HWSW Informatikai Kerekasztal: GK anime - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK anime

#401 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 26. 18:31

Ám ekkor Shido belerohant oldalról Guppiba, aki repült egyet és mivel ez felmérgelte, kezdet megint vörösödni a bőre.
-MEGMONDANÁD MIT CSINÁLSZ? -ordította Ragnarök, ám ekkor Shidotoku nekirohant, mire esett egy hatalmasat talán néhány csontja is eltőrt.
-P*csába, Shidotoku is elveszítette az önkontrollját! -mondta Tuza, és igaza volt. Guppi lassan fölállt és kezdett megint eldeformálódni, ám a folyamat közben egy helyben állt, és Shidotoku simán odavághatott neki egyet, mivel nem védte még pajzs szerű bőr. A földön feküdve befejezte a folyamatot, majd nekirontott Shidotoku-nak újra, aki repült egy újabbat, de újra felállt és megint egy hatalmas tűzgolyót küldött Guppinak, ami megint félrevágott mindenkit, de Guppinak továbbra sem esett nagyobb baja, sőt a füstöt kihasználva újra elkapta Shidotoku-t, fölhajította az égbe, majd fölé ugrot és elkezdte ütni, így Shido gyorsabban zuhant, majd fejjel lefele állította, így az hatalmas sebességgel durrant fejjel a földbe, hatalmas krátert csinálva. Néhány percig feküdt a földön, mintha meghalt volna, nem is lélegzett, majd a másik oldalán is elkezdtek vastagodni a vonalak. Démonná alakult majdnem teljesen, ám az utóbb átalakult részen a szeme normális volt. Ekkor széttárta karjait és lábait és megrepedezett a bőre, majd széttört és alatta normális volt a bőre. A vörös bőrdarabok leginkább tüskékre hasonlítottak és egy ideig lebegtek a levegőben, majd mindegyik villámsebességgel Guppi felé repült, és mélyen beleszúródott, mire Guppi hatalmasatt üvöltött, majd összeesett. Shido még tett néhány lépést felé, majd Ő is összeesett...

#402 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 26. 18:48

megjötteeeeeeem ... folytatomKép

#403 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 18:52

Idézet

megjötteeeeeeem ... folytatomKép
Légy üdvözölve köreinkben :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#404 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 18:52

... Ragnarök az alkalmat kihasználva Guppita lábánál megragadva belehajította a forrásba. Mivel a forrásba már mindenkinek a vére belefolyt Guppi azonnal visszaváltozott eredeti alakjára. Ezután Ragnarök Shidot is beledobta hátha visszaalakul ő is. Így is lett, Shidotoku visszanyerte emberi alakját.

-Ányy, hozz pár gyógyító spanglit ! Az eredeti testükben nem bírják ki a sebeket.-kiáltott Ragnarök segítségért.

Ányy azonnal előrántott 2 spanglit motyójából és a 2 srác szájába tunkolta, majd légzést imitálva azzal hogy tüdejüket nyomkodta azok elkezdték szívni az anyagot. Sebeik szép lassan elkezdtek összehúzódni és mindketten magukhoz tértek...

#405 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 18:53

Guppi és Shido kimászott a forrásból, felálltak, majd összeestek. Bár a sebeik begyógyultak, az erejük még nem tért vissza teljesen. Feküdtek egy darabig a földön, majd fokozatosan kezdtek megerősödni. A barlang szinte teljesen megsemmisült, a föld tele volt kráterekkel, és néhány helyen égett az avar is.
- Megcsináltuk! - szólt Ányy
Guppi nagyon hálás volt, hogy társai nem a könnyebb utat választották, és ölték meg, hanem ennyi megpróbáltatást kiálltak érte. Mindenki fáradt volt, és kába. A csata őket is kimerítette. Egy darabig még ellen tudtak állni, de hamarosan elrgadta őket az álom....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#406 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 18:56

Én úgy tudtom hogy Ányy már Guppinak adta az utolsó spanglit:) Vagy még mégis volt két tartalék nála?:Đ

#407 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 18:57

Idézet

Én úgy tudtom hogy Ányy már Guppinak adta az utolsó spanglit:) Vagy még mégis volt két tartalék nála?:Đ
gyorsan tekert párat még xD

#408 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 19:01

Azonban egyvalami még hátra volt. A hazajutás. Először Tuza ébredt fel, majd utána szinte egyszerre Kyuubi és Ragnarök. Kyuubi szólalt meg először:
-Nem kell valakinek aspirin? Még Shidonak vettem, mert fájt a feje a headshottól amit neki adtam, de maradt még pár.
-Inkább hagyjuk meg a töbieknek, lehet hogy nekik nagyobb fájdalmaik vannak - mondta Tuza.
-Tényleg Tuza, te nem szakács vagy? - kérdezte Kyuubi - Amióta ide jöttünk csak spanglit szívtunk, és nem kajáltunk vagy piáltunk semmit. Nem tudnál főzni valamit?
-Mégis miből b*zdmeg? A démoni világban vagyunk. Nincs semmi alapanyag. Majd eszel meg iszol ha haza értünk!
-Egyébként, hogy is megyünk haza? - kérdezte Ragnarök.
Ezen mindannyian elgondolkoztak. De egyikük se tudta mit kéne csinálni. Majd Kyuubi idegesen megszólalt:
-Há' vaze! Az a hülye törpe nem mondta meg hogy most mit csináljunk!
-De Kyuubi. Elvileg te és Ragnarök már voltatok itt, tehát azt is tudnotok kell hogy merre kell menni. - mondta Tuza.
-Én a főportálon jöttem, ami mindig ugyan ott áll és ott is menetm vissza. Innen viszont nem találok oda a főportálhoz. - válaszolt Ragnarök.
-Szint úgy... - mondta Kyuubi.
Pár percig csöndben ültek, majd elkezdtek ébredezni a többiek.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#409 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 26. 19:26

Miután felébredtek, összeálltak megbeszélni a dolgokat.
-Jut eszembe... -szólalt meg Shido. -Az a csaj ki, és hol van Glek? -majd rámutatott Glekre.
-Ha megmondjátok, széttéplek benneteket! -förmedt rá a többiekre Glek, így aki tudta, az csöndbe maradt, a többiek meg nem tudták...
-Mer kivagy?
-Majd pont én mondom meg, mi?
-Namind1... Merre induljunk el?
-Fogalmam sincs... Talán megkéne keresni a Harkat kölköt, oszt megkérdezni merre kell menni... -mondta Tuza.
-Csak akkormeg merre keressük Harkatot?
-Nekem van egy ötletem... -szólt...

#410 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 20:00

-Nekem van egy ötletem ...- szólt Guppi, miközben felült. Látszott rajta hogy még gyenge és fáradt.
-Emlékeztek az utolsó szavaira?
"Amint tudok majd még csatlakozok hozzátok, akár mi is legyen ennek a küldetésnek a vége"
-Szerintem bízzunk benne hogy tényleg felkeres minket. És mivel tudja hogy a Forrás volt az uticélunk, gondolom ide fog jönni, ezért itt kell a közelben megvárni őt. Keresünk valami nyugisabb helyet, és pihenjünk még, bízván benne hogy megtartja a szavát a kisember.
Arébb is mentek pár száz méterel az öszedölt barlangtól, de csak anyira hogy rálásanak ha érkezik oda valaki. Letelepedtek egy kis bozótos tövében, és várták a kék köppenyes alakot. De az csak nem jött. Már vagy 3 órája ültek ott, éhen, szomjan, már spanglijuk se volt.
-Szerintem ne várjunk tovább, úgyse jön el. Lehet hogy nem hitt igazán benünk hogy megtudjuk csinálni ezt a feladatot.
-Akor hát mi legyen?
-Én már elég kipihent vagyok, remélem ti is. -mondta Shido.
-Akor hát aztmondom induljunk el és keresük meg a hazavezető átjárót. Ha it tökölünk továbra is még a végén egy démonsereg téved erre. Gondolom ők is érzékelték mi történt errefele, és küldtek egy felderitő járatot, vagy valamit.
-Akor hát induljunk! - mondta Kyuubi. És mindki összeszedelőszködöt, felálltak és elindultak megkeresni a haza vezető utat.

#411 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 26. 20:01

és mentek, mentek, mentek, mentek, mentek, mentek, mentek és mentek. Hamarosan valami házalakok bukkantak fel a messzetávolban. Folytatták útjukat, ahogy odaértek, egy kis falu volt ott. Nemtudták miféle lények laknak ott, ezért készenlétben lévő fegyverekkel léptek be. Ahogy mentek, sehol sem volt senki. Ekkor úgy gondolták, bekopognak az egyik házba. Bekopogtak... Hamarosan egy démon nyitott ajtót, de hétköznapi ruhában volt és emberi kinézete volt. Ahogy meglátta az utazókat ijedten hátrált.
-M-mik vagytok ti?? -kérdezte félve.
-Emberek. -válaszolt Ragnarök.
-Ember? Az mi?
-Nem tudod mi az, hogy ember?
-Nem, soha nem hallottam ilyen lényekről mint ti...
-Hjajj.. szal egy másik dimenzióból/világból jöttünk, és a fővárosotokat keressük, márha van...
-Persze hogy van...
-És merre?
-Azt sajnos nem tudom. De a polgármester tudja!
-És a polgármester merre van?
-Nem tudom...
Shido megelégelte, előrántotta Katana-ját és a démon nyakához szegezte.
-Nanehúzdazagyam! Tudsz te egyáltalán valamit?! -förmedt rá.
-Igen, persze, de az ilyen dolgokról nem tud semelyik lakos... Pont az olyanok miatt mint ti...
-Akkor haszontalan vagy... sajnálom, de utálom azokat, akik rabolják az időnket... -mondta Shido, majd éppen levágta volna a démon fejét, mire az elsírta magát.
-NEBÁNTSATOK, MÉG FIATAL VAGYOK!!!
-Az nem ment meg!!!!! -mondta Shido és eleresztett egy gonosz mosolyt, de Ragnarök megállította.
-Ne öld meg, ha itt lakik biztos tud adni kaját, mellesleg Ő sem bántott minket, így mi se bántsuk őt. Naszal kölyök, van itthon élelmetek?
-őőő... igen.
-Akkor hozz valamit mindannyiónknak...
-oké... -majd elszaladt és hamarosan visszatért egy zsákkal, ami minden bizonnyal étellel volt töltve. Ragnarök a vállára vette és kimentek a házból, megkeresni a polgármestert... Eközben a fővárosban, ott is a főkastélyban és ott is a trónteremben...
-Felség, simabőrűek hatoltak világunkba... Leigázták egyik erődünket és legyőzték 5 legerősebb katonánk közül az ötödiket, és most az egyik előőrs faluban vannak. -jelentette egy fekete köpönyeges démon.
-Rendben, ifjú tanítvány... Menj és végezz velük... -intette egy mély hang a trón irányából.
-Igenis, felség... -mondta a démon és eltűnt... Eközben a hőseink a faluban...

#412 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 20:20

Eközben hőseink a faluban tovább keresték a polgármestert. Bekopogtak egy újabb házba, és ajtót nyitottak nekik. Egyikőjüknél sem volt kivont kard, így a démonok nem hátráltak rögtön. Tanulva az előző hibájából, Shido most barátságosan megkérdezte, hogy merre van a polgármester.
- Nem tudjuk - felelt a démon. - Pont azilyenek miatt mint ti nem tudhatjuk.
- És hogy néz ki egyeltalán? - faggatózótt Ányy
- Öööö csak ő visel egyedül páncélt a faluban.
- És a háza a közelben van?
- Őőőő
- Válaszolj! -vágott közbe Ragnarök dühösen.
Shido ösztönzésképp elővette katanáját, és csapásra emelte a kezét. A démont ez egyszerre szóra bírta, és megtudták, hogy a polgármester vára a falun kívül van, és egy szakasz démon őrzi. Elindultak, hogy kifaggassák a polgármesert, de a falu határában gyülekeztek a démonkirály katonái, élükön azzal a fekete köpenyes démonnal....

Porch Monkey 4 Life!

#413 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 20:30

... amint meglátták a sereget Ragnarök megálljt intett.

-Egy újjabb ismerős arc. Maradjatok itt, megpróbálok szót váltani vele.

A mondat befejeztével Ragnarök elindult a szakasz felé. A szekaszból kilépett a fekete páncélban feszítő démon és Ragnarök felé sétált. Félúton találkoztak a két csapat között. Mélyen meghajoltak egymás előtt.

-Téged is látni erre felé Hlodyn fia Ragnarök ?-kérdezte gúnyosan a démon.

-Sajnos látni. Szerettem volan örökre elfeledni ezen pusztákat, de sajnos a sorsom ide vezetett. Grokkal már találkoztam.

-Látom.- mutatott a Ragnarök páncéljából kiálló tüskére tűzött fejek egyikére.- Szereted még gyűjtögetni a trófeákat mi? Legalább egy jó szokásod megmaradt.

-Több megmaradt mint hinnéd.

-Had kérdezzem meg. Miért vagytok itt ?

-A küldetésünk már befejeződött... az ne érdekeljen téged. Viszont szükségünk volna a portálotokra Dogras.

-Csak egyetlen bökkenő van.

-És mi volna az?-kérdezte Ragnarök.

-Ti.

-Ezt a mögötted álló sereg "dögöljenekasimabőrűek" ordítozásából gondoltam. És mit tervezel?

-Sajnos meg kell, hogy öljünk titeket.

-Ugye tudod, hogy ez nem fog menni ?

-Meglátjuk.- majd a mondat befejeztével Dogras meghajolt Ragnarök előtt és visszaindult serege felé.

-Szerintetek miről beszélhettek ?- kérdezte Shido.

-Úgy látoma Ragnarök nem érte el azt amit akart.-válaszolt Ányy.

És ekkor Ragnarök olyat tett amit eddig még soha nem látott senki. Sisakját leemelte fejéről és felfedte valódi kilétét. Testén semmi jele nem volt emberi mivoltának. Bőre színe feketére változott és arca teljesen démonira torzult. A jelenetre a démon sereg abbahagyta az ellenfél ócsárolását. Voltak köztük akik még fegyvereiket is elejtették csodálkozásukra.

-Őőőő ... ez most para ?- kérdezte Kyuubi.

-Nem tudom... de túl sok jót nem jelenthet. Úgy tudom egy káosz harcos csak akkor veszi le a sisakját ha párbalyra hív valakit.- szólt Glek.

Ekkor Ragnarök a földbe szúrta sisakját és letérdelt. Dogras megfordult és megsimételte a mozdulatsort amit kihívója csinált. Felálltak mindketten és egymásnak rontottak. Ahogy egymáshoz értek Dogras előrántotta két kardját és egy halszáj híján megcsonkította Ragnarököt. Mindenfelé szikrák pattogtak. A rúnák felizzottak Ragnarök pengéjén. Dogras kihasználva kissebb termetét átbújt ellenfele alatt és megvágta oldalát. Ragnarök szinte nem is törődve a vágással folytatta a küzdelmet.

-Nem kéne segíteni Ragnaröknek ?- kérdezte Shido.

-Mondom ... valószínűleg ez egy párbaly. A sereg sem támad tehát mi sem támadunk.-válaszolt ismé Glek.

Eközben a párbaly Dogras oldalára dőlt. Ragnarök már több sebből vérzett. A 3 penge egymásnak feszült.

-Add fel Hlodyn fia és akkor fájdalommentesen végzek veled.

-Végezni ? Még el sem kezdtük! - mondta Ragnarök egy kacajt eleresztve.

Ebben a pillanatban oldalbarúgta Dograst ahol egy seb tátongott rajta. Erre a démon kétrét görnyedve elejtette fegyvereit és összeesett.

-Mondd meg Groknak a túlvilágon, hogy hamarosan megy utánatok a királyotok is.- ezzel a mondattal lecsapta a démon fejét. Feltűzte azt, az annak szánt helyre és kardjait magához vette. Visszasétált a csapathoz.

-Ez harc volt a javából!- kiáltott Kyuubi.

-Az. És még nem is túlvilági ... -szólt Ragnarök.- Gyerünk tovább.

-Öhhhmm...khm. Van egy "apró" gondunk.-szólt Shido.-Itt van még egy szakasznyi démon.

-Mit nekünk az gond?!-szólt Ányy széles mosollyal az arcán.

-Ojje! HENTELÉS TÁJM!-ordította Shido és megindult a sereg felé.

-Kövessük... nehogy a vesztébe fusson.-tanácsolta Tuza és Shido után rohantak, hogy lehenteljék a démon sereget...

#414 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 20:58

Megindult a hatalmas túlerő a 7 bátor harcos felé. Hőseink minden bátorságukat összeszedték, és ugyan ezt tették. Ragnarök felkapta sisakját a földről, majd a csapat élére állt. Kardját maga előtt tartva rohant egyenesen az ellenséges szakasz közepe felé. Pár másodperc múlva összetalálkozott a két sereg. Ragnarök hármasával küldte a démonokat a túlvilágra, mitsem törődve szúrt és vágott sebeivel. A többiek sem tétlenkedtek. Tuza a mágikus habverőivel tűzgolyókat szórt az ellenség felé, Shido gyors mozgását kihasználva pattogott a démonok küzött, és egyre több fejet választott el katanájával a démonok testéről. Ányyt bekerítette egy kisebb 20-25 fős csapat. Lekapta palyzsát a hátáról, és támabópozíciót vett fel. Nekirontottak a démonok, de palyzsával kivédte az ellenséges csapásokat. Ezután ő támadott. Palyzsának éles peremét is fegyverként is tudta használni, így a démonok folyamatosan hullottak körülötte. Az előörssel hamarosan le is számoltak, mikor egy lándzás zászlóalj közeledett feléjük. Tudták, hogy egy összehangolt lándzsás szakasz könnyen végezhet velük. Kyuubi előkapta desert eagle-jeit, és elkezdte osztani a headshotokat. Tuza sem tétlenkedett, habverőivel villámlást idézett elő, egyenesen a lándzsás szakasz közepébe. De ők ezzel mit sem törődve meneteltek tovább. Sikerült őket megritkítani, így a kard már diadalmaskodhat felettük. A lándzsások iramot váltottak, vad rohanásba kezdtek. Kyuubi pisztolyai egy-egy kattanással jelezték, hogy kifogytak, így őis kardra váltott. Ragnarök kardján a rúnák elkezdtek izzani, és Shidó kardja pedig lángolt. Shido tudta rájütt, hogyan csalogathatja elő titkos képességét. Vágott egyet a lándzsások irányába, akik még olyan 50 méterre lehettek, de az energiakisüléstől keletkezett lökéshullám nagy részüket felborította.
- Itt az alkalom! -kiáltott Ragnarök
Majd a 7 bátor hős, elkezdett a lándzsások felé rohanni....

Porch Monkey 4 Life!

#415 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:01

Idézet

folytatom /szépkis regényt írtál Ragnarök :Đ/
Ó vaze! Mire végigolvasom midig más folytatja... Na mind1, legközelebb gyorsabb leszek.

#416 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:03

Idézet

folytatom /szépkis regényt írtál Ragnarök :Đ/

fényesítenem kellett a karakterem imidzsén mert szegényt lejárattátok xD

a legnagyobb darab emberke a csapatbl kifingik egy karcolástól ? XD (gondolok itt arra amikor shido tüzet böfög... XD)

Node kérem !!! A legtöbbötöknél 2-3 fejjel magasabb vagyok xD

Csakhogy viszonyítani tudjatok :

Káosz kiválasztottak vs. emberek csata (Warhammer)

#417 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:06

Idézet

a legnagyobb darab emberke a csapatbl kifingik egy karcolástól ?

Nem csak attól. Guppi hozzáb*szta Gleket...

#418 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:07

Idézet

Idézet

Na ezaz ... az még semmi Kép Egy nőcivel megdobnak ... max lepattan rólam Kép

(De nézd meg a trailet Kép)

#419 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

Na ezaz ... az még semmi Kép Egy nőcivel megdobnak ... max lepattan rólam Kép

(De nézd meg a trailet Kép)

És velem mivan? Fejbevágsz a kardod végével és elájulok? Szerinted ennyitől kifekszik egy barbár hős?Kép

Porch Monkey 4 Life!

#420 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:17

Jók ezek a trailerek, szépek, kidolgozatak meg minden. Igaz az nem tetszett nyílal átlőte páncélt meg a fejet is de belefér még:) Tetszik ez a Warhammer világ. Játékkal sajnos nem volt dolgom, nem igazán szoktam stratégiai játékokal játszani.
Bár MMO fajtáját kipróbálnám. Viszont egy köynvet elolvasnék belőle, úgytudom van pár.

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.