HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#1121 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 20. 16:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Srácok, volna egy kérdésem:
Az én fegyóm G36K RAS 400 FPS...0,25-ös BB-et használok.
Ha 0,30-as BB használnák akkor nem lőne el olyan meszire, de nagyobb lenne az átütő ereje.
Szóval szerintem jobban jönne erdőben, ahol bokrokat kell átlőni!
Mert mi Csernobilban játszunk és ott minden be van nőve gazzal, meg bokrokkal....
Hogy mit csinálsz te??? Hol játszol??????
Ez a pálya neve.
hol?
Fogalmam sincs, de anno emlékszem amikor írt róla a gyerek.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1122 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 24. 19:46

A 07.04-re tervezett császári játék elmarad :Đ
A területet megvették, így jelenleg úgy néz ki, hogy ott többet nem lesz játék :-D :)

Kép
Kép
Kép

#1123 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 20:21

Idézet

A területet megvették, így jelenleg úgy néz ki, hogy ott többet nem lesz játék :-D :)
Már tudok róla!

Hello I'm Johnny Cash....

#1124 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 24. 20:23

Idézet

Idézet

Már tudok róla!
Mivan, csak nem felhívtak külön? Alig másfél órája került kiírásra.... én meg nem voltam gép alőtt
Kép
Kép
Kép

#1125 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 20:29

Idézet

Idézet

Idézet

Már tudok róla!
Mivan, csak nem felhívtak külön? Alig másfél órája került kiírásra.... én meg nem voltam gép alőtt
Ha ez segít VityO fent van nekem msnen a "kezdetek" óta!

#1126 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 24. 20:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A 07.04-re tervezett császári játék elmarad :)
A területet megvették, így jelenleg úgy néz ki, hogy ott többet nem lesz játék :) :)
Már tudok róla!
Ha ez segít VityO fent van nekem msnen a "kezdetek" óta!
Óóó köszönöm hogy figyelmeztettél megint, hogy a te kezdeted egy kicsit korábban volt mint az enyém :-D
Akkor mindjárt le is koppantom rólad a címét ha lehet :Đ

mod1: Hohóóóó kiscsög! Nekem még TE sem vagy fent MSN-en, nemhogy Vity0 ..... :) Hogy lehet ez????

mod2: Már látlak...fent voltál.... csak sosem vagy fent....

Kép
Kép
Kép

#1127 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:36

Azt tudtátok, hogyha rendeltek valamit a távoli Kínából, és az expressz futárt választjátok, akkor a vámosok nem teszik rá a kezüket a csomagra? Már harmadszor rendeltem az ehobbyról és megint kézhez kaptam a csomagot. Hétfőn rendeltem és ma már a kezembe nyomta a futár. Először azt hittem hogy az ilyen egy-kétszáz dolláros csomagokat átengedik. De most majdnem ötszáz volt az értéke a csomagnak és így sem kellett bemennem és adóznom utána. Most 12ezerrel voltam beljebb így hogy többet fizettem a szállításért, mintha levámoltak volna. Előzőleg meg 5-6 ezrekkel.

#1128 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 14:57

http://www.ebairsoft...tmlMegrendeltem ezt a maszkot!!! Kínából jön, tehát 2-3 hét míg ideér.
Bocsi , de nem tudom hogyan kell linket beszúrni....Kép
(ARMY OF TWO-COPPER maszk) aki ismeri a játékot, tuti, hogy tetszeni fog..Kép

http://www.ebairsoft...per-p-2399.html

#1129 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 25. 15:02

Hallottam olynat, hogy valakinek nyomta az orrát ez a maszk, mert nincs benne hely. Persze lehet hogy pinokkióorrú volt az illető...majd mond el neked milyen !!!
Kép
Kép
Kép

#1130 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:07

Idézet

Hallottam olynat, hogy valakinek nyomta az orrát ez a maszk, mert nincs benne hely. Persze lehet hogy pinokkióorrú volt az illető...majd mond el neked milyen !!!
Az illető biztos PINOKKIÓ volt!!Kép
Havernak van ilyen, csakhogy neki feketeben...az enyem(copper) pedig inkább rozsdás...felpróbáltam, fasza Kép
és mindoszze 25€ !!!
ennyit megér egy Army of Two-s maszk!!Kép

#1131 Felhasználó inaktív   szlav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:10

Idézet

Régebben próbáltam én is ismerősöm hasonló maszkját, az nagyon jó volt. Van alatta bőven hely, Dzsepettónak sem kell utómunkálatokat végeznie, még a szemüvegem is befért alá. Pozitívumnként még, hogy nem csúszkált/lötyögött. Jók az ilyen védőmaszkok.

#1132 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 29. 17:09

Lenne egy kérdésem James-hez...
Ha jól emlékszem, akkor neked olyan maszkod van, ami csak a szádat, meg az orrodat takarja és csak egy fémháló az egész. Vagy valami hasonló... Hol lehet olyat kapni?

#1133 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 04. 19:25

Idézet

Lenne egy kérdésem James-hez...
Ha jól emlékszem, akkor neked olyan maszkod van, ami csak a szádat, meg az orrodat takarja és csak egy fémháló az egész. Vagy valami hasonló... Hol lehet olyat kapni?
Ami nekem van azt itt vettem:
(ha nem jön be, akkor a www.blackwaterse.hu oldalon a [color= #6b7380; font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 24px; font-size: 11px; font-weight: bold" class="Apple-style-span]Főoldal » Fórum kezdőlap Adás-Vétel, Szolgáltatások, Beszerzés Szolgáltatások[/color]
[color= #333333; font-family: Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 10px; line-height: 14px" class="Apple-style-span]

Rácsos arcvédő

[/color]

Kép
Kép
Kép

#1134 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 07. 20:27

Toopac: Vasárnapi játék???? Én 95% hogy megyek. Csapatommal meglepi belépővel készülünk :Đ
Kép
Kép
Kép

#1135 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 21:02

Idézet

Toopac: Vasárnapi játék???? Én 95% hogy megyek. Csapatommal meglepi belépővel készülünk :Đ
Hmmm Kép Gondoltam rá hogy én is kimegyek, hiszen rég voltam és már nagyon szeretnék menni...... DE! 1: Nézted a viet oldalt? Hát nevetséges! 2: Akár 35 fokos kánikula, a szúnyogok véget nem érő serege!! Hmm jó játékot nektek! Kép Én szerintem tele pakolom a hűtőtáskámat, a haverokkal és lemegyünk egyet strandolni! Ha nem lenne nagyon meleg hétvégén, ha ilyen idő lenne mint most simán mennék, de biztos hogy meleg lesz szóval....

#1136 Felhasználó inaktív   Eramnius Dw of Gamekapocs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 22:11

Nos, egy kérésem lenne a játékosoktól, elmagyaráznátok, hogy milyen szabályok alapján megy a játék és a golyók sebessége körülbelül mennyi (m/sec), és az egyes fegyverfajták lőtávolága mekkora (méterben). Ha mindezt összehoznátok akkor nagyon örülnék, és lehet hogy látnátok is majd a jövőben valahol.
<DeSKAsok>
Eramnius Dw of the Shattered Sun

Doktorátusim van terrorból

#1137 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 08. 04:21

Idézet

Idézet

Toopac: Vasárnapi játék???? Én 95% hogy megyek. Csapatommal meglepi belépővel készülünk :-D
Hmmm Kép Gondoltam rá hogy én is kimegyek, hiszen rég voltam és már nagyon szeretnék menni...... DE! 1: Nézted a viet oldalt? Hát nevetséges! 2: Akár 35 fokos kánikula, a szúnyogok véget nem érő serege!! Hmm jó játékot nektek! Kép Én szerintem tele pakolom a hűtőtáskámat, a haverokkal és lemegyünk egyet strandolni! Ha nem lenne nagyon meleg hétvégén, ha ilyen idő lenne mint most simán mennék, de biztos hogy meleg lesz szóval....
A két oldal biztos ki lesz egyenlítve. Ilyen esetekben volt már példa hogy egy rajt átdobtak a másik oldalra. Ettől nem félek. Másrészt meg nem biztos hogy annyira meleg lesz, jelen pillanatban akár borús idő is lehet, azt mondja a win7-es Foreca előrejelző. Szúnyog pedig nincs nappal :Đ
De te tudod....

Kép
Kép
Kép

#1138 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 08. 04:23

Idézet

Nos, egy kérésem lenne a játékosoktól, elmagyaráznátok, hogy milyen szabályok alapján megy a játék és a golyók sebessége körülbelül mennyi (m/sec), és az egyes fegyverfajták lőtávolága mekkora (méterben). Ha mindezt összehoznátok akkor nagyon örülnék, és lehet hogy látnátok is majd a jövőben valahol.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Airsoft

Itt mindent, de mindent megtalálsz ! ! !

Kép
Kép
Kép

#1139 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:28

Idézet

Idézet

Idézet

Toopac: Vasárnapi játék???? Én 95% hogy megyek. Csapatommal meglepi belépővel készülünk :-D
A két oldal biztos ki lesz egyenlítve. Ilyen esetekben volt már példa hogy egy rajt átdobtak a másik oldalra. Ettől nem félek. Másrészt meg nem biztos hogy annyira meleg lesz, jelen pillanatban akár borús idő is lehet, azt mondja a win7-es Foreca előrejelző. Szúnyog pedig nincs nappal :Đ
De te tudod....
Nincs szúnyog? Te be vagy tépve? A csapatépítő játékon se bírtam már szinte a szúnyogokkal és az nappal volt, erdő mellet lakom, hidd el van az nappal is! Meglátom az időt, és ha úgy alakul akkor az uccsó pillanatban lehet, hogy reggelek a játékre! De amúgy sajnos még BB-m sincs!

#1140 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 08. 09:03

Kifogáskifogáskifogás....
BB-m van, ez korábban sem volt gond, ha nekem nem volt te adtál s vicaverza.
Szúnyogok....jah...igazad van, voltak nappal is....bár a legutóbbi Iwo Jimán én nem találkoztam velük.
Meleg lesz? Lehet.... én pólóban fogom nyomni, mint múltkor :-D
A MidCapre megfelel neked 2500??? Adok egy maréknyi BB-t is mellé :Đ

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57