Fight Night Round 4
Elküldve: 2009. 02. 18. 15:24
Idézet
csá
Elküldve: 2009. 03. 10. 14:45
Idézet
Itt a hivatalos borító: Ali vs. Tyson

Elküldve: 2009. 03. 10. 15:54
A hivatalos oldal szerint a nyáron valamikor.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2009. 04. 02. 13:10
Idézet
A hivatalos oldal szerint a nyáron valamikor.
Elküldve: 2009. 04. 07. 11:10
Idézet
Idézet
Idézet
Ha még nem volt ez a videó!!!

#32 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 07. 11:41
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 07. 11:53
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

#34 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 07. 12:28
Idézet
Én nemcsak azért dőltem előre hogy lássak, hanem hogy ne rókázzam össze magam fekve.
de örülök, hogy "vakon" is le tudtalak alázni!
Ha megjelenik a FNR4, akkor tartunk majd egy jó kis körmérkőzéses sportestét jó? Kevés itallal, és izzadásgátló kézkrémmel! 

Ha megjelenik, az azt követő hétvégén szánjuk rá a szombati napot. Déltől sütögetünk valamit nálatok, oszt egész délután-este lehet kesztyűzni!

Elküldve: 2009. 04. 07. 13:56
Idézet
Idézet
Én nemcsak azért dőltem előre hogy lássak, hanem hogy ne rókázzam össze magam fekve.
Ha megjelenik a FNR4, akkor tartunk majd egy jó kis körmérkőzéses sportestét jó? Kevés itallal, és izzadásgátló kézkrémmel! 

Ha megjelenik, az azt követő hétvégén szánjuk rá a szombati napot. Déltől sütögetünk valamit nálatok, oszt egész délután-este lehet kesztyűzni!

Elküldve: 2009. 04. 07. 16:02
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 10. 17:34
Idézet
Egy röpke fizikai összehasonlítás az FN3 és 4 között. A videó magáért beszél,minden érdeklődőnek kötelező, főleg neked tjames!

Mi lesz itt 5év múlva?

A játék viszont tuti vétel, csak az a baj hogy nem lesz pénzem annyi dolog fog május-július időszakban megjelenni....

Elküldve: 2009. 04. 10. 18:15
Idézet
Egy röpke fizikai összehasonlítás az FN3 és 4 között. A videó magáért beszél,minden érdeklődőnek kötelező, főleg neked tjames!
Úúúristen....Vagy 3x megnéztem egymás után...a mosoly pedig adig futott fel az arcomon, hogy mostanra körbeérte a fejem! BESZARÁÁÁÁS
Dave minél többet FN3-azzunk a 4 megjelenéséig, hogy még inkább lássuk az apró különbségeket! Bár igaz hogy előtte még sokat fogunk UFC-zni is, mivel azt már elő is rendeltem. Nemtom hogy FN4-ből lesz e gyűjtői kiadás, de ha lesz, nem elképzelhetetlen hogy életem első limitált kiadása lesz amit megveszek. FENOMENÁLIS!
#40 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 19:09
Idézet
picit azért biztos...meg ugye tök jó hogy vannak olyanok hogy lecsúszik a kesztű és így nem pontos találat meg minden....csak arra kell vigyázniuk ne vigyék túlzásba ezt....
de pl már a sérülésmodellre is kíváncsi lennék....meg mentom mi újat hoz még a game eddig még nem biztos nálam a vétel. ufc-t előrendeltem és nem bizti hogy köv hónapokba fog ez kelleni