Mit iszol most?
Elküldve: 2009. 07. 31. 19:57
coca cola
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
#922 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 31. 20:14
teát (Aramisz93: Neked mindig kell valakivel kötekedned? Most Bukov is kiakadt mert gondolom nem elöszőr szóltál be neki ezek szerint...és velem is kötekedsz pl. a filmesnél na jó az jogos volt de az aláírásomba mit kell beleszólni? Az végülis az én aláírás és azt teszek be amit akarok meg amekkorába akarok. Nem csak én vagyok egyedeül aki képet tesz be az aláírásába és nem tudja megjelenítei sőt valaki meg annyit berak, hogy csak kiló X-et látsz a kép helyett. Szóval röviden ennyit akartam kifejteni veled kapcsolatba.)
Elküldve: 2009. 07. 31. 20:18
Idézet
teát (Aramisz93: Neked mindig kell valakivel kötekedned? Most Bukov is kiakadt mert gondolom nem elöszőr szóltál be neki ezek szerint...és velem is kötekedsz pl. a filmesnél na jó az jogos volt de az aláírásomba mit kell beleszólni? Az végülis az én azláírás és azt teszek be amit akarok meg amekkorába akarok. Nem csak én vagyok egyedeül aki képet tesz be az aláírásába és nem tudja megjelenítei sőt valaki meg annyit berak, hogy csak kiló X-et látsz a kép helyett. Szóval röviden ennyit akartam kifejteni veled kapcsolatba.)
A filmes topicban meg pont az a lényeg, hogy mit gondolunk a filmekről, nem az hogy a port.hu-ról bemásolod az ajánló szöveget.
Én csak ennyit akarok kifejteni veled kapcs.
Elküldve: 2009. 07. 31. 20:59
Idézet
Idézet
teát (Aramisz93: Neked mindig kell val....
A filmes topicban meg pont az a lényeg, hogy mit gondolunk a filmekről, nem az hogy a port.hu-ról bemásolod az ajánló szöveget.
Még annyit hogy már James is szólt az aláírásokat illetően. Nem tudom hogy van-e ehhez kapcsolódó fórumszabály, de ha a többi júzert zavarja, akkor igen is kisebb aláírást kell betenni.
Én is kivettem a DoWII-es sigemet mert kicsit nagy lett így a GFWL cardommal együtt.
És igen, az az Assassins Creed-es siged bizony nagyon nagy volt.
Kéne egy olyan funkció amivel el lehet rejteni az aláírásokat. Na az jó lenne.
Elküldve: 2009. 07. 31. 21:02
Idézet
Idézet
Idézet
teát (Aramisz93: Neked mindig kell val....
Még annyit hogy már James is szólt az aláírásokat illetően. Nem tudom hogy van-e ehhez kapcsolódó fórumszabály, de ha a többi júzert zavarja, akkor igen is kisebb aláírást kell betenni.
Én is kivettem a DoWII-es sigemet mert kicsit nagy lett így a GFWL cardommal együtt.
És igen, az az Assassins Creed-es siged bizony nagyon nagy volt.
Kéne egy olyan funkció amivel el lehet rejteni az aláírásokat. Na az jó lenne.
off: Ha túl nagy nekem, szóljatok nyugodtan, bátran leveszem
Elküldve: 2009. 07. 31. 22:55
Idézet
Idézet
Ez csak részben igaz, mert addig akkorát teszel amekkorát, egészen addig, amig az nem zavaró. És amit a múltkor betettél az már igen is zavaró volt, mert kb. két hozzászólásnyi helyet foglalt.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 08. 01. 08:00
Idézet
Idézet
Idézet
Ez csak részben igaz, mert addig akkorát teszel amekkorát, egészen addig, amig az nem zavaró. És amit a múltkor betettél az már igen is zavaró volt, mert kb. két hozzászólásnyi helyet foglalt.
Vannak olyan fórumok, ahol a rendszer automatikusan elrejteni a túl nagy aláírásokat, és ott helyben a fórumban megnyomod a "Show signature" opciót, és egyből látod, a "Hide signature" opcióval meg azonnal eltüntetheted. Dinamikusabb.
Jó lenne ha megfontolná(k) ezt az "Új GK" tervezője(ői). Szerintem sokat könnyítene a helyzeten.
Elküldve: 2009. 08. 01. 09:51
kakaó
aka bzsp

Súgó
A téma zárva.