Elküldve: 2009. 07. 18. 18:29
Dead Rising
Isteni game. Kevés ilyet látni. Eléggé hardcore, ennek ellenére még is élvezhető, és abszolút nem köti meg a kezed. Ha akarod a fő sztori vonalat viszed végig, ha akarod tűlélőket mentesz, ha akarod megőrült túlélőket gyilkolsz, ha akarod bejárod a területet felfedezve az összes helyet és fegyvert, vagy akár csak simán halomra gyilkolod a zombikat. Én speciel mindegyikből csináltam egy kicsit, de megéri egyre ráálni, mert más befejezéseket kapsz, valamint sok achievement pontot csak így lehet kinyerni.
Eddig valahogy a Capcom játékai nem igazán tudtak hozzám közel kerülni. Vagy nem is próbáltam őket, vagy csak szimplán nem tetszetettek (pl.:Lost Planet). Viszont a Dead Rising más... Annak ellenére hogy nem egy mai produktum, tökéletesen megállja a helyét minden téren, még a vizualitás is, pedig ezt még el is néznénk neki, de szerencsére nem kell.
Én azt mondom hogy kell egy ilyen játék erre az el casualesedett generációra, amely mindenkinek tartogat valamit, egyszerre nyújt elég kihívást és marad élvezhető, van benne tartalom, ami szintén elég nagy pozitívumnak számít napjainkban, mivel ezt nem azzal érték el, hogy raktak bele 249 begyűjthető szarságot, amihez mindenki leszed egy térképet a Google-ről... Valamint ott az a hangulat, ami már alapból kiemelné a játékot a tömegből, egyből benne érzed magad, leköt, legszívesebben egyhuzamra végig tolná az ember az egészet. Negatívumot nem is tudok rá mondani, mert szerintem még a sokak álltal panaszot mentés rendszer is rendesen működik, nekem semmi bajom nem volt vele.
Így elnézve már így is jóval többet írtam mint szerettem volna, szóval nem untatlak tovább titeket, inkább megyek és leborulok a japán srácok előtt.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."