HWSW Informatikai Kerekasztal: A legidegesítőbb játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A legidegesítőbb játék

#61 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 08. 19:37

Idézet

Idézet

Idézet

A NFS MW-be a zsaruk miatt nem egy hajszalamatt teptem ki mert te ha repesztel 300-al akkor is utolernek.
Az Undercoverbe is ugyan ez a téma.. ha nincs Bugatid vagy az utolso osztájba tartózo auto a SUV-okal is ugy jonek 350 felet is mintha álnál(az autopályán lehet lerázni öket kb 380 felet 405 korül már sokáig nem birják az iramot) ..amugy a Gallardoval Kipukadt kerékel is leráztam már öket
Az engem is halállra idegesített, hogy ráköltök egy vagyont a kocsimra és jönnek a zsaruk és legyorsúlnak. ezt én is nagyon utáltam a játékban...Kép
Megoldás: Szerezz be rendőrautót. Olcsó, gyors(NFS szerint mindent legyűr) és az sem uccsó szempont hogy az állam pénzeliKép Szerintem meg az undercover a legidegesítőbb.

#62 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:14

grid... az irreálissága kicsit idegesit... nem is kicsit... ez csak az én véleményem...

#63 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:23

Idézet

grid... az irreálissága kicsit idegesit... nem is kicsit... ez csak az én véleményem...
A Grid irreális? Vezettél már autót ember?

#64 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:28

juiced 2 bele mész a gumi falba azt le pattansz róla Kép annyira hót gagyiKép

#65 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:34

Idézet

sztem a grid irányítását eltalálták:)pont jóKép

#66 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:58

Régen amikor online játékokkal játszottam az volt idegesítő h felvették előlem a sok pénzt érő tárgyakat...Mostanában már játékok irányítása kielégítő.

#67 Felhasználó inaktív   X-ben 360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:59

hát a Tomb Raider underworld (lehet h rosszul van írvaKép) nagyon habi h a csaj vádlija nagyobb mint a combjaKép

#68 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A NFS MW-be a zsaruk miatt nem egy hajszalamatt teptem ki mert te ha repesztel 300-al akkor is utolernek.
Megoldás: Szerezz be rendőrautót. Olcsó, gyors(NFS szerint mindent legyűr) és az sem uccsó szempont hogy az állam pénzeliKép Szerintem meg az undercover a legidegesítőbb.
Én a Pro Street-et mondanám a legidegesítőbb NFS-nek, de úgy az általános listán is "előkelő" helye van.

#69 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:31

Counter Strike a sok nyomorék csiter miatt....de persze ettől függetlenül az 1ik legjobb játék is a világon Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#70 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:36

Idézet

Counter Strike a sok nyomorék csiter miatt....de persze ettől függetlenül az 1ik legjobb játék is a világon Kép
Az is:D Meg a Cod4 is:D Ma is..áááá...Csíterektől hemzsegnek a magyar szerók...:Đ..Ezé járok Németre:D
Am még az NFSU1-ben idegesítő h a legkisebb fűcsomóban is elakadsz:D
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#71 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:41

Idézet

Idézet

Az is:D Meg a Cod4 is:D Ma is..áááá...Csíterektől hemzsegnek a magyar szerók...:Đ..Ezé járok Németre:D
Am még az NFSU1-ben idegesítő h a legkisebb fűcsomóban is elakadsz:D
Jaaaa most voltam 10 perce...följön a gyerek nemis köszön meg semmi csak nekiáll gamelni...kimeek doboz mögül 1 golyóval usp-vel fejes...mondom ok ez vmi véletlen volt.2.kör meek hátba lövök 2 tárat a hülye azt se tudja hol vagyok megfordul fejes,nézem mennyit vett le neki erre fullon a hp-ja.Még yó h kaptam sógoromtól admint legközelebb följön úgy kibaszom mint macskát szarni! Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#72 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:46

CS:Source szokott néha felidegesíteni hogy mennyi sz*rságot tudnak feltenni egy szerverre és hogy bejussál szépet tölds le azt a rakás trutyit, jah meg hogy eltűnik a favorits meg a history...

#73 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:56

Idézet

CS:Source szokott néha felidegesíteni hogy mennyi sz*rságot tudnak feltenni egy szerverre és hogy bejussál szépet tölds le azt a rakás trutyit, jah meg hogy eltűnik a favorits meg a history...
Ajánlom ezt a szervert: 94.247.88.82:27016 <--- itt nem tölt le sokat,van hozzá adminom és a sógoromé a szeró és a társaság is király :Đ Majd adj 1 nevet enyém az Giga és 1 pisztoly kirakva írásjelekből a nevem mellett.Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#74 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 23:03

Idézet

Idézet

Ajánlom ezt a szervert: 94.247.88.82:27016 <--- itt nem tölt le sokat,van hozzá adminom és a sógoromé a szeró és a társaság is király :Đ Majd adj 1 nevet enyém az Giga és 1 pisztoly kirakva írásjelekből a nevem mellett.Kép
én régen toltam nagyban akkor klánban is voltam mostanra kezdek kiöregedni meg ritkán is játszok, kösz a szerót, a nevem 1ébként sokszor változik de általában daily combat/nosoundhun, mert zenére nyomom :-D
Előfordul még a 84r184X0NOSOUND is :)

#75 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 23:07

Idézet

Idézet

Idézet

én régen toltam nagyban akkor klánban is voltam mostanra kezdek kiöregedni meg ritkán is játszok, kösz a szerót, a nevem 1ébként sokszor változik de általában daily combat/nosoundhun, mert zenére nyomom :-D
Vágom.Én most kezdtem belejönni Kép Tegnap volt a névnapom és kaptam 1 A4tech XL-750F gamer egeret ezzel most nagyon megy,csak ma nem + az a köcsög cheater is...Föl tudsz jönni 5 percre a szerverre? :)
Szerk: Vagy vegyél föl steamen: 94giga

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#76 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 08. 23:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Vágom.Én most kezdtem belejönni Kép Tegnap volt a névnapom és kaptam 1 A4tech XL-750F gamer egeret ezzel most nagyon megy,csak ma nem + az a köcsög cheater is...Föl tudsz jönni 5 percre a szerverre? :)
Azt kétlem mert le van szedve a game, néha felb*sz agyilag és elhatározom hogy "nahjó ebből elég volt" azt rá pár nappal "nah azért mégse olyan rossz ez toljunk is csak egy cseppet" :) (nekem egy régi Razer Diamondbackem van amugy, még akkor vettem amikor a BOB klánba voltam Band of Brothers ott Kindred volt a nickem

#77 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 23:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Azt kétlem mert le van szedve a game, néha felb*sz agyilag és elhatározom hogy "nahjó ebből elég volt" azt rá pár nappal "nah azért mégse olyan rossz ez toljunk is csak egy cseppet" :)
Én inkább lejövök és 10-20 perc(óra) múlva visszacsatlakozok Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#78 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 23:15

Idézet

Idézet

Idézet

Azt kétlem mert le van szedve a game, néha felb*sz agyilag és elhatározom hogy "nahjó ebből elég volt" azt rá pár nappal "nah azért mégse olyan rossz ez toljunk is csak egy cseppet" :-D
Én inkább lejövök és 10-20 perc(óra) múlva visszacsatlakozok Kép
én kicsit drasztikusabb vagyok :Đ de jó 5let 1ébként amit mondasz majd talán kipróbálom :)
Oks.Na off off lol.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#79 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 07:23

"paraszt márió" keressétek az index.hu tech menü kmk (közveszélyes munkakerülés) almenü a szemétparaszt kategóriában (nem vicc tényleg :Đ)

#80 Felhasználó inaktív   balukamc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 08:05

Nincs idegesítő játék :Đ Csak rossz zene .Ha jó zenét hallgatsz játék közben akkor nem idegesítő .
69. hsz 2009. március.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.