HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#561 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 28. 11:38

Idézet

Valahogy nekem nem smakkol. Olyan mint amikor nézed az über átvezetőket, és azt kérded magadtól hogy ezeket a mozdulatokat miért nem tudod te megcsinálni a játékban.

Jólvan, te csinálod, de nem nagy kunszt időre lonyomni egy gombot szerintem. Mini játéknak elmegy, de hogy egy játék szerves része legyen, hát, azt sosem tudja feldolgozni a gyomrom.
Quick time events - Button mashing sequences - ez a kettő minden élvezetet kiöl egy harcból.
Told végig a Fahrenheit-et és utána próbáld meg kimondani hogy sz4r volt :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#562 Felhasználó inaktív   Game 0ver 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 11. 07:49

Lehet kérdezte már valaki(nem volt kedvem vissza olvasni) hogy most meg fog jelen ez PC-re?

#563 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 11. 08:08

Idézet

Lehet kérdezte már valaki(nem volt kedvem vissza olvasni) hogy most meg fog jelen ez PC-re?
Úgy tudom IGEN!
Kép
Kép
Kép

#564 Felhasználó inaktív   Game 0ver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 08:13

Idézet

Idézet

Úgy tudom IGEN!
akkkor biztos hogy én befogom szerezni valahogy:)

#565 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 13:46

Nah én leszedtem a demot és egész jó. De vagy én láttam qrva rég a filmeket vagy valami itt tényleg nem stimmel. Pl ha mi gonoszok vagyunk akkor mi a rákért öljük a klónokat???? Meg az űrhajók sztem elég kicsik amugy jó játék.

#566 Felhasználó inaktív   FranticFighter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 14:05

Valaki küldene egy linket h honnan lehet leszedni a demot?

#567 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 14:10

Idézet

Hát sztem csak Live meg PStore(vagy mi). PC-re még nincs demo.

#568 Felhasználó inaktív   FranticFighter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 14:13

Idézet

Idézet

Hát sztem csak Live meg PStore(vagy mi). PC-re még nincs demo.
Ahha köszKép

#569 Felhasználó inaktív   Worgady 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 15:47

Idézet

Nah én leszedtem a demot és egész jó. De vagy én láttam qrva rég a filmeket vagy valami itt tényleg nem stimmel. Pl ha mi gonoszok vagyunk akkor mi a rákért öljük a klónokat???? Meg az űrhajók sztem elég kicsik amugy jó játék.
Azok rohamosztagosok, a játék idejében már csak kevés klón volt köztük, és azért kell őket kinyírni, mert nem maradhatnak szemtanúk.

#570 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 15:51

Idézet

Azért kell megölni őket mert Darth Vader-nek egy titkos tanítványa vagy. Tudod a játékoknak általában töténetük is van.:Đ

#571 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 23. 16:02

Idézet

Idézet

Azok rohamosztagosok, a játék idejében már csak kevés klón volt köztük, és azért kell őket kinyírni, mert nem maradhatnak szemtanúk.
Mint ahogy azt a demo-ból is megtudhatjuk. Ugyanis a bevezető videóban mondja is Vader, hogy nem hagyhatunk szemtanúkat, mindenkivel végezni kell. Oda kellett volna csak figyelni, s nem elpörgetni a vidit. A legtöbb játékban azokkal együtt kerekedik ki a történet!
Kép
Kép
Kép

#572 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 16:53

Nekem valahogy a videó elpörgetés sem megy:D mindig végig kell nézni vagy egy időt belőleKép

#573 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 16:55

Idézet

Nekem valahogy a videó elpörgetés sem megy:D mindig végig kell nézni vagy egy időt belőleKép
Igen nemlehet elpörgetni.Kép

#574 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 16:58

Idézet

Idézet

LoL de lehet... :Đ csak a videó közben tölt,ha megnyomod az A-t (vagy ps-en X gondolom...) akkor a jobb alsó sarokban megjelenik a tanítvány jele,azt jelzi h tölti a pályát.Többször kell próbálni és akkor már el lehet nyomni :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#575 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 16:59

Idézet

Idézet

Idézet

LoL de lehet... :Đ csak a videó közben tölt,ha megnyomod az A-t (vagy ps-en X gondolom...) akkor a jobb alsó sarokban megjelenik a tanítvány jele,azt jelzi h tölti a pályát.Többször kell próbálni és akkor már el lehet nyomni :-D
Nállam sose volt ien.Kép

#576 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 17:24

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LoL de lehet... :Đ csak a videó közben tölt,ha megnyomod az A-t (vagy ps-en X gondolom...) akkor a jobb alsó sarokban megjelenik a tanítvány jele,azt jelzi h tölti a pályát.Többször kell próbálni és akkor már el lehet nyomni :-D
Nállam sose volt ien.Kép
Ennyi nekem is ment de attól még ugyan ez a véleményem ha már fizetek nekik akkor már legyen olyan lehetőség hogy eltekerhesemKép

#577 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 17:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nállam sose volt ien.Kép
Ennyi nekem is ment de attól még ugyan ez a véleményem ha már fizetek nekik akkor már legyen olyan lehetőség hogy eltekerhesemKép
Hát nem tudsz mást csinálni...sok játékban videó közben tölti a pályát.Egyébként én soha nem nyomtam el a videót csak amikor 2.szorra vittem.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#578 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 17:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mért inkább nézel 1 képet és ugy töltse a pályát?Kép

#579 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 17:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LoL de lehet... :Đ csak a videó közben tölt,ha megnyomod az A-t (vagy ps-en X gondolom...) akkor a jobb alsó sarokban megjelenik a tanítvány jele,azt jelzi h tölti a pályát.Többször kell próbálni és akkor már el lehet nyomni :-D
Nállam sose volt ien.Kép
Hát nem tudsz mást csinálni...sok játékban videó közben tölti a pályát.Egyébként én soha nem nyomtam el a videót csak amikor 2.szorra vittem.
Hát szerintem úgy kéne hogy a videó az csak a cseresznye legyen a tortán szóval csak egy kis bónusz, de ez nem azt jelenti hogy nem jó játék mert igen jó, csak egy idő után unalmassá válhat

#580 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 17:53

Idézet

Idézet

Idézet

Mint ahogy azt a demo-ból is megtudhatjuk. Ugyanis a bevezető videóban mondja is Vader, hogy nem hagyhatunk szemtanúkat, mindenkivel végezni kell. Oda kellett volna csak figyelni, s nem elpörgetni a vidit. A legtöbb játékban azokkal együtt kerekedik ki a történet!
Ja jó kösz. A videót elpörgettem mert csak a játékra voltam kiváncsi h érdemes-e beszerezni és ha meglesz a teljes akkor majd figyelem a videókat

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.