HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#481 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 20. 21:27

Idézet

PS3-on van benne multiplayer?Mert én még nemtaláltam.
Úgy tudom h 1általán nincs benne multiplayer.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#482 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 18:01

Idézet

Idézet

És lessz?Vagy legalább mi olyan modot raknának bele mint a multi csak nem neten keresztül hanem 1 gépen.

#483 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 18:22

Idézet

Idézet

Idézet

És lessz?Vagy legalább mi olyan modot raknának bele mint a multi csak nem neten keresztül hanem 1 gépen.
Úgy érted h split screen-be 1 vs 1? nem hiszem...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#484 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 13:54

a vegen a csillagrombolot hogy lehet lehuzni? mert mikor elkezdem akko kibaszott sok gep tamad,es abba kell hagynom,ti hogy huztatok le?

#485 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 14:08

Idézet

a vegen a csillagrombolot hogy lehet lehuzni? mert mikor elkezdem akko kibaszott sok gep tamad,es abba kell hagynom, ti hogy huztatok le?
Na csá elsőre nem lehet lehúzni elmondanám csak 2-djára sikerült nekem is. Úgy kell hogy megnyomod az erő gombot értelemszerűen és ugyebár mutatja hogy hogy kellene mozgatnia analog karokat de ezt te ne figyeld hanem állisd a hajót egyenesbe az erővel tehát vizszintesen persze az ora veled szemben legyen mituán leszedted a kis cirkálokat és ha zőlden villog a 2 analog jel a képernyőn minda a ketőő akkor kezd el lefe nyomva tartani mind a 2 analog kart majd mutattni is fogja és addig nyomd míg lenem eseik a hajó de közben jönni fognak a cirkálok a vége fele ne törödj velük te csak huzzad le a hajót max lőnek vesztesz egy kis életett. DE MINDENKÉPPEN MÁSODJÁRA FOG SIKERÜLNI MERT AKKOR BEROBBAN AZ ELSŐRE A HAJÓ ÉS FÜSTŐLNI KEZD HA EZ MEG VAN MÁSODJÁRA GARANTÁLTAN MÁR LE TUDOD HÚZNI AZ ERŐVEL ÚGY AHOGY MONDTAMKépKépKépKépKép

#486 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 16:57

nem jo , sikerul lefele huznom,de a gepek mindig olyankor jonnek, es kilonek ,nem tom teged hogy nem nyirnak ki,van valami kod ? kibaszott idegesito ez a jatek mar,

#487 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 16. 17:27

Idézet

nem jo , sikerul lefele huznom,de a gepek mindig olyankor jonnek, es kilonek ,nem tom teged hogy nem nyirnak ki,van valami kod ? kibaszott idegesito ez a jatek mar,

Ha jön az ellenség és emiatt abba kell hagynod a csillagromboló lehúzását.akkor gyorsan semmisítsd meg a cirkálókat.És több időd lesz mivel a hajó akkor fordul el miközben te a cirkálókal vagy elfoglalva.De ha gyorsan végzel velük nem kell utána a hyelére állítanod a csillagrombolót...de ez hülyeség amitt elöttem mondtak ,1.re is sikerülhet (nálam sikerült) szal nincs bug.

#488 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 18:38

Idézet

Ha jönnek a cirkálók akor árammal tudod őket leszedni, és majd folytatod a lehúzást. Nem kell neked cheat, főleg hogy nincs is:) Meg amúgy se egy kimondotan nehéz játék, úgy végigviszi az ember hogy egyszerse hal meg.

#489 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 18:59

Idézet

Idézet

Ha jönnek a cirkálók akor árammal tudod őket leszedni, és majd folytatod a lehúzást. Nem kell neked cheat, főleg hogy nincs is:) Meg amúgy se egy kimondotan nehéz játék, úgy végigviszi az ember hogy egyszerse hal meg.
xD elkell h szomorítsalak van cheatKép Pl feltuningolja az összes force-t maxra.Elérhetővé lehet tenni proxy-t vagy General Kotat,de megkaphatod az összes színben a lézerkardokat csupán 1 szóval.És még sok cheat van.Ha mind1iket használod akkor könnyebb lesz..

#490 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 19:23

Idézet

Idézet

Idézet

xD elkell h szomorítsalak van cheatKép Pl feltuningolja az összes force-t maxra.Elérhetővé lehet tenni proxy-t vagy General Kotat,de megkaphatod az összes színben a lézerkardokat csupán 1 szóval.És még sok cheat van.Ha mind1iket használod akkor könnyebb lesz..
Könnyeb?:Đ Ettől hova kell már könyebb. Viszont az nemrosz, behoza öszes színt kardnak, az lehet hasznos mert pl. én nemtaláltam meg mindet. Amúgy meg annál a lehúzós résznél nemhiszem sok használ veszi ezeknek a kódoknak :-D
Gondolom én hogy ő valami olyasmire célzott hogy örökélet vagy hasonló.

#491 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 20:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Könnyeb?:Đ Ettől hova kell már könyebb. Viszont az nemrosz, behoza öszes színt kardnak, az lehet hasznos mert pl. én nemtaláltam meg mindet. Amúgy meg annál a lehúzós résznél nemhiszem sok használ veszi ezeknek a kódoknak :-D
Gondolom én hogy ő valami olyasmire célzott hogy örökélet vagy hasonló.
az nincsen benne xD amúgy nem tudod hol találom a fekete színűt? (lézerkard) mert a cheat szar aszem game nem mentődik el vagyis ha betöltöd ott kezded el ahol még nem használtál cheat et.Kép

#492 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 20:20

nem tudsz olyan kodot amivel az elet erot tolthetem fel?amugy meg lehet oldani hogy koddal mentsen ,nekem 1x sikerult

#493 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 20:36

Idézet

nem tudsz olyan kodot amivel az elet erot tolthetem fel? amugy meg lehet oldani hogy koddal mentsen ,nekem 1x sikerult
Enter "KATARN" as a code.
Maximum Force Push ranks

Enter "EXARKUN" as a code.
Maximum Force Repulse ranks

Enter "DATHOMIR" as a code.
Maximum Saber Throw ranks

Enter "ADEGAN" as a code.
Amplified lightsaber damage

Enter "LIGHTSABER" or "COUNTDOOKU" as a code.
All Force Talents

Enter "JOCASTA" as a code to unlock all Force Talents.
All lightsaber crystals

Enter "HURRIKANE" as a code to unlock all lightsaber crystals. Note: Enabling this code will remove all lightsaber related Holocrons on the current saved game file, thus blocking the "Holocron Collector" achievement from being earned. -From: Paul Koven
All costumes

Enter "SOHNDANN" as a code to unlock all 32 costumes. -From: Paul Koven
All databank entries

Enter "OSSUS" as a code to unlock all databank entries.
All combos

Enter "MOLDYCROW" as a code to unlock all combos.
Aerial Ambush combo

Enter "VENTRESS" as a code to unlock the Aerial Ambush combo.
Aerial Assault combo

Enter "EETHKOTH" as a code to unlock the Aerial Assault combo.
Aerial Blast combo

Enter "YADDLE" as a code to unlock the Aerial Blast combo.
Lightning Bomb combo

Enter "MASSASSI" as a code to unlock the Lightning Bomb combo.
Lightning Grenade combo

Enter "RAGNOS" as a code to unlock the Lightning Grenade combo.
Lightsaber Impale combo

Enter "BRUTALSTAB" as a code to unlock the Lightsaber Impale combo.
Saber Slam combo

Enter "PLOKOON" as a code to unlock the Saber Slam combo.
Saber Sling combo

Enter "KITFISTO" as a code to unlock the Saber Sling combo.
Sith Saber Flurry combo

Enter "LUMIYA" as a code to unlock the Sith Saber Flurry combo.
Sith Slash combo

Enter "DARAGON" as a code to unlock the Sith Slash combo.
Sith Throw combo

Enter "SAZEN" as a code to unlock the Sith Throw combo.
New combo

Enter "FREEDON" as a code to unlock a new combo.
New combo

Enter "MARAJADE" as a code to unlock a new combo.
Play as Emperor Palpatine

Enter "MASTERMIND" as a code to unlock Emperor Palpatine.
Play as General Rahm Kota

Enter "MANDALORE" as a code to unlock General Rahm Kota.
Play as General Rahm Kota (drunken)

Enter "HARDBOILED" as a code to unlock General Rahm Kota (drunken).
Play as Incinerator Trooper

Enter "PHOENIX" as a code to unlock Incinerator Trooper.
Play as Kashyyyk Trooper

Enter "TK421GREEN" as a code to unlock Kashyyyk Trooper.
Play as Proxy

Enter "PROTOTYPE" as a code to unlock Proxy.
Play as Scout Trooper

Enter "FERRAL" as a code to unlock Scout Trooper.
Play as Senator Bail Organa

Enter "VICEROY" as a code to unlock Senator Bail Organa.
Play as Shadow Trooper

Enter "BLACKHOLE" as a code to unlock Shadow Trooper.
Play as Snow Trooper

Enter "SNOWMAN" as a code to unlock Snow Trooper.
Play as Stormtrooper

Enter "TK421WHITE" as a code to unlock Stormtrooper.
Play as Stormtrooper Commander

Enter "TK421BLUE" as a code to unlock Stormtrooper Commander.
Jedi Adventure robe

Enter "HOLOCRON" as a code to unlock the Jedi Adventure robe.
Jedi Ceremonial robe

Enter "DANTOOINE" as a code to unlock the Jedi Ceremonial robe.
Kento's robe

Enter "WOOKIEE" as a code to unlock Kento's robe.
Sith Stalker armor

Enter "KORRIBAN" as a code to unlock the Sith Stalker armor.
Mirrored levels

Enter "MINDTRICK" as a code.
Sith Master mode

Enter "SITHSPAWN" as a code to unlock the Sith Master difficulty.

#494 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 20:57

Idézet

nem tudsz olyan kodot amivel az elet erot tolthetem fel? amugy meg lehet oldani hogy koddal mentsen ,nekem 1x sikerult
Már megint, minek tölteni életerőd? Alapból ha megölsz egy lényt zöld ''fények'' menek feléd mik az életed töldik, attól joban hova akarod tölteni? De tegyük fel hogy van hozá ilyen, egy 12 szavas kód amit játék közben írsz be , na most ha életed már 10% alat van, és hogy ne halj meg beírod a kódot, de anyi idő alat be se tudod írni, mert ütnek rád egyet és meghalsz:) Vagy lehet úgy beírni hogy megálítod gamet, és folytatásnál tele lesz? Na mind1.
Fekete kard végén van, mikor futkosni kell a zöld sugaras pályán, és mikor kiérsz arra részre ki kell emelned valami reaktort, és lent van 2 lépegető, majd utána nagy ajtón kijön 4 sith. Ott kell valahol legtetején egy sárga kockát megszerezned. De tán ha youtubon beírod keresőbe SWTFU black lightsaber tán ad ki videókat hogy kell megszerezni. (De szerintem nem szép. :Đ )

#495 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 20:57

kosziezek kozul melyik az elet?

#496 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 21:03

harkat ,kod akkor kell mikor huzom le a csillagrombolot,es hagyd mar ezt hogy nagyon konnyu a jatek ,en sith lord on jaccok es nem konnyu ,lehet te esay n jaccol azt azert olyan

#497 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 16. 21:08

Idézet

koszi ezek kozul melyik az elet?
nem tom, amúgy game-t meglehet állítani és ott cheats menüpontba beírod.Lehet nincs élettöltő de ha defense maxon van nehezen halsz meg az eleve könnyű játékban.

#498 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 21:10

Idézet

harkat ,kod akkor kell mikor huzom le a csillagrombolot, es hagyd mar ezt hogy nagyon konnyu a jatek ,en sith lord on jaccok es nem konnyu , lehet te esay n jaccol azt azert olyan
Értem, és akor azt hagyd kérdezzem meg hogy minek játszol akor sith lord-on? Vedd lejebb a fokozatot és meglesz. Mert most akor büszke lehetsz majd magadra hogy ''húú végigvitem sith lord fokozaton, király srác vagyok'' ha azt kódal tetted meg. Arra pályára visszaveszed, következőn meg majd felrakod. Mellesleg nincs olyan kód hogy életet visszatölt ahogy elnéztem listát.
Amúgy nyomd ki azt hogy tödd életerőt szíj el ha legyőződ ellenséget, és úgy könyebb lesz.

#499 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 21:22

veletlenul kezdtem sith lordon,amugy nem szoktam ilyennel dicsekedni ,hogy milyen fokozaton jacottam, lehet te igen ,de en nem

#500 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 16. 21:35

Idézet

veletlenul kezdtem sith lordon, amugy nem szoktam ilyennel dicsekedni ,hogy milyen fokozaton jacottam, lehet te igen ,de en nem
Akor szerintem visszatudod venni beállításokban. Mellesleg én se szoktam, sőt én sose játszok legnehezebb fokozaton:) Amúgy mellesleg lehet úgy tűnt kötözködök, de nem annak szántam, csak nem értettem hogy miért kell kód neked ehez. Sok sikert a pályához. :Đ

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.