HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#121 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:13

Idézet

Idézet

ezt az airsoft mókát kiprószálom majd én is, szomszédnak van is 3 fegyója (ak47, mp5 meg még vlmi rifle)
lövöldözni szeretek, bár eddig a lég fegyverek és kispuskák voltak a közelségemben (3 év a dózsánál puskával, 4 év a honvédnél puskával majd pisztollyal :Đ), egy sniper szerep igen közel állna hozzám :) sajnos már eladtam az összes verseny fegyveremet, egyetlen egy otthonra szánt crossman puskám van, elég spéci darab (lég fegyó de nem co2-s, táras, pump action-ös. csalóka, mert az első lövedéket (ami lehet szoknyás skuló vagy sörét) a már beletöltött levegővel küldi, azonnal, míg a többi huszon x töltényt kis kihagyással, lévén ahhoz még levegővel kell megtöltenem (a cső alatt van egy "pumpa", amivel a levegőt tudom belesűríteni. ha 1-2 pumpálok bele, akkor elég gyorsan tüzel, de kis távra, ha elég sokat pumpálok bele, akkor nagyon messzire visz, de nagy a lövések közti idő (azért írtam, hogy csalóka, mert alap esetben nem engedély köteles, de ha úgy telepumpálom (20-25), ahogy azt kell, akkor már engedély köteles lég fegyvernek minősül :-D) ruhám az van (régi magyar rendőrségi akciós ruci, vegyítve német bundesnyenyenyunya cucokkal :))
tényleg, azt látom, hogy szinte minden harci eszköz elérhető air soft kütyüben. kések? nagy kés mániákus vagyok, főleg a dobó késeket imádom (költözés során csak 2 szett maradt meg :() bár gondolom erre nincs air soft megoldás :)
Véletlenül nem te vagy a Magyar RamboKép?
nem, de a stílusa tetszik :D (már john j rambo stílusa :))

most néztem és gyártanak airsoft késeket. eddig ugyan dobó kést nem találtam, csak tőröket és bajonetteket (ill tőröket, amik bajonettként is szolgálhatnak :D)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#122 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:23

Hehehe... kaptam már ilyen kérdést régebben is. KépKép Őrültek vagytok. Jó hogy nem szurony kel la fegyer végére, aztán csak azzal rohangászol a pályán. Nagy játékon 100% hogy nem használhatsz olyan mű kést, kis szervezésnél meg csak megbeszélés kérdése, de szerintem célravezetőbb a szokványos csendes dobbantás. Kép (hátulról megérinted az ellenséget)
Örülök neki nagyon, hogy egyre több az érdeklődő inenn is, s ha elegen összejövünk akár egy GK-s összejövetelt is megejthetnénk. :Đ Aztán ki tudja, vagy mindenki beszervezi a csapatát, és akkor megnézzük kié nyer (úgyis a Ravenwing lesz az... MUHAHAHA nincs esélyetek KépKép) vagy összejövünk mi így páran, aztán tolunk párat vmilyen csapat ellen. (GKA újra éled??? KépKép)

Dareal, sniper az már elég gyakori, mármint gyakoribb mint pl shotgunos. :-D Az egy nagyon tisztelendő stílus. Aki hosszútávon mesterlövész marad, azt én nagyon tudom tisztelni. Van előnye és hátránya is az egésznek. Előnye, hogy bár vannak nagyon komoly mordályok, szép pénzért, annyi az idióta rambó, hogy nagyon olcsóért lehet szerezni használtan. :) Ez bizony a hátránya is, mert ki tudja, hogy esetleg te is nem azok közé tartozol-e. (itt nem konkrétan rád gondolok, általánosságban értem :)) Szal az Airsoft mesterlövész nem egészen ugyan az, mint a filmekben, meg a játékokban látható. Itt nem fogod 250 m-ről kiszedni a tangokat. Kép Tény, hogy nagyobb a hatótávolsága a fegyvereknek, de nem annyival, hogy ne tudjanak 15 mp alatt odasprintelni hozzád, és szanaszéjjel gyakni egy AEG-vel. :) Szóval lássuk az airsoftos mesterlövész szerepkörét. Kell egy halk fegyver (van iylen-oylan tűzrejtő AEG-re is, de általában azok hangosak), kell egy álcaruha, meg vmi kisebb fegyver közelre (20 m-en belülre nem lőhetsz a mesterlövész puskával) (15 000-ért láttam MP7-est, ha érdekel), meg egy rádió. Szóval a mesterlövész kirohan a pályára, jól elrejtőzik és figyel. Ez megegyezik a valódi mesterlövészek feladatköréve is, hisz az általános tévhittel szemben, azok célja a megfigyelés és felderítés, harcérintkezés során tűztámogatás. Nah itt ilyesmi elég ritka. Inkább az történik, hogy fekszel egy bokor alatt és lököd az infót a parancsnokodnak. :D Ha ez neked bejön, és esetleg türelemmel is megáldott az élet, akkor bőven ajánlom neked ezt a stílust. Kép

#123 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:29

Jah, nehéz a mesterlövészek élete.KépÉn mennék amolyan golyófogónak meg tömegoszlatónak egy M16-al inkább!KépHa kés, akkor inkább azt mondom, hogy villanógránát!Kép

#124 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:38

Mondtam én, hogy M249 kell neked öcsköööss!!! KépKép Hang-fény gránát... MUHAHAHHA KépKép Kár, hogy be van tiltva. Kép

#125 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:41

Idézet

türelmem az van, arma-ban is leginkább ez a szerepköröm (megbújni, rádión és a térképen jelölgetni az ellen mozgásait, stb (meg mesterfokon nyomom a bokorból rpg-vel (!!!!, nem AA launcher, rpg!) a helikopterek leszedését :Đ), oszt ugye arma az meg pont egy harc szimuláció (nem tökéletes, de a legtökéletesebb). no meg a versenyszerű sportlövészet is megköveteli a hatalmas türelmet és kitartást (sportlövészet a türelem és a kitartás játéka)
gondolom, hogy egy airsoft-os sniper pityu olyan 40-50 méterig pontos, a különböző rohampityuk meg olyan 20-30 méterig, alatta meg a submachnie és a pisztoly kategória. kb úgy képzelném el a tökéletes felszerelést magamnak, hogy egy sniper, egy submachine és egy pisztoly. egy ilyen szintű, kezdő, de azért mégsem ratyi felszerkó mennyibe fájna (az sem baj, ha használt, csak ne lehasznált legyen :-D)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#126 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 13:12

Idézet

Hehehe... kaptam már ilyen kérdést régebben is. KépKép Őrültek vagytok. Jó hogy nem szurony kel la fegyer végére, aztán csak azzal rohangászol a pályán. Nagy játékon 100% hogy nem használhatsz olyan mű kést, kis szervezésnél meg csak megbeszélés kérdése, de szerintem célravezetőbb a szokványos csendes dobbantás. Kép (hátulról megérinted az ellenséget)
Örülök neki nagyon, hogy egyre több az érdeklődő inenn is, s ha elegen összejövünk akár egy GK-s összejövetelt is megejthetnénk. :Đ Aztán ki tudja, vagy mindenki beszervezi a csapatát, és akkor megnézzük kié nyer (úgyis a Ravenwing lesz az... MUHAHAHA nincs esélyetek KépKép) vagy összejövünk mi így páran, aztán tolunk párat vmilyen csapat ellen. (GKA újra éled??? KépKép)
Én benne lennék egy GK-s partyban, mondjuk előtte még fegyvert is kellene szerezni (gondolom a vizipisztoly nem számít annakKép)!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#127 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 14:07

Hát kezdő felszerelés? Hát nagy vonalakban... fegyver 40 000, géppisztoly 15 ért láttam most MP7-est, nem tudom az a típus milyen, de 15 ért sztem megéri nagyon, pisztoly az is olyan 20 000 (azon inkább spórolj, úgyse fogod használni Kép), Ghillie ruci meg olyan 30 000. Ez összesen olyan 100 000 Ft kezdő készlet. :Đ Nem olcsó az biztos, és nem is mindig térül meg. :-D Mármint ahhoz, hogy megérje neked, tényleg élvezned kell ezt a stílust.

#128 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 30. 14:16

De fellendült ez a topik! :Đ Egyáltalán az ittlévők közül eerszoftozik valaki rendszeresen?

100.000eFt a kezdő készlet. Ezt mondtam én Norbnak is.... Ő meg hogy 50eFt.... de akkor is. Nem egyszer, hanem párszor ki kéne próbálni ezt a "sportot" "szórakozást" hogy tényleg azt mondhassam: MEGÉRI!

Kép
Kép
Kép

#129 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 30. 14:29

50 és megéri. Kezdésnek.No upgrade, csak minimum felszerelés és egy belépő szintű pityu.

#130 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 30. 14:47

Idézet

50 és megéri. Kezdésnek.No upgrade, csak minimum felszerelés és egy belépő szintű pityu.
Előbb próbáljuk ki. Szept.6. délelőtt szőlőszemekkel péjntból, majd délután magot köpve eerszoft. Aztán legközelebb élesben... utána ha bajön, akkor kombináljuk a quaddal :Đ Hátrafelé lőve mint őseink
Kép
Kép
Kép

#131 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 14:57

LOL... KépKépKép Lehet nem merek majd kiállni elétek, ha meggyel meg meggymaggal edzetek. Kép Egyébként mint lentebb írtam, nem kell 100 000-es felszerelés kapásból. Nektek jó egy 20-30 000-es fegyver is, és kifújt. Ennyit kell rákölteni. A 100-es árat csak Darealnak írtam, de ő mesterlövészkedni akar. Kép

#132 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 30. 14:59

Idézet

LOL... KépKépKép Lehet nem merek majd kiállni elétek, ha meggyel meg meggymaggal edzetek. Kép Egyébként mint lentebb írtam, nem kell 100 000-es felszerelés kapásból. Nektek jó egy 20-30 000-es fegyver is, és kifújt. Ennyit kell rákölteni. A 100-es árat csak Darealnak írtam, de ő mesterlövészkedni akar. Kép
Kell egy kemper is a csapatba! :Đ Nekem BIZTOS másra jobban kell a lé, minthogy 100-at elköltsek egy dragunov utánzatú légpuskára.
Kép
Kép
Kép

#133 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 15:02

Azért jobb mintha elinná, vagy elnőzné ezt a pénzt. Kép Valaki erre költ, valaki másra. Ízlések és pofonok.

#134 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 15:12

Idézet

De fellendült ez a topik! :Đ Egyáltalán az ittlévők közül eerszoftozik valaki rendszeresen?

100.000eFt a kezdő készlet. Ezt mondtam én Norbnak is.... Ő meg hogy 50eFt.... de akkor is. Nem egyszer, hanem párszor ki kéne próbálni ezt a "sportot" "szórakozást" hogy tényleg azt mondhassam: MEGÉRI!

Az igaz hogy ki kéne próbálni előtte, de ebből nem adnak ki demotKép!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#135 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:11

Az airsoftba van korhatár?

#136 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:16

Az gondolom a csapattól függ. Ha van egy már jól összeszokott csapat, lehet hogy maguknak meghatároznak egy limitet. De ha van erős megemelni a fegyvert, szerintem semmi akadálya hogy lődözz. A kérdés: Apu megveszi e karira a fullfém Dragunov-ot?
Kép
Kép
Kép

#137 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:31

16 a korhatár, de ez nem az Airsoft Liga... Ha nem viselkedsz úgy mint egy idióta (már tudok is egy embert aki nem jöhet Kép) és nem vagy 140 cm, akkor sztem bőven játszhatsz. Minden csak a helyi csapattól függ. Ha ők bevesznek akkor játszhatsz, meg ők döntik el, hogy kivisznek-e nagy játékra. Kép

#138 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:33

Idézet

16 a korhatár, de ez nem az Airsoft Liga... Ha nem viselkedsz úgy mint egy idióta (már tudok is egy embert aki nem jöhet Kép) és nem vagy 140 cm, akkor sztem bőven játszhatsz. Minden csak a helyi csapattól függ. Ha ők bevesznek akkor játszhatsz, meg ők döntik el, hogy kivisznek-e nagy játékra. Kép
Köszi. Akkor még van 2 évem fegyverre gyűjteni Kép.

Egy ilyennel bevesztek a csapatba? KépKép

#139 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:46

Idézet

Azon nyomban... persze csak, ha fel tudod emelni a három aksit. (a fegyvert nem is merem megkockáztatni... Kép)

#140 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:55

Idézet

Idézet

Azon nyomban... persze csak, ha fel tudod emelni a három aksit. (a fegyvert nem is merem megkockáztatni... Kép)
Egy M1 Garand tök jó lenne nekem. Második wh-s fegyverek hol vannak?

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.