HWSW Informatikai Kerekasztal: Audio Probléma - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Audio Probléma

#1 Felhasználó inaktív   figu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 21. 16:33

Sziasztok
Ma összekötöttem a Ps3-at az erősítővel(sony) optikai kábellel és minden faszán ment, teljesen jó volt a hangzás! aztán elindíottam egy demot és az nem indult el újra kellett indítanom a pst és újraindítás után nem volt hang Kép nem ad jelet vagy nem tudom az optikai kábel Kép mert ugyebár ha ad akkro pirosan kéne égnie, de nem ég Kép
Mi lehet a probléma?? HElp Me PlS

#2 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 21. 16:49

Idézet

Sziasztok
Ma összekötöttem a Ps3-at az erősítővel(sony) optikai kábellel és minden faszán ment, teljesen jó volt a hangzás! aztán elindíottam egy demot és az nem indult el újra kellett indítanom a pst és újraindítás után nem volt hang Kép nem ad jelet vagy nem tudom az optikai kábel Kép mert ugyebár ha ad akkro pirosan kéne égnie, de nem ég Kép
Mi lehet a probléma?? HElp Me PlS
PS3-nál van gondolom alapból optikai kimenet,az erősítődön pedig bemenet. Elvileg nem kéne,h gond legyen... Főleg azért,mert mind2 Sony!Kép Igazából fogalmam sincs,h miért nincs hangod. Nekem sima xboxom van,annál még külön kellett vennem egy kábelt,amin volt optikai kimenet. Összekötöttem az erősítőmmel (Harman/Kardon) ,de azt tapasztaltam,h nem volt Dolby Digital a hang hiába állítottam be. Ekkor egy sima régebbi 51cm-es Grundig TV-re volt rákötve az xbox. Amikor hazavittem a házimozim+xboxot,akkor lepődtem meg igazán. Otthon ugyanúgy összekötöttem a cuccot,és ment Dolby Digital-ba!Kép Media Center-be volt egy olyan menüpontom,h AC3 + DTS erősítő. Ezeket a pontokat a Grundig TV-vel nem tudtam elérni,otthon viszont igen. Pedig nem LCD TV-m van,csak egy Samsung WS32Z409P. Számomra rejtély,h hogyan történt ez az egész,mert elvileg a TV-től nem függ a dolog.

Amúgy jó a PS3?! Xbox360 vs. PS3 nagyon nem tom,h melyiket kéne.
Bocsi,h nem tudtam segíteni... Sony eléggé magának való cég,lehet h a TV-nek is Sony márkájúnak kellene lennie!Kép
Ha nem ég pirosan,akkor tuti,h vmiért nem küld jelet a PS3! Sztem vmilyen beállítás kérdése lesz.

#3 Felhasználó inaktív   figu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 21. 17:00

Jó a ps3 nekem nagyon bejön:P De milyen beállítás? az audio outputon optical van benyomva és működött már:P ez a para, most meg nem megy nem értem miért....:Đ

#4 Felhasználó inaktív   jezus08 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 16:15

Idézet

Jó a ps3 nekem nagyon bejön:P De milyen beállítás? az audio outputon optical van benyomva és működött már:P ez a para, most meg nem megy nem értem miért....:Đ
Szasz nekem ps3om van és a 7.1 lazánmegy rajta de alapból mikor bedugtam nem ment. de barbár módra mindenhez hozzá piszkáltam és most megy. ezt ajánlom neked is KépKép
Go Gunners !!!

#5 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 13. 21:48

Valaki tud valami fasza oldalt ahol lehet zenéket tölteni?Kép

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó