HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékokkal kapcsolatos kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékokkal kapcsolatos kérdések

#81 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 02. 20:53

Tudtok valami alkalmazást, amivel játékokban növelhetném a fényerőt, vagy a gammát? NV kártyám van, szal gyártóspecifikus megoldás is jöhetne Kép

#82 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 02. 20:56

Idézet

Tudtok valami alkalmazást, amivel játékokban növelhetném a fényerőt, vagy a gammát? NV kártyám van, szal gyártóspecifikus megoldás is jöhetne Kép
Nincs ilyen opció a játék beállításokban? Érdekes játék...

#83 Felhasználó inaktív   hhhzzz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 05. 09:40

Segítsetek nekem légyszi nem tudom egy játék nevét de nagyon szeretném megtalálni:A játékba a saját zenédet töltheted be arra változik a pálya és arra csúszkálhatsz egy ilyen sínszerű dolgon közben pedig színes négyzetek kell összegyűjtened. Köszi előre is.

#84 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 10:18

Idézet

Segítsetek nekem légyszi nem tudom egy játék nevét de nagyon szeretném megtalálni: A játékba a saját zenédet töltheted be arra változik a pálya és arra csúszkálhatsz egy ilyen sínszerű dolgon közben pedig színes négyzetek kell összegyűjtened. Köszi előre is.
Sztem ez az Audiosurf akar lenni.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#85 Felhasználó inaktív   hhhzzz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 09:07

Idézet

Idézet

Segítsetek nekem légyszi nem tudom egy játék nevét de nagyon szeretném megtalálni: A játékba a saját zenédet töltheted be arra változik a pálya és arra csúszkálhatsz egy ilyen sínszerű dolgon közben pedig színes négyzetek kell összegyűjtened. Köszi előre is.
Sztem ez az Audiosurf akar lenni.
igen az... nagyon nagyon köszönöm. kedves emlékek fűznek ehhez a játékhoz Kép köszönöm

#86 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 14. 18:22

Kéne nekem egy jó II.vh-s FPS vagy TPS. Moh-n meg Cod-n kívűl mik vannak még?

#87 Felhasználó inaktív   pyro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 14. 19:32

Idézet

BIA Kép

#88 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 14. 20:26

Idézet

History Channel: Battle for the Pacific
Képek alapján jónak tűnik...

#89 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 09:08

Igazán nem tudtam, hogy ezt melyik topikba írjam... Valaki esetleg tudna egy olyan játékot mondani, amiben árbocos hajóval kell ide-oda menni és fejlesztgetni, esetleg csatázni... tudom, hogy buta példa, de olyan Need for Speed - re gondoltam csak hajókkal... (nem modern hajós, régi árbocos...) vagy hasonló dolgot valaki tudna mondani... Köszi! :Đ

"egy biztos az életben, a változás"

#90 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 21. 09:26

Idézet

Igazán nem tudtam, hogy ezt melyik topikba írjam... Valaki esetleg tudna egy olyan játékot mondani, amiben árbocos hajóval kell ide-oda menni és fejlesztgetni, esetleg csatázni... tudom, hogy buta példa, de olyan Need for Speed - re gondoltam csak hajókkal... (nem modern hajós, régi árbocos...) vagy hasonló dolgot valaki tudna mondani... Köszi! :-D
Lehet, hogy ez lett volna a megfelelő topik. :Đ
Hát ilyen játék nem nagyon létezik (legalábbis én nem nagyon hallottam ilyenről). Illetve ahol árbócos régi hajókkal lehet menni, ott a játék inkább a kalóz témára támaszkodik. Ebből több is létezik, de versenyezni egyikben sem tudsz. Ahol tudod fejleszteni a hajódtad az a: Sid Meier's Pirates. Van még persze egy rengeteg mmo ahol lehet saját hajód: Pirates of the Burning Sea, Pirates of the Caribbean online. Illetve az Age of Pirates: Caribbean tales-t, és a folytatását a city of the abandoned ships-t tudom kipróbálásra ajánlani. Igazából mindegyiknek az a lényege, hogy mész és fosztogatsz(közben átszállhatsz a másik hajóra) vagy kereskedsz.

#91 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 09:34

Idézet

Idézet

Igazán nem tudtam, hogy ezt melyik topikba írjam... Valaki esetleg tudna egy olyan játékot mondani, amiben árbocos hajóval kell ide-oda menni és fejlesztgetni, esetleg csatázni... tudom, hogy buta példa, de olyan Need for Speed - re gondoltam csak hajókkal... (nem modern hajós, régi árbocos...) vagy hasonló dolgot valaki tudna mondani... Köszi! :)
Lehet, hogy ez lett volna a megfelelő topik. :Đ
Hát ilyen játék nem nagyon létezik (legalábbis én nem nagyon hallottam ilyenről). Illetve ahol árbócos régi hajókkal lehet menni, ott a játék inkább a kalóz témára támaszkodik. Ebből több is létezik, de versenyezni egyikben sem tudsz. Ahol tudod fejleszteni a hajódtad az a: Sid Meier's Pirates. Van még persze egy rengeteg mmo ahol lehet saját hajód: Pirates of the Burning Sea, Pirates of the Caribbean online. Illetve az Age of Pirates: Caribbean tales-t, és a folytatását a city of the abandoned ships-t tudom kipróbálásra ajánlani. Igazából mindegyiknek az a lényege, hogy mész és fosztogatsz(közben átszállhatsz a másik hajóra) vagy kereskedsz.
Köszönöm... meglesem ezeket... :-D

"egy biztos az életben, a változás"

#92 Felhasználó inaktív   mrze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 04:47

Szasztok
Volna egy számomra fontos kérdés: Mék a jobb a Nintendo Wii, avagy a PS3? Mint Grafikailag, s mint játékélményileg.
A közeljövőben meg akarom majd venni az eggyiket és érdekelne, h szerintetek mék a jobb. De az is lehet, h a gépemet kéne tuningolgatni kicsit, mert hát általában mindíg PC-re adják ki a jatekokat a legnagyobb grafikával. Kép
Szerintetek méket tegyem az alábiak közzül?

#93 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:37

Idézet

Szasztok
Volna egy számomra fontos kérdés: Mék a jobb a Nintendo Wii, avagy a PS3? Mint Grafikailag, s mint játékélményileg.
A közeljövőben meg akarom majd venni az eggyiket és érdekelne, h szerintetek mék a jobb. De az is lehet, h a gépemet kéne tuningolgatni kicsit, mert hát általában mindíg PC-re adják ki a jatekokat a legnagyobb grafikával. Kép

PS3-on szebb a grafika. A Wiiben a mozgásérzékelős kontrollerje a jó és ez nagyban növeli a játékélményt. De az Xbox 360-at is ajánlhatom a grafikája ugyan olyan mint a PS3 de olcsobb. Atől függ mien játékokat szeretsz. Ha pl. Super Márió vagy ien ügyességi játékokat akkor Wii. Ha Forza Motorstorm, Gears of War, Halo akkor Xbox 360. Ha God of War, Gran Turismo, Killzone, MAG, Uncharted akkor PS3. Ha esetleg neten is szeretnél jáccani akkor az Xbox 360-on a Live fiizetős de nem nagyon drága. PS3-on ingyenes. Wii nemtudom. Nekem PS3-am van teljesen megvagyok vele elégedve csak ajánlani tudom! A PC vs konzol grafikárol anyit, hogy ez igy is van de nagyon erős gép kell ahhoz, hogy szebb legyen mint konzolon.:Đ

#94 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:45

Idézet

Idézet

Szasztok

PS3-on szebb a grafika. A Wiiben a mozgásérzékelős kontrollerje a jó és ez nagyban növeli a játékélményt. De az Xbox 360-at is ajánlhatom a grafikája ugyan olyan mint a PS3 de olcsobb. Atől függ mien játékokat szeretsz. Ha pl. Super Márió vagy ien ügyességi játékokat akkor Wii. Ha Forza Motorstorm, Gears of War, Halo akkor Xbox 360. Ha God of War, Gran Turismo, Killzone, MAG, Uncharted akkor PS3. Ha esetleg neten is szeretnél jáccani akkor az Xbox 360-on a Live fiizetős de nem nagyon drága. PS3-on ingyenes. Wii nemtudom. Nekem PS3-am van teljesen megvagyok vele elégedve csak ajánlani tudom! A PC vs konzol grafikárol anyit, hogy ez igy is van de nagyon erős gép kell ahhoz, hogy szebb legyen mint konzolon.:Đ

A Forza Motorstorm elírás volt? Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#95 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:46

Idézet

Idézet

Szasztok

Hát, azért nem! Forza Motorstorm Kép. Egyébként, nem kell erős gép hogy szebb legyen PC-n. Gondoljunk a Crysis 2-re, úgy (fog) néz ki konzolon mint a PC-n mediumon a Crysis. :-D Half-Life 2 is szebb maxon PC-n, pedig azt még ükapám P3-asa is lefutattja. Kép

#96 Felhasználó inaktív   mrze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 11:28

Idézet

Idézet

Idézet

Szasztok

Hát, azért nem! Forza Motorstorm Kép. Egyébként, nem kell erős gép hogy szebb legyen PC-n. Gondoljunk a Crysis 2-re, úgy (fog) néz ki konzolon mint a PC-n mediumon a Crysis. :-D Half-Life 2 is szebb maxon PC-n, pedig azt még ükapám P3-asa is lefutattja. Kép
Hát jobban birom az ilyen löldözás, horor, star wars-os jatekokatKép. Akkor ps3 az én gépem:). De lehet h gépet (pc) fogok tuningolni és az jó lessz, még nem tom de ha a gépet erősitem akkor azt jó erősre.

#97 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 11:44

Idézet

Idézet

Egyébként, nem kell erős gép hogy szebb legyen PC-n. Gondoljunk a Crysis 2-re, úgy (fog) néz ki konzolon mint a PC-n mediumon a Crysis. :Đ
Ezen jót nevettem. Méghogy médiumon...Kép Jah és a Crysishez nemkell erős gép?KépKép

#98 Felhasználó inaktív   mrze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 12:57

Idézet

Idézet

Idézet

Egyébként, nem kell erős gép hogy szebb legyen PC-n. Gondoljunk a Crysis 2-re, úgy (fog) néz ki konzolon mint a PC-n mediumon a Crysis. :Đ
Ezen jót nevettem. Méghogy médiumon...Kép Jah és a Crysishez nemkell erős gép?KépKép
A kettőhőz szerintem igencsak nagy gép kell: gf 8500gt 512mb-os videókártyán nem is megy fúlon sőtt sok efectnek nem is engedi a full erőséget, tom mert meg van és ilyen vkártyám van.

#99 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 04. 13:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A kettőhőz szerintem igencsak nagy gép kell: gf 8500gt 512mb-os videókártyán nem is megy fúlon sőtt sok efectnek nem is engedi a full erőséget, tom mert meg van és ilyen vkártyám van.
Még nem jött ki a kettő :-D A Crysis Warheadhez alacsonyabb gép kell ugyan, de nem nekem sokkal többet gliccsel.. Néhol 20-30 fps, néhol 40. Míg a sima Crysisben maximumon /AA nélkül/ 60 fps, és ottmarad. (AA-val 40 és 60 között mozog, de hiába kapcsolom be, nem látom a külömbséget). Ezt a régi gépemen toltam, kiváncsi vagyok hogy bírja majd az új :) Régi: 2.5GB RAM (ebből csak 2-vel ment a játék)
512 MB Geforce 8600GT
Intel Pentium 4 3.4GHZ OC

#100 Felhasználó inaktív   mrze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 12:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Még nem jött ki a kettő :-D A Crysis Warheadhez alacsonyabb gép kell ugyan, de nem nekem sokkal többet gliccsel.. Néhol 20-30 fps, néhol 40. Míg a sima Crysisben maximumon /AA nélkül/ 60 fps, és ottmarad. (AA-val 40 és 60 között mozog, de hiába kapcsolom be, nem látom a külömbséget). Ezt a régi gépemen toltam, kiváncsi vagyok hogy bírja majd az új :) Régi: 2.5GB RAM (ebből csak 2-vel ment a játék)
512 MB Geforce 8600GT
Intel Pentium 4 3.4GHZ OC

én is a warheadra gondoltam :)

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7