Milyen játékot toltál ki most éppen?
Elküldve: 2011. 08. 09. 14:57
Idézet: goronika89 - Dátum: 2011. 08. 09. 13:26
Mikor kezdted?
kb 2-3 hete, de közben mással is játszottam
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2011. 08. 12. 18:45
Dead Nation(PS3-PSN) Már vagy 5-r.Most MORBID fokozaton volt haverral.Már összesen 85.700valami zombit gyilkoltam le
Elküldve: 2011. 08. 12. 19:48
Elküldve: 2011. 08. 16. 10:09
The Witcher 2, hetedjére <3
Elküldve: 2011. 08. 16. 11:35
Puzzle Agent első részét vittem végig
már megvan a 2. rész is, szóval remélem választ fogok kapni a kérdésekre, mert eddig elég X-Aktás az egész
már megvan a 2. rész is, szóval remélem választ fogok kapni a kérdésekre, mert eddig elég X-Aktás az egész
Elküldve: 2011. 08. 16. 18:33
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (PS3) A Spotted Owl-el.Nagyon tetszett a gém.Még nem igen találkoztam ehez hasonlo gémmel, ahol egy bagolyal kellet röpködni, jobra-balra.Szerintem ez egy jó madár szimulátor gém
Elküldve: 2011. 08. 16. 18:44
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 08. 16. 18:33
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (PS3) A Spotted Owl-el.Nagyon tetszett a gém.Még nem igen találkoztam ehez hasonlo gémmel, ahol egy bagolyal kellet röpködni, jobra-balra.Szerintem ez egy jó madár szimulátor gém 
"Madár szimulátor "
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 08. 16. 20:36
Mai nap az unalmat elűzendő elővettem a Portal második részét és még ezen a napon végig is játszottam 
Az első részhez képest eléggé könnyű volt, néhány teszt annyira adta magát, hogy szinte gondolkodás nélkül tettem a portalokat és végigjutottam rajtuk így is. Csak néhány hely volt, ahol tényleg meg kellett állnom és pontosabban szemügyre venni a pályát. De talán ezt sorolhatnám az egyetlen negatívumának a játéknak. A zenék jók benne, a hangulat fergeteges, a sztori kielégítő, a szövegek nagyszerűek, néhol-néhol meg kellett állnom egy kicsit, hogy kinevethessem magam
A végső pálya olyan szinten volt epic, hogy arra még sokáig emlékezni fogok, és az ending theme ismét egy viccesebb fülbemászó dalnak sikerült. Az újítások színt vittek a játékmenetbe, de sajnos nekem kicsit úgy tűnt, hogy mindenből egy kicsit adnak nekünk, nem merítették ki ezek lehetőségeit teljesen. Ezekkel az újításokkal lehetett volna sokkal csavarosabb feladványokat is létrehozni. A grafika nem kimagasló, de nem is várjuk el ettől a játéktól, viszont a pályatervezés és design nagyon jóra sikerült!
A történet eszméletlenül jó lett szerintem, a vége felé már tényleg kíváncsi voltam, hogy mi fog történni. És kellemes meglepetés lett a vége is, nem számítottam igazán erre.
Számomra ez az egyik legjobb játék amivel az elmúlt időkben játszottam (bár Portal fan vagyok, szal lehet van bennem egy kis elfogultság is).
Nálam ha a 10 pontot nem is kapja meg (a kihívás hiánya miatt), de 9-9,5 pontot bőven megérdemel a 10-es skálán!
Az első részhez képest eléggé könnyű volt, néhány teszt annyira adta magát, hogy szinte gondolkodás nélkül tettem a portalokat és végigjutottam rajtuk így is. Csak néhány hely volt, ahol tényleg meg kellett állnom és pontosabban szemügyre venni a pályát. De talán ezt sorolhatnám az egyetlen negatívumának a játéknak. A zenék jók benne, a hangulat fergeteges, a sztori kielégítő, a szövegek nagyszerűek, néhol-néhol meg kellett állnom egy kicsit, hogy kinevethessem magam
A történet eszméletlenül jó lett szerintem, a vége felé már tényleg kíváncsi voltam, hogy mi fog történni. És kellemes meglepetés lett a vége is, nem számítottam igazán erre.
Számomra ez az egyik legjobb játék amivel az elmúlt időkben játszottam (bár Portal fan vagyok, szal lehet van bennem egy kis elfogultság is).
Nálam ha a 10 pontot nem is kapja meg (a kihívás hiánya miatt), de 9-9,5 pontot bőven megérdemel a 10-es skálán!
Elküldve: 2011. 08. 18. 18:33
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (PS3)másodjára a Barn Owl-el(gyöngybagoly).még 2x ki kell és akkor mglesz a PLATINA
Előre a Spotted Owl-el(Pöttyös bagoly) Most 3iknak nekikezdtem a Horned Ol-el(fülesbagoly) és 4x pedig a Grat Grey Owl lesz(szürke bagoly)
Itt egy vidi is.Csak ezen a galéria képeket(scroll-at) szedem össze és persze bemutatom a helyet ahol taálható.Itt a Pöttyös bagoly látható
Itt egy vidi is.Csak ezen a galéria képeket(scroll-at) szedem össze és persze bemutatom a helyet ahol taálható.Itt a Pöttyös bagoly látható
Szerkesztette: NECROSMOKE 2011. 08. 18. 18:34 -kor
Elküldve: 2011. 08. 18. 20:54
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 08. 18. 18:33
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (PS3)másodjára a Barn Owl-el(gyöngybagoly).még 2x ki kell és akkor mglesz a PLATINA
Előre a Spotted Owl-el(Pöttyös bagoly) Most 3iknak nekikezdtem a Horned Ol-el(fülesbagoly) és 4x pedig a Grat Grey Owl lesz(szürke bagoly)
már meg ne haragudj, de szerintem ez iszonyat unalmas játék lehet, már a videó nézése közben is untam magam
Elküldve: 2011. 08. 19. 03:04
Elküldve: 2011. 08. 19. 14:18
Fallout 3
Blood for the Blood God, Skulls for the Skull Throne!!!!!!!!
Elküldve: 2011. 08. 19. 14:49
Call of Cthulhu
Szerkesztette: serioustomy 2011. 08. 19. 14:50 -kor
Elküldve: 2011. 08. 19. 15:41
Elküldve: 2011. 08. 19. 15:43
Elküldve: 2011. 08. 19. 22:25
SW The Force Unleashed 2, nem volt egy nagy szám, de nem is volt rossz

Súgó
A téma zárva.