HWSW Informatikai Kerekasztal: UFC 2009 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UFC 2009

#181 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 01. 20:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szeretném szeretni...de nem jött be eddig....Árkád. Ha egyszerre nyomunk valamit, akkor az épp előbb nyomó ütése elindul, az én karakterem meg áll mint egy f.sz. el sem indítja az ütést. De így van a védelem is. El kell engednem a gombot és újra nyomi, ha betalál egy ütés. Hát milyen ez?
hát én nem tudom védekezés nálam nem ilyen, lehet folyamatosan nyomni és védi az ütéseket...persze attól függ milyet kapsz és hova, hogyan védekezel, de az alaprendszerrel semmi gond.
amikor eggyszerre indítunk tényleg érdekes szokott lenni de azért nem olyan durva.
árkád! mihez képest? azért ebben a műfajban még odébb van fight night szintű kidolgozottság mert itt jóval több a lehetőség mozgásfajta....
ütések is szabadabbak pl supermanpunch....rúgások, földharc bírkózás pankráció jiujitsu....több mindenre kell figyelniük nemcsak ütés elhajlás (most hogy így végiggondolom ez ki is maradt a játékbólKép) és védekezés mint egy box programnál....szóval azért illik elnézőbbnek lenni iránta

Még próbálkozom. csakhát lelombozó, hogy nemhogy nem elsőre, de sokadszorra sem szerelem.

Védekezés. Ha már védekezel ok. De mikor épp kezdenél, de bemosnak....akkor már hiába nyomod tovább....újra kell nyomni. És ez minden mozdulatra igaz. Ha közbeszól az ellen, akkor EL SEM KEZDED a mozdulatot.... ezért írtam hogy árkád.

Mert amúgy teljesen rendben van. De az elhajlások hiánya, és a leírt irányításbeli bakik miatt....szóval nem a szívem csücske.

Még van pár hetem a FNR4-ig. Addig nyüstolöm azért, hátha beleszeretek..... aztán kezdhetem megszokni majd a box új irányításrendszerét. Azt sem lesz könnyű

Kép
Kép
Kép

#182 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:13

Bár eddig még csak a demo-valtoltam, de azt már rongyosra!! A bekapott füles utáni csönd, szerintem realisztikussá teszi a dolgot. Te is meglepődsz, ha kapsz egyet!!Kép

Ami nekem nem szimpi az az, hogy a begyakorolt földharc az nekem nem megy a meccsen... Hiába csinálom azt, amit a gyakorásban, élesbe nem jön össze. De nem gond, mert sokkal izgalmasabb széttrancsírozni a másikat!!Kép

Az FN4 demoját leszedtem..Én asszem, hogy abba nem leszek szerelmes! Az irányítás és maga a feeling szerintem szánalmas lett. Ezerszer többet vártam tőle!!! A sérülés az "jól néz ki", de normális combokat nem bírtam csinálni. A bunyósok mozgása pedig nekem olyan...olyan...izéé...szóval nem adja vissza azt, amit vártam tőle. Nem tudom, hogy mi a különbség a demo és a teljes között. Nem tudom, hogy a megjelenésig nyúlnak-e a játékhoz a fejlesztők. De az biztos, hogy amit olvastam róla és ahogy vártam, homlok egyenest az ellentetjét érzem a játékkal kpcsolatban.

Eléggé fan voltam az FN-nel kapcsolatban. Az összes részét végigjátszottam. A legeredetibb az a 2. része volt! Ugyanezt a csalódottságot éreztem a 3 résszel kapcsolatban...valahogy többet vártam akkor is a játéktól. Borzasztó sokat töltött a gamma két meccs között. Ezzel veszít az élményből. A grafikával nem volt gond és jó volt, hogy az irányítását is meghagyták.

Az új résszel megint ez van. A grafika jobb lett, de a bunyósok ugrálnak mint a bakkecskeKép...az irányítást pedig úgy megkavarták, hogy...

Rengeteg időt töltöttek a fejlesztők a játékkal, de mégis olyan volt amikor kipróbáltam, mintha valami hiányzott volna belőle...nem tudom, hogy mi...valami! Úgy éreztem, hogy a 3. résszel játszom, csak az irányítást variálták meg! Kép

Mint már mondtam, ezerszer többet vártam és azt hiszem a mai technologiával lehetett volna olyat csinálni, hogy az ember elájuljon! Én sajna nem tudtam elájulni! Ez van! Ez az én véleményem!

#183 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 02. 04:54

Megértelek rafik. Én is sokkal jobban vártam, sokkal többet vártam mindkettőtől.... de most, töbórányi UFC után, azt mondom...a FNR4 csak jobb lehet.
Kép
Kép
Kép

#184 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 02. 06:16

Hát most már tényleg nemtom hogy sírja e, vagy nevessek....
Ma reggel próbáltam ONLINE. Két meccset játszottam. Az elsőben jóval gyengébb karakterrel próbáltam...a sajátommal. Persze kivégeztek...de azért egy ideig tudtam védeklezni :Đ
Na, gondoltam, hülye vagyok, választok valami értelmesebb embert. Választottam is egy erőset, aki kickboxol, gondoltam majd most megmutatom. Elindultunk egymás felé....
Erre egyet kaptam az arcomba, és VÉGE! Meg is feküdtem.....
Hát ez a játék egy kalap SZAR!
:-D

Kép
Kép
Kép

#185 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 02. 06:53

Idézet

Ma reggel próbáltam ONLINE. Két meccset játszottam. Az elsőben jóval gyengébb karakterrel próbáltam...a sajátommal. Persze kivégeztek...de azért egy ideig tudtam védeklezni :Đ
Na, gondoltam, hülye vagyok, választok valami értelmesebb embert. Választottam is egy erőset, aki kickboxol, gondoltam majd most megmutatom. Elindultunk egymás felé....
Ne merészeld eladni!Kép

#186 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 02. 07:36

Csütörtökön:

Kép

#187 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 02. 07:39

Idézet

Csütörtökön:

Kép

Meglesz, ne aggódj! :Đ
Kép
Kép
Kép

#188 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 09:33

Idézet

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

#189 Felhasználó inaktív   B.i.L 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 10:46

Idézet

Idézet

nos : nemcsak a játék élmény a fontos https://forum.hwsw.h...default/020.gif - javaslom nézz pár jutubos videót : kezd box - k1 - mma - ufc ...erre a soorendre ügyelj...akkor talán megérted mit akar a játékhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/014.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/014.gif

#190 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 02. 11:07

Idézet

Idézet

Idézet

nos : nemcsak a játék élmény a fontos https://forum.hwsw.h...default/020.gif - javaslom nézz pár jutubos videót : kezd box - k1 - mma - ufc ...erre a soorendre ügyelj...akkor talán megérted mit akar a játékhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/014.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/014.gif
:) köszi! mást mit mondjak erre.....
Kép
Kép
Kép

#191 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 02. 14:18

Nem értem hogy mi a problémád vele James!
Ez az "1 ütés és KO" dolog nekem 1szer fordult elő de szerintem bőven túlvagyok a 100. mecsemen is!
Az online mecseknél (és szerintem a gép ellen is) úgy kell játszani hogy véded a fejed és amikor az ellenfélnek megbomlik a védekezése akkor odacsapni.
Más tanácsot így hirtelen nem tudok adni, csak annyit hogy sokat kell gyakorolni.
Nekem a játék 9/10!
Sok szerencsét!Kép

(Pár mecs mostmár télleg befigyelhetne egymás ellen!)

#192 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 14:22

Idézet

Nem értem hogy mi a problémád vele James!
Ez az "1 ütés és KO" dolog nekem 1szer fordult elő de szerintem bőven túlvagyok a 100. mecsemen is!
Sok szerencsét!Kép

(Pár mecs mostmár télleg befigyelhetne egymás ellen!)

Meg ha jól emlékszem még áradoztál a Fight Night című sorozatról, hogy ott ha nem figyelsz egy ütéstől is kifeküdhetsz, nem?:)Mondtad hogy még Norbot tanítgattad, aztán közben ő ütött ki téged.

#193 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 02. 14:22

Közel 30 játékom volt már. Többet kivittem hardon. Verkedős játékot is játszottam elget. Nem kevés sikerrel. Bizton mondhatom hogy többszáz órám volt a FNR3-ban is.
Persze ez más.
De most őszintén.... ekkora sikertelenségérzésem még egyikkel sem volt.
Nemtom, valamit biztos én nem éreztem át.

De még tépem mint floki a látörlőt! Csak ráérzek egyszer...

Kép
Kép
Kép

#194 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 16:05

Idézet

Közel 30 játékom volt már. Többet kivittem hardon. Verkedős játékot is játszottam elget. Nem kevés sikerrel. Bizton mondhatom hogy többszáz órám volt a FNR3-ban is.
Persze ez más.

Ma este remélem ráérzel majd az ízére! közösen megtanuljuk az irányítást! A lényeg h előszőr nem saját karaterrel fogjuk kezdeni a csatát hanem mondjuk egy Iceman vs Griffin meccsel! Megnézzük vele mit tudunk alkotni és úgy fog majd utána összecsapni Tuza kontra Csorba!

#195 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 02. 16:06

Idézet

Idézet

Persze ez más.

Ma este remélem ráérzel majd az ízére! közösen megtanuljuk az irányítást! A lényeg h előszőr nem saját karaterrel fogjuk kezdeni a csatát hanem mondjuk egy Iceman vs Griffin meccsel! Megnézzük vele mit tudunk alkotni és úgy fog majd utána összecsapni Tuza kontra Csorba!
Tanítanod kell Mester, ez kétségtelen. Soha életemben ilyen tökül nem ment még játék....úúúúgy hogy mindenkinek simán megy....és ettől kiakadok :Đ
Kép
Kép
Kép

#196 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 16:09

Idézet

Idézet

Idézet

Persze ez más.

Tanítanod kell Mester, ez kétségtelen. Soha életemben ilyen tökül nem ment még játék....úúúúgy hogy mindenkinek simán megy....és ettől kiakadok :Đ
SzúúúúúúúúSzáááááááá! az ilyen egy hszes beszólogatós szkalapokkal meg ne törődj....elsajátítod a teKnikát, megkeressük LIVEon és jól szarráverjük!Kép

#197 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 02. 16:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Persze ez más.

SzúúúúúúúúSzáááááááá! az ilyen egy hszes beszólogatós szkalapokkal meg ne törődj....elsajátítod a teKnikát, megkeressük LIVEon és jól szarráverjük!Kép
ÁMMMMEN
Kép
Kép
Kép

#198 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 18:10

Karrier módban hogy tudom a box, kickbox stb. dolgot lvl 1 ről tovább fejleszteni? Meg ha egy skillre rakok 5 pontot az kb. menyivel lesz jobb?
Az a baj az én szintem az ilyen Mortal Kombat meg Soul Calibur szinten megragadt, és nem igazán mozgok otthon ezekbe a módokban. Azt se igazán tudom hogy szponzorokkal mit érek el a játékban, stb. De remélem majd rájövök ezekre. A verekedés viszont nagyon tetszik, kezdek belejönni, csak még a földharcot kell gyakorolnom.

#199 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 20:52

James, Te bunyózni nem tudsz...én meg még mindig a játékkal játszani! Kép Bár ma felhívtak, hogy pár napon belül megérkezik hozzájuk és tudják küldeni.. Nekem az a kínom, hogy itt már mindenki túl van az első 30-40 meccsén, meg már 3x végigvitték...én meg még mindg csak a demo-t nyúzom!Kép Ez se jobb semmivel!! Te legalább már harcoltál legalább 10 különböző emberrel!

#200 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 22:21

Mindenkinek üzenem aki "el van keseredve" nem egy vaszizdasz az irányitás, és megszokni a játék menetet.Bár tény hogy akármikor KO-t lehet kapni annál jobban tetszik, hisz a UFC-ben és MMA harcokban ez tényleg igy van.PL:-én kiválasztottam hogy kickbox, wrestling müfalyban gyakorlotam rengeteget, és ebböl jön hogy ha BJJ-s harcossal vagyok, ott vannak gondjaim néha.

James:-belefogsz jönni, én kb 3 nap folyamatos játék után kezdtem el normálisabban nyomni, és elértem az expert fokozatot, de ez én vagyok.

és az öszes többi lehendö harcosnak:-fejleszteni a küzdöstilust akkor lehet amikor kijön az az ablak hogy mit akarsz tuningolni:-kickbox vagy wrestling ez volt nálam, és amikor az edzéss van ott feladatokat kell teljesiteni, amit a task listben lehet megnézni hogy micsoda.elötte nem árt egy szótárat rakni a stuff mellé, mert én balyban voltam amikor a fogásokat irta, igy csináltam egy rajzot hogy melyik fogás micsoda, és milyen hezetben van az emberem.

az hogy 5 skill mennyit ér az passz nem tom, de én szerettem mindig kiegyensulyozott harcost késziteni, igy arányosan gyurtam mindenre, de arra jobban amit sokszor használok, amit meg nem arra csak a védelmet erösitettem komolyabban.Nekem a második karakterem lett jobb, 87es overallal, de a harmadik az már bitang, mivel 91es, level 3ason van a küzdö stiléusom, csak szeretnék segiteni mindenkinek, mert bitang jó játék lett, és lehet is élvezni, ha kell tanács PRIVIBEN irjatok nyugodtan, amikor gépnél vagyok elolvasom, és irok is, csak szóljatok!

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.