HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#641 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 21:57

Idézet

Idézet

Idézet

Gerappa: azt nem tudod mennyivel lövi ki?
elvileg 260-280 FPS

#642 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 10. 21:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Gerappa: azt nem tudod mennyivel lövi ki?
elvileg 260-280 FPS
Na akkor abban a szobában sem lennék ahol robbanik. 250fps-el alulrúl a szemcsi mögé :Đ
Kép
Kép
Kép

#643 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:17

Helló mindenki. Régóta olvasgatom az Airsoft fórumot és gondoltam megpróbálok bekapcsolódni én is.Kép Fegyverem egy G36C és egyenlőre a megfelelő optikát keresem. Bár ahogy elnézem a tjamesét lehet az lesz a befutó.:Đ

#644 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:19

Idézet

Helló mindenki. Régóta olvasgatom az Airsoft fórumot és gondoltam megpróbálok bekapcsolódni én is.Kép Fegyverem egy G36C és egyenlőre a megfelelő optikát keresem. Bár ahogy elnézem a tjamesét lehet az lesz a befutó.:Đ
Nem akarok magam ellen beszélni, de vár még a döntéssel, amíg véleményt alkotok róla használat után. Úgy korrekt, ha letesztelem kültéren is, napsütésben is.
Kép
Kép
Kép

#645 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:22

Idézet

Idézet

Nem akarok magam ellen beszélni, de vár még a döntéssel, amíg véleményt alkotok róla használat után. Úgy korrekt, ha letesztelem kültéren is, napsütésben is.
Hát még egyenlőre csak nézelődöm. Majd még húsvétig eldől vagy nyár elejéig.

#646 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 12:13

Idézet

Idézet

Idézet

Hát kényelem és kinézet szempontjából lehet javasolni szerintem! Én nemhiszem hogy egyáltalán fogok venni, de ha veszek is olcsón és használtan, mert ahogy mondottam 40-50 méterre lövő puskára szerintem fölösleges! Én csak a kényelem szempontjából tettem az enyémre, de abból is egy kicsi fajtát!

Hello I'm Johnny Cash....

#647 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 11. 12:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát kényelem és kinézet szempontjából lehet javasolni szerintem! Én nemhiszem hogy egyáltalán fogok venni, de ha veszek is olcsón és használtan, mert ahogy mondottam 40-50 méterre lövő puskára szerintem fölösleges! Én csak a kényelem szempontjából tettem az enyémre, de abból is egy kicsi fajtát!
Tegnap kipróbáltam a tiedet is, enyimet is. Marhán más a kettő. Tiednél inkább belenézni kell, kacsintani és úgy célozni vele. Az enyémel, inkább úgy, hogy mindkét szem nyitva, de egyik a csőbe figyel. S így ott látom a térben a pöttyöt! Beszarás! :-D Az a furi nekem csak, hogy a fényereje K gyengének tűnik....tied 2x erősebb fényű. És csak 2 allítási lehetőség van fényerőben (meg kettő színben: piros-zöld)
Ezért ki akarom még próbálni tűző napon, hogy úgy is látszik e valami. Ilyen szöttyös időben pazar!
Kép
Kép
Kép

#648 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 12:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Tegnap kipróbáltam a tiedet is, enyimet is. Marhán más a kettő. Tiednél inkább belenézni kell, kacsintani és úgy célozni vele. Az enyémel, inkább úgy, hogy mindkét szem nyitva, de egyik a csőbe figyel. S így ott látom a térben a pöttyöt! Beszarás! :-D Az a furi nekem csak, hogy a fényereje K gyengének tűnik....tied 2x erősebb fényű. És csak 2 allítási lehetőség van fényerőben (meg kettő színben: piros-zöld)
Ezért ki akarom még próbálni tűző napon, hogy úgy is látszik e valami. Ilyen szöttyös időben pazar!
Csak 2 fényállítási lehetőség? Csak?

Hello I'm Johnny Cash....

#649 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 11. 12:30

Idézet

Csak 2 fényállítási lehetőség? Csak?
A tekerőkart használva igyen, csak annyi. Lehet máshogy lehet erősíteni, de füzetecskét nem adtak hozzá...lehet az elem sem erős.... majd megnézem. De a tekerentyűt csavarva: KI-zöld-gyengébbzöld-KI-piros-gyengébb piros-KI (körbeérve)
Kép
Kép
Kép

#650 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:28

Ilyen vagy ehhez hasonlo csatot (klipsz) nem tud valaki szerezni? Istennek nem találok sehol itt a nagy retek veszprémben...
Kép
Kép
Kép
Kép

#651 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 11:16

Ma reggel meghozta a postás a gránátomat. Már ki is próbáltam, faintos. Mondjuk 18 BB bent ragadt a 72-ből. De szerintem ha kicsit csiszolok azokon a lyukakon, akkor tökéletes lesz. Íme egy saját foto...

Kép

Videót is csináltam, de kéne egy kis segítség hogy hogyan oszthatnám meg veletek.

#652 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 12:50

Idézet

Ilyen vagy ehhez hasonlo csatot (klipsz) nem tud valaki szerezni? Istennek nem találok sehol itt a nagy retek veszprémben...
Kép
Te Páti! Én a helyedben megnézném a cipészeket hátha van nekik ilyesmi és végső esetben ha már ilyen karabineres megoldás kell akkor túraboltok esetleg a ZOBIban nézz körül.Kép Ott van minden sz*r!

#653 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 13. 06:11

Idézet

Kép

Ma reggel meghozta a postás a gránátomat. Már ki is próbáltam, faintos. Mondjuk 18 BB bent ragadt a 72-ből. De szerintem ha kicsit csiszolok azokon a lyukakon, akkor tökéletes lesz. Íme egy saját foto...

Videót is csináltam, de kéne egy kis segítség hogy hogyan oszthatnám meg veletek.

Ha magvan a video, regelj a youtubera, aztán jobb felül UPLOAD. Marha egyszerű, nem lehet eltéveszteni.

Bbogesz: Ez egy olyan valami, mint ami pl a laptop táskák vállszíját rögzíti a táskához. "G" karabinernek hívják. De az "OBI" az az utolsó mentsváram lehet, mert máshol mostmár tényleg megnéztem a városban. Tudom az összes zugrőfos címét :Đ
Kép
Kép
Kép

#654 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 08:44

http://www.youtube.c...h?v=-HYvIkD35gk

#655 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:26

Idézet

ÁSZTÁQRVÁ ! ! ! !
Kép
Kép
Kép

#656 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 10:39

Lenne egy kis problémám. A lipo aksimat turnigy töltővel akartam feltölteni amit rákötöttem egy lámpa tölötőre és így bele a lipo aksit. Na már most ha bele dugom az aksit a turnigy szarjába akkar azon a zöld lámpa elkezd villogni ez most azt jelenti hogy kevés az áram vagy hogy túl sok. Mert az aksi most nem működik. Hja valaki tudja a megoldást írjon. Köszi.

UP: Már megoldottam. A gond az volt hogy 6V-s adatpterrel 12V-s akut ne töltsünk.

#657 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 18:13

Kitaláltam valamit... Mivel megjött az új fegyverem, ezért arra gondoltam hogy a régi M4-esemből csinálnék egy másodlagos fegyvert. Mégpedig úgy, hogy leszedem róla a tust, és lefűrészelek a csövéből egy jókora darabot. A kérdésem az lenne hogy szerintetek mennyire lenne pontos a fegyver az átalakítás után?

#658 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 20:01

Idézet

Kitaláltam valamit... Mivel megjött az új fegyverem, ezért arra gondoltam hogy a régi M4-esemből csinálnék egy másodlagos fegyvert. Mégpedig úgy, hogy leszedem róla a tust, és lefűrészelek a csövéből egy jókora darabot. A kérdésem az lenne hogy szerintetek mennyire lenne pontos a fegyver az átalakítás után?
Hát legjobb tudomásom szerint az airsoftban célzásnál nem számít annyira a cső hossza mint a valódiaknál. Persze nem azt mondom hogy lényegtelen a cső hossza mert valamennyít bisztos javít de az én G36C-m és az unoka tesóm M4-ese pont ugyan olyan pontosak. És mivel te ezt az fegyvert másodlagosnak akarod akkor gondolom főleg CQB-n használnád a legtöbbett na ott még előny is egy rövidebb fegyver.

#659 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 16:00

Na james sikerült rendesen kipróbálni az acogot? Kíváncsi lennék a tapasztalataidra. Én szombaton kaptam meg A G36-hoz a 2 új tárat CQB-n. Hatalmas poén volt ott játszani. Találtunk valami régi ülés a 2.-on vagy 3.-on és azt toltuk magunk előtt. Kb 1 óra alatt tudták elfoglalni azt a szintet. Kép

#660 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 15. 17:49

Idézet

Na james sikerült rendesen kipróbálni az acogot? Kíváncsi lennék a tapasztalataidra. Én szombaton kaptam meg A G36-hoz a 2 új tárat CQB-n. Hatalmas poén volt ott játszani. Találtunk valami régi ülés a 2.-on vagy 3.-on és azt toltuk magunk előtt. Kb 1 óra alatt tudták elfoglalni azt a szintet. Kép

Ja igaz, nem ide írtam, hanem a "mivel játszol épp" topikba...de bemásolom:

Üzenet dátuma: ma, 12:51
A G36C-mmel játszottam ebéd előtt. Megpróbáltam beállítani az új reddotomat. Mivel néha nagyomegélénkül a szél, így csak durva beállítást tudtam csinálni. De egyelőre ez is megteszi. Ja, és a golyófelfogó céltáblatartóm fszán működik!

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35