HWSW Informatikai Kerekasztal: UFC 2009 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UFC 2009

#121 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 21. 13:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ma hívtak hogy pénteken szállítják ki. Már alig várom!Kép
nekem is péntekre jön!
Hát ez k.rva érdekes. Én már egy hóanpja előrendeltem, erre most hogy rákérdeztem emailban, azt írták vissza hogy csak hétfőn kapom meg, mert ők is csak holnap. Most akkor ez hogy a csöcsben van?
Igazából én is mérgelődtem hogy csak péntek jön meg (nem mintha sok múlna 1napon de ha már csütörtökről volt szó akkor legyen csütörtök). De ha hétfőt mondtak volna biztos lemondtam volna mérgembenKép.
Honnan rendelted?
szerintem ugyanonnan. Mondhatnám azt is: a szokásos helyről. ÜK. De ápr.24.-én ! ! !
Kép
Kép
Kép

#122 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 21. 13:54

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ez k.rva érdekes. Én már egy hóanpja előrendeltem, erre most hogy rákérdeztem emailban, azt írták vissza hogy csak hétfőn kapom meg, mert ők is csak holnap. Most akkor ez hogy a csöcsben van?
Igazából én is mérgelődtem hogy csak péntek jön meg (nem mintha sok múlna 1napon de ha már csütörtökről volt szó akkor legyen csütörtök). De ha hétfőt mondtak volna biztos lemondtam volna mérgembenKép.
Honnan rendelted?
szerintem ugyanonnan. Mondhatnám azt is: a szokásos helyről. ÜK. De ápr.24.-én ! ! !
Hát hogy őszinte legyek én most megcsaltam őket......Kép (De ne mondjátok nekik!)
Olcsóbb volt a Platinumshopban, igaz csak 1400-al de akkor is. Válság van vagy mi a szösz!Kép

#123 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:01

Na tegnap este eljutottam a boltba, és nagy örömmell átvettem a stuffot, és már alig vártam hogy haza érjek vele.

Egy kisseb kitérövel de megérkeztemk, gyorsan csináltam popcorn, és beizzitottam a boxot, merevlemezre másolás, és már indult is a game.Aki nem igazán szeretne sokat tudni a stuffrol az most ne olvasson pár sorig.

Rögtön elkezdtem a karrier módot, saját karakter terstre szabása.Ebben csak annyi kifogást emelnék egyenlöre hogy a tetkóknál jóval nagyobb választék lehetett volna, mert mig az alap embereknél iszonyat jók vannak, addig itt csak közepes darabok vannak(évén imádom a tatto mügalyt, és na mind1...)(meg ezek a stzuffok aho aaját karakter tesre szabás van ott egy picit mindig elszabadul nálam a ló és értsd a tekok, vagy haj, szakáll, meg miegymás)

ezután három félre stilus van támadásban és fogásban:-Box, Kickbox, Muay Tai a fogásokban:- Brazil Jiu-Jitsu(BJJ), Judo, és birkozás...vagy ha tetszik pankráció(wrestling)

Alapbol enged pár skill növelést, de itt sem egyszerü a dolgunk, mert van külön Fighter skill, és Attribute.

Attribute-nél a gyorsaság, az erö és szvosság van

A fighter skillben pedig a különbözö támadások és védekezések.

még annyit, hogy a különbözö nadrágokat lehet enne szerezni, és telenyomni logokkal, ami unlokolva elérhetö.

a karrierben kétféle edzés van a traning, és a spar.traningben az eröt, gyorsaságot és szvossáhot lehet növelni.a sparben meg másfél percig lehet küzdeni egy gyakorlo társal majd a végén skillekkel jutalmaz,Kapunk még ugragade-eket is amivel növelhetjük az attribute traning szinteket.

Tetszett hogy a karrier során küzdelmeknél crediteket kapunk, és ha megnyerünk egy fontosabb ,meccset több creddel jutalmaz mint ami az alap,mert ha vesztünk is az alapot megadja a gép.ha elértünk egy adott creed szintet választhatunk hogy melyik kiválasztott küzdö stilusunkat akarjuk növelni, mert ugye nem tudunk az elején semmit.Nálam a kickbox és a wrestling szerepelt, amit 3as szintig lehet felhuzni.Ilyen edzések közben feladatokat kell teljesiteni, hogy pl azt a kombót kell bevinni ennyiszer, vagy egy féle szoritást kell összehozni, vagy védj ki 3 takedown-t.

egy idö után meg lehet ezt szokni, mert az edzések lemeritenek és ezt a pihenövel lehet vissza nyerni két edzés közt vagy meccsek elött.Hát kb ennyi lenne igy gyrsan elmondva, de én élveztem minden percét, hopgy egy erös harcost alkothatok, amivel gondom volt hogy ha bajnokok leszünk utána már nenm lehet edzeni mert véget ér a stuff, és max a nadrágokat választhatjuk ki amik vannak vagy amiket megszereztünk, meg plussz szponzorok logoi.

Egy kicsit furcsa volt bár az edzések megszokása, mert ugye a FNR3-ban más volt, de igy is böven megszokható.

az irányitás nagyon jó lett mint a demoból már tudtuk, és ha nem is expert de advenced szinten már igen kétséges kimenetelü meccseket lehet vivni gép ellen is, és látványosak is.Az elsö karakterem ugy 76-os overallnál ért véget de olyan erös lett hogy forrest griffinnel is nehezen megy a legyözése, pedig neki 91-es az overall.Most reggel csináltam meg a másik harcost, és bár este nem is aludtam pont a nagy izgalom miatt, meg nem aartam megtörni a lendületet, és már okosabban igyekszek vele elöre haladni, hogy még komolyabb legyen.A Pontozásom 9-es erre a gammára, mert ugy ahogy van jó lett, átgondolt ötletek jól megvalositva.

Na egyenlöre ennyit, remélem sokaknak hoztam kedvet hozzá, mert ez a stuff nagyon egyben van.Jó játékot mindenkinek!Kép

#124 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:15

Idézet

Na tegnap este eljutottam a boltba, és nagy örömmell átvettem a stuffot, és már alig vártam hogy haza érjek vele.

Egy kisseb kitérövel de megérkeztemk, gyorsan csináltam popcorn, és beizzitottam a boxot, merevlemezre másolás, és már indult is a game.Aki nem igazán szeretne sokat tudni a stuffrol az most ne olvasson pár sorig.

Rögtön elkezdtem a karrier módot, saját karakter terstre szabása.Ebben csak annyi kifogást emelnék egyenlöre hogy a tetkóknál jóval nagyobb választék lehetett volna, mert mig az alap embereknél iszonyat jók vannak, addig itt csak közepes darabok vannak(évén imádom a tatto mügalyt, és na mind1...)(meg ezek a stzuffok aho aaját karakter tesre szabás van ott egy picit mindig elszabadul nálam a ló és értsd a tekok, vagy haj, szakáll, meg miegymás)

ezután három félre stilus van támadásban és fogásban:-Box, Kickbox, Muay Tai a fogásokban:- Brazil Jiu-Jitsu(BJJ), Judo, és birkozás...vagy ha tetszik pankráció(wrestling)

Alapbol enged pár skill növelést, de itt sem egyszerü a dolgunk, mert van külön Fighter skill, és Attribute.

Attribute-nél a gyorsaság, az erö és szvosság van

A fighter skillben pedig a különbözö támadások és védekezések.

még annyit, hogy a különbözö nadrágokat lehet enne szerezni, és telenyomni logokkal, ami unlokolva elérhetö.

a karrierben kétféle edzés van a traning, és a spar.traningben az eröt, gyorsaságot és szvossáhot lehet növelni.a sparben meg másfél percig lehet küzdeni egy gyakorlo társal majd a végén skillekkel jutalmaz,Kapunk még ugragade-eket is amivel növelhetjük az attribute traning szinteket.

Tetszett hogy a karrier során küzdelmeknél crediteket kapunk, és ha megnyerünk egy fontosabb ,meccset több creddel jutalmaz mint ami az alap,mert ha vesztünk is az alapot megadja a gép.ha elértünk egy adott creed szintet választhatunk hogy melyik kiválasztott küzdö stilusunkat akarjuk növelni, mert ugye nem tudunk az elején semmit.Nálam a kickbox és a wrestling szerepelt, amit 3as szintig lehet felhuzni.Ilyen edzések közben feladatokat kell teljesiteni, hogy pl azt a kombót kell bevinni ennyiszer, vagy egy féle szoritást kell összehozni, vagy védj ki 3 takedown-t.

egy idö után meg lehet ezt szokni, mert az edzések lemeritenek és ezt a pihenövel lehet vissza nyerni két edzés közt vagy meccsek elött.Hát kb ennyi lenne igy gyrsan elmondva, de én élveztem minden percét, hopgy egy erös harcost alkothatok, amivel gondom volt hogy ha bajnokok leszünk utána már nenm lehet edzeni mert véget ér a stuff, és max a nadrágokat választhatjuk ki amik vannak vagy amiket megszereztünk, meg plussz szponzorok logoi.

Egy kicsit furcsa volt bár az edzések megszokása, mert ugye a FNR3-ban más volt, de igy is böven megszokható.

az irányitás nagyon jó lett mint a demoból már tudtuk, és ha nem is expert de advenced szinten már igen kétséges kimenetelü meccseket lehet vivni gép ellen is, és látványosak is.Az elsö karakterem ugy 76-os overallnál ért véget de olyan erös lett hogy forrest griffinnel is nehezen megy a legyözése, pedig neki 91-es az overall.Most reggel csináltam meg a másik harcost, és bár este nem is aludtam pont a nagy izgalom miatt, meg nem aartam megtörni a lendületet, és már okosabban igyekszek vele elöre haladni, hogy még komolyabb legyen.A Pontozásom 9-es erre a gammára, mert ugy ahogy van jó lett, átgondolt ötletek jól megvalositva.

Na egyenlöre ennyit, remélem sokaknak hoztam kedvet hozzá, mert ez a stuff nagyon egyben van.Jó játékot mindenkinek!Kép

KIRÁLY! szuper beszámoló, és süti aláírás! Karaj! :Đ

Kép
Kép
Kép

#125 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:24

Idézet

kössz Jame, most egy kicsit töltödök és ringbe kell lépnem(egyszerüen muszáj)

Majd szólj ha meg van, ki vagyok neked hogy jön le majd a stuff ezen rlsze

ja és visszatérve akkora ko-kat is kaptam már, hogy iszonyat, grinnel voltam a karakterem ellen, és az elsö menetben már kaptam submission, és egy hatalmas KO-t, és mégegyszer nagyon élvezetes, lehet benne élvezkedni

#126 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:26

Idézet

Idézet

Nem értem a második mondatot....
Kép
Kép
Kép

#127 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:29

Idézet

Idézet

Idézet

Nem értem a második mondatot....
kiváncsian várom hogy jön le neked a stuff a karrier része,persze miután megvan neked is, vhogy igy rtettem csak bocs mert fel vagyok spannolva egy kicsit(bár érthetö

#128 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:42

én is beszereztem a játékot, el is kezdtem a carriert. De nem nagyon értem. Nem tudok fejre rúgni, meg ilyen dolgokat, amiket exhibitonba tudok. már elértem 1 olyan szintet, h mindenki megver, mert vmibe le vagyok maradva :Đ DE mégis mibe?! hv tudom megtanítani neki a durvábbdolgokat?

#129 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 11:54

Itt van a kezembe a játék, most hozta a futár. Be is tolom a boxoba és hagy szóljon!

#130 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 12:05

Leirom mégegyszer:-a traning, amiben a speed, strenght és cardiót lehet fejleszteni.de közben a staminára is figyelni kell amit a rest-el lehet visszanövelni.

És van a spar ahol gyakorlo verekedések vannak, amikért majd skilleket lkapsz, és el lehet költeni a külndözö támadások, és védekezésekre, minnél több a pont annál erösebb lesz.

a különbözö technikákat ugy lehet tanulni, hogy részt veszel a meccseken, és kapsz értük creed-eket, még ha vesztesz is, illetve ha nyersz és olyan sulyu a meccs akkor bonuszt kapsz ha nyersz.Na és ha összegüyik annyi creed, ki fog jönni egy ablak a calendár menü elött hogy melyik kiválasztott küzdö stilust karod fejleszteni.És ezeket feladatzok megoldásával lehet-mecs közben start, és a task listben vannak ezek.ezek lehetnek olyanok hogy 10 támadást kell csinálnod akárhogyan de van amikor megvan szabva hogy 5 ütés, 5 rugás,, de a wrestlingnél nekem kijött az is hogy véggyek ki 3 fölrevitelt(takedown)

de olvasátok vissza a beszámolom, ott elég jól le van irva, és sok szerencsét

#131 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 13:15

Az 1. mecsemet meg is nyertem LIVE-on. Úgy örült a fejem!Kép Nem KO-val de nagyon szép volt kár hogy nem lehet elmenteni a visszajátszást (vagy csak nem tom hogy)....

Update: az előző még csak sima played mecs volt de most meg lett az 1. Ranked győzelem méghozzá egy gyönyörű KO-val!
Forest GriffinKép

#132 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 13:36

lol Van olyan acsi a játékban hogy üsd az ellenfél fogvédőjét 3méterre!
Most olyan szinten be vagyok zsongva mint még soha!Kép

#133 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 14:03

Meglett a 3. Ranked győzelmem. Fantasztikus mecs volt!
Az első menetben nagyából egyenlően egyenlően kaptuk a pofonokat. A második menet legeleje az enyém volt, aztán a srác elkapta a fonalat. Kaptam tőle egy nagy pofon amitől én dobtam egy hátast. A srác egyből rámakarta vetni magát de felrúgásokkal visszahőkölt. Megint megpróbálta de újjabb rúgásokat kapott. A bíró felállított. A srác gondolom megérezte hogy most elintézhet a padló miatt. Leszál nála a lilaköd. Elkezdett ütni verni de elfelejtett védekezni (pedig idáig végig fedezék mögött volt és taktikusan játszott) egy megfelelő pillanatban kapott egy akkora rúgást a fejére hogy a fogvédője elrepült ő pedig eszméletlenül esett össze! Gyönyörű mecs volt!

A játék fantasztikus, nálam 10/10!Kép
Este nyomhatnánk pár mecset!Kép

#134 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 22. 15:27

Úúúú ennek nagyon örülök hogy ilyne jó lett!!!!
Kép
Kép
Kép

#135 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 16:31

az azért sajnálom hogy különbözö mozdulatokat nem lehet megtanitani, mert egy kis egyediség jó lenne, de ezt meg a crate a fighter kissebb hiányát leszámitva nagyon egyben van a játék.Alig birtam letenni az elsö karakteremnél, kissebb függöség alakult ki nálam vagy ahogy anyum mondaná nagyon rá vagyok kattanva.van itt pár videó ami ajánlok figyelmetekbe mert igen jó sztem-

http://www.youtube.c...h?v=Vd8OAczP2yg

#136 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 16:38

Na most egy kicsit leraktam. Jelenleg 11-1 állok Rankedba.
Este télleg jó lenne nyomni pár mecset. James mikor lesz meg?

Cemi: a videó télleg állat!Kép

#137 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 22. 16:40

Idézet

Hétfő délelőtt. De van egy bökkenő. Az egyik itteni fórumozó volt oly kedves, hogy kölcsönadta az egyik játékát, s már így is meg kellett kérnem hogy legyen 2-3 nap türelemmel. Nem akarok visszaélni a bizalmával. Másrészt rengeteg dolgom lesz jövő hét délutánonként esténként (vagy meló, vagy vendégség) szóval elképzelhető hogy cska a jövő hét második felében tudom berakni.
Kép
Kép
Kép

#138 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 16:49

Idézet

Idézet

Hétfő délelőtt. De van egy bökkenő. Az egyik itteni fórumozó volt oly kedves, hogy kölcsönadta az egyik játékát, s már így is meg kellett kérnem hogy legyen 2-3 nap türelemmel. Nem akarok visszaélni a bizalmával. Másrészt rengeteg dolgom lesz jövő hét délutánonként esténként (vagy meló, vagy vendégség) szóval elképzelhető hogy cska a jövő hét második felében tudom berakni.
Ki lehetett ilyen rendes?Kép
Amúgy most olvasom a híreket és természetesen ebben a játékban is sok ember megtalálta a kiskapukat. A már nálunk is kapható Turbo controllert használnak így szinte lehetetlenség kijönni a szoritásukból!
Ehhez mit lehet hozzáfűzni?Kép

#139 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 22. 17:50

Idézet

Idézet

Idézet

Amúgy most olvasom a híreket és természetesen ebben a játékban is sok ember megtalálta a kiskapukat. A már nálunk is kapható Turbo controllert használnak így szinte lehetetlenség kijönni a szoritásukból!
Olyan kontrollert én is szeretnék de Q drága sajnos. No majd ha egyszer sok pénzem lesz. Egy csomó játéknál tök jól kihaználható!
Kép
Kép
Kép

#140 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 18:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Olyan kontrollert én is szeretnék de Q drága sajnos. No majd ha egyszer sok pénzem lesz. Egy csomó játéknál tök jól kihaználható!
Jó dolog egy pl. fps-nél de egy ilyen dologban ahol az a lényeg hogy ki nyomja gyorsabban a gombot ott elég g*ciség benyomni.
Am én is szeretnék egyet a turbo miatt na és persze a mozgásérzékelő miatt!

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.