Idézet: seci92 - Dátum: 2010. 11. 15. 20:04
lol

Tehát több emberrel kel menni hogy ne basszanak át? Ez tényleg egy jó kis bolt. De még továbbra sem értem hogy hogy lehet bontott játékot teljes áron eladni.
Nekem eddig két afférom volt a konzolvilággal (és eddig csak kétszer vásároltam/vásároltam volna ott), de egyik se volt szerencsére komolyabb. Az egyik eset, az általad is linkelt naprakészség... Webshopban találtam Crackdown-t 2500Ft-ért, írták, hogy raktáron, de, amikor másnap bementem érte, akkor közölték, hogy nincs. És ajánlották a GTA4-et kb. 10000Ft-ért...
A másik eset az akciós Far Cry 2 gyűjtői kiadással volt... Elfelejtették közölni, hogy német kiadás, azzal pedig nem sokat tudok kezdeni, mivel angolt tanulok... De csekély német tudásommal is kitudtam betűzni a dobozon, hogy "Spiel in Englisch optional". Így megnyugodtam, hogy a játék maga tud angolul, de a kézikönyv és a hátsóborító németül lesz, az meg nem érdekelt.
Az eladók meg ugyan tényleg lesz*rják a vevőket, de az engem annyira nem érdekel. Szeretek nyugodtan körbenézni, ha meg akarok valamit akkor úgyis odamegyek.