A Play zone, meg a Play már megszűnt sajna... szal maradt az 576, ami tényleg egy nagy ratyi... Play az nagyon korrekt volt, jó-jó drága, de konolhoz nem lehet olyan egyszerűen DVD tartalmat csórikálni. Egyrészt mert kb ilyen BR-HD DVD kéne hogy kielégítsenek minden platformot...

Viszont a cikkek nagyon jók voltak, rövidek, tömörek de jól megfogalmazottak... Egyébként én Angliában láttam kapásból 3, ismétlem azaz HÁROM DARAB Xbox 360-os magazint... nah szal nálunk konzolos sincs normális, nemhogy külön minden konzolnak.

Cikkek jók voltak, és DVD is volt hozzá... igaz demokat hiányoltam. De kb 10 mp-volt választani a 3 közül, ez tűnt a legjobbnak, de a másikon volt demó is...
GK magazni meg teljes mértékben hülyeség szvsz... Egyrészt, akkor kapnánk egy újab GS-PC gurut, egy-két változtatással... megváltozna az oldal is, mivel vagy az újságra koncentrálnának vagy jönnének új arcok, ami magában hordozza a veszélyt hogy milyen gyíkok kerülnek ide, nah meg ha elterjed az újság akkor az online GK is látogatottabb lenne, nah megint jönnének az újonc gyíkok.

Másik akik ilyen cikkeket írnak azok hivatásos újságírók, szal fel kéne a skacoknak hagyni mindennel ezért. Meg itt is biztos jönnének új emberek. Én így szeretem a GK-t ahogy van, főleg azért mert elég családias a hangulat. Szal csak így tovább!

A PC guru online-on soha sem volt semmi, párszor felnéztem de mintha vmi unatkozó gyerek csak úgy septiben összerakta volna... kb ilyen fíling jön le. A GS online meg közel s távol a legszarabb...

Igaz a cikkek meg minden nagyon korrekt, nah de a közösség... MO krééémje júúúj... átlag életkor 12. Be nem tenném oda a lábam.
A GSTV az egyébként mi? Mer van PCG live, ami szerintem elég korrekt.