HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes kérdések

#261 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 28. 00:43

Idézet

Idézet

Idézet

Az új Halálos iramban filmbe lesz Sean (Tokyo drift főszereplő)? Vagy Brian? Vagy mindkettő?
persze mindenki benne lesz aki eddig volt.Kép
Hát ja, Dom és Brian benne lesz, a Tokyo Driftből pedig Han lesz benne még,de Sean nem.
Han?? azt nem is tudtam. Amúgy, benne lesz még letti és mia is az 1.-ből. ezt kihagytadKép

#262 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 28. 00:43

Idézet

Idézet

Idézet

Az új Halálos iramban filmbe lesz Sean (Tokyo drift főszereplő)? Vagy Brian? Vagy mindkettő?
Hát ja, Dom és Brian benne lesz, a Tokyo Driftből pedig Han lesz benne még,de Sean nem.
És a film mikorra várható?

#263 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 28. 00:45

2009 július-június. de ha utánnanézel guggliba pontos adatot kapsz

#264 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 28. 20:39

Idézet

Nemrég volt az Armageddon a tv-be. Már régen is láttam, gondoltam most, hogy ment a TV-be, megkérdezem:
1998-as a film. Még így mai szemmel is gyönyörű. Nem lehet látni, hogy azok kék hátterekkel készültek. Mekkora sikere volt annak idején ennek a filmnek?
12 díjat nyert, 4 Oscar jelölés és 27 egyéb jelölés. Lovéban is jókat kaszált, egész pontosan is megnézheted.

#265 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 28. 20:40

Idézet

Idézet

És a film mikorra várható?
2009. június 12-ről hozták előre április 3-ra.

#266 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 28. 20:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Han?? azt nem is tudtam. Amúgy, benne lesz még letti és mia is az 1.-ből. ezt kihagytadKép
Akkor ez a tokyo drift előtt játszódik??? Mert Han meghalt.... Kép (meg az RX7)

#267 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 28. 20:53

Idézet

Idézet

Akkor ez a tokyo drift előtt játszódik??? Mert Han meghalt.... Kép (meg az RX7)
Szerintem nem lesz benne. Lesz egy előzményfilm ami összeköti a 2-t és a 3-at valamint felvezeti a 4-et, de a negyedik részben már nem szerepel, ahogy én tudom.

#268 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 28. 21:37

Én azt szeretném kérdezni,h régebben volt az AXN-en egy sorozat.Egy kitalált amcsifoci csapat volt benne és a pályán kívüli életük,bonyodalmaik.A pálya királyai(Playmakers) néven futott.Asszem talán az első évadot adták csak le.És hogy akkor mi lett vele?Van-e több évadja/része esetleg?És adni fogják még TV-ben?
Köszi aki tud hasznos infóval szolgálniKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#269 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 28. 22:04

Nem tudja valaki az Alkonyat (Twilight) cimu film mikor jelenik meg dvd-n ?

#270 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 00:25

Mi a tolvajtempó legelején játszódó zene címe? Mielőtt ellopják a Porsche-t a "stáblista"-szerűségben.

Megtaláltam! Moby - Flower.

#271 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:52

Idézet

Én azt szeretném kérdezni,h régebben volt az AXN-en egy sorozat.Egy kitalált amcsifoci csapat volt benne és a pályán kívüli életük,bonyodalmaik.A pálya királyai(Playmakers) néven futott.Asszem talán az első évadot adták csak le.És hogy akkor mi lett vele?Van-e több évadja/része esetleg?És adni fogják még TV-ben?
A Playmakers-ből csak az az egy évad, azaz 12 rész van. 2003-ban készítették, azóta sem terveznek folytatást.

#272 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:55

Nem tudtok véletlenül olyan oldalt ahol megtudom nézni a Dragon Ball Z részeit jó minőségben? Mert a videoplayer jó mert az összes fenn van ,csak nem olyan jó képminőség egyes részek.

#273 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:56

Idézet

Nem tudja valaki az Alkonyat (Twilight) cimu film mikor jelenik meg dvd-n ?
Erről megoszlanak a vélemények. Leginkább 2009 február-április az idő amit belőnek, van aki így is írja. Konkrét időpontnak láttam a február 14.-ét (ami szerintem reális) és a március 24.-ét.

#274 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:58

Idézet

Nem tudtok véletlenül olyan oldalt ahol megtudom nézni a Dragon Ball Z részeit jó minőségben? Mert a videoplayer jó mert az összes fenn van ,csak nem olyan jó képminőség egyes részek.
Szerintem kénytelen vagy beérni azzal, megnézhető változat a neten elég ritka. Magyarul még annyira nincs esély.

#275 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:59

Idézet

Idézet

A Playmakers-ből csak az az egy évad, azaz 12 rész van. 2003-ban készítették, azóta sem terveznek folytatást.
Ajj,ez nem jó hír.Akkor azt az egytucat részt majd megróbálom beszerezni.Olyat hallottam,h az NFL és mások nem nézték jó szemmel azt,h ilyen képet festettek a sportágról...pedig ez folyik sztem is.
No mind1,azért köszi az infótKép

#276 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 12:59

Idézet

Idézet

Szerintem kénytelen vagy beérni azzal, megnézhető változat a neten elég ritka. Magyarul még annyira nincs esély.
Köszi akkor nincs más megoldás ez vanKép A filmet meg már alig várom belőle jövőre lesz ás nagyon jó lesz Kép

#277 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:03

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi akkor nincs más megoldás ez vanKép A filmet meg már alig várom belőle jövőre lesz ás nagyon jó lesz Kép
Látom te bizakodó vagy a filmmel kapcsolatban...Ez jó,csak ne lepőd majd meg,ha szar lesz.
Amúgy ha érdekelnek a magyar részek,akk nézz el ide .Hátha...

#278 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 31. 13:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Látom te bizakodó vagy a filmmel kapcsolatban...Ez jó,csak ne lepőd majd meg,ha szar lesz.
Amúgy ha érdekelnek a magyar részek,akk nézz el ide .Hátha...
KössszzzzkeKép

#279 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 23:35

Egy olyan kérdésem lenne,h létezik film v dokumentum film Andy Warhol életéről vagy vele kapcsolatosan bármiről?
Vagy ha ilyen nincs,akkor a filmjei közül melyik az amelyik a legjobb v amit érdemes lenne megnézni?

#280 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 02. 00:03

Idézet

Egy olyan kérdésem lenne,h létezik film v dokumentum film Andy Warhol életéről vagy vele kapcsolatosan bármiről?
Vagy ha ilyen nincs,akkor a filmjei közül melyik az amelyik a legjobb v amit érdemes lenne megnézni?
Váhhh... Ezen most olyan jót derültem, hogy az valami eszméletlen. xD

IMDbn van róla egy 1987es film, Andy Warhol címen. Mivel a linkelés menetére még nem sikerült rájönnöm, ezért csak így idedobom a linket: http://www.imdb.com/title/tt0163526/

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.