Idézet
Idézet
személy szerint TJames-et ajánlanám. sokat lóg a fórumon, jelenleg is mondhatni passzív moderátor, ha vlmi csúnyaságot lát, akkor azt emberien szóvá is teszi (tehát nem a stílust felvéve anyázva, mint az sok válasz esetében megszokott), szerintem méltó tagja lenne a moderátori csapatnak.
na megyek vissza az ágyba, elkaptam valami csúnyaságot.
Thx. Képzeld tegnap egy másik itteni fóromozóval (direkt nem mondom ki hogy Guppi a neve) MSN-eztem, és pont azt mondtam neki hogy a te moderátori mivoltoddal 100% egyetértek. Tiszta furi mi? Soxor nem értünk egyet, de mindig kultúráltan beszéltük meg. Pont ezért gondoltam rád. Más szempontok, más világszemlélet, de mégis kultúráltan érvelő, komoly és hozzáért embert ismertem meg szamélyedben. Kicsit az ellentétem, kicsit mégsem. És ez jó! Szal köszi a támogatást, tőlem is számíthatsz rá a későbbiekeben
ez így normális szerintem. nem egyezhetnek a nézeteink (sok esetben nem is egyeztek meg

), de ennek ellenére a másikat nem nézzük le, illetve belátjuk, ha a másiknak igaza van vlmiben. szerintem erre szokták volt mondani, hogy felnőtt gondolkozás. az lenne egyébként a leg gyermetegebb gondolkozás, ha ezen nézeteltérések miatt pl fújnánk egymásra és pl én most azt mondanám, hogy TJames mint moderátor, lol wtf stb. mert ahogy írtad is, attól hogy a nézeteink nem minden esetben találkoztak, ettől még elismerem emberi értékeidet, a nézeteidet is, bár van amit máshogy látok. sőt, mint írtam is, szerintem kiválló moderátor lennél, pont ezen gondolkozásmódod és a felnőtt, átgondolt, kultúrált megnyílvánulások miatt (is).
node most tényleg megyek és respawnolok az ágyban
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3