HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#701 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 23. 19:57

Idézet

Idézet

Abban tényleg érdemes elgondolkodni amit az elötted szólo mondott. Megfelelő életkor hiányában nem mehetsz majd nagyszabású játékokra. Ez azért is rosz csak, mert a haverokkal egymásra lövöldözünk 6-an témát hamar megfogod unni. Mi szombaton majdnem 30-an voltunk kint és már az kevésnek számított kicsit nekünk! Az anyagi része meg a másik. Az én kezdő felszerelésem, használt és új termékekből egyaránt összerakva sem volt olcsó. A legszükségsebbeket vettem meg, és minden alap szükséges védőfelszerelést. Eddig több mint 80-nál járok és nem drága cuccokat vettem! Senkinek nem akarom a kedvét venni, de ahhoz hogy haverokkal hétvégente egyszer-kétszer lövöldözzünk egymásra, ez egy kicsit drága sport!
a haverokat csak gykorlásnak szánom hogyha nekiindulok majd, akkor tudjam hogy milyen ha 17-en ( 11 haver + 6 ismeretlen számomra ) ellenem vannak mert tuti nem velem lesznek... Az anyagi részét is meg tudom oldani. Először az AK-47 gondoltam de amikor egyszer kipróbáltam nem nyűgözött le, viszont a Shotgun igen...
Shotgunt akkor sem vennék ha maga a Dalai Láma könyörögne hogy vegyek! Kép

Hello I'm Johnny Cash....

#702 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:00

Idézet

Idézet

Idézet

Abban tényleg érdemes elgondolkodni amit az elötted szólo mondott. Megfelelő életkor hiányában nem mehetsz majd nagyszabású játékokra. Ez azért is rosz csak, mert a haverokkal egymásra lövöldözünk 6-an témát hamar megfogod unni. Mi szombaton majdnem 30-an voltunk kint és már az kevésnek számított kicsit nekünk! Az anyagi része meg a másik. Az én kezdő felszerelésem, használt és új termékekből egyaránt összerakva sem volt olcsó. A legszükségsebbeket vettem meg, és minden alap szükséges védőfelszerelést. Eddig több mint 80-nál járok és nem drága cuccokat vettem! Senkinek nem akarom a kedvét venni, de ahhoz hogy haverokkal hétvégente egyszer-kétszer lövöldözzünk egymásra, ez egy kicsit drága sport!
a haverokat csak gykorlásnak szánom hogyha nekiindulok majd, akkor tudjam hogy milyen ha 17-en ( 11 haver + 6 ismeretlen számomra ) ellenem vannak mert tuti nem velem lesznek... Az anyagi részét is meg tudom oldani. Először az AK-47 gondoltam de amikor egyszer kipróbáltam nem nyűgözött le, viszont a Shotgun igen...
Azért vannak jó féle shotgunok de én sem vennék magamnak. Most a G36C mellé egy m1911-re gyüjtök és remélem húsvétra meglesz a pénz mert az rsovról kezd fogyni.

#703 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:00

Idézet

Idézet

Idézet

miért? nekem tetszett... bár egy kis Micro SMG jobb lenne de a Shotgun ( ezentúl SG ) most olcsóbb... ok nem olyan pontos mint egy pisztoly de ha tömeg ellen mész... bár Én alapból az a sunyizós mesterlövész vagyok, most egy Sniper puskára nem lenne pénzem...

#704 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

miért? nekem tetszett... bár egy kis Micro SMG jobb lenne de a Shotgun ( ezentúl SG ) most olcsóbb... ok nem olyan pontos mint egy pisztoly de ha tömeg ellen mész... bár Én alapból az a sunyizós mesterlövész vagyok, most egy Sniper puskára nem lenne pénzem...
Hát először én is sniperrel szemezgettem de így utólag rossz döntés lett volna. Én is inkább a kivárom míg belegyalogol a célkeresztbe tipus vagyok csak azon a terepen nem lehetett volna jól kihasználni. vereseny meg úgy tudom hogy mester lövész csak 18. élet évét betöltött személy lehet.

#705 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát először én is sniperrel szemezgettem de így utólag rossz döntés lett volna. Én is inkább a kivárom míg belegyalogol a célkeresztbe tipus vagyok csak azon a terepen nem lehetett volna jól kihasználni. vereseny meg úgy tudom hogy mester lövész csak 18. élet évét betöltött személy lehet.
ez meg a másik... no igen a terep... egy romos házba tényleg nem jó döntés a Shotgun úgyhogy maradok inkább a két 10 e forintos rugós Desert eagle-nél..

#706 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A
ez meg a másik... no igen a terep... egy romos házba tényleg nem jó döntés a Shotgun úgyhogy maradok inkább a két 10 e forintos rugós Desert eagle-nél..
Az hogy Shotgun nem jó épületben hülyeség. Ha jó SG-t veszel akkor nagyon jó ha van egy CQB-n. De ha valami csak ilyen egyet kilő kis szar akkor tényleg nem jó.

#707 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:12

Piramist hanyagolni gyerekek!

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#708 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 23. 20:17

Sry

#709 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 21:55

Szerintem meg hogyha kezdésnek te meg a barátaid ilyen springes cuccokkal akarjátok nyomni, mint a desert eagle, akkor inkább kuporgassatok még. Gondolj bele... Most veszel 2 desertet 20-ért. Nem akarom leszólni a springes játékot, de mivel kezdetek óta AEG-el nyomjuk, el sem tudom képzelni azt a fajta játékot. Imádom amikor egy sorozattal vagy 10 golyó csattan az ellenfélen. Most felmentem a softair.hu-ra és megnéztem mik vannak. Az első hírdetésnél megálltam, mert a célnak tökéletesen megfelel. Szóval itt egy példa arra hogy nézz körül mielőtt hülyeséget csinálsz:

"Sziasztok!Eladó egy Galaxi MP5 PDW. Játékon még nem volt, tartalék fegyver volt. A gyári hicap tárat eladtam, a pici lowcap megvan, gyári akkuval és egyebekkel.Adok mellé még 4 db MAG midcapet (~100BB) és egy 1100-as 9.6-os akksit.Minimál tuning van rajta (320 fps), átnézetve, átkenve, ecetera.Az egyetlen módosítás rajta, hogy a belseje meg lett faragva, hogy a 9.6V-os akksi is beleférjen.ár: 23.000.-"

Hát én kezdő fegyvernek inkább iyesmit vennék, mint 2 huzogatós bizbaszt. De ez az én véleményem, mert tudom (legalábbis sejtem) hogy nagyságrendekkel jobb a játékélmény egy AEG-el.

#710 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 24. 16:37

Idézet

Szerintem meg hogyha kezdésnek te meg a barátaid ilyen springes cuccokkal akarjátok nyomni, mint a desert eagle, akkor inkább kuporgassatok még. Gondolj bele... Most veszel 2 desertet 20-ért. Nem akarom leszólni a springes játékot, de mivel kezdetek óta AEG-el nyomjuk, el sem tudom képzelni azt a fajta játékot. Imádom amikor egy sorozattal vagy 10 golyó csattan az ellenfélen. Most felmentem a softair.hu-ra és megnéztem mik vannak. Az első hírdetésnél megálltam, mert a célnak tökéletesen megfelel. Szóval itt egy példa arra hogy nézz körül mielőtt hülyeséget csinálsz:

"Sziasztok!Eladó egy Galaxi MP5 PDW. Játékon még nem volt, tartalék fegyver volt. A gyári hicap tárat eladtam, a pici lowcap megvan, gyári akkuval és egyebekkel.Adok mellé még 4 db MAG midcapet (~100BB) és egy 1100-as 9.6-os akksit.Minimál tuning van rajta (320 fps), átnézetve, átkenve, ecetera.Az egyetlen módosítás rajta, hogy a belseje meg lett faragva, hogy a 9.6V-os akksi is beleférjen.ár: 23.000.-"

Hát én kezdő fegyvernek inkább iyesmit vennék, mint 2 huzogatós bizbaszt. De ez az én véleményem, mert tudom (legalábbis sejtem) hIogy nagyságrendekkel jobb a játékélmény egy AEG-el.

igazad van... Nem tudtam erről az oldalról... de a Vateran is vannak elég jók olcsón... de a Desert Eagle-t csak másodlagosnak venném... de most először a védőfelszerelést szerzem be...

#711 Felhasználó inaktív   Feromon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 24. 20:25

Mostanába nagyon rajta vagyok a pisztoly vásárlás témán és egy Tercel M1911-el szemezek. De az látom softair-en hogy boldog boldogtalan azt adja el. Ennyire rossz lenne?

#712 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 07:03

Idézet

Mostanába nagyon rajta vagyok a pisztoly vásárlás témán és egy Tercel M1911-el szemezek. De az látom softair-en hogy boldog boldogtalan azt adja el. Ennyire rossz lenne?
Franc se tudja. Beszélj meg egy találkozót az egyik emberkével aki el akarja adni, és próbáld ki, nézd meg. Aztán vagy rájössz a turpisságra, vagy nem.

#713 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 11:20

Elkapott a pisztoly-láz. És nem tudom eldönteni hogy egy revolver legyen, vagy egy desert eagle. mindkettő full fém. Mindkettő nagyon bejön, de magnum jóval erősebb. Állítólag 540FPS. A másik csak 300. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Ja a clint eastwood féle gun majd 20ezerrel olcsóbb.

Kép Kép

#714 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 26. 11:26

Idézet

Elkapott a pisztoly-láz. És nem tudom eldönteni hogy egy revolver legyen, vagy egy desert eagle. mindkettő full fém. Mindkettő nagyon bejön, de magnum jóval erősebb. Állítólag 540FPS. A másik csak 300. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Ja a clint eastwood féle gun majd 20ezerrel olcsóbb.

Kép Kép

Én mindenképp a klintísztvúdosat venném! Igaz butítanám, mert különben sok játékon be sem engednék.
Mi a típusa, hol, s mennyiért lehet hozzájutni???? Esszméletlenül néz ki! Nagyon érdekelne....

Kép
Kép
Kép

#715 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 11:30

Idézet

Idézet

Én mindenképp a klintísztvúdosat venném! Igaz butítanám, mert különben sok játékon be sem engednék.
Mi a típusa, hol, s mennyiért lehet hozzájutni???? Esszméletlenül néz ki! Nagyon érdekelne....
Ugye? Engem is azonnal magával ragadt. Az airsoftgunban lehet kapni 30ért. Már hónaljtokot is kerestem hozzá mindenfelé, de eddig sikertelenül. Hát egy olyat mégiscsak ott illik hordani. :Đ Engem csak az ereje tart vissza, mret tudtam hogy játékokon nem lehet ilyen erős biszbasszal rohangálni. de ha vissza lehet fojtani akkor tutira ez kell. Ja csak hopup nincs benne

#716 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 11:55

Idézet

Idézet

Idézet

Ugye? Engem is azonnal magával ragadt. Az airsoftgunban lehet kapni 30ért. Már hónaljtokot is kerestem hozzá mindenfelé, de eddig sikertelenül. Hát egy olyat mégiscsak ott illik hordani. :Đ Engem csak az ereje tart vissza, mret tudtam hogy játékokon nem lehet ilyen erős biszbasszal rohangálni. de ha vissza lehet fojtani akkor tutira ez kell. Ja csak hopup nincs benne
Én minden esetre kis méretű fegyvert vennék elegendő tár kapacitással. Kényelem és gyorsaság!!!!

Hello I'm Johnny Cash....

#717 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 26. 11:59

Idézet

Idézet

Idézet

Én minden esetre kis méretű fegyvert vennék elegendő tár kapacitással. Kényelem és gyorsaság!!!!
És nézd a kis reálist. Egyből visszahúz a valóság talajára! Mert van igazság abban amit mond....nem is kevés.
Kép
Kép
Kép

#718 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 12:10

Persze, van benne igazság. Ezért is gondolkodtam el a deserten. Mert a hosszúcsövűbe csak 6bb fér. De annyira király az az ágyú hogy csak na. De mindegy. Elmegyek, aztán mustrálgatok egy kicsit.

#719 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 27. 23:02

No holnap reggel 5:50-kor indulunk Toopac-al a nagy megmérettetésre Pápa mellé. 170 résztvevő (rekordszám) 8 órás játékmenet.
Holna este, ha lesz még erőm, beszámolok.
Ha valaki jön még, ez leszek én, így lehet majd "felismerni"
Kép
Kép
Kép
Kép

#720 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 11:02

Idézet

No holnap reggel 5:50-kor indulunk Toopac-al a nagy megmérettetésre Pápa mellé. 170 résztvevő (rekordszám) 8 órás játékmenet.
Holna este, ha lesz még erőm, beszámolok.
Ha valaki jön még, ez leszek én, így lehet majd "felismerni"
Olyankor mivan ha véletlen fülön találnak?:Đ

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »