HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 09 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 09

#161 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 11. 14:20

Idézet

Nektek van hó az Xbox360-as változatban? Mert nekem nincsKépKép
Nekem sincs....senkinek sincsKép

#162 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 15:41

Idézet

Idézet

Pedig milyen jó lenne......
Xboxon nem vagyok benne jártas ezért kérdezném hogy szokott hozzá ilyen átigazolási patch jönni?

#163 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 11. 18:00

Idézet

Idézet

Idézet

Pedig milyen jó lenne......
Xboxon nem vagyok benne jártas ezért kérdezném hogy szokott hozzá ilyen átigazolási patch jönni?
Igen szokott
StarCraft2: GeniousM 710 One shoot, one kill, no luck, just skill.
[img=http://img189.imageshack.us/img189/6574/18886.png]
[img=http://img233.imageshack.us/img233/6594/18887.png]
[img=http://img161.imageshack.us/img161/9369/18885jf2.png]

#164 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 19:17

sziasztok hogy lehet xbox 360-on saját csapatot csinálni? Ja és a légy profi módban hogy lehet ketten játszani úgy hogy mindketten fejlődjetek? Előre is kösz.

#165 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 19:35

Idézet

Idézet

Pedig van ! :Đ Annyi a teendő hogy sima barátságos meccsnél beállítod az időjárást borúsra ( nekem úgy maradt nem volt szándékos Kép ) aztán Legyél profi szezonban van már eső is meg vizes pálya , illetve havazik de az nem marad a pályán csak zavaró de nagyon :-D.Meg ezek után nekem már saját bajnokságban is volt hogy havazott ! Menedzser módban viszont még nem láttam én se Kép
Gun dont kill people,only people kill people.

#166 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 19:40

tegnap a ps3as verza után kipróbáltam PC-re is...de sajnálattal látom hogy a konzolosokkal ellentétben ebben nincs a töltés alatti gyakorlás...pedig ez teccett benne a legjobbanKép

#167 Felhasználó inaktív   qwe5432 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 14:44

Am xboxon a manager mód-beli csapatot nem lehet kimenteni hogy barátságos mecs menü alatt is lehessen vele játszani?

#168 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 09:44

Idézet

Am xboxon a manager mód-beli csapatot nem lehet kimenteni hogy barátságos mecs menü alatt is lehessen vele játszani?
Sajnos nem lehet
StarCraft2: GeniousM 710 One shoot, one kill, no luck, just skill.
[img=http://img189.imageshack.us/img189/6574/18886.png]
[img=http://img233.imageshack.us/img233/6594/18887.png]
[img=http://img161.imageshack.us/img161/9369/18885jf2.png]

#169 Felhasználó inaktív   soda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:23

Én azt szeretném kérdezni.h a játék alap nehézsége milyen xbox 360-on mer nekem megvan boxon a 07 és az amatőrön is elég nehéz, de lehet csak én vok béna. A választ előre is kösz.

#170 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:30

Idézet

Én azt szeretném kérdezni.h a játék alap nehézsége milyen xbox 360-on mer nekem megvan boxon a 07 és az amatőrön is elég nehéz, de lehet csak én vok béna. A választ előre is kösz.

Az alap beállítás a félprofi ha jól emlékszem.
Csak gyakorlás kérdése az egész. Emlékszem először el nem tudtam képzelni hogyan lehet megverni a gépet legendáson. Mondjuk én azért ott kezdtem mert azért van már mögöttem x idő fifa (bajnokságot is nyertem a 07-tel) plusz edzenem kellett. Végül sikerült elérnem, hogy stabilan játszak és 2-3 góllal hozzam a mecseket. Igaz baromira kellett gyakorolnom mert egy nem semmi kihívó ellen készültem fel.

#171 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:06

Idézet

Idézet

Csak gyakorlás kérdése az egész. Emlékszem először el nem tudtam képzelni hogyan lehet megverni a gépet legendáson. Mondjuk én azért ott kezdtem mert azért van már mögöttem x idő fifa (bajnokságot is nyertem a 07-tel) plusz edzenem kellett. Végül sikerült elérnem, hogy stabilan játszak és 2-3 góllal hozzam a mecseket. Igaz baromira kellett gyakorolnom mert egy nem semmi kihívó ellen készültem fel.
Párosban szoktatok játszani haverokkal? Hogy megy? Mi csak egy cspatban játszunk ketten a gép ellen, néha jobb a gépi ellenfelet megverni, mint egymást..!:Đ

#172 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:17

Idézet

Idézet

Párosban szoktatok játszani haverokkal? Hogy megy? Mi csak egy cspatban játszunk ketten a gép ellen, néha jobb a gépi ellenfelet megverni, mint egymást..!:Đ
Leginkább az 1v1 megy, de játszottunk már 2v2-ben is egy párszor. Nehezebb párosban játszani szerintem, egyetlen srác van akivel jól össze tudok dolgozni, jól is játszik szerencsére. Vele nyertem a 2v2-es bajnokságot.
Egyébként ha össze jövünk többen akkor is leginkább a győztes marad elven játszunk.

#173 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:21

Aha...Mi hárman nyomjuk max...de egy csapattal a gép ellen..azt a káoszt! Főleg pár beer után! KépKép Kiabálunk, hogy add már be... közben pedig a társunk játékosára hittük, hogy azt irányítjuk! De a hangulat a lényeg. És hogy félprofin-profin elverjük a gépet!Kép

#174 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:23

Idézet

Aha...Mi hárman nyomjuk max...de egy csapattal a gép ellen..azt a káoszt! Főleg pár beer után! KépKép Kiabálunk, hogy add már be... közben pedig a társunk játékosára hittük, hogy azt irányítjuk! De a hangulat a lényeg. És hogy félprofin-profin elverjük a gépet!Kép
Bezony, a lényeg a hangulat! Ha az jó akkor már gond nem lehet. Kép

#175 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:26

A legnehezebb fokozat amin eddig játszottam az a világ klasszis volt. Hát már nagyon beleizzadtam végre. Ha jól emlékszem öt meccsből 1x gxőztem és 2x sikerült kiharcolnom döntetlent. Ez után az öt meccs után beállítottam az amatőr szintet és 16:2-re megvertem a Madridot a West Bromwichhal.KépKépKép

hadd kérdezzek valamit: A 09-ben lehet edzéseket szervezni ahogy azt lehetett tenni a 08-ban. Vagy csak a ps2es verzióban nincs erre lehetőség?Kép

#176 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:28

Idézet

A legnehezebb fokozat amin eddig játszottam az a világ klasszis volt. Hát már nagyon beleizzadtam végre. Ha jól emlékszem öt meccsből 1x gxőztem és 2x sikerült kiharcolnom döntetlent. Ez után az öt meccs után beállítottam az amatőr szintet és 16:2-re megvertem a Madridot a West Bromwichhal.KépKépKép

hadd kérdezzek valamit: A 09-ben lehet edzéseket szervezni ahogy azt lehetett tenni a 08-ban. Vagy csak a ps2es verzióban nincs erre lehetőség?Kép
Nem találtam az edzést egyik konzolon sem (PS2, PS3, BOX360). Teljesen leépítették a dolgot.

#177 Felhasználó inaktív   m.sanyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 16:18

sziasztok valaki segitene nekem??? a fifa 09be menedzser modban vagyok igzolok egy játékost de nem tudok neki mez számot választani:( a 08ban megoldottam 09nél nem tudom:( légyszi segitsetek köszönöm...

#178 Felhasználó inaktív   wrestler_laci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 17:46

Idézet

sziasztok valaki segitene nekem??? a fifa 09be menedzser modban vagyok igzolok egy játékost de nem tudok neki mez számot választani:( a 08ban megoldottam 09nél nem tudom:( légyszi segitsetek köszönöm...
én úgy hallottam,hogy nem lehet megváltoztatni és alapból a 2-es mezszámot kapja.

#179 Felhasználó inaktív   m.sanyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 17:56

Idézet

Idézet

én úgy hallottam,hogy nem lehet megváltoztatni és alapból a 2-es mezszámot kapja.
azt sajnos tapasztaltam de a 08nál be lehetett állitani mert ott is alapbol a 2est kapták de utáána át tutam állitani de a 09nél nem találom:((((

#180 Felhasználó inaktív   soda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 07:41

Hát megvettem a játékot xbox 360-ra és azt kell mondjam nagyon üt. Zseniális game, minden tökéletes benne. Ha a 2010 lesz ilyen jó akkor már megéri beruházni rá.
10/10

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.