HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#21 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 06. 13:31

Idézet

Nah látom feléledt a topic. Ennek nagyon örülök. :Đ
De gonosz vagy James! Kép Majd szervezünk olyan játékmódot is. Modeátorok vs flamelő idióták Kép
LiMiT, az egy elég korrekt fegyver. Kép Lézercélzó meg tök fölösleges. Kiszúrják könnyen. Akkor már Red dot, bár én inkább preferálom az egyszerű optikákat. :-D
Tom, kezdjük ott, hogy állatra NEM LÖVÜNK!!! KépKépKép Meg ne tudjam mert én lövöm szét a gyöngyörű pejhes buksid. Okés? KépKép Rugósat tényleg nem érdemes venni. Ha tényleg csak szórakozáshoz kell (egyelőre, mert akár még egy GK party is összejöhetne... egyszer Kép aztán akkor jó lesz) akkor vegyél használt elektromosat, vagy tényleg egy piaci cucc. De ott is azért a márkákat keresd, és mindenféleképp próbáld ki előtte.
Légpuskával nem lőhetsz emberre, s így kimaradna a játékokból. :)
Anyukámék nem adnak iylenre pénzt nekem csak ha oylan elektromosta mondtaok ami 10E alatt van

#22 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 06. 13:48

Idézet

Nah látom feléledt a topic. Ennek nagyon örülök. :Đ
De gonosz vagy James! Kép Majd szervezünk olyan játékmódot is. Modeátorok vs flamelő idióták Kép
LiMiT, az egy elég korrekt fegyver. Kép Lézercélzó meg tök fölösleges. Kiszúrják könnyen. Akkor már Red dot, bár én inkább preferálom az egyszerű optikákat. :-D
Tom, kezdjük ott, hogy állatra NEM LÖVÜNK!!! KépKépKép Meg ne tudjam mert én lövöm szét a gyöngyörű pejhes buksid. Okés? KépKép Rugósat tényleg nem érdemes venni. Ha tényleg csak szórakozáshoz kell (egyelőre, mert akár még egy GK party is összejöhetne... egyszer Kép aztán akkor jó lesz) akkor vegyél használt elektromosat, vagy tényleg egy piaci cucc. De ott is azért a márkákat keresd, és mindenféleképp próbáld ki előtte.
Légpuskával nem lőhetsz emberre, s így kimaradna a játékokból. :)
Ja...tudom hogy fölösleges, de tök poén! Kép Én csak itthon szórakozok vele. Meg ha már volt rá pénzem, gondoltam megveszem. A kutyám úgyis gerjed rá. Minden áron el akarja kapni, de sose megy neki...kutudja miért https://forum.hwsw.h...default/071.gif

#23 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 19:21

Tom... aha, 300 ezres fizetésből nem telik 20 ezres fegyverrel. Csak a 100 ezres videókártyára... KépKép

Limit, miért nem mész el egy játékra?? :Đ Legalább próbáld ki. Utánna biztos nem fogod tudni abbahagyni. KépKép

#24 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 06. 19:30

Mi osztály társaimmal 2 hónapja voltunk beőrülve ezért mi a helyi kínai piacon vettük a fegyvert rugósat nem sokáig bírták!
Egyik barátom vett valami shotgunt na ha azzal meglőtt beszartál!!
Még szemüvegünk se volt úgy játszottunk majdnem kilöttem az egyik szemét!

#25 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 06. 21:16

Idézet

Mi osztály társaimmal 2 hónapja voltunk beőrülve ezért mi a helyi kínai piacon vettük a fegyvert rugósat nem sokáig bírták!
Nekem is volt egy "piaci" Deser Eagel-em. Na az is kurv@ erősen lőtt csak az a baj hogy tönkre ment mert anno anyám eldugta előlem a töltény és én meg sokat használtam üresen. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#26 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 21:25

Idézet

Tom... aha, 300 ezres fizetésből nem telik 20 ezres fegyverrel. Csak a 100 ezres videókártyára... KépKép

Limit, miért nem mész el egy játékra?? :Đ Legalább próbáld ki. Utánna biztos nem fogod tudni abbahagyni. KépKép
Mennék szívesen, csak felénk ilyen nincs.Kép Én kerestem oldalakat meg ilyesmit, de nem találtam a környéken ilyet. Kép

#27 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 06. 21:28

Idézet

Idézet

Mennék szívesen, csak felénk ilyen nincs.Kép Én kerestem oldalakat meg ilyesmit, de nem találtam a környéken ilyet. Kép
Sajnos nálunk sincs iylenKép

#28 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 07. 00:01

Idézet

Idézet

Haver aki nyomta azt mondta minen nagy városban van legalább egy egy csapat igaz 18év felett korhatárral....

#29 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 02:18

Erős shotgun? Nah majd mutatok erős shotgunt, csak nem találom a videót. Kép Majd holnap. :Đ
Amúgy nekem volt millió meg egy játék airsoftom. Kép Rakat pisztoly, meg egy MP5. Az még most is működik. Kép Igaz az már azért a kinövős stádiumban lett meg, s így nem használtam végkimerülésig. :-D
Korhatár? Mi az?? Kép Én sok kisebb srácot ismerek. Még ilyen 15-16 éveset is. :) Szal ez csak csapattól függ, hogy igazából bevesznek-e. Na meg a fejedtől. Kép Azért ne úgy menj oda, hogy lerí rólad, hogy Tomturbo fan vagy. KépKép

#30 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 06:32

Idézet

Erős shotgun? Nah majd mutatok erős shotgunt, csak nem találom a videót. Kép Majd holnap. :Đ
Amúgy nekem volt millió meg egy játék airsoftom. Kép Rakat pisztoly, meg egy MP5. Az még most is működik. Kép Igaz az már azért a kinövős stádiumban lett meg, s így nem használtam végkimerülésig. :-D
Korhatár? Mi az?? Kép Én sok kisebb srácot ismerek. Még ilyen 15-16 éveset is. :) Szal ez csak csapattól függ, hogy igazából bevesznek-e. Na meg a fejedtől. Kép Azért ne úgy menj oda, hogy lerí rólad, hogy Tomturbo fan vagy. KépKép
Én nem ismerem Tomturbo-t szal nyert ügyem van! Kép Nekem olyan ismerősöm is van aki 14 éves és airsoftozik felnőttekkel. Mondjuk neki az apja is játszik, biztos ő igérte be...Kép Amúgy valahol a világ végén laknak, szóval oda se tudok menni játszani...-.-

#31 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 06:39

Úúúú EZT figy!! KépKépKépKép Egy ilyennel asszem lehetne kaszálni rendesen egy játékba, ha egyáltalán engednék használni. Kép

#32 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 07. 06:42

Idézet

Úúúú EZT figy!! KépKépKépKép Egy ilyennel asszem lehetne kaszálni rendesen egy játékba, ha egyáltalán engednék használni. Kép
De annyi aksi kell hozzá, hoyg nem too d cipelniKép

#33 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 07:24

Idézet

Idézet

Pöppet remeg a csávó kezeKép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#34 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 09:42

Idézet

Idézet

Meglehet azt oldani...Viszel táskát azt abba pakolod! :Đ Gondold el megy a játék, az ellen megrohamoz te meg kiugrasz eléjük egy ilyennel! KépKépKépKép https://forum.hwsw.h...ns_more/129.gif

#35 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 07. 10:33

Idézet

Meglehet azt oldani...Viszel táskát azt abba pakolod! :Đ Gondold el megy a játék, az ellen megrohamoz te meg kiugrasz eléjük egy ilyennel! KépKépKépKép Kép
....és akkor veszed észre hogy el felejtetted újratölteni. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#36 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 10:35

Idézet

Idézet

Idézet

Meglehet azt oldani...Viszel táskát azt abba pakolod! :Đ Gondold el megy a játék, az ellen megrohamoz te meg kiugrasz eléjük egy ilyennel! KépKépKépKép https://forum.hwsw.h...ns_more/129.gif
Vagy csak kiállsz a pálya közepére és Terminátor módjára osztod őket!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/067.gif
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#37 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 12:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Vagy csak kiállsz a pálya közepére és Terminátor módjára osztod őket!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/067.gif
...Aztán a semmiből egy BB...............HEEEECCCCSÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!! https://forum.hwsw.h...default/071.gif

#38 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 12:58

Télleg ha valaki akar venni fegyót és nincs pénze csak épp fegyverre, NE vegyen Classic Army-t mert se töltő, se aksi nincs hozzá!!! Kép És az se kis pénz. Viszont piszok erősek, és nagyon pontosak. Általában sokkal több benne a fém alkatrész. Viszont a fegyver maga lehet 100E felett is(nem is emlékszek rá hogy láttam-e már 100E alattitKép)...Hosszú távra a Calssic Army-s stukik a legjobbak. Gondoltam leírom. KépKép

#39 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 18:00

Hehe, vannak érdekes dolgok Airsoftban. Kép Gránát, gránátvető, akna, RPG, minden ami szem és gyilkolási vágynak ignere. :Đ
Amúgy nem érdemes CA-t venni... se japánt. Csak akkor, ha tényleg komolyan gondolod ezt az egészet. Igazából elég egy kínai másolat is, ami belülről majdnem megegyezik ezekkel, csak sokkal olcsóbb. Minőségben elmarad egy kicsit, viszont az ára a töredéke a japán testvéreinek. :-D
Megtaláltam a videót. Katt . Mondjuk rosszul emlékeztem, ez egy gránát vető... de nem kicsit masszív. KépKép 3:20-nál kapják el az AUG-os gyereket. :)

#40 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 19:43

Idézet

Hehe, vannak érdekes dolgok Airsoftban. Kép Gránát, gránátvető, akna, RPG, minden ami szem és gyilkolási vágynak ignere. :Đ
Amúgy nem érdemes CA-t venni... se japánt. Csak akkor, ha tényleg komolyan gondolod ezt az egészet. Igazából elég egy kínai másolat is, ami belülről majdnem megegyezik ezekkel, csak sokkal olcsóbb. Minőségben elmarad egy kicsit, viszont az ára a töredéke a japán testvéreinek. :-D
Megtaláltam a videót. Katt . Mondjuk rosszul emlékeztem, ez egy gránát vető... de nem kicsit masszív. KépKép 3:20-nál kapják el az AUG-os gyereket. :)
Az az AUG szerintem kegyetlenül randa! Kép ITT az egy hihetetlenül élethű grafikájú FPS gém.:) Az lenne a király, hogy ha innen lenne sokmindenkinek airsoft, azt egyszer (bár inkább többször Kép) összejönni és egy jót csatázni! KépKép Csak hát drága + távolság!Kép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó