmi keratívemberke 99/100ast csinál amire mindeki azt mondja király akkor elgondolkozom, de z ígyis nagyon szép és jó...
főleg feketén
Elküldve: 2007. 09. 19. 22:19
Én azért osztom Myko véleményét.
Valóban nagyon jó logó, meg tényleg így ismertük meg... De egy arculatváltás soha nem árt és tényleg komolyabb oldalhoz profi logó kell
Elküldve: 2007. 09. 20. 06:02
Kösz Glek, te veszed az adást!
Be kell látnunk, hogy egy idő után elkél a profi arculat, pláne így, hogy meg szeretnénk hódítani a világot!
Először kicsiben nyitunk... magyarország bekebelezése, majd utána európa és utána az egész világ!
De ehhez profi arculat kell
Elküldve: 2007. 09. 20. 06:06
Idézet
Kösz Glek, te veszed az adást!
Be kell látnunk, hogy egy idő után elkél a profi arculat, pláne így, hogy meg szeretnénk hódítani a világot!
Először kicsiben nyitunk... magyarország bekebelezése, majd utána európa és utána az egész világ!
De ehhez profi arculat kell 
Elküldve: 2007. 09. 20. 11:36
Hát szerintem a szavazós téma a jobb... Nektek is leegyszerűsítené a dolgotokat. Jah és a versenyről se feledkezzetek meg! Már készülök ezerrel! 
(matekfüzetben több a rajz mint szám 
)
Elküldve: 2007. 09. 20. 13:40
Idézet
Hát szerintem a szavazós téma a jobb... Nektek is leegyszerűsítené a dolgotokat. Jah és a versenyről se feledkezzetek meg! Már készülök ezerrel! 
(matekfüzetben több a rajz mint szám 
)
Elküldve: 2007. 09. 20. 15:25
Idézet
Hát a szavazás tényleg jobb lenne... Mert ha mást választatok, mint a "Nép" szeretne, akkor gubanc alakulhat ki...
Elküldve: 2007. 09. 20. 15:31
A GK-nál nem fognak ojat választani ami nem jó, az fizikai lehetetlenség
a GK JÓ!
és csak jó
nem lesz rá panaszom akárhogy döntenek is (kivéve ha pinkes cukikás lesz XD de arra vhogy sztem kicsi az eséj =))
Elküldve: 2007. 09. 20. 15:37
Idézet
Idézet
Hát a szavazás tényleg jobb lenne... Mert ha mást választatok, mint a "Nép" szeretne, akkor gubanc alakulhat ki...

Elküldve: 2007. 09. 20. 15:46
Idézet
Igazad van. Én minden esetbe maradok. (Még ha rózsaszín leszaz egész piros szivecskékkel
. De ha lehet inkább ne. Bocsánat ha megsértettem valakit)

Súgó
A téma zárva.