HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen játékot toltál ki most éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen játékot toltál ki most éppen?

#221 Felhasználó inaktív   krizsa22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 12. 16:19

GTA IV

#222 Felhasználó inaktív   maxxtro 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 12. 17:26

legutoljára cod5 , most meg várom a maffia 2, race pro Kép

#223 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 12. 17:34

Shivering Isles főszál (sokadjára)

#224 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 12. 18:29

Condition Zero: Deleted Scenes
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#225 Felhasználó inaktív   piiarr 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 13. 12:23

Most toltam ki kb 10perce Mirrors Edge-t:D

#226 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 13. 13:49

FEAR 2 (nekem jobban tetszett mint az 1, és a befejezése is jóó beteg Kép )

#227 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 13. 14:58

Én meg a kisautóimat toltam ki az udvarra Kép

szerk.: Egyébként meg Warhammer 40.000 - Dawn of War - The Dark Crusade-et játszottam végig Chaos Space Marine-okkal Kép

#228 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 19:03

Úgy kb negyed órája a Tomb Raider: Underworld-öt. Non király game. Az meg pláne király, hogy első végigjátszásra 570 Gs-om lett belőle (végigjátszás közbe nem figyeltem az achievementekre!)
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#229 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 15. 20:20

FEAR 2 (teljes verzió), Shellshock 2, Dead Space

#230 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 20:33

Idézet

Most toltam ki kb 10perce Mirrors Edge-t:D
Akkor kb. úgyanakkor toltuk végig. Kép Én egyből el is kezdtem hardon, még komolyabb úgy, mert nem nyomja a képembe pirossal, hogy merre menjek. Istenkirály az a játék. Kép

#231 Felhasználó inaktív   The Sith 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 22:23

Resistence 2...a végét nem nagyon értem,szal ha valaki tudja írjon thxyzzs.
Are you weak.

#232 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 22:28

Idézet

Resistence 2...a végét nem nagyon értem,szal ha valaki tudja írjon thxyzzs.
mit nem lehet rajta érteni?Kép

SPOILER
:beszivtuk magunkba annak a repülő akárminek az erejét, ezáltal legyőzhetetlenek lettünk, eljutunk a barátunkig aki vár ránk a repülőnél és elrepülünk...majd miko kiszálunk észreveszi hogy gonoszak lettünk és heccsát...kár pedig stilusa megvolt a csáveszunknakKép

#233 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 16:00

Shadow of Chernobyl

#234 Felhasználó inaktív   piiarr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 17:49

am reggel feltoltam Crysis Warhead-ot hát délutánra ki is pörgettem, 5-6órámba telt de az az 5-6 óra...azt valószínű h nem msotanába felejtem elKépnekem nagyon teccet pont mint a sima CrysisKép

#235 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 17:51

Idézet

Shadow of Chernobyl
melyik befejezését? mert van több isKép am GTA IV, FEAR + kiegészítők, Hitman: Blood money

#236 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 03. 01. 17:58

Left 4 Dead :Đ
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#237 Felhasználó inaktív   prince94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 18:56

Mass Effect KépKép

#238 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 06. 07:46

Tegnap este pár demot lerántottam a LIVE-ról, azokat vittem ki.

Monsters vs. Aliens
A hamarosan bemutatásra kerülő, azonos című egészestés animációs meséből készült játék. Természetesen nem a hardcore játékosok a célközönsége. A játék gyerekeknek készült elsősorban. Mész ugrasz, lősz. A demoban három karakter próbálható ki, de én csak BOB (a zselépaca) figuráját próbáltam. 4-5-6 éveseknek biztos nagyon tetszhet. Nekem a demo elég volt belőle. mindenesetre aranyos.

Riddick
Hát mikor beindult a bevezető animáció...brrr... hát meg kell valljam sokkal többre számítottam grafika terén. Szegénykém nagyon polygongyenge. És Finn Dízelnek olyan mély hangja van! Még szertinem az eredetin is mélyítettek :Đ De jó! :-D Aztán elindul a játék. Vannak benne jó megoldások, mint pl a zoomoláskor elhomályosuló környezet (tudom ez más játékban is már szinte alap, de ebben különösen jónak tűnt!), a lopakodás mód...a pengék védekezéskor... Aztán elindul a hent. Az első pár katonát harci késeinkkel likvidáljuk. Ez gyakorlatilag egy gomb nyomogatásával (na jó: kettő gomb) különböző kombók beviteléből áll. Az ellen védekezik, ez jó. Viszont (mint sok más játékban is) a szkripteltség olyan mértékű, hogy előfordult velem, hogy már majdnem odaértem hozzá, de meg sem mozdult. És ez nem a lopakodási képességemnek volt köszönhető :) No, pár katona leszabdalása után felvehetünk fegyvert. Ekkor már értelmet nyer a következő újítás, amit konzolon nem nagyon alkalmaznak a fejlesztők (hiányoltam is sok FPS esetén), ez pedig a kihajolás!!!! Végre egy játék, amiben fedezékbe vonulva, ki tudunk hajolni onnan, vagy áthajolni a korláton, anélkül hogy teljes testfelületünkkel ki kéne lépni a fedezék mögül. Ez jó! Aztán lehet még droidokat irányítani a demoban....sátgánt használni....meg a szokásosak. Szép még, hogy létramászáskor a kamera TPS-be vált. Nem is igazán TPS...inkább olyan filmszerű.... De azért az is látszik a demóból, hogy ez nem shooter alapvetően. Inkább lopakodás, késelés. Nekem kicsit olyan érzésem volt, mint a AvP esetén az Aliennel. A grafika mint említettem az elején: nem kiemelkedő...sőt alulmarad a mostani nagy címekétől. Nekem, mivel ezt az egész Riddickes mizériát abszolúte nem ismerem (sem a játékot, sem a könyvet, sem a filmet, semmit) nem igazán tetszett, viszont kívülállóként nem látom olyan rossznak hogy egy vérfant ne ragadna magával. Nekem közepes játéknak tűnt, de lehet hogy több lopakodással, és ha lett volna több időm elméyedni benne jobban tetszett volna.

Wanted
Mikor elindult a felvezető videó..ííííjjjjj....hát ettő még többet vártam volna. Olyan ratyi a videója, hogy mondom magamban: nagyon karcsú. Még akadozott is! Aztán elkezdődik a játék, ami abból áll, hogy GoW-beli irányítással fedezékről fedezékre haladunk, s közben lődözünk előre. Kombók: van ugyebár a filmből is ismert balisztikus pályamódosító golyócsavarintó kéességünk, amivel be tudunk lőni dolgok mögé. Ezenkívül időlassítós dirrdurr. Azért vagyok ilyen irónikus, mert valahogy az egész játék nem fogott meg. Én egy Dark Sectoros játékot vártam volna, erre ez egy Turok grafikát sem elérő céllövölde, nulla fizikával. A karakterünk mozgása jó, szépen mozog fedezékből fedezékba...de ennyi. A videókon látott testközeli kivégzések....hát hogy mondjam. Nincs sok féle. Próbálkoztam azzal, hogy nem lődöztem az ellent, hanem futás előre, és puszta kézzel ölés. Ha nem futsz, akkor elmetszi a torkát, vagy mi, ha meg futsz, felugrik, és letérdeli a fazont. De egymás után 5-6-szor látva, már uncsi...ráadásul olyan mintha akadna közben (persze lehet hogy ez cska a lassítás akart lenni). Hát sokkal gyengébb lett, mint amit vártam. A grafika mélyen alulmúlta a várakozásaim. Sok jobbat láttunk már...persze azért ez is sokkal jobb, mint pl egy Turning Point.

Wheelman
Na ez is Finn Dízeles, mélyhangú, szélesmellű kopasz játék :) Dízel ebben sem mutál :) A játék kb olyan lett, mint amire számítottam, sőt, mivel attól még jobb is, így kellemes csalódás volt nekem. Egy vérárkádos autós játék, melyben a küldetések végrehajtása közben le kell ráznunk támadóinkat. Van itt lökdösődés, lövöldözés, lassított mód, nitro, kombólövések....Az irányítása nagyon árkád, a fizika szintén (felkened a motorsot a flara, s az üldöz tovább) de valahogy a demók közül nekem ez tűnt a leghangulatosabbnak. Persze nem gondolnám hogy a Middway-t megmenthetné a játék, de ademo alapján ezt a játékot mindenképp be fogom szerezni. Persze nem újonnan, de használtam felétlenül. Nagy címek közötti uborkaszezonban kíváló kis árkád autós lövöldözős játék lehet. Kicsit GTA fílingem volt. Kocsiból ki, kocsiba be, hasonló autóból lövöldözések...
Grafikája a stílusához mérten jó, a város élettel teli (persze a sétálók csak bábok, nem reagálják túl az autós üldözéseket), az akcióvideók látványosak.

Kép
Kép
Kép

#239 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 07:58

Tegnap fejeztem be a Halo Wars-t. Nagyszerű történet volt, gyönyörű körítésben. Sajánlom szegény studiót, hogy bezárták, mert tényleg beleadtak apait anyait.

#240 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 07. 09:49

F.E.A.R. 2: Project Origin
No ma reggel a végére értem. Nekem fura volt az, hogy az utolsó 3 pálya (12.-13.-14. küldetések) már sokkal könnyebbek voltak mint az előtte lévő pár. Alig jött ellen. Egy-kétszer volt egy nagy rohamuk, de köztük semmi, csak csámborgás. Utóérzetem: TETSZETT. A grafika engem a HL2-re emlékeztetett, ami szintán nagy kedvencem volt. Ez a rész méltó volt az elsőhöz. Nem körözte le, de jó folytatása volt. És ami a legjobb: valszeg lesz harmadik része! Legalábbis az utolsó jelenetből ez következne...
Még belekóstolok a multi részébe, is, bár attól már nem várok nagyot... Meglátjuk.

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14