Milyen játékot toltál ki most éppen?
Elküldve: 2009. 06. 29. 17:58
Terminator Salvation
Ezaz, megvolt egy éjszaka alatt xD (0:00-5:12) nyertem a fogadást! egyébként jó játék (lenne), ha lenne benne coop, multi, és Terminátor végigjátszási lehetőség
Ezaz, megvolt egy éjszaka alatt xD (0:00-5:12) nyertem a fogadást! egyébként jó játék (lenne), ha lenne benne coop, multi, és Terminátor végigjátszási lehetőség
Elküldve: 2009. 06. 29. 20:40
Max Payne & Max Payne 2:The Fall of Max Payne
Kölcsön kértem a két játékot mielött idén év végén jön a három.Mondom ideje bepótolnom a lemaradást.
Jó a két játék.Nem kimagasló, de jó.Lehet azért nem ájultam el annyira tőlük, mert már vannak jobb játékok a piacon, és nem éppen a "bullet time őrületben" kezdtem el játszani.
A grafika szerintem teljesen megfelel mindkét játékban, annyira nem is törődtem most ezzel a dologgal.
Viszont többet vártam.Amennyire mindenki dicsérte, hát....
A történet jó, de valahogy lapos.Nem tudom hogy a képregényszerű történetmesélés, vagy a szövegből abszolút hiányzó érzelmek miatt, de csalódtam.
Tetszett, hogy az első részben minden nyomhoz volt egy kis kommentár, ez nagyon hiányzott a második részből.Jó lett volna egy kis plusz monológ.
Max Payne - 7/10
Max Payne 2 - 7.5/10
Most hogy játszottam mindkét játékkal, tudok mindent ami eddig történt, még jobban félek hogy a R* elbaszarintja a folytatást.Lehet hogy jó akció játék lesz, de félek hogy nem egy Max Payne fajta játékot kapunk.Lehetne Max Overdose a játék címe, mert úgy látszik mindent kicserélnek.
Kölcsön kértem a két játékot mielött idén év végén jön a három.Mondom ideje bepótolnom a lemaradást.
Jó a két játék.Nem kimagasló, de jó.Lehet azért nem ájultam el annyira tőlük, mert már vannak jobb játékok a piacon, és nem éppen a "bullet time őrületben" kezdtem el játszani.
A grafika szerintem teljesen megfelel mindkét játékban, annyira nem is törődtem most ezzel a dologgal.
Viszont többet vártam.Amennyire mindenki dicsérte, hát....
A történet jó, de valahogy lapos.Nem tudom hogy a képregényszerű történetmesélés, vagy a szövegből abszolút hiányzó érzelmek miatt, de csalódtam.
Tetszett, hogy az első részben minden nyomhoz volt egy kis kommentár, ez nagyon hiányzott a második részből.Jó lett volna egy kis plusz monológ.
Max Payne - 7/10
Max Payne 2 - 7.5/10
Most hogy játszottam mindkét játékkal, tudok mindent ami eddig történt, még jobban félek hogy a R* elbaszarintja a folytatást.Lehet hogy jó akció játék lesz, de félek hogy nem egy Max Payne fajta játékot kapunk.Lehetne Max Overdose a játék címe, mert úgy látszik mindent kicserélnek.

Elküldve: 2009. 06. 29. 20:42
Idézet
Nah hosszú idő után újra elővettem a Tomb Raider Legendet.Kicsit rövid volt, 3 és fél óra alatt végeztem, de még mindig nagyon tetszik.Most jöhet az Underworld.
az Annyversary hol mered?
amúgy az SWKOTOR 2-őt toltam ki ma!

Elküldve: 2009. 06. 29. 20:51
Idézet
Idézet
Nah hosszú idő után újra elővettem a Tomb Raider Legendet.Kicsit rövid volt, 3 és fél óra alatt végeztem, de még mindig nagyon tetszik.Most jöhet az Underworld.
1. nincs meg , 2. tudtommal csak remake , nem kapcsolódik a Legendhez. Időközben végeztem a Grid single részével immár sokadszorra. (ha valakinek lenne kedve driftelni írjon...)
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Elküldve: 2009. 06. 29. 22:16
Idézet
Idézet
Idézet
1. nincs meg , 2. tudtommal csak remake , nem kapcsolódik a Legendhez. Időközben végeztem a Grid single részével immár sokadszorra. (ha valakinek lenne kedve driftelni írjon...)

#526 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 29. 23:00
A Mirrors edge-et. Nem semmi játék volt, volt néhány rész ahol legszívesebben magam elé állítottam volna a fejlesztőket és a fejükbe eresztettem volna egy tárat.
Elküldve: 2009. 06. 30. 07:06
Klonoa (Wii): Meguntam a gyilkolós játékokat, egy kis egyszerű, kellemes platform játékot keresetem. Nagyon jó játék! Szép, az irányítás egyszerű (igazából nem s használja a mozgásérzékelőt, de ez nem is baj), viszont hiába könnyű irányítani kellőképpen nehezek a pályák. Ráadásul a gyűjthető extrák miatt akár többször is újrajátszható. Csak ajánlani tudom.
Tegnap viszont majdnem kidobtam a kukába. Az ucsó pályán (utána már csak két boss fight van, de az semmiség) iszonyat sokat szívtam. 22 életből (direkt visszamentem az első pályára, hogy összegyűjtsek jó sok életet) mindössze 3 maradt a végére, de csak épphogy. Mindegy. Lényeg, hogy túl vagyok rajta, ma pedig kivégzem a boss-t is.
Ez az egyik szakasz ahol szívtam rendesen. Még a feltöltő is meghal egyszer, pedig ő jóval ügyesebb, mint én:
http://www.youtube.com/watch?v=nOCO_N9El-4
Mindegy. Fasza kis játék volt.
Elküldve: 2009. 06. 30. 07:10
Idézet
A Mirrors edge-et. Nem semmi játék volt, volt néhány rész ahol legszívesebben magam elé állítottam volna a fejlesztőket és a fejükbe eresztettem volna egy tárat.

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 06. 30. 17:37
[Prototype]
A hangulat teljesen rendben van, nekem a 28nappal később-re hasonlít. A grafikája nem csúnya, de nem a legjobb se, Sandbox játék, tehát nem vártam tőle sokat. A zenék nekem bejöttek. Akkor lepődtem meg, amikor megláttam hogy nincs benne multiplayer.
Ez nálam leis húzta a képzeletbeli pontozást! A Single-től is többet vártam. Az irányitás-tól féltem, hogy majd még vagy 4kart kell növesztenem hogy tudjam irányitnai Alexet...de hála Istennek, nem.
A város nem él, csak kószálnak benne a gyalogosok mint a hülyegyerek. Látszik benne hogy mesterséges a környezet. A GTA ennél sokkal jobb. Egy darabig török-zúzok benne utánna kellemesebb játék után nézek.
A hangulat teljesen rendben van, nekem a 28nappal később-re hasonlít. A grafikája nem csúnya, de nem a legjobb se, Sandbox játék, tehát nem vártam tőle sokat. A zenék nekem bejöttek. Akkor lepődtem meg, amikor megláttam hogy nincs benne multiplayer.

A város nem él, csak kószálnak benne a gyalogosok mint a hülyegyerek. Látszik benne hogy mesterséges a környezet. A GTA ennél sokkal jobb. Egy darabig török-zúzok benne utánna kellemesebb játék után nézek.

#531 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 30. 17:39
Idézet
[Prototype]
Ez nálam leis húzta a képzeletbeli pontozást! A Single-től is többet vártam. Az irányitás-tól féltem, hogy majd még vagy 4kart kell növesztenem hogy tudjam irányitnai Alexet...de hála Istennek, nem.

A Gitár Híró III karrierjét szenvedtem végig mediumon... Többet szerintem a széria közelébe nem megyek.
Elküldve: 2009. 06. 30. 17:55
Far Cry - Far Cry 2
FarCry (realistic)
ennyit még sosem szenvedtem egy játékkal
15 órát játszottam vele, megállás nélkül. egyébként gyönyőrű játék, de néha arra gondoltam hogy fogom megsemmisíteni: elégetni vagy kukába dobni 
8,8/10
FarCry 2
ennek is szép a grafikája, viszont a játékélmény már kevésbé. nagyon hosszú (22-24 óra) és nagyon repetitív, monoton. nem éri meg! 40%-ig még jó a játék viszont amikor elértem a 100%-ot azt kívtánam sose játszottam volna vele!
6,2/10
FarCry (realistic)
ennyit még sosem szenvedtem egy játékkal

8,8/10
FarCry 2
ennek is szép a grafikája, viszont a játékélmény már kevésbé. nagyon hosszú (22-24 óra) és nagyon repetitív, monoton. nem éri meg! 40%-ig még jó a játék viszont amikor elértem a 100%-ot azt kívtánam sose játszottam volna vele!
6,2/10
Elküldve: 2009. 06. 30. 18:01
Idézet
Idézet
[Prototype]
A Gitár Híró III karrierjét szenvedtem végig mediumon... Többet szerintem a széria közelébe nem megyek.
Hát én tegnap voltam fent, nyomtam egy a Deathmatchot!..De az a farok Diego mindig kinyir.

Rászoktam a japán mesékre.

#534 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 30. 18:07
Idézet
Hát én tegnap voltam fent, nyomtam egy a Deathmatchot!..De az a farok Diego mindig kinyir.
Olyan kombói vannak...he.
Lecseréltem már az aláirásomat mert már Shidonak nem tetszett..biztos irigykedett!

Örömmel látom, hogy beléptél a buzi japán meséket nézők igen népes táborába! Csak aztán nehogy leragadj a Narutonál, amikor olyan alapművek várnak még rád, mint a Doraemon és a Cooking Papa...
Elküldve: 2009. 06. 30. 18:13
Idézet
Idézet
Olyan kombói vannak...he.
Lecseréltem már az aláirásomat mert már Shidonak nem tetszett..biztos irigykedett!

Örömmel látom, hogy beléptél a buzi japán meséket nézők igen népes táborába! Csak aztán nehogy leragadj a Narutonál, amikor olyan alapművek várnak még rád, mint a Doraemon és a Cooking Papa...
Hát már ideje lenne, mert már rég tervezzük, de sose jön össze! Amugy meg majd küldhetnél linket, hogy hol lehet ezeket a meséket megtekinteni!

Elküldve: 2009. 06. 30. 18:24
kurukuru kururin
Már sokadszorra... A világ legjobb játéka

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
#537 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 30. 18:26
Idézet
Hát már ideje lenne, mert már rég tervezzük, de sose jön össze! Amugy meg majd küldhetnél linket, hogy hol lehet ezeket a meséket megtekinteni!

Elküldve: 2009. 07. 01. 22:16
Call of Duty 4: Modern Warfare
tényleg fantasztikus játék, kár hogy 2 nap alatt végeztem vele. jöhet az MW2
tényleg fantasztikus játék, kár hogy 2 nap alatt végeztem vele. jöhet az MW2

Elküldve: 2009. 07. 01. 23:05
Harry Potter and The Half-Blood Prince
-elég gyenge volt
-elég gyenge volt
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 07. 01. 23:07