HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#621 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 08:26

Idézet

Hogy a rák rakná tele!
Eddig azt mondta az előrejelzés, hogy -18° is várható, meg hogy karácsonyig havazás, végre fehérkarácsony meg bejgli a szájadban...
LoFaSzT ! ! ! ! ! ! !
Most úgy néz ki, hogy hó idén már NYEMA! De nemcsak hó, hideg sem nagyon lesz! Decc 22.-én 10°-os felmelegedés, és utána már 11-13° lesz ! ! ! !
Üzenem a télnek: KAPJABE ! ! ! S ha már megvolt, akkor bekaphatják a meteorológusok is!

Ja. nem kicsit bosszantó, hogy pont akkor nem lesz havas tél amikor kellene. Egy hétten korábban jött a hó. ha Karácsonykor jött volna mindenki tapsolna örömében, mert az milyen szép és hangulatos.
Nos ez a Bp-i előrejelzés:
2009.12.22 kedd Záporok várhatók 2 fok
2009.12.23 szerda Záporok várhatók 5 fok
2009.12.24 csütörtök Záporok várhatók 7 fok (7 fok Szenteste!!!!!! Na jó. Este plusz 3 fok lesz. Az se jobb.)

#622 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:00

Idézet

mi lesz Eplényben? Félek tőle kevés lesz ez a 3-4 nap, amíg még tudnak hóágyúzni..... Lehet nem nagyon lesz lehetőség itthon síelni idén :)
Meglátjuk hogy lesz szombaton, s mivel én most tudtam meg, hogy szombat munkanap, így a nyitóbulira nem tudok kimenni Eplénybe....de majd informálódom, s ha lesz lehetőség, HÉTFŐN KI KELL MENNI síelni, hallod Bbogesz/norb????
Hopp, egy nagyon ász előrejelzés Eplényre: http://www.dki-b.eol...y_elo_webkamera
mivel felmelegedés jön, én szombaton sztem 100% hogy kimegyek, mert hétfő óta lucsog a puncim. :Đ azt írták, hogy 30-70 cm hó van...no meg maradt üdülési csekkem, aminek szeretnék a seggére verni, mert különben bebukom. na, azt nem szeretném! :-D

#623 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:11

Idézet

Idézet

mi lesz Eplényben? Félek tőle kevés lesz ez a 3-4 nap, amíg még tudnak hóágyúzni..... Lehet nem nagyon lesz lehetőség itthon síelni idén :)
Meglátjuk hogy lesz szombaton, s mivel én most tudtam meg, hogy szombat munkanap, így a nyitóbulira nem tudok kimenni Eplénybe....de majd informálódom, s ha lesz lehetőség, HÉTFŐN KI KELL MENNI síelni, hallod Bbogesz/norb????
Hopp, egy nagyon ász előrejelzés Eplényre: http://www.dki-b.eol...y_elo_webkamera
mivel felmelegedés jön, én szombaton sztem 100% hogy kimegyek, mert hétfő óta lucsog a puncim. :Đ azt írták, hogy 30-70 cm hó van...no meg maradt üdülési csekkem, aminek szeretnék a seggére verni, mert különben bebukom. na, azt nem szeretném! :-D
Engem csak az tart vissza a Szombattól, hogy tumultus lesz. Munka nep lesz. Maszekkal is kell foglalkozni.
Az skiarena honpaján azt írják, 100cm is lehet hétvégére a műhó. Szóval lesz ott még hétfőn is! :) Hétfő este biztos nyugisabb lesz a terep.

Kép
Kép
Kép

#624 Felhasználó inaktív   megyesfalvi_2007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:49

Most nézem, nálunk 21-edikén -21 fok lessz reggel 8kor.KépKép...az elörejelzések szerint persze.
Dr.   WP 

#625 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:22

Idézet

Idézet

Idézet

Engem csak az tart vissza a Szombattól, hogy tumultus lesz. Munka nep lesz. Maszekkal is kell foglalkozni.
Az skiarena honpaján azt írják, 100cm is lehet hétvégére a műhó. Szóval lesz ott még hétfőn is! :) Hétfő este biztos nyugisabb lesz a terep.
vagy pont hétfőn lesz a tumultus mert elkezdik kivenni a szabikat az emberek hmmm bár lehet hogy az inkább a két ünnep köze lesz.

#626 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

vagy pont hétfőn lesz a tumultus mert elkezdik kivenni a szabikat az emberek hmmm bár lehet hogy az inkább a két ünnep köze lesz.
Valamikor pedig csak ki kell menni! :) Az már egyre valószínűtlenebb hogy ennek szombat lenne a napja.... de hétfőn....
Kép
Kép
Kép

#627 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:34

Benne vagyok de még megbeszéljük.
Off: Ma mikor akarsz indulni?

#628 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:42

Idézet

Benne vagyok de még megbeszéljük.
Off: Ma mikor akarsz indulni?
Hoztam magammal mindent ide a céghez, úgyhogy jó lenne egyből munka után. 15:30 feltehetőleg...hacsak nem csúszok meg.
Amint látom a végét hílak. Viszont akármilyen gyorsak leszünk HIDEG LESZ, úgyhogy készülj!

Kép
Kép
Kép

#629 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:32

Esik a hó 1000-rel:)Pont így szünet elején...naggyooon jóóóóKép Szépen elkérem majd apumtól a kocsit, és irány a rétKép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#630 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:45

Idézet

Esik a hó 1000-rel:)Pont így szünet elején...naggyooon jóóóóKép Szépen elkérem majd apumtól a kocsit, és irány a rétKép
Itt Veszprémben nem esik :Đ
Kép
Kép
Kép

#631 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:53

Idézet

Idézet

Majd csak odaér délutánra:)
Playstation 3 60 GB

#632 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:54

Idézet

Idézet

Idézet

Honnan várjuk?
Kép
Kép
Kép

#633 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Itt Veszprémben nem esik :-D
Honnan várjuk?
Hát azt írja, Pesten nem esik a hó, pedig itt lakom Pesttől 30-35 km-re. Vácra járok suliba, talán így be tudod határolni. Aszód, Veresegyház....rémlik így?:Đ
Playstation 3 60 GB

#634 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Itt Veszprémben nem esik :)
Honnan várjuk?
Hát azt írja, Pesten nem esik a hó, pedig itt lakom Pesttől 30-35 km-re. Vácra járok suliba, talán így be tudod határolni. Aszód, Veresegyház....rémlik így?:Đ
Hogyne. Asszonykórus :-D
Kép
Kép
Kép

#635 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Itt Veszprémben nem esik :)
Honnan várjuk?
Na látod, akkor a szomszédból írok:) De én nem énekelk ott(még)Kép
Playstation 3 60 GB

#636 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 18. 06:00

Idézet

Idézet

Idézet

Hát sajna nem hiszem hogy ide elér..... de nagyon tudnám értékelni!
Kép
Kép
Kép

#637 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 06:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát sajna nem hiszem hogy ide elér..... de nagyon tudnám értékelni!
Hétvégére tuti lesz hó ott is:)Úgy lesz mint tavaly...áprilisba fog esni a hóKép
Playstation 3 60 GB

#638 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 07:13

Nálunk sem esik... sőt, az a kevéke ami volt, szinte már azis teljesen elolvadt...

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#639 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 07:20

Idézet

Nálunk sem esik... sőt, az a kevéke ami volt, szinte már azis teljesen elolvadt...
Nálunk is kezd elolvadni:D

#640 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 18. 07:23

Idézet

Idézet

Nálunk is kezd elolvadni:D
Nálunk szépen tartja magát.Még nem olvad...Remélem karácsonyig kibírja. KépKép

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »