HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes kérdések

#341 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 04. 23:20

Idézet

Idézet

Asszem még a nyáron beszéltünk erről. Azt már nem tudnám megmondani akkor mi volt, de a következő kevéske dolgot tudni eddig:
Dátum nincs. A rendező és a két író, valamint a szereplők nagyrészt megvannak. PG 13 lesz, szex, kevés káromkodás és némi drog használat bemutatása miatt.
Ezen meglepődtem egy kicsit. Őszintén bevallom nem láttam az első kettőt, de ezt nem igazán gondoltam volna.
Ááá,értem.KösziKép
Szex és drog az első két részben nem igen volt...

Hát nem, de most már a kicsi Santi nagyra nőtt, és a vb-n játszik. Az ilyet bele kell rakni.Kép Nekem az első rész nagyon tetszett, de a másodikat már nem láttam; itthoni mozikban nem láttam, hogy vetítették volna.

A 3-ról azt hallottam hogy 2009-ben vetítik majd.

#342 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 15:37

Death Raceben amikor bekerul a bortonbe,ott adnak egy igen durva rap zenet.valaki nem tud cimet es eloadot?
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#343 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 11. 15:43

Idézet

Death Raceben amikor bekerul a bortonbe,ott adnak egy igen durva rap zenet.valaki nem tud cimet es eloadot?
Gondolom erre gondolsz :
Click Clack : Slim Thug

#344 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 16:24

Arról esetleg tud valaki valamit hogy a Halálos Iramban 4 mikorra várható?? Április elejét hallottam, de az azt hiszem az amerikai premier.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#345 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 18:33

Idézet

Arról esetleg tud valaki valamit hogy a Halálos Iramban 4 mikorra várható?? Április elejét hallottam, de az azt hiszem az amerikai premier.
Szerintem jó 2 héttel később jön magyarul! (ha az a helyzet mint a mostani magyar szinkronokkal akkor lazán 3 hónapot is késhet)
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#346 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 16:03

Idézet

Idézet

Szerintem jó 2 héttel később jön magyarul! (ha az a helyzet mint a mostani magyar szinkronokkal akkor lazán 3 hónapot is késhet)
Április 3 az premier. Nem kell olyan sokat várni, április 9.-étől lesz a magyar mozikban.

#347 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 18:03

Kasy, megtudod nekem mondani hogy A Szupercsapat 2.-évadját ki adják-e DVD-re (ha igen mikor)? Az első évadot január 15.-én adták ki, azóta semmi hír sincs a többiről...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#348 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 19:06

Idézet

Kasy, megtudod nekem mondani hogy A Szupercsapat 2.-évadját ki adják-e DVD-re (ha igen mikor)? Az első évadot január 15.-én adták ki, azóta semmi hír sincs a többiről...
en ugy tudom ha sikeres lesz az 1 evad akkor jon csak a tobbi,de sikeres ,legalabis az xpress.hu-n veszik,ami jo,a tobbi sorozathoz kepest akkor ez is ugy 3 havonta fog megjelenni kb ,de meg hivatalos info nincs, csak jojjon az osszes evad!

#349 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 09. 22:06

Kasy: Kit kell kinyírni ahoz, hogy ez ne következzen be? :Đ
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#350 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 13:19

Erről a filmről lehet valamit tudni?

Egyébként kasy mi van a blogoddal? Eléggé elhanyagoltnak tűnik.

#351 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 13:22

Idézet

Ennek megnéztem a trailerét live-on,tök jó!

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#352 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 11:38

Idézet

Kasy: Kit kell kinyírni ahoz, hogy ez ne következzen be? :Đ
Egyelőre még csak a film studiója van meg, a Mandalay Pictures . 1995-ben jelentek meg, még nem igazán alkottak nagyot (15 film, önállóan egyet sem).

#353 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 17. 11:39

Idézet

Idézet

Ennek megnéztem a trailerét live-on,tök jó!
Nagyjából ennyi érdemleges van róla.

Igen, sajnos a blog egy kicsit hanyagolva lett de már csak egy nüansznyit kell várni.

#354 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 14:13

Keresek egy film címet. A film azthiszem európai, és egy skizofrén gyerekről szol aki MMORPG-zik (Archlord) és már végén valóságra is azt hiszi játék, vagy valami ilyesmi a története.

Szerk.: Közben rájöttem, Ben X a címe. :Đ

#355 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 18. 15:53

Idézet

Keresek egy film címet. A film azthiszem európai, és egy skizofrén gyerekről szol aki MMORPG-zik (Archlord) és már végén valóságra is azt hiszi játék, vagy valami ilyesmi a története.

Szerk.: Közben rájöttem, Ben X a címe. :Đ
AZAZ! Én is láttam. Elég nyomasztó film! De simán nézhető. És főleg tanulságos!
Kép
Kép
Kép

#356 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 31. 22:59

Valaki tud valamit erről az Avatár című filmről? Mert most láttam belőle Concept Artokat, és azok lenyűgöztek. Eddig anyit találtam róla hogy James Cameron rendezi, és hatalmas költségvetésű film lesz. De hogy miről szól, vagy mi ez az egész nem tudom.

#357 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 01. 00:16

Idézet

Valaki tud valamit erről az Avatár című filmről? Mert most láttam belőle Concept Artokat, és azok lenyűgöztek. Eddig anyit találtam róla hogy James Cameron rendezi, és hatalmas költségvetésű film lesz. De hogy miről szól, vagy mi ez az egész nem tudom.
Hát először is, hatalmas hype övezi már nem kis ideje. Cameron már '95 óta írja a forgatókönyvét, és azóta tökéletesítette.
Mindenki szerint akkorát fog robbantani minden téren mint anno '77-ben a Star Wars, vizuálisan is teljes mértékben úttörő lesz.
Az alapsztori már megvan, de minél kevesebbet tudsz róla annál jobb.

#358 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 00:56

Idézet

Idézet

Hát először is, hatalmas hype övezi már nem kis ideje. Cameron már '95 óta írja a forgatókönyvét, és azóta tökéletesítette.
Mindenki szerint akkorát fog robbantani minden téren mint anno '77-ben a Star Wars, vizuálisan is teljes mértékben úttörő lesz.
Annyit tudok valami galaktikus háború is lesz benne vagy hasonló. Hát remélem tényleg olyan jó lesz, engem ez a két kép mi kijött rendesen felcsigázott. Csak attól félek hogy ha mindenki tényleg valami nagy robbanást vár, és mondjuk nem kapják meg, de attól még a film jó és egyedi, akkor csalódás lesz. Bár Cameronba lehet bízni remélem :Đ

#359 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 09:23

Idézet

Idézet

Idézet

Annyit tudok valami galaktikus háború is lesz benne vagy hasonló. Hát remélem tényleg olyan jó lesz, engem ez a két kép mi kijött rendesen felcsigázott. Csak attól félek hogy ha mindenki tényleg valami nagy robbanást vár, és mondjuk nem kapják meg, de attól még a film jó és egyedi, akkor csalódás lesz. Bár Cameronba lehet bízni remélem :Đ
hol találtál róla képeket? most hogy így írtátok h milyen lesz a film kivi lettem én is:D

#360 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 14:24

Idézet

Idézet

Idézet

hol találtál róla képeket? most hogy így írtátok h milyen lesz a film kivi lettem én is:D
http://www.sg.hu/cik...e_az_elso_kepek
Itt láttam ezt a kettőt.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »