Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
amikor eggyszerre indítunk tényleg érdekes szokott lenni de azért nem olyan durva.
árkád! mihez képest? azért ebben a műfajban még odébb van fight night szintű kidolgozottság mert itt jóval több a lehetőség mozgásfajta....
ütések is szabadabbak pl supermanpunch....rúgások, földharc bírkózás pankráció jiujitsu....több mindenre kell figyelniük nemcsak ütés elhajlás (most hogy így végiggondolom ez ki is maradt a játékból

Még próbálkozom. csakhát lelombozó, hogy nemhogy nem elsőre, de sokadszorra sem szerelem.
Védekezés. Ha már védekezel ok. De mikor épp kezdenél, de bemosnak....akkor már hiába nyomod tovább....újra kell nyomni. És ez minden mozdulatra igaz. Ha közbeszól az ellen, akkor EL SEM KEZDED a mozdulatot.... ezért írtam hogy árkád.
Mert amúgy teljesen rendben van. De az elhajlások hiánya, és a leírt irányításbeli bakik miatt....szóval nem a szívem csücske.
Még van pár hetem a FNR4-ig. Addig nyüstolöm azért, hátha beleszeretek..... aztán kezdhetem megszokni majd a box új irányításrendszerét. Azt sem lesz könnyű