HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#181 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem csak álmodtad.
Mert most nem lőhetek Jean Breuil sörétessel?Ismeritek ti eggyáltalán ezeket?Mert én lőttem ilyennnel!
Milyen vadra lőttél vele?
Őzre de nem talált sajnos meg amúgy se volt szándékom kinyírni őket
Hagyjuk abba az OFF-olást de maradjunk annyiban hogy sörétessel sosem lövünk nagy vadra főleg azért mert semmit nem érünk el vele legfeljebb elzavarjuk az összes állatot a térségből. Sőrétessel fácánra,kacsára vadászunk mivel azt igen nehéz lenne távcsövessel eltalálni.
De eggyáltalán nem volt messze tőlem nah mind1 a léyneg segítsetek az előző kérdésemre!

#182 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:43

Idézet

Idézet

De eggyáltalán nem volt messze tőlem nah mind1 a léyneg segítsetek az előző kérdésemre!
ahha és a nagy vadászok ahelyet hogy lelőtték volna inkább a kisgyerek kezébe adták a sörétest.....hmmm jaj és a 18 alatt mióta lehet vadászgatni?azért gyorsan tereled a témát.....
a kérdésedre visszatérve pedig nem úgy jött le nekem hogy komolyan érdekelne a téma szal 60rongyot biztos tudsz jobb dologra is költeni....bár 13 évesen (úgy tudom kb ennyi lehetsz, sorry ha tévedek) se egyszerű itt 10ezresekkel dobálózni.

#183 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:47

Idézet

Idézet

Idézet

ahha és a nagy vadászok ahelyet hogy lelőtték volna inkább a kisgyerek kezébe adták a sörétest.....hmmm jaj és a 18 alatt mióta lehet vadászgatni?azért gyorsan tereled a témát.....
a kérdésedre visszatérve pedig nem úgy jött le nekem hogy komolyan érdekelne a téma szal 60rongyot biztos tudsz jobb dologra is költeni....bár 13 évesen (úgy tudom kb ennyi lehetsz, sorry ha tévedek) se egyszerű itt 10ezresekkel dobálózni.
1.Nagypapám testvérével voltam kint nem a vadászklubbal szval tök mind1 de a következő vadászatkor fnképes bezsámolót csinálok és akkor a fanyalgók szája is elkerekedik!Am. ez a dugi pénzem elég sokáig gyűjtöttem ugyhgy még gondolkozok mert nem szívesen adnám ki

#184 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

1.Nagypapám testvérével voltam kint nem a vadászklubbal szval tök mind1 de a következő vadászatkor fnképes bezsámolót csinálok és akkor a fanyalgók szája is elkerekedik!Am. ez a dugi pénzem elég sokáig gyűjtöttem ugyhgy még gondolkozok mert nem szívesen adnám ki
ahham azért akkor alaposan gondold át, ja és várjuk a fényképes beszámolótKép
sorry de az előzőeket le kellett hogy írjam

#185 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 20:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ahham azért akkor alaposan gondold át, ja és várjuk a fényképes beszámolótKép
sorry de az előzőeket le kellett hogy írjam
Semmi baj oké de nem tudom mikor megyek megint de a téli hajtásról garantáltan lesz beszámoló

#186 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 02. 15:20

Júúúúj mit találtam! Airsoft játékos típusok

Kíváncsi vagyok melyikben ismertek magatokra Kép.

#187 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 16:13

Idézet

Hát ez lol!! :DD

Én szerintem a peches meg a normál játékos vagyok...Kép

#188 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 02. 18:34

Idézet

Idézet

Hát ez lol!! :DD

Én szerintem a peches meg a normál játékos vagyok...Kép

LOL én biztos a Csendesőrült lennékKép

#189 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 02. 18:47

Idézet

szerintem te ez lennél:

Noob:

Ő az adminok, modok réme. A fórumra való bereggelés utáni 5. percben már teljes hülyeségeket kérdez, ahelyett hogy átolvasta volna legalább az FAQ-t, ahol is majdnem minden kérdésére választ kapott volna. Két nap alatt 200 fölé tornázza fel a hozzászólásainak számát, de csak azért, hogy a "Profi" jelzőt megkapja a neve mellé. Semmire nincsen ideje, a válaszokat azonnal akarja és lehetőleg színes képes melléklettel együtt. Mindenáron csapatot akar alakítani. Milyen jó is lenne ha ő lenne a főnök, hisz otthon a két ló is csak ostorral hajlandó neki engedelmeskedni, holott még az alapfogalmakkal sincsen tisztában. Az általa feltett első kérdés után: mint Pld.: "Azt szeretném kérdezni, hogyha elmenék két játékra, utánna már bevesztek a csapatba? Nagyon szimpatikus ez a lövöldözős játék. Most csak egy légpuskám van, ha annak lefürészelem a fél rugóját, úgy már gyenge lesz. Lőszer meg belemegy, mert ötésfeles de kikopott. De ha nemjó akkor bérelek egy géppityut. Ha bevesztek, adtok fegyvert és felszerelést?" rögtön BAN-t kap. Ezt nem érti és e-mailekkel bombázza az admint. Amiről előbb utóbb leszokik, amikor is egy spambot hatására 3-400 mail-t kap naponta.

#190 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 02. 18:53

Idézet

Idézet

szerintem te ez lennél:

Noob:

Ő az adminok, modok réme. A fórumra való bereggelés utáni 5. percben már teljes hülyeségeket kérdez, ahelyett hogy átolvasta volna legalább az FAQ-t, ahol is majdnem minden kérdésére választ kapott volna. Két nap alatt 200 fölé tornázza fel a hozzászólásainak számát, de csak azért, hogy a "Profi" jelzőt megkapja a neve mellé. Semmire nincsen ideje, a válaszokat azonnal akarja és lehetőleg színes képes melléklettel együtt. Mindenáron csapatot akar alakítani. Milyen jó is lenne ha ő lenne a főnök, hisz otthon a két ló is csak ostorral hajlandó neki engedelmeskedni, holott még az alapfogalmakkal sincsen tisztában. Az általa feltett első kérdés után: mint Pld.: "Azt szeretném kérdezni, hogyha elmenék két játékra, utánna már bevesztek a csapatba? Nagyon szimpatikus ez a lövöldözős játék. Most csak egy légpuskám van, ha annak lefürészelem a fél rugóját, úgy már gyenge lesz. Lőszer meg belemegy, mert ötésfeles de kikopott. De ha nemjó akkor bérelek egy géppityut. Ha bevesztek, adtok fegyvert és felszerelést?" rögtön BAN-t kap. Ezt nem érti és e-mailekkel bombázza az admint. Amiről előbb utóbb leszokik, amikor is egy spambot hatására 3-400 mail-t kap naponta.

Mekkora egy k.cs.g vagyKépKépKép

nononoooo ne személyeskedj. próbáld meg kultúáráltan

#191 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 19:58

Pedig egyetértünk vele! KépKép

#192 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 17:02

Glek te pár oldallal korábban belinkeltél külföldi oldalakat. Te külföldről rendeltél fegyvert, és ha igen akkor melyik oldalról?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#193 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 18:19

Külföldről akkor rendelj fegyvert, ha itthon nem kapható. Amúgy felszerelést érdemes rendelni, főleg úgy, ha beszállsz másokhoz. Egy adott súlylimitig nem változik az ár, szóval amíg abban a kategóriában vagy(tok) addig ugyan annyi a szállítási költség. Ha komolyabb fegyverben gondolkodsz kezdőként akkor valszeg meg tudod venni bárhonnan, ha már tolod egy idelye és úgy szeretnél komolyabbat venni, akkor már tudsz kivel társulni, ha meg kezdő vagy akkor elég az itthoni repertoár (ami az utóbbi időben eléggé megugrott Kép). Én a Nowar -t ajánlanám neked, kínaikat is lehet már nagyobb választékban kapni, elég jó áron. Én is innen veszek még ebben a hónapban, egy JG G36-ost. (sajna a tuning G36-ról elcsúsztam KépKép Mondjuk így legalább új a fegyver és én úgy tuningolom ahogy akarom. :Đ). Bátran ajánlom mindenkinek ezt a fegyvert. Ár/érték arányban eléggé aláz mindent. 25 000, ennek ellenére 3-as gearbox van benne, elég megbízható, jó teljesítményű. Mer' hülye azé' nem vagyok. KépKép

Jah amúgy az előző játékról asszem készültek képek. Csak a srác aki csinálta Angliában él, és nem tudom mikor lesz ideje megdobni velük. Ha lesz jó kép akkor dobok fel. Kép (HA lesz, ez nem garancia semire Kép... én nem vagyok oylan elvetemült mint James... KépKép) Jó kis játék volt. Egyszer se találtak el!! MUHAHAHA Képhttps://forum.hwsw.h...default/067.gif Mondjuk kétszer kiálltam, de csak hogy ne legyen vita. Nem verseny volt vagy ilyesmi, szal lényegtelen. :-D Ez mondjuk hátránya az Airsoftnak, pattognak a golyók mindenfelé. Sokszor úgy érzed eltaláltak, közben csak rádpattant. :)

#194 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 18:32

kösz a választ!

hát a paintballban nem fordulna elő ez a pattogás, de valamit valamiért :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#195 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 19:59

Hát az igaz, de az nem lő át a leveleken, lepattan rólad, s mivel festéket keresel nem ér semmit, nah meg pár kör után azt se tudod mikori az a festék... szóval az sem tökéletes. :Đ

#196 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 14:06

Mi is az igazi Airsoft? Berget 6 - Convoy Operations...
Katt
Katt
Katt
Röviden, 1200+ fő, rengeteg terepjáró, teherautó, megszámlálhatatlan mennyiségű felszerelés, és hasonló finomságok. :Đ

#197 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 14:54

Idézet

Katt
Katt
Katt
Röviden, 1200+ fő, rengeteg terepjáró, teherautó, megszámlálhatatlan mennyiségű felszerelés, és hasonló finomságok. :Đ
Több képen látható hogy egyes emberkéken még golyó álló mellényis van. De hogy lehet így játszani? Mármint hogy veszi észre a találatot, néha még "normál ruházatnál" is el lehet siklani felette a csata hevében mellényben megasztán végképp...
Egyébként nagyon jó kis bulinka tünik!

#198 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 15:17

Idézet

Idézet

Katt
Katt
Katt
Több képen látható hogy egyes emberkéken még golyó álló mellényis van. De hogy lehet így játszani? Mármint hogy veszi észre a találatot, néha még "normál ruházatnál" is el lehet siklani felette a csata hevében mellényben megasztán végképp...
Esztnevezitek ti Airsoft-nak?? Holvannak a helikopterek meg a tankok??Csak vicceltemKép

#199 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 16:35

Idézet

Figyeled a kopogást. :Đ Észre lehet azért venni. De az a golyóálló azért nem kevlár meg kerámia. Kép Csak műanyag.

#200 Felhasználó inaktív   Marcyka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 07. 16:37

kezdőknek milyen fegyvert ajánlanátok?

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9