HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes kérdések

#461 Felhasználó inaktív   qwx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 08. 31. 07:26

Én is láttam már mind a két x-aktás filmet, de nekem mind a kettő nagyon tetszett! Kép

#462 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 14. 19:43

tudtok valami helyet ahol olcsóbban van Blu-ray film?
licitálós oldalak kilőve ott nincs sok cucc...
elég vicces az itthoni áruk, bár nem értem mire fel

#463 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 14. 19:47

Idézet

mennyi a jo ar neked?

#464 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 14. 19:52

Idézet

Idézet

mennyi a jo ar neked?
hát figyelj... kint átszámítva 3-4 ezer egy film
itthon 7-10 ezer között mozog...
4-5 ezer max egy új filmért jóár, de most szereztem 3500-as darabáron kettőt, az elég jó...
nem lenne gáz hogy külföldről venni de ugye webshopokban nincs feltűntetve olyan specifikáció mint pl felirat!!!
mert hogy van amire dobnak magyart is....de hát így nehéz.

#465 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 20:11

Idézet

Idézet

Idézet

mennyi a jo ar neked?
hát figyelj... kint átszámítva 3-4 ezer egy film
itthon 7-10 ezer között mozog...
4-5 ezer max egy új filmért jóár, de most szereztem 3500-as darabáron kettőt, az elég jó...
nem lenne gáz hogy külföldről venni de ugye webshopokban nincs feltűntetve olyan specifikáció mint pl felirat!!!
mert hogy van amire dobnak magyart is....de hát így nehéz.

en kulfoldon elek,es vasarolok is BD-t.Ha gondolod ird meg mik kellenek,megnezem mennyi es megirom priviben

#466 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 14. 20:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

en kulfoldon elek,es vasarolok is BD-t.Ha gondolod ird meg mik kellenek,megnezem mennyi es megirom priviben
ó hát köszönöm de igazából nem az árral van gond külföldi vásárlásnál mert azt megtudom nézni.
meg ingyen kiszállítás is van néhol...
a gond az hogy nincs megadva milyen feliratok vannak....mert sok azért van magyar vonatkozással érted..
zavvi meg a the hut tűnt így jó helynek nekem

#467 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 14. 21:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ó hát köszönöm de igazából nem az árral van gond külföldi vásárlásnál mert azt megtudom nézni.
meg ingyen kiszállítás is van néhol...
a gond az hogy nincs megadva milyen feliratok vannak....mert sok azért van magyar vonatkozással érted..
zavvi meg a the hut tűnt így jó helynek nekem 
leirom bovebben.rendszeresen vasarolok itt az otthoni haveroknak mindenfelet,es havonta egyszer,egy csomagban megy a cucc haza privat futarral.ok szepen szetpostazzak otthon,igy gyakorlatilag az otthoni postakoltseg terheli oket.itt van zavvi is meg vagy tiz masik halozat.jatekok(akar hasznalt is),filmek es minden mas ami hasonlo meretu es sulyu megoldhato.fizetes otthon,forintban vagy euroban.

#468 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 15. 12:01

Hali!!!

Olyan kérdésem lenne hogy a District 9 már megjelent vagy még várni kell rá? Illetve moziban vagy DVD-n fog kijönni?

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#469 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 15. 12:10

Idézet

Hali!!!

Olyan kérdésem lenne hogy a District 9 már megjelent vagy még várni kell rá? Illetve moziban vagy DVD-n fog kijönni?

mozikban szeptember 24-től megy úgy tudom...nyilván majd később dvd is lesz...

Gael: hát igen megértem elég drágák itthon angliához képest, jó kis rendszeretek van
találtam pár helyet ahol érdemes lenne venni de ami engem érdekel sajna magyar vonatkozás nélkül van...annyira meg nem vagyok perfect angol hogy leüljek film elé és élvezzem...
azért kösziKép

#470 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 12:33

Idézet

Idézet

Hali!!!

mozikban szeptember 24-től megy úgy tudom...nyilván majd később dvd is lesz...

Gael: hát igen megértem elég drágák itthon angliához képest, jó kis rendszeretek van
találtam pár helyet ahol érdemes lenne venni de ami engem érdekel sajna magyar vonatkozás nélkül van...annyira meg nem vagyok perfect angol hogy leüljek film elé és élvezzem...
azért kösziKép
ok,ha esetleg megis kell valami,dobj egy privit.

#471 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 18:05

A Becstelen Brigantyk mikor várható DVD-n minden féle extrával, és vágatlan verzióval? Hogy még pontosabb legyek, Karácsonyra meg fogom tudni vele magam ajándékozni?:Đ

#472 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 15. 18:07

Idézet

A Becstelen Brigantyk mikor várható DVD-n minden féle extrával, és vágatlan verzióval? Hogy még pontosabb legyek, Karácsonyra meg fogom tudni vele magam ajándékozni?:Đ
szerintem nem, még semmi hír róla

#473 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 20:14

Tud vlki a Tőzsdecápák c. filmhez hasonló filmet?

#474 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 20:15

Idézet

Brókerarcok nem rossz

#475 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 17. 20:16

Idézet

Idézet

Brókerarcok nem rossz
köszi a gyors választKép

#476 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 08:18

Hali! Lenne egy régi filmes kérdésem! Nem tudom pontosan mi ez a film csak a töténetére emlékszem. Ez egy Charles Bronson, vagy Clint Estwood western. A film egyik konfliktusa, hogy a főhősnek van egy ezüst zsebórája ami zenél (talán még az apjáé volt?) ami a főgonoszhoz került. (jellegzetes dallamot játszik ami végigkíséri a filmet). A film végén amikor a jó és a rossz összecsap akkor úgy állnak neki a dolognak hogy kirakják az órát egy asztalra vagy valahova, felhúzzák elkezd zenlni, majd amikor lejár a dallam akkor megy a lövöldözés. Esetleg emlékszik valaki erre a filmre? Marhára bosszant hogy nem jut eszembe pedig tuti hogy láttam.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#477 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 09:27

Idézet

Dátum még nincs, de DVD-n mindig 3-6 hónap a megjelenés a premier után. Esély van, hogy megvedd magadnak karácsonyra.

#478 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 11:18

Idézet

Hali! Lenne egy régi filmes kérdésem! Nem tudom pontosan mi ez a film csak a töténetére emlékszem. Ez egy Charles Bronson, vagy Clint Estwood western. A film egyik konfliktusa, hogy a főhősnek van egy ezüst zsebórája ami zenél (talán még az apjáé volt?) ami a főgonoszhoz került. (jellegzetes dallamot játszik ami végigkíséri a filmet). A film végén amikor a jó és a rossz összecsap akkor úgy állnak neki a dolognak hogy kirakják az órát egy asztalra vagy valahova, felhúzzák elkezd zenlni, majd amikor lejár a dallam akkor megy a lövöldözés. Esetleg emlékszik valaki erre a filmre? Marhára bosszant hogy nem jut eszembe pedig tuti hogy láttam.
Sergio Leone híres western trilógiájának második részére gondolhatsz. Ott nem játszik Charles Bronson Clint Eastwood-dal, viszont ott jelentkezik a zsebóra zenéje pisztoly párbaj előtt feszültség fokozása ként. Asszem az óra története is úgy van ahogy írtad.
Egy maréknyi dollárért (1964), Pár dolláral többért (1965 - ez az), A jó, a rossz és a csúf (1966)

#479 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 11:37

Idézet

Idézet

Sergio Leone híres western trilógiájának második részére gondolhatsz. Ott nem játszik Charles Bronson Clint Eastwood-dal, viszont ott jelentkezik a zsebóra zenéje pisztoly párbaj előtt feszültség fokozása ként. Asszem az óra története is úgy van ahogy írtad.
Egy maréknyi dollárért (1964), Pár dolláral többért (1965 - ez az), A jó, a rossz és a csúf (1966)
Jól mondod. Viszont nem azt mondta hogy mindkettő színész játszik a filmben hanem hogy vagy egyik vagy másik.

#480 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 22. 11:43

Idézet

Idézet

Jól mondod. Viszont nem azt mondta hogy mindkettő színész játszik a filmben hanem hogy vagy egyik vagy másik.
Igaz, átsiklott a szemem a vagy szócska felett.
A lényeg, hogy megvan a válasz és megerősítést is nyert a dolog.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.