HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol a legolcsóbb/ csere-bere - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol a legolcsóbb/ csere-bere

#241 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 11. 15. 17:51

A Tiédről mesélnél?!
Nekem még semmi gondom nem volt velük, nem egyszer volt olyan hogy Nekem olcsóbban küldtek játékot (pl. DH 17k helyett 14 volt) mert már sztem 2-3 száz papírt már bőven otthagytam.
Velem mindig korrektek voltak ... azbiztos.

Ott van a kommentek között.

#242 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 11. 15. 17:54

Ott van a kommentek között.

Okéé. Ezé' kell faterral menni oszt nembasznak át XD
Hát, nekem az ÜK volt a "legnagyobb" cigány a te szavaiddal élve. Amikor megrendeltem a Xboxot, a fasz tudta hogy angol konnektoros. Mondom az Istenqrvaf*szát hogy átb@sztak. Felhívom őket hogy hű meg ha mert így mi a lófaszt csináljak? Okéé, elhajtottak hogy Ők bizony raktak bele átalakítót, nézzem meg. Megnéztem. NINCS. Felhívom hogy kurvagyorsan küldjenek egyet. Mondja a srác hogy megadja decooy címét, majd elküld. Felhívom hogy figyelj valamit elkurtál mert az eladó srác azt mondta te pakoltad bele. Mondta hogy "ó basszus elfelejtettem, holnap megy persze freee.".
Holnap jött de természetesen nem ingyen. Na így fogok tőlük vásárolni.

Szerkesztette: A Gátvéder! 2010. 11. 15. 18:05 -kor

Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#243 Felhasználó inaktív   Top Secret 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 11. 15. 17:51

A Tiédről mesélnél?!
Nekem még semmi gondom nem volt velük, nem egyszer volt olyan hogy Nekem olcsóbban küldtek játékot (pl. DH 17k helyett 14 volt) mert már sztem 2-3 száz papírt már bőven otthagytam.
Velem mindig korrektek voltak ... azbiztos.

Nekem se volt eddig semmi gondom velük engem már ismernek a boltban, mindig mindent elmondanak a játékokról.De még olyan nem volt hogy olcsóbban adtak volna valamit.Ja és talán leszek hétvégén liven vagyis harcra fel.
Kép

#244 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 11. 15. 18:04

Holnap jött de természetesen nem ingyen. Na így fogok tőlük vásárolni.

Még fizettél érte?

#245 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Top Secret - Dátum: 2010. 11. 15. 18:38

Nekem se volt eddig semmi gondom velük engem már ismernek a boltban, mindig mindent elmondanak a játékokról.De még olyan nem volt hogy olcsóbban adtak volna valamit.Ja és talán leszek hétvégén liven vagyis harcra fel.

Az normális hogy bontott játékot adnak teljes áron? Ha személyesen ott vagy akkor tudsz szólni de ha futárral kiküldik akkor már baszhatod.

#246 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 11. 15. 19:22

Még fizettél érte?

a szállítást... de akkor is. A csomag tartalma lett volna, mert így nem adhatták/nák
Kép

#247 Felhasználó inaktív   Top Secret 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 11. 15. 19:24

Az normális hogy bontott játékot adnak teljes áron? Ha személyesen ott vagy akkor tudsz szólni de ha futárral kiküldik akkor már baszhatod.

Hát nem éppen nekem olyan volt hogy utolsó darab volt és az a polcról kellet leszedni és az nekem is bontott volt, mondjuk én vagy rendelem vagy apámmal megyek be és vele nem nagyon mernek kekeckedni.
Kép

#248 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 21:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Top Secret - Dátum: 2010. 11. 15. 19:37

Hát nem éppen nekem olyan volt hogy utolsó darab volt és az a polcról kellet leszedni és az nekem is bontott volt, mondjuk én vagy rendelem vagy apámmal megyek be és vele nem nagyon mernek kekeckedni.

lol :D Tehát több emberrel kel menni hogy ne basszanak át? Ez tényleg egy jó kis bolt. De még továbbra sem értem hogy hogy lehet bontott játékot teljes áron eladni.

#249 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 21:15

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 11. 15. 21:04

lol :D Tehát több emberrel kel menni hogy ne basszanak át? Ez tényleg egy jó kis bolt. De még továbbra sem értem hogy hogy lehet bontott játékot teljes áron eladni.

Amikor én egy Burnoutot vettem, nekem mondta a csávó, hogy ez a kirakatba volt, és azért nincs benne lemez. Belerakta -1000Ft. Majd én megyek, végülis egy 15 éves srác meggyőzőbb egy 17-18 éves srácnál :D (Nemtudom mennyivagy, sztem 17. :D )<br>

Szerkesztette: A Gátvéder! 2010. 11. 15. 21:24 -kor

Kép

#250 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 11. 15. 20:04

Nekem eddig két afférom volt a konzolvilággal (és eddig csak kétszer vásároltam/vásároltam volna ott), de egyik se volt szerencsére komolyabb. Az egyik eset, az általad is linkelt naprakészség... Webshopban találtam Crackdown-t 2500Ft-ért, írták, hogy raktáron, de, amikor másnap bementem érte, akkor közölték, hogy nincs. És ajánlották a GTA4-et kb. 10000Ft-ért...
A másik eset az akciós Far Cry 2 gyűjtői kiadással volt... Elfelejtették közölni, hogy német kiadás, azzal pedig nem sokat tudok kezdeni, mivel angolt tanulok... De csekély német tudásommal is kitudtam betűzni a dobozon, hogy "Spiel in Englisch optional". Így megnyugodtam, hogy a játék maga tud angolul, de a kézikönyv és a hátsóborító németül lesz, az meg nem érdekelt.
Az eladók meg ugyan tényleg lesz*rják a vevőket, de az engem annyira nem érdekel. Szeretek nyugodtan körbenézni, ha meg akarok valamit akkor úgyis odamegyek.

#251 Felhasználó inaktív   Szapi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 22. 09:58

Cserélném: Assassins Creed Brotherhood, promós, cd-tokkal, borítóval, a tokból ki sem vett, Budapest.
Érdekelne Cod: Black ops (akár rá is fizetek), de nyitott vagyok más játékokra is. (Autós, sport kivéve. :) )

A játék amúgy eladó. 8500Ft (ajándék ACB poszter)
Személyes átvétel Budapesten. Érd.: soap0227@gmail.com

#252 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 16:17

Eladó vagy cseréhető Assassin's Creed Brotherhood.
1 hetes, hibátlan, mindene megvan.

ár: 10000HuF

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.