HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#461 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 10. 02. 21:52

Idézet

Idézet

eloszor megnezzuk, hogy mennyire lesz sikeres, aztan dontunk majd mindenrol :-D.
az se rossz otlet amugy, hogy megmaradjon a mostani ingyenes jatekosztogatas, de mondjuk 3 embert sorolsunk, aki smsezett, és 2-t aki nem. ilyenhez mit szoltok? lehetne novelni az eselyeket rendesen :Đ
2x lehetne nyerni egy játékban? :D
nos. menne tovább a mostani nyeremenyjatek, es ugy huzunk nyertest, h 3-at aki sms-ezett és 2-t aki nem. Igy meglenne az eselye annak is, aki nem akar sms-ezni, de az szamolhat a mostani átlag 5-800 ellenféllel :D). emellett pedig elindulna az amit mondtam, hogy sms-ért videokartya alaplap wow csomag stb, ahol mar nem lehetne ingyen nevezni. Ki kell ezt még találni, meg minden, de fontos, hogy ti is benne legyetek, elvégre nektek készül :D. velemenyeket varunk
Kép
Kép

#462 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 02. 22:00

Hát én a magam véleményére támaszkodnék és talán lehet fontos érvet mondok. Az sms-sel annyi a gond, hogy pénzébe kerül a szegény GK fannak. Arra gondolok, hogy főként fiatal iskolások a látogatók. Szerintem nem soknak van előfizus telója. Namármost a szülők hogy fogadnák azt, hogy a kis gyermek az 5000 Ft-os kártyájáról elsms-zett 4500 Ft-ot. Persze ez függ az sms árától is. Amúgy részemről okés az sms lehetőség, de azért ez fontos szempontja ennek az oldalnak, hogy free...Nyílván élni is kell valamiből, ezért én részemről támogatok mindent, sms, póló, bögre,...de ezt szerettem volna elmondani...Kép

#463 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 02. 22:04

300 Ft aza reális nem? kb 500nál nem több, ugyis tuti hogy polo bögre bezerzés lesz :Đ egy kérés még.... ne legyen tel reklámmal a lap soha!Kép

#464 Felhasználó inaktív   Thoror 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 22:07

Szerintem működhet az smses rendszer ha minden platformra jutna valami, de én elsősorba a pc-t támogatnám

#465 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 22:08

Én benne vagyok mindenben! Kép Jöhet sms, videókari, alaplap, gamma (csak wow nem Kép) Majd eléldegélünk vízen meg kenyéren... Kép

#466 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 22:11

Ákika, majd küldök szendókat...néha, meg GK pólót hogy ne fázz!!!KépKépKép

#467 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 12:13

Lehessen nyerni Metroid Prime 3-matKép

#468 Felhasználó inaktív   _=XYZ=_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 12:26

Idézet

Lehessen nyerni Metroid Prime 3-matKép
Az nem lenne rossz!Kép

#469 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 13:03

Ugye....szívesen játszanék vele.....mivel vásárlásba nincs betervezve,ezért nyerni kéne egyet....
Wii-s nyereményjáték egy oldalon sincs Mo.-n jelenleg?

#470 Felhasználó inaktív   _=XYZ=_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 13:11

Idézet

Ugye....szívesen játszanék vele.....mivel vásárlásba nincs betervezve,ezért nyerni kéne egyet....
Wii-s nyereményjáték egy oldalon sincs Mo.-n jelenleg?
Hát én még nem láttam sehol sajnos!:Đ

#471 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 13:44

Kár,pedig jó lenne.....chippeltetni nem fogom a Wii-met a játékokért....

#472 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 14:17

hehe a Wii game csak 3 usernek kelleneXD

#473 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 14:18

Idézet

hehe a Wii game csak 3 usernek kelleneXD
De én benne vagyok abban a 3-banKép

#474 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 14:52

Most miről van itt szó????

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#475 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 14:53

Idézet

Most miről van itt szó????
Kép visszaolvavsás?Kép amugy semmiről, kicsit eltértek a fő kérdéstől :Đ

#476 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 14:58

Idézet

Idézet

Idézet

eloszor megnezzuk, hogy mennyire lesz sikeres, aztan dontunk majd mindenrol :-D.
az se rossz otlet amugy, hogy megmaradjon a mostani ingyenes jatekosztogatas, de mondjuk 3 embert sorolsunk, aki smsezett, és 2-t aki nem. ilyenhez mit szoltok? lehetne novelni az eselyeket rendesen :Đ
2x lehetne nyerni egy játékban? :D
nos. menne tovább a mostani nyeremenyjatek, es ugy huzunk nyertest, h 3-at aki sms-ezett és 2-t aki nem. Igy meglenne az eselye annak is, aki nem akar sms-ezni, de az szamolhat a mostani átlag 5-800 ellenféllel :D). emellett pedig elindulna az amit mondtam, hogy sms-ért videokartya alaplap wow csomag stb, ahol mar nem lehetne ingyen nevezni. Ki kell ezt még találni, meg minden, de fontos, hogy ti is benne legyetek, elvégre nektek készül :D. velemenyeket varunk
Sztem mindenki küldene be 1 sms-t lagalább,tehát nagyon szomorú lessz az a GK-s aki elver egy 1000-ft és nincs semmien nyeremény!A játékok maradhatnának sms nélküliek hogy mindenki eséllyel induljon!A többi,alaplap proci ... az nyugodtan lehetne pénzért!Ez csak az én véleményem!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#477 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 15:28

Idézet

Sztem mindenki küldene be 1 sms-t lagalább,tehát nagyon szomorú lessz az a GK-s aki elver egy 1000-ft és nincs semmien nyeremény!A játékok maradhatnának sms nélküliek hogy mindenki eséllyel induljon!A többi,alaplap proci ... az nyugodtan lehetne pénzért!Ez csak az én véleményem!Kép
Felegyi, szerintem igyál egy kávét... Kép Pont úgy lesz ahogy mondod. Nagyobb cuccok sms-ért, de a mostani nyereményjáték megmaradna.

#478 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 16:07

Idézet

Idézet

Felegyi, szerintem igyál egy kávét... Kép Pont úgy lesz ahogy mondod. Nagyobb cuccok sms-ért, de a mostani nyereményjáték megmaradna.
Most nem azé' de arról volt szó, hogy lehet sms-zni, meg lesz olyan mint eddig. Nem azt mondta Daks, hogy csak a nagyobb nyereményekre lehet sms-zni. Pont ez a lényeg, hogy ha sms-t dobsz, nagyobb lesz az esélyed a győzelemre...Kép

#479 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 16:20

Na most aztán összezavartatok XD

#480 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 16:28

Idézet

Idézet

Idézet

Felegyi, szerintem igyál egy kávét... Kép Pont úgy lesz ahogy mondod. Nagyobb cuccok sms-ért, de a mostani nyereményjáték megmaradna.
Most nem azé' de arról volt szó, hogy lehet sms-zni, meg lesz olyan mint eddig. Nem azt mondta Daks, hogy csak a nagyobb nyereményekre lehet sms-zni. Pont ez a lényeg, hogy ha sms-t dobsz, nagyobb lesz az esélyed a győzelemre...Kép
50 forintos alaplak kisorsolása esetén 40 forintnyit sms ezel és a nyereményre hatalmas esélyed, van megnyered és mégy gyakorlatilag 10k-t nyertél is ahhjoz képest mintha megvetted volna... unfair

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.