HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#41 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 27. 10:16

Idézet

Mi volt itt ma hajnalban.... Pont maszekoltam egy multi-cég újonnan épült irodaházában, mikor lecsapott El Nino. Kivágta az ajtókat, beverte a vizet, leszakadt az álmennyezet, elázott a szőnyeg, feláztak a falak.... Mint egy katasztrófa filmben! Ritkán látni ilyent, és még ritkább testközelből megélni. Úgy tépte fel az ajtót, hogy egyedül alig tudtam visszacsukni, haver segített, pedig nem vagyok egy vézna Géza. Otthon asszony már azt hitte hogy leviszi a kecó tetejét a szél. Mikor hajnali 2:30-kor jöttünk hazafele haverral, olyan volt a város mint egy Resident Evil film. Lámpák nem égtek, fák kidülve, ágak, levél mindenfelé, a távolban villámlás....tiszta horror.

Nemtom mi van mostanság az időjárással, de igen szeszélyes! 10-15 éve ilyen nem volt.

Nálunk is ez van, nappal nagyon meleg, éjszaka meg szakad az eső....Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#42 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 10:19

Itt is este olyan szél volt hogy vizszintesen esett az esőKépNincs is áram mindenhol ugyhogy 1napot várni kell mig megcsinálják.Különben már meglehet dögleni a melegtőlKép

#43 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 10:20

A házban van 2 légkondi, és 3 ventillátor, bocsi, 4 ventillátor. Mindegyik megy éjjel-nappal, és éjjel meg lehet dögleni, szó szerintKép
Playstation 3 60 GB

#44 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 10:26

Megjött a stróm yeeeeeeKépVentillátor bekapcs!!Csak maradjon is az áram!!Kép

#45 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 27. 10:29

Idézet

A házban van 2 légkondi, és 3 ventillátor, bocsi, 4 ventillátor. Mindegyik megy éjjel-nappal, és éjjel meg lehet dögleni, szó szerintKép
Én meg pucéran alszom nyitott ablakok mellett és tök lágyék jó ahogy a hűs fuvallat megnyaldossa a seggem fenekem és simogatja a tököm lágyékom :Đ

#46 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 10:40

Idézet

Idézet

Én meg pucéran alszom nyitott ablakok mellett és tök jó ahogy a hűs fuvallat megnyaldossa a seggem és simogatja a tököm. :Đ
Van kutyád?mer lehet nem a szelet érzedKép

#47 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:02

Idézet

Idézet

Idézet

Én meg pucéran alszom nyitott ablakok mellett és tök jó ahogy a hűs fuvallat megnyaldossa a seggem és simogatja a tököm. :Đ
Mi lenne ha felcserénénk a megnyaldossát és a simogatját? Kép
Ide kb 5-6 órakkor ért a vihar és ezért most jó hűvös van végre. :-D
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#48 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mi lenne ha felcserénénk a megnyaldossát és a simogatját? Kép
Ide kb 5-6 órakkor ért a vihar és ezért most jó hűvös van végre. :-D
Nálunk hajnalba volt, 3-4 felé. Medence most tele lett Kép Megyek is csobbanniKép
Playstation 3 60 GB

#49 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:27

éjjel kb fél 3-kor esett az eső, most dög meleg van, de van egy kis szellő, amúgy ventillátor mellett ki lehet bírni.
Kép

#50 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:32

Idézet

éjjel kb fél 3-kor esett az eső, most dög meleg van, de van egy kis szellő, amúgy ventillátor mellett ki lehet bírni.
Igazad van, csak az nagyon zúg....Kép Azt csináltam tegnap, mert ugye egyik klímánk mobil, és áthoztam anyuéktól, rányomtam 18 fokra, jól lehűtötte, visszavittem, és reggelig bírta, de most megint meleg vanKép
Playstation 3 60 GB

#51 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:36

Idézet

Idézet

Igazad van, csak az nagyon zúg....Kép Azt csináltam tegnap, mert ugye egyik klímánk mobil, és áthoztam anyuéktól, rányomtam 18 fokra, jól lehűtötte, visszavittem, és reggelig bírta, de most megint meleg vanKép
Nemtom.Most erre nekünk beborult és olyan rohadt fülledt ez idő az esőtől.....én utálom azt grrrrr mintha fojtogatnánakKép

#52 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:37

Idézet

Idézet

Idézet

Nemtom.Most erre nekünk neorult és olyan rohadt fülledt ez idő az esőtől.....én utálom azt grrrrr mintha fojtogatnánakKép
Ez igaz...fülledt idő az nagyon para.....KépMostanában annyira hülye az idő, nem tudom, mikor hagyja már abbaKép
Playstation 3 60 GB

#53 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 11:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nemtom.Most erre nekünk neorult és olyan rohadt fülledt ez idő az esőtől.....én utálom azt grrrrr mintha fojtogatnánakKép
Ez igaz...fülledt idő az nagyon para.....KépMostanában annyira hülye az idő, nem tudom, mikor hagyja már abbaKép
Multkor a Hiradóban volt hogy valahol a Balcsi felé egy kis forgószelet lefilmeztek.nagyon megbolundult az időjárásKép

#54 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 13:51

Vááh ilyen undoritó idő van nálunk.....Kép

#55 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 13:56

Tegnap errefelé iszonyat meleg volt és meg sem mozdult a levegő, estére beborult, és nagy vihar lett, reggel még esőre állt, most meg megint süt a nap... Szétmegy a fejem Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#56 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 27. 14:00

Újpesten is3 körül kezdett el esni az eső!

#57 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 07. 04. 06:08

Tűző napsütés, ohne felhő. Ez volt jellemző mostanában. Készütem is a hétvégi poros, dohos rallyra. Napernyő előkészítve. Erre tegnap este beborult, és a jósok szerint így is marad vasárnapig. Helyenkét zápor zivatar. REMEK. Ennyit a poros rallyról. MArad a saras? Remélem nem fog esni, s valamelyest javul az idő, mert ez így elég lehangoló....
Kép
Kép
Kép

#58 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 07. 04. 06:28

Idézet

Tűző napsütés, ohne felhő. Ez volt jellemző mostanában. Készütem is a hétvégi poros, dohos rallyra. Napernyő előkészítve. Erre tegnap este beborult, és a jósok szerint így is marad vasárnapig. Helyenkét zápor zivatar. REMEK. Ennyit a poros rallyról. MArad a saras? Remélem nem fog esni, s valamelyest javul az idő, mert ez így elég lehangoló....
egy tipp (no nem az idő megváltoztatására :Đ)
szedd le az időkép nevű progit (asszem ez a neve), a viharvadászról szedi az infókat, az 5 percenkét frissülő radarképek alapján még egy olyan hozzá nem értő is meg tudja állapítani, hogy aznap milyen idő lesz, mint én :-D
mondhatni kapsz egy otthoni meterológiai központot :)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#59 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 08:00

Idézet

Mi is MOST akarunk lemenni Balcsira.És esőt mondd.....tényleg lehangoló az egész.KépAzt mondták a hőmérséklet is visszaesik 1-2 fokkal,mondjuk az nem vészes,de az eső nem kellKép

#60 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 04. 08:01

Idézet

Idézet

Mi is MOST akarunk lemenni Balcsira.És esőt mondd.....tényleg lehangoló az egész.KépAzt mondták a hőmérséklet is visszaesik 1-2 fokkal,mondjuk az nem vészes,de az eső nem kellKép
Hova mentek Balcsira?
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5