HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen játékot toltál ki most éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen játékot toltál ki most éppen?

#581 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 18. 14:15

Idézet

Idézet

Idézet

Giga: az első kettő az sima dio2 volt. most már Lod. :Đ

Maxxer:
a kék szinüvel portalt nyitsz meg a városba. tudsz venni mindegyikhez könyvet amiben tárolod több fér el és így nem foglal sok helyet. jobb gombal tudod használni őket.
Nem értem...igen sima Diablo 2,de a Lord of Destruction egy kieg. +2 karakter és 1 map (barbár falu).
Amúgy ha megmented Deckard Cain-t az 1. pályán akkor végig minden pályára m1 veled és az identifys cuccokat megcsinálja neked ingyé.
Mármint elöször meg másodszor a lod nékül, most meg azzal.
De azért a scroll tud hasznos lenni, ha két cucc között kell választanod, hogy mit tartasz meg, és nincs kedved visszamenni a faluba.
Én akkor mindig teleportot használtam :-D igaz h nekem könnyebb dolgom volt mert annyi pénzt raktam be h már a földre volt kiszórva vagy 500 000 arany mert kiakadt a számláló Kép na de ne offoljunk.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#582 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 14:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Giga: az első kettő az sima dio2 volt. most már Lod. :Đ

Maxxer:
a kék szinüvel portalt nyitsz meg a városba. tudsz venni mindegyikhez könyvet amiben tárolod több fér el és így nem foglal sok helyet. jobb gombal tudod használni őket.
Nem értem...igen sima Diablo 2,de a Lord of Destruction egy kieg. +2 karakter és 1 map (barbár falu).
Amúgy ha megmented Deckard Cain-t az 1. pályán akkor végig minden pályára m1 veled és az identifys cuccokat megcsinálja neked ingyé.
De azért a scroll tud hasznos lenni, ha két cucc között kell választanod, hogy mit tartasz meg, és nincs kedved visszamenni a faluba.
Én akkor mindig teleportot használtam :-D igaz h nekem könnyebb dolgom volt mert annyi pénzt raktam be h már a földre volt kiszórva vagy 500 000 arany mert kiakadt a számláló Kép na de ne offoljunk.
Hm ugy nagyon élvezetes lehet végigjátszani, hogy meghalni sem tudsz olyan rohadt erős vagy...

Sosem értettem. Ebbe a játékba a legfeleslegesebb trainereket használni. Ez a játék mocskosul könnyű. A Hell na az már megizzaszt. Csak mire odáig eljutsz addig megunod. A tehenes pálya viszont eszméletlen ha már Diablonál tartunk.

#583 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 14:19

Idézet

Idézet

Idézet

Én akkor mindig teleportot használtam :Đ igaz h nekem könnyebb dolgom volt mert annyi pénzt raktam be h már a földre volt kiszórva vagy 500 000 arany mert kiakadt a számláló Kép na de ne offoljunk.
Hm ugy nagyon élvezetes lehet végigjátszani, hogy meghalni sem tudsz olyan rohadt erős vagy...
Az volt.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#584 Felhasználó inaktív   Szelim 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 18. 14:22

SW The Force Unleashed. Sith Lord fokozat.

#585 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 18. 14:22

Idézet

Sosem értettem. Ebbe a játékba a legfeleslegesebb trainereket használni. Ez a játék mocskosul könnyű. A Hell na az már megizzaszt. Csak mire odáig eljutsz addig megunod. A tehenes pálya viszont eszméletlen ha már Diablonál tartunk.
Azért easy-n a flayer jungle-ben a flayerek sámánja, akik tüzet hánynak, nem egyszer gyepáltak le. Meg a sivatagban a nagy bogarak akik amikor meghalnak még küldenek egy lightning hullámot.

#586 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 14:28

Idézet

Idézet

Azért easy-n a flayer jungle-ben a flayerek sámánja, akik tüzet hánynak, nem egyszer gyepáltak le. Meg a sivatagban a nagy bogarak akik amikor meghalnak még küldenek egy lightning hullámot.
Flayerek tényleg szemetek, de szerintem túltesz rajtuk Act 5ben azok a teleportálós bizbaszok akik tüzet hánynak meg minden szar. Amugy én azon csodálkoztam hogy milyen rohadt könnyűek a bossok. Szoval azért egy Mephistótol komolyabbat vártam. Baal-tól meg azt vártam hogy huh a legidősebb testvér na ő biztos kemény lesz. Erre semmi. Diablo azért kemény volt. Amondó vagyok a legkeményebb ellenfél ActVben a három barbár volt. Az őrzők. Az egyik állandóan berserkelt. Nagyon rossz volt.

#587 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 18:29

Dead Rising
Isteni game. Kevés ilyet látni. Eléggé hardcore, ennek ellenére még is élvezhető, és abszolút nem köti meg a kezed. Ha akarod a fő sztori vonalat viszed végig, ha akarod tűlélőket mentesz, ha akarod megőrült túlélőket gyilkolsz, ha akarod bejárod a területet felfedezve az összes helyet és fegyvert, vagy akár csak simán halomra gyilkolod a zombikat. Én speciel mindegyikből csináltam egy kicsit, de megéri egyre ráálni, mert más befejezéseket kapsz, valamint sok achievement pontot csak így lehet kinyerni.
Eddig valahogy a Capcom játékai nem igazán tudtak hozzám közel kerülni. Vagy nem is próbáltam őket, vagy csak szimplán nem tetszetettek (pl.:Lost Planet). Viszont a Dead Rising más... Annak ellenére hogy nem egy mai produktum, tökéletesen megállja a helyét minden téren, még a vizualitás is, pedig ezt még el is néznénk neki, de szerencsére nem kell.
Én azt mondom hogy kell egy ilyen játék erre az el casualesedett generációra, amely mindenkinek tartogat valamit, egyszerre nyújt elég kihívást és marad élvezhető, van benne tartalom, ami szintén elég nagy pozitívumnak számít napjainkban, mivel ezt nem azzal érték el, hogy raktak bele 249 begyűjthető szarságot, amihez mindenki leszed egy térképet a Google-ről... Valamint ott az a hangulat, ami már alapból kiemelné a játékot a tömegből, egyből benne érzed magad, leköt, legszívesebben egyhuzamra végig tolná az ember az egészet. Negatívumot nem is tudok rá mondani, mert szerintem még a sokak álltal panaszot mentés rendszer is rendesen működik, nekem semmi bajom nem volt vele.
Így elnézve már így is jóval többet írtam mint szerettem volna, szóval nem untatlak tovább titeket, inkább megyek és leborulok a japán srácok előtt.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#588 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 18. 18:35

Idézet

Dead Rising
Isteni game. Kevés ilyet látni. Eléggé hardcore, ennek ellenére még is élvezhető, és abszolút nem köti meg a kezed. Ha akarod a fő sztori vonalat viszed végig, ha akarod tűlélőket mentesz, ha akarod megőrült túlélőket gyilkolsz, ha akarod bejárod a területet felfedezve az összes helyet és fegyvert, vagy akár csak simán halomra gyilkolod a zombikat. Én speciel mindegyikből csináltam egy kicsit, de megéri egyre ráálni, mert más befejezéseket kapsz, valamint sok achievement pontot csak így lehet kinyerni.
Eddig valahogy a Capcom játékai nem igazán tudtak hozzám közel kerülni. Vagy nem is próbáltam őket, vagy csak szimplán nem tetszetettek (pl.:Lost Planet). Viszont a Dead Rising más... Annak ellenére hogy nem egy mai produktum, tökéletesen megállja a helyét minden téren, még a vizualitás is, pedig ezt még el is néznénk neki, de szerencsére nem kell.
Én azt mondom hogy kell egy ilyen játék erre az el casualesedett generációra, amely mindenkinek tartogat valamit, egyszerre nyújt elég kihívást és marad élvezhető, van benne tartalom, ami szintén elég nagy pozitívumnak számít napjainkban, mivel ezt nem azzal érték el, hogy raktak bele 249 begyűjthető szarságot, amihez mindenki leszed egy térképet a Google-ről... Valamint ott az a hangulat, ami már alapból kiemelné a játékot a tömegből, egyből benne érzed magad, leköt, legszívesebben egyhuzamra végig tolná az ember az egészet. Negatívumot nem is tudok rá mondani, mert szerintem még a sokak álltal panaszot mentés rendszer is rendesen működik, nekem semmi bajom nem volt vele.
Így elnézve már így is jóval többet írtam mint szerettem volna, szóval nem untatlak tovább titeket, inkább megyek és leborulok a japán srácok előtt.
szép kis iromány :Đ amúgy tényleg remek játék, nekem az ellenfél intelligencia szintje nem volt 100-as csak :-D

szerk: mondjuk mit várjunk a zombiktól.. Kép

#589 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 18:42

Idézet

Idézet

Dead Rising
szép kis iromány :Đ amúgy tényleg remek játék, nekem az ellenfél intelligencia szintje nem volt 100-as csak :-D

Igen, ilyen szempontból zombis játékot a leghálásabb készíteni, mert nem kell sokat szarozni az AI-val Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#590 Felhasználó inaktív   Kocsis92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 18. 22:55

most éppen semmilyet :Đ

#591 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 18. 23:37

Idézet

most éppen semmilyet :Đ
akkor ne írd meg Kép Ha nem írsz ide akkor gondoltuk. Amúgy csak azért mondom nehogy hsz farmolónak nézzenek Kép

#592 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 18. 23:41

Idézet

Idézet

Idézet

Dead Rising

Igen, ilyen szempontból zombis játékot a leghálásabb készíteni, mert nem kell sokat szarozni az AI-val Kép
De azért zombiktól se várjuk, hogy tömegesen nekimenjenek a falnak. Kép

#593 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 21. 18:01

mi a f****nak tesznek bele a Flatout UC-be olyan achit hogy csináld meg online, amikor nincs is 1 db játékos sem? -.- am ezt toltam ki

#594 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 21. 19:34

Gears of WarKép

#595 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 24. 18:43

Harry Potter and The Half-Blood Prince

Tetszett a játék, de nem annyira mint az egy vagy a kettő. összegyűjtöttem a badgékat, most már a Howard's Crestek kellenek. Asszem még 38 db. Picit bugos a játék, szóval ha mondjuk nekimész az ajtónak akkor átlóg a másik felére a kezed, átmegy a varázspálca az embereken. Az eleje nehézkesen indul be, de onnantól egyre jobb lesz.

#596 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 19:22

Assassin's Creed
Meg kell hagyni, nagyon király, bármilyen szemszögből is nézzük..KépKépKép

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#597 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 20:00

Fallout 3
Nagyon durva játék, 44 óra játékidőt töltöttem el, 52/64 achievementet megszereztem Kép, mind a 4 kiegészítőt is végigtoltam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az RPG játékot. Durva.

#598 Felhasználó inaktív   Razielhu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 20:07

Én még a héten ki akarom tolni a Ninja Gaiden 2-t. Már a 10. pályánál tartok a 14ből. Mondjuk most vissza kell szoknom az ottani harcrendszerhez, mert elkezdtem még nyomni öcsémmel a LotR Conquestet (kb 3x végigtoltuk) és a Tales of Vesperia-t és ezeknek, főleg ez utóbbinak teljesen más harcrendszere van. Hát ha holnap nem is fogom kinyomni holnapután ha kell egész nap ott fogok ülni box előtt :Đ Rohadt nehéz játék, a 2. bosst legalább 8x próbáltam újra, mire megöltem. Maga a pályák nem is nehezek, csak a bossok és néha a sub bossok. Kíváncsi vagyok már az utolsó harcra, ott biztos szenvedni fogok :-D
Aki eddig mindig csak a sátor tetején aludt, annak Sátoraljaújhely? X.X

Kép

#599 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 20:30

Idézet

Fallout 3
Nagyon durva játék, 44 óra játékidőt töltöttem el, 52/64 achievementet megszereztem Kép, mind a 4 kiegészítőt is végigtoltam.
Már régóta tervezem, hogy meveszem csak arra várok, hogy picit lemenjen az áraKépDe már sokáig nem fogom úgysem bírni:)

#600 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 20:33

Idézet

Idézet

Fallout 3
Már régóta tervezem, hogy meveszem csak arra várok, hogy picit lemenjen az áraKépDe már sokáig nem fogom úgysem bírni:)
használtan akár 6000ért is megveheted....
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30