Hehehe... kaptam már ilyen kérdést régebben is.

Őrültek vagytok. Jó hogy nem szurony kel la fegyer végére, aztán csak azzal rohangászol a pályán. Nagy játékon 100% hogy nem használhatsz olyan mű kést, kis szervezésnél meg csak megbeszélés kérdése, de szerintem célravezetőbb a szokványos csendes dobbantás.

(hátulról megérinted az ellenséget)
Örülök neki nagyon, hogy egyre több az érdeklődő inenn is, s ha elegen összejövünk akár egy GK-s összejövetelt is megejthetnénk.

Aztán ki tudja, vagy mindenki beszervezi a csapatát, és akkor megnézzük kié nyer (úgyis a Ravenwing lesz az... MUHAHAHA nincs esélyetek

) vagy összejövünk mi így páran, aztán tolunk párat vmilyen csapat ellen. (GKA újra éled???

)
Dareal, sniper az már elég gyakori, mármint gyakoribb mint pl shotgunos.

Az egy nagyon tisztelendő stílus. Aki hosszútávon mesterlövész marad, azt én nagyon tudom tisztelni. Van előnye és hátránya is az egésznek. Előnye, hogy bár vannak nagyon komoly mordályok, szép pénzért, annyi az idióta rambó, hogy nagyon olcsóért lehet szerezni használtan.

Ez bizony a hátránya is, mert ki tudja, hogy esetleg te is nem azok közé tartozol-e. (itt nem konkrétan rád gondolok, általánosságban értem

) Szal az Airsoft mesterlövész nem egészen ugyan az, mint a filmekben, meg a játékokban látható. Itt nem fogod 250 m-ről kiszedni a tangokat.

Tény, hogy nagyobb a hatótávolsága a fegyvereknek, de nem annyival, hogy ne tudjanak 15 mp alatt odasprintelni hozzád, és szanaszéjjel gyakni egy AEG-vel.

Szóval lássuk az airsoftos mesterlövész szerepkörét. Kell egy halk fegyver (van iylen-oylan tűzrejtő AEG-re is, de általában azok hangosak), kell egy álcaruha, meg vmi kisebb fegyver közelre (20 m-en belülre nem lőhetsz a mesterlövész puskával) (15 000-ért láttam MP7-est, ha érdekel), meg egy rádió. Szóval a mesterlövész kirohan a pályára, jól elrejtőzik és figyel. Ez megegyezik a valódi mesterlövészek feladatköréve is, hisz az általános tévhittel szemben, azok célja a megfigyelés és felderítés, harcérintkezés során tűztámogatás. Nah itt ilyesmi elég ritka. Inkább az történik, hogy fekszel egy bokor alatt és lököd az infót a parancsnokodnak.

Ha ez neked bejön, és esetleg türelemmel is megáldott az élet, akkor bőven ajánlom neked ezt a stílust.