Milyen játékot toltál ki most éppen?
Elküldve: 2009. 05. 23. 16:39
Idézet
Azt vágtam hogy mit szimbolizál és tetszett is, de hogy 4 continu val rontotta a játék végi statisztikámat nagyon nem tetszett
és szerintem nagyon nehezen irányítható szinte csak szerencsével csináltam meg
.
Egyébként volt a játékban egy két poén ami nagyon teszett igaz kicsit kiökentette a játékot a menetéből az egyik mikor Psych mantis nem tud elkapni mert az adataid PS1-es memória kártyán vanmeg neki

Egyébként volt a játékban egy két poén ami nagyon teszett igaz kicsit kiökentette a játékot a menetéből az egyik mikor Psych mantis nem tud elkapni mert az adataid PS1-es memória kártyán vanmeg neki

Elküldve: 2009. 05. 23. 18:56
Idézet
Idézet
Azt vágtam hogy mit szimbolizál és tetszett is, de hogy 4 continu val rontotta a játék végi statisztikámat nagyon nem tetszett
.

PSN ID : Ludens665
Elküldve: 2009. 05. 23. 20:36
Idézet
Idézet
.

Elküldve: 2009. 05. 24. 11:55
Mirror's Edge hardon. Az uccsó pályán az a rész amikor szét kellett lőni azokat a nagy fehér kocakokat, egy kicsit megizzasztott, de am nem volt nagy cucc. De így is örülök neki

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 05. 24. 14:26
A Karib-Tenger kalózai A világ végén
(egész rövid volt, tanál túl rövid.
)
(egész rövid volt, tanál túl rövid.

cső
Elküldve: 2009. 05. 24. 14:46
Idézet
Idézet
Nah egyenlőre feladtam a dolgot mert Ide regisztrálni nem kis meló hogy rohadjanak meg kell ilyne meg olyan kód meg belépő meg ZIP kódok hiteles tömkelege meg mit tudom én mi rohadjaon meg ott ahol van ! Végig nyomtam a játékot hogy ha holnap sem sikerül berröfenteni az online mókát akkor elteszem mert ez most kicsit felhúzott olyan hülye hiba üzeneteket kapsz hogy csak na ráadásúl úgy tünik magyarokat nem is engednek fel!

Elküldve: 2009. 05. 24. 14:48
Idézet
Idézet
Nah egyenlőre feladtam a dolgot mert Ide regisztrálni nem kis meló hogy rohadjanak meg kell ilyne meg olyan kód meg belépő meg ZIP kódok hiteles tömkelege meg mit tudom én mi rohadjaon meg ott ahol van ! Végig nyomtam a játékot hogy ha holnap sem sikerül berröfenteni az online mókát akkor elteszem mert ez most kicsit felhúzott olyan hülye hiba üzeneteket kapsz hogy csak na ráadásúl úgy tünik magyarokat nem is engednek fel!

Elküldve: 2009. 05. 24. 15:01
Star Wars Jedi Academy
Light Side-osan Jedi Master szinten végigtoltam reggel 9 óta hellyel közzel egy kis szünettel meg ebéddel (Nem is tudom minek a light side-osat választottam
... megyek és kipróbálom a dark side-ot is
)
Elküldve: 2009. 05. 24. 15:03
Idézet
Star Wars Jedi Academy
Light Side-osan Jedi Master szinten végigtoltam reggel 9 óta hellyel közzel egy kis szünettel meg ebéddel (Nem is tudom minek a light side-osat választottam
)

Elküldve: 2009. 05. 24. 15:13
Idézet
Idézet
Star Wars Jedi Academy
)

Elküldve: 2009. 05. 28. 22:42
Most értem a végére negyedjére a Mass Effectnek, I'm Lovin It

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 05. 28. 22:52
Duke Nukem Manhattan Project
Kicsit idegesíttő volt a mentésrendszer, mert volt hogy szinte előről kellett kezdenem a pályát 3x-4x. De jó kis játék
Kicsit idegesíttő volt a mentésrendszer, mert volt hogy szinte előről kellett kezdenem a pályát 3x-4x. De jó kis játék

Elküldve: 2009. 05. 29. 00:12
Virtua Tennis world tourt nyomom, de mar vagy lenyomtam vagy 100 kétperces amateur meccset es meg mindig csak 78. vagyok, képtelenség haladni. Kezdek besokalni tole

Elküldve: 2009. 05. 29. 04:45
Idézet
Virtua Tennis world tourt nyomom, de mar vagy lenyomtam vagy 100 kétperces amateur meccset es meg mindig csak 78. vagyok, képtelenség haladni. Kezdek besokalni tole 

Elküldve: 2009. 05. 29. 10:56
Need for speed Prostreet - összes SP achievement megszerezve tehát 725g
Elküldve: 2009. 05. 31. 06:07
Idézet

PSP jatszod? mert en azon jatszottam ki,a vege 1 picit nehez volt a ket fonokot vagyis duplaban jatszodik az utolso meccs!
Amugy en a tegnap este vegeztem a Monster Hunter-el(PS2) annyi ev utan(HALA AZ URNAK!!!)rohadt nehez 1 jataek az tutko...de tobb gyakorlas tobb tudast eredmenyez!