HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#121 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 13. 17:16

Idézet

Idézet

de lesz PC-re Kép egyedül Episode III-at és Renegade Squadron-t nem csinálták pc-re.
Mikor vik sohal bejelentette hogy lesz pc de a lucasarts egyböl cáfolta azzal az indokkal hogy minden grafikai beállitás, fizika rendszert kikéne kapcsolni hogy élvezhetöen lehessen játszani szerintük 1 4000dollaros pc birná csak el..bár szerintem ez csak 1 nagyon gyenge ürügy, nemhiszem hogy csak 1 4000 dollaros gép vinné el
A Crysis medium beállításokkal is sokkal szebb volt mint ez! Szóval elmehetnek, nehogymár egy PC NE bírja el... Ez nevetséges!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#122 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 13. 17:19

Idézet

Idézet

Idézet

A Crysis medium beállításokkal is sokkal szebb volt mint ez! Szóval elmehetnek, nehogymár egy PC NE bírja el... Ez nevetséges!
"erősen a szimulációkra és eljárásokra alapuló fizikai rendszert (procedural physics) csak egy nagyon erős PC tudná megjeleníteni. A játék az Xbox360 és a PS3 képességének határait feszegeti" ezt nyilatkoztákKép

#123 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 13. 17:23

Idézet

Ez a Squadron...Battlefront...érdemes kipróbálni...?
Gondolom pspre szeretnéd! Hát battlefront II is van psp re azon nem tom milyen pc-n elmegy de multi nagyon fos mindig laggol.Renegade Squadronnal ellehet szórakozni ,h összerakod a fegyvert stb. de időelteltével unalmas lesz.Ha pedig grafikát nézed az rosszra sikeredett TFUhoz képest nagyon rosszra.De ha szereted az sw játékokat tetszeni fog.(nekem
IGG-88[aszem ez a neve] robot tetszett meg)

#124 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 13. 18:51

Idézet

Idézet

Idézet

de lesz PC-re Kép egyedül Episode III-at és Renegade Squadron-t nem csinálták pc-re.
Mikor vik sohal bejelentette hogy lesz pc de a lucasarts egyböl cáfolta azzal az indokkal hogy minden grafikai beállitás, fizika rendszert kikéne kapcsolni hogy élvezhetöen lehessen játszani szerintük 1 4000dollaros pc birná csak el..bár szerintem ez csak 1 nagyon gyenge ürügy, nemhiszem hogy csak 1 4000 dollaros gép vinné el
ezért a fa.zokért nem lesz pcre mert ilyen hülyék... és jó amugy h nem jön pcre háháháááá

#125 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:10

Idézet

Idézet

ezért a fa.zokért nem lesz pcre mert ilyen hülyék... és jó amugy h nem jön pcre háháháááá
én meg remélem nem adnak ki több játékot ps3-raKépKépKép
ja bocs neked valszeg úgysincs olyan csak beteg vagy és azért hazudozol

#126 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:14

Idézet

Idézet

Idézet

én meg remélem nem adnak ki több játékot ps3-raKépKépKépja bocs neked valszeg úgysincs olyan csak beteg vagy és azért hazudozol

hggy amit akarsz nekem télleg van... Figyeljetek:

ha le kéne butítani a játékot, akkor azért sirnátok! lehet h elbirná a pc a grafot meg mindent, de a fizikát azt nem... ezt mondja: a fizikát le kéne butitani pc-n... ha le kell butitani az azt jelenti h CSAK a fizikát nem birja el a pc... ennyit a pcről... ps3on a legjobb lesz meg ugye x360on... és ne mondjátok h jöjjön pcre mert ha butitva kijönne akkor azért sirnátok ti csövesek!

#127 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:16

Idézet

Idézet

ha le kéne butítani a játékot, akkor azért sirnátok! lehet h elbirná a pc a grafot meg mindent, de a fizikát azt nem... ezt mondja: a fizikát le kéne butitani pc-n... ha le kell butitani az azt jelenti h CSAK a fizikát nem birja el a pc... ennyit a pcről... ps3on a legjobb lesz meg ugye x360on... és ne mondjátok h jöjjön pcre mert ha butitva kijönne akkor azért sirnátok ti csövesek!

akkor te is szar vagy hogy a The Day és a Diablo miatt hogy jöjjenek ps3-ra.....az olyanokat szidod mint vagy bazd....ennyi eszed van?

#128 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:21

Idézet

Idézet

Idézet

akkor te is szar vagy hogy a The Day és a Diablo miatt hogy jöjjenek ps3-ra.....az olyanokat szidod mint vagy bazd....ennyi eszed van?
ha kijönnénke ezek a játékok ps3ra akkor jobbak lennének mint pcn... ennyi... de ha meg akarják szivni és azt akarják h ne legyen jó eladásaik akkor csak pcre jöjjön.. és fogadok h te is ott fogod letölteni te csövi...

#129 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ha kijönnénke ezek a játékok ps3ra akkor jobbak lennének mint pcn... ennyi... de ha meg akarják szivni és azt akarják h ne legyen jó eladásaik akkor csak pcre jöjjön.. és fogadok h te is ott fogod letölteni te csövi...
Kedves, erre jogosult emberek: nem lehetne már bannolni mgsboy-t?

#130 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:28

Áh a Márió mindig ilyen.Idegesitő mint az az énekes a hasonló nevével.Bobby,tudod mi?Mikor irsz mindig kezd azzal hogy :"Hello,icce miii,Márióó!!" Igy legalább arra az aranyos olasz krapekra emlékeztetnél mindenkit.De különben nem válaszóltál a multkori kérdésre sem Bobby!Mit mondd a szamár..

#131 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:28

Idézet

Idézet

mint ahogy az aláírásomból is kiderül én 360-on játszom....okosgyerekKép

#132 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 19:57

Kell valakinek ST: The force unleashed???ps3as holnap postázni is tudom az ár 9000Ft!KépKép

#133 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:01

irjunk 1 peticiot bobby bannolásáértKép

#134 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:03

Már megjelent? Én úgy tom hó végén lesz csak.

#135 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:06

Idézet

megjelent!!!már játszom vele!Kép

#136 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:07

Idézet

Idézet

'Várható megjelenés: 2008.Sep.17' ?!Kép

#137 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:08

Idézet

Idézet

Idézet

'Várható megjelenés: 2008.Sep.17' ?!Kép

Nem is tom hogy tudom így hirtelen hogy tudnám bebizonyítani!

:Đ

#138 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

:Đ

nemkell bebizonyitani elhiszem neked de hogyhogy már megvan? külföldröl rendelted?vagy csak van 1 ismerösöd 1 boltnal akikhez már megjött és kaptál?mert elvileg még nem áruljak

#139 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:12

Utána néztem és egy két helyen már tényleg rendelhető. Bár nem is tom meik játék volt az mi 1 hónappal már hamarabb
tölthető volt feketén és kiírható. Ilyenkor elég nagy minusz a cégnek.

#140 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 20:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

:-D

nemkell bebizonyitani elhiszem neked de hogyhogy már megvan? külföldröl rendelted?vagy csak van 1 ismerösöd 1 boltnal akikhez már megjött és kaptál?mert elvileg még nem áruljak
Pontosan úgy ahogyan írtad!!:ĐKépKépNagyon jó és hangulatos!!Nem bánjátok meg ha megveszitek majd!!Aki szereti annak kötelező!

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.