HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen játékot toltál ki most éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen játékot toltál ki most éppen?

#401 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 23. 13:59

S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky

#402 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 16:39

Idézet

Azt vágtam hogy mit szimbolizál és tetszett is, de hogy 4 continu val rontotta a játék végi statisztikámat nagyon nem tetszett Képés szerintem nagyon nehezen irányítható szinte csak szerencsével csináltam meg Kép.

Egyébként volt a játékban egy két poén ami nagyon teszett igaz kicsit kiökentette a játékot a menetéből az egyik mikor Psych mantis nem tud elkapni mert az adataid PS1-es memória kártyán vanmeg neki Kép
Jaja.Amugy mivan a MGO-nal? A régi ID-met elfelejtettem ezért ujjat csináltam de vhogy nemjó mert a LOGIN után rányomok h Start Game aszt kiir ien hülyeséget...Kép

#403 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 17:31

Super Mario 2
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#404 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 18:56

Idézet

Idézet

Azt vágtam hogy mit szimbolizál és tetszett is, de hogy 4 continu val rontotta a játék végi statisztikámat nagyon nem tetszett Képés szerintem nagyon nehezen irányítható szinte csak szerencsével csináltam meg Kép.

Egyébként volt a játékban egy két poén ami nagyon teszett igaz kicsit kiökentette a játékot a menetéből az egyik mikor Psych mantis nem tud elkapni mert az adataid PS1-es memória kártyán vanmeg neki Kép
Jaja.Amugy mivan a MGO-nal? A régi ID-met elfelejtettem ezért ujjat csináltam de vhogy nemjó mert a LOGIN után rányomok h Start Game aszt kiir ien hülyeséget...Kép
MOst szerencsétlenekdem fel a MGO-t nem könnyű kenyér ... töltöget meg regisztrál már egy órája de még nem tudtam játszani Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#405 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 20:36

Idézet

Idézet

Nah egyenlőre feladtam a dolgot mert Ide regisztrálni nem kis meló hogy rohadjanak meg kell ilyne meg olyan kód meg belépő meg ZIP kódok hiteles tömkelege meg mit tudom én mi rohadjaon meg ott ahol van ! Végig nyomtam a játékot hogy ha holnap sem sikerül berröfenteni az online mókát akkor elteszem mert ez most kicsit felhúzott olyan hülye hiba üzeneteket kapsz hogy csak na ráadásúl úgy tünik magyarokat nem is engednek fel!Kép
gfdgsb432flodensjgfds

#406 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 11:55

Mirror's Edge hardon. Az uccsó pályán az a rész amikor szét kellett lőni azokat a nagy fehér kocakokat, egy kicsit megizzasztott, de am nem volt nagy cucc. De így is örülök neki :Đ
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#407 Felhasználó inaktív   szada95 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 24. 13:18

hitman blood money kivitem megint

#408 Felhasználó inaktív   stevei132 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 24. 14:26

A Karib-Tenger kalózai A világ végén
(egész rövid volt, tanál túl rövid. Kép)
cső

#409 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 14:46

Idézet

Idézet

Nah egyenlőre feladtam a dolgot mert Ide regisztrálni nem kis meló hogy rohadjanak meg kell ilyne meg olyan kód meg belépő meg ZIP kódok hiteles tömkelege meg mit tudom én mi rohadjaon meg ott ahol van ! Végig nyomtam a játékot hogy ha holnap sem sikerül berröfenteni az online mókát akkor elteszem mert ez most kicsit felhúzott olyan hülye hiba üzeneteket kapsz hogy csak na ráadásúl úgy tünik magyarokat nem is engednek fel!Kép
Majd ha nekem sikerül akkor segítek neked.Kép

#410 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 14:48

Idézet

Idézet

Majd ha nekem sikerül akkor segítek neked.Kép
Köszi :Đ
gfdgsb432flodensjgfds

#411 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 24. 15:01

Star Wars Jedi Academy

Light Side-osan Jedi Master szinten végigtoltam reggel 9 óta hellyel közzel egy kis szünettel meg ebéddel Kép (Nem is tudom minek a light side-osat választottam Kép ... megyek és kipróbálom a dark side-ot is Kép)

#412 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 24. 15:03

Idézet

Star Wars Jedi Academy

Light Side-osan Jedi Master szinten végigtoltam reggel 9 óta hellyel közzel egy kis szünettel meg ebéddel Kép (Nem is tudom minek a light side-osat választottam Kép ... megyek és kipróbálom a dark side-ot is Kép)

Én is ezt nyomom és én is az utolsó pályán tartok és persze én is jediként. Mindig a " világos " oldal vonzott jobban, a Fable-ben is simán megvolt a glória a fejem fölött. Gondoltam hogy igy a vége is egyszerűbb lesz a játéknak, hogy nincs mindenki ellenem, de ez nem jött be a többi jedi nem túl nagy segítség.Kép

#413 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 24. 15:13

Idézet

Idézet

Star Wars Jedi Academy

Én is ezt nyomom és én is az utolsó pályán tartok és persze én is jediként. Mindig a " világos " oldal vonzott jobban, a Fable-ben is simán megvolt a glória a fejem fölött. Gondoltam hogy igy a vége is egyszerűbb lesz a játéknak, hogy nincs mindenki ellenem, de ez nem jött be a többi jedi nem túl nagy segítség.Kép
Anno, amikor még először játszottam végig (2-3 éve) akkor egyből Dark Side powa ! Kép Igaz egy kis Healing-gel megpécézve, de az kell is. KotOR-ban is mindig Dark Side-os karikat csinálok. Azok jobban mutatnak, és tényleg erősebbek Kép

#414 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 22:42

Most értem a végére negyedjére a Mass Effectnek, I'm Lovin It Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#415 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 22:52

Duke Nukem Manhattan Project

Kicsit idegesíttő volt a mentésrendszer, mert volt hogy szinte előről kellett kezdenem a pályát 3x-4x. De jó kis játék :Đ
Kép

#416 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 23:40

THE SETTLERS - Heritage of Kings

#417 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 29. 00:12

Virtua Tennis world tourt nyomom, de mar vagy lenyomtam vagy 100 kétperces amateur meccset es meg mindig csak 78. vagyok, képtelenség haladni. Kezdek besokalni tole :Đ
Kép
Kép

#418 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 29. 04:45

Idézet

Virtua Tennis world tourt nyomom, de mar vagy lenyomtam vagy 100 kétperces amateur meccset es meg mindig csak 78. vagyok, képtelenség haladni. Kezdek besokalni tole :)
:Đ Hát igen, elveszi az ember kedvét ha nincs sikerélmény :) De azért téped, mint Floki a lábtörlőt, ha már 100 meccsen túl vagy. Kitartó! :-D Ha így folytatod, egyszer csak előreugrasz a semmiből, mint anno Szávay Ági :)
Kép
Kép
Kép

#419 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 10:56

Need for speed Prostreet - összes SP achievement megszerezve tehát 725g

#420 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 06:07

Idézet

Virtua Tennis world tourt nyomom, de mar vagy lenyomtam vagy 100 kétperces amateur meccset es meg mindig csak 78. vagyok, képtelenség haladni. Kezdek besokalni tole :Đ

PSP jatszod? mert en azon jatszottam ki,a vege 1 picit nehez volt a ket fonokot vagyis duplaban jatszodik az utolso meccs!

Amugy en a tegnap este vegeztem a Monster Hunter-el(PS2) annyi ev utan(HALA AZ URNAK!!!)rohadt nehez 1 jataek az tutko...de tobb gyakorlas tobb tudast eredmenyez!

PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »