Filmes kérdések
Elküldve: 2009. 08. 31. 07:26
Én is láttam már mind a két x-aktás filmet, de nekem mind a kettő nagyon tetszett!
#462 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 14. 19:43
tudtok valami helyet ahol olcsóbban van Blu-ray film?
licitálós oldalak kilőve ott nincs sok cucc...
elég vicces az itthoni áruk, bár nem értem mire fel
Elküldve: 2009. 09. 14. 19:47
Idézet
#464 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 14. 19:52
Idézet
Idézet
itthon 7-10 ezer között mozog...
4-5 ezer max egy új filmért jóár, de most szereztem 3500-as darabáron kettőt, az elég jó...
nem lenne gáz hogy külföldről venni de ugye webshopokban nincs feltűntetve olyan specifikáció mint pl felirat!!!
mert hogy van amire dobnak magyart is....de hát így nehéz.
Elküldve: 2009. 09. 14. 20:11
Idézet
Idézet
Idézet
itthon 7-10 ezer között mozog...
4-5 ezer max egy új filmért jóár, de most szereztem 3500-as darabáron kettőt, az elég jó...
nem lenne gáz hogy külföldről venni de ugye webshopokban nincs feltűntetve olyan specifikáció mint pl felirat!!!
mert hogy van amire dobnak magyart is....de hát így nehéz.
#466 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 14. 20:39
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
meg ingyen kiszállítás is van néhol...
a gond az hogy nincs megadva milyen feliratok vannak....mert sok azért van magyar vonatkozással érted..
zavvi meg a the hut tűnt így jó helynek nekem
Elküldve: 2009. 09. 14. 21:00
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
meg ingyen kiszállítás is van néhol...
a gond az hogy nincs megadva milyen feliratok vannak....mert sok azért van magyar vonatkozással érted..
zavvi meg a the hut tűnt így jó helynek nekem
Elküldve: 2009. 09. 15. 12:01
Hali!!!
Olyan kérdésem lenne hogy a District 9 már megjelent vagy még várni kell rá? Illetve moziban vagy DVD-n fog kijönni?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
#469 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 15. 12:10
Idézet
Hali!!!
Olyan kérdésem lenne hogy a District 9 már megjelent vagy még várni kell rá? Illetve moziban vagy DVD-n fog kijönni?
Gael: hát igen megértem elég drágák itthon angliához képest, jó kis rendszeretek van
találtam pár helyet ahol érdemes lenne venni de ami engem érdekel sajna magyar vonatkozás nélkül van...annyira meg nem vagyok perfect angol hogy leüljek film elé és élvezzem...
azért köszi
Elküldve: 2009. 09. 15. 12:33
Idézet
Idézet
Hali!!!
Gael: hát igen megértem elég drágák itthon angliához képest, jó kis rendszeretek van
találtam pár helyet ahol érdemes lenne venni de ami engem érdekel sajna magyar vonatkozás nélkül van...annyira meg nem vagyok perfect angol hogy leüljek film elé és élvezzem...
azért köszi
Elküldve: 2009. 09. 15. 18:05
A Becstelen Brigantyk mikor várható DVD-n minden féle extrával, és vágatlan verzióval? Hogy még pontosabb legyek, Karácsonyra meg fogom tudni vele magam ajándékozni?
#472 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 15. 18:07
Idézet
A Becstelen Brigantyk mikor várható DVD-n minden féle extrával, és vágatlan verzióval? Hogy még pontosabb legyek, Karácsonyra meg fogom tudni vele magam ajándékozni?
#474 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 17. 20:15
Idézet
Tud vlki a Tőzsdecápák c. filmhez hasonló filmet?
#475 Guest__*
Elküldve: 2009. 09. 17. 20:16
Idézet
Idézet
Tud vlki a Tőzsdecápák c. filmhez hasonló filmet?
Elküldve: 2009. 09. 22. 08:18
Hali! Lenne egy régi filmes kérdésem! Nem tudom pontosan mi ez a film csak a töténetére emlékszem. Ez egy Charles Bronson, vagy Clint Estwood western. A film egyik konfliktusa, hogy a főhősnek van egy ezüst zsebórája ami zenél (talán még az apjáé volt?) ami a főgonoszhoz került. (jellegzetes dallamot játszik ami végigkíséri a filmet). A film végén amikor a jó és a rossz összecsap akkor úgy állnak neki a dolognak hogy kirakják az órát egy asztalra vagy valahova, felhúzzák elkezd zenlni, majd amikor lejár a dallam akkor megy a lövöldözés. Esetleg emlékszik valaki erre a filmre? Marhára bosszant hogy nem jut eszembe pedig tuti hogy láttam.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2009. 09. 22. 09:27
Idézet
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2009. 09. 22. 11:18
Idézet
Hali! Lenne egy régi filmes kérdésem! Nem tudom pontosan mi ez a film csak a töténetére emlékszem. Ez egy Charles Bronson, vagy Clint Estwood western. A film egyik konfliktusa, hogy a főhősnek van egy ezüst zsebórája ami zenél (talán még az apjáé volt?) ami a főgonoszhoz került. (jellegzetes dallamot játszik ami végigkíséri a filmet). A film végén amikor a jó és a rossz összecsap akkor úgy állnak neki a dolognak hogy kirakják az órát egy asztalra vagy valahova, felhúzzák elkezd zenlni, majd amikor lejár a dallam akkor megy a lövöldözés. Esetleg emlékszik valaki erre a filmre? Marhára bosszant hogy nem jut eszembe pedig tuti hogy láttam.
Egy maréknyi dollárért (1964), Pár dolláral többért (1965 - ez az), A jó, a rossz és a csúf (1966)
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2009. 09. 22. 11:37
Idézet
Idézet
Sergio Leone híres western trilógiájának második részére gondolhatsz. Ott nem játszik Charles Bronson Clint Eastwood-dal, viszont ott jelentkezik a zsebóra zenéje pisztoly párbaj előtt feszültség fokozása ként. Asszem az óra története is úgy van ahogy írtad.
Egy maréknyi dollárért (1964), Pár dolláral többért (1965 - ez az), A jó, a rossz és a csúf (1966)
Elküldve: 2009. 09. 22. 11:43
Idézet
Idézet
Sergio Leone híres western trilógiájának második részére gondolhatsz. Ott nem játszik Charles Bronson Clint Eastwood-dal, viszont ott jelentkezik a zsebóra zenéje pisztoly párbaj előtt feszültség fokozása ként. Asszem az óra története is úgy van ahogy írtad.
A lényeg, hogy megvan a válasz és megerősítést is nyert a dolog.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!

Súgó
A téma zárva.