HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#961 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 24. 11:41

Idézet

Idézet

Idézet

Marketingből tanultam egyszer, hogy ildomos 2-3 évente designt váltani, hogy fennmaradjon az érdeklődés. Nézzétek meg akármelyik nagy céget...pl cocacola...mindig új reklám, új matrica az üvegeken...csak a név marad....pl.

Mondjuk erre a Gamespot kiváló negatív példa. Alig-alig változtak, az "új deisgn" is egyenlő a régi apró ráncfelvarrásaival / felgyorsításával. Ennek ellenére igazad van. :Đ
Kivételek erősítik a szabályt Kép
Igaza van pl:azis nagyon jó lenne ha abban a hónapban vagy félévben az éppen csúcsjátékoknak számító játékok képei/artworkjei díszítenk az oldalt illetve a banner-t

Tudom nagyon sok munka lenne de jól mutatnaKép

#962 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 24. 11:43

Idézet

Óóóó azért sok mindenen lehetne csiszolni...pl beküldött hírek előbb kikerüljenek....pl időkorlátos bann.... hszgyűjtás átalakítása (esetlegesen a hírbeküldéssel összekapcsolva)... más avatarrendszer.... más rangozás....más design.

Marketingből tanultam egyszer, hogy ildomos 2-3 évente designt váltani, hogy fennmaradjon az érdeklődés. Nézzétek meg akármelyik nagy céget...pl cocacola...mindig új reklám, új matrica az üvegeken...csak a név marad....pl.

Szóval ráférne az oldalra a frissítés! Tudom jó ez így, meg minden...de akkor sem kell leragadni!

Disignváltásnak én is örülnék, csak van hogy éppen rosszabb képet kapunk mint ami előtte volt, bár mindent meglehet szokni.

#963 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 24. 11:44

Idézet

Óóóó azért sok mindenen lehetne csiszolni...pl beküldött hírek előbb kikerüljenek....pl időkorlátos bann.... hszgyűjtás átalakítása (esetlegesen a hírbeküldéssel összekapcsolva)... más avatarrendszer.... más rangozás....más design.

Szóval ráférne az oldalra a frissítés! Tudom jó ez így, meg minden...de akkor sem kell leragadni!

Igaz, csak fel eve jarok ide, de nekem ez igy nagyon tetszik, szal lehet h jo ez igy es n igen kell valtoztatni, max finomitani... Kép

#964 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 24. 13:45

A fórumkeresést is meg lehetne csinálni.

#965 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 10:58

Most csak engem szivat a portál vagy mást is? Van, hogy nem tölti be a kommenteket a híreknél, valamikor az egész oldalt se tölti be elsőnek (Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.), máskor a fórumnál nem tölti be rendesen pl mikor válaszolnék valakinek. Firefox-al vettem ezeket észre.

#966 Felhasználó inaktív   Chavez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 04. 14:15

Érdekes. A Hírek almenű már mióta elérhető. nem tudnátok megcsinálni játék ismertetőkre is??? pls. Mert ez nagyon unalmas, hogy mindig keresés funkcióra kell menjünk!
Vágjátok már ki azt a fránya hírek részleget, és helyére tegyetek ismertetők, cikkek részleget pls

#967 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 10:38

Fel tudnátok venni a játékadatbázisba PS2-re a Time Crysis 2-t???? pls előreis kösz Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#968 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 09. 14:28

Ó GK trónjain magasodó urak, a kedvenc játékok szekcióban a Legacy of Kain: Defiance egy új borítóért kiált, egy hős kerestetik aki megoldja eme dicső questet, szegény halandó lévén sok földi jóval nem szolgálhatok csak egy nagy köszönettel, kérlek ne hagyjatok cserben, mert This is Gkáááááá! :Đ

szerk: Ne értsetek félre nem azzal van a gond hogy PS2-s a borító az totál ok, csak az a bajom hogy nagyon alacsony felbontású. (Max Payne-nel egyetemben, de az simán tűrhető)

ez pl tök jó lenne: borító

#969 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 10. 16:02

Idézet

Helló! Légyszives rakjátok be az játék adatbázisba az ENCLAVE -et. Előre is köszönöm.
kész https://www.gamekapocs.hu/jatek/4144
Kép
Kép

#970 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 15. 13:49

Idézet

Idézet

Helló! Légyszives rakjátok be az játék adatbázisba az ENCLAVE -et. Előre is köszönöm.
kész https://www.gamekapocs.hu/jatek/4144
Nagyon nagy THX

#971 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 10:25

Hopp mi jut eszembe... rég volt szó már arról, hogy lesz új GK. Mi van ezzel? Volt arról is szó, hogy a "rangot" nem a hozzászólások határoznák meg egyértelműen, hanem a beküldött hírek, cikkek, és az azokra írt kommentek is meghatároznák. Votl szó arról hogy lenne időkorlátos bann is, amit a moderátorok oszthatnának. Azért kérdezem ezeket, mert jön a nyár! Ilyenkor mindig van pár, a szabadidejével mit kezdeni nem tudó gyermek, aki abban éli ki magát, hogy telespammolja az oldalt. Idén jó lenne ennek elébe menni...
Kép
Kép
Kép

#972 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 08. 12:16

Idézet

Hopp mi jut eszembe... rég volt szó már arról, hogy lesz új GK. Mi van ezzel? Volt arról is szó, hogy a "rangot" nem a hozzászólások határoznák meg egyértelműen, hanem a beküldött hírek, cikkek, és az azokra írt kommentek is meghatároznák. Votl szó arról hogy lenne időkorlátos bann is, amit a moderátorok oszthatnának. Azért kérdezem ezeket, mert jön a nyár! Ilyenkor mindig van pár, a szabadidejével mit kezdeni nem tudó gyermek, aki abban éli ki magát, hogy telespammolja az oldalt. Idén jó lenne ennek elébe menni...
turelem rozsat terem Kép

#973 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:10

Idézet

Idézet

turelem rozsat terem Kép
évek óta hallom ezt. De jó legyen... de akkor már rózsafát teremjen! :Đ
Kép
Kép
Kép

#974 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:14

Idézet

Idézet

Idézet

turelem rozsat terem Kép
De én sose küldök be híreket!KépKép

#975 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

turelem rozsat terem Kép
Nekem meg kb a fele kerül ki :-D Most is bent figyel egy egy napja. Azóta már került ki mástól beküldött hír...nemtom hogy megy ez...vajon egy ember dolga ezeket figyelni? nemtom...pedig nem szar a hír amit küldtem! (FN4)
Kép
Kép
Kép

#976 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

turelem rozsat terem Kép
Nekem meg kb a fele kerül ki :-D Most is bent figyel egy egy napja. Azóta már került ki mástól beküldött hír...nemtom hogy megy ez...vajon egy ember dolga ezeket figyelni? nemtom...pedig nem szar a hír amit küldtem! (FN4)
ez benne az izgalmas nem?
Kép
Kép

#977 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem meg kb a fele kerül ki :Đ Most is bent figyel egy egy napja. Azóta már került ki mástól beküldött hír...nemtom hogy megy ez...vajon egy ember dolga ezeket figyelni? nemtom...pedig nem szar a hír amit küldtem! (FN4)
Izgi bizony :-D Lehet hogy egy automata központ osztályoz randomszerűen :) csakis úgy lehet!
Kép
Kép
Kép

#978 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem meg kb a fele kerül ki :Đ Most is bent figyel egy egy napja. Azóta már került ki mástól beküldött hír...nemtom hogy megy ez...vajon egy ember dolga ezeket figyelni? nemtom...pedig nem szar a hír amit küldtem! (FN4)
Izgi bizony :-D Lehet hogy egy automata központ osztályoz randomszerűen :) csakis úgy lehet!
ha elmondanam meg kene, hogy oljelek.
Kép
Kép

#979 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Izgi bizony :Đ Lehet hogy egy automata központ osztályoz randomszerűen :-D csakis úgy lehet!
Akkor inkább nem akarom tudni! :) :) :) :D :D
Kép
Kép
Kép

#980 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 08. 13:39

Idézet

Idézet

Izgi bizony :Đ Lehet hogy egy automata központ osztályoz randomszerűen :-D csakis úgy lehet!
Meg lehet ölni a Gastronautát?Kép

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »