HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7

#121 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 21:04

Akkor csak 8 giga? Az jó mert akkor lesz elég helyem.

#122 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 29. 21:07

Idézet

de ne a kicentizésen legyen a hangsúly, üresbe legyen 20 gigás particiód, oda mehet, különben elég instabil lesz a rendszer

#123 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 21:09

Idézet

Idézet

de ne a kicentizésen legyen a hangsúly, üresbe legyen 20 gigás particiód, oda mehet, különben elég instabil lesz a rendszer
Okok köszi mindenkinek a választ.

#124 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 11:26

Na feltettem én is végre ezt az újabb szépséget. Kaptam chip magazinhoz valami rc verziót. Nagyon tuti. Az biztos hogy a Vistánál sokkal jobb. Gyorsabb is nála. Az XP-nél is persze. A telepítések olyan gyorsan mennek hogy csak na. Eddig hibaüzenetet sem kaptam. Mondjuk túl sok mindent nem csináltam vele. Eddig megvagyok elégedve, úgy néz ki végre elkészül az XP méltó utódja. Szerintem már biztos hogy váltani fogok ha megjelenik.

#125 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 13:30

Idézet

Na feltettem én is végre ezt az újabb szépséget. Kaptam chip magazinhoz valami rc verziót. Nagyon tuti. Az biztos hogy a Vistánál sokkal jobb. Gyorsabb is nála. Az XP-nél is persze. A telepítések olyan gyorsan mennek hogy csak na. Eddig hibaüzenetet sem kaptam. Mondjuk túl sok mindent nem csináltam vele. Eddig megvagyok elégedve, úgy néz ki végre elkészül az XP méltó utódja. Szerintem már biztos hogy váltani fogok ha megjelenik.
Hi ! :Đ Felraktam en is kb.2-3hete...nem emlekszem pontosan, de sz'al + mikor "friss-ropogos" volt a neten, raakadtam veletlen es leszedtem es fel is raktam xp es vista melle, szal' most, igen 3rendszer is fut a vasamon, mind1ik persze kulon particiorol (csak a pc-hez kevesbe ertokhoz jegyeztem + ezt ). A lenyeg, az en tapasztalatom eddig h a W7 mostani, nem kesz verzioja is jobb,mint a vista. Igaz, jatekot meg nem teszteltem 1et sem a W7-en, de 1etlen hibaval, fagyassal sem taliztam a driver-ek telepitesenel, vmint programhibakkal sem taliztam (az op-rendszeren belul, vmint a ratelepitetteken sem) wireless-es netem jol muxik (vista-nal voltak gondok), segedprogik jol futnak, pl. ccleaner, spybot search and destroy,stb....1etlen 1Xer fagyott le a W7-em, megpedig, mikor tesztelte a rendszer a vasam teljesitmenyet...asszem a procit merte eppen, mielott ujraindult hirtelen az egesz. Masodjara mar lefutott ez is siman es adott 1egesz jo elmeny-index pontszamot, vmifene a neve. :-D U.i.: Batran ajanlom mindenkinek, mert mar most gyorsabb es stabilabb, mint a W-Vista ! :)

#126 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 05. 14:26

Na gyerekek, nekem még egy fagyásom se volt, és, mint már 3 hetes felhasználó, büszkén jelenthetem, hogy olyan gyors, akár az XP. Egyetlen driver probléma a hangkártyával, hogy csak a fejhallgatóm müxik, illetve az is CSAK mono-ba :) Pedig felrakott mindent a beépített driverkezelő, még a kliens kezelőfelületet is (Realtek HD Audio Manager), de szaros nem megy a sztereo szórókkal meg a sztereo fülessel se rendesen :)

Játékok terén: hát lássuk csak, FIFA 09 szarul megy. De tök komolyan! XP-n majd maxon ment akadás nélkül, és most le kellett vegyem low-low-ra 1024*768-as felbontás mellett Kép Ez elszomorító, viszont a EA hibája, amit igazolnak az alábbiak: a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl nevű game az 1.6-os patchel legalább 20%-al magasabb beállításokon (medium-high) fut ugyanolyan szépen, mint anno XP Professional-ra telepítve (medium-medium) :Đ Illetve a Medieval Total War: Kingdoms játékban is immár mindent fel tudtam húzni high-ra. Szóval szerintem a FIFA 09 'inzultus' az EA hozzá(nem)értése miatt alakult ki.

További jópont a Windows 7 RC Bulid 7100-nak, hogy bepiszkálva az automatikusan induló folyamatokhoz illetve egyéb apróságokhoz, stabil 550 MB RAM fogyasztását sikerült leredukálnom kellemes 430 MB-ra :-D

{ Ui.: Ha valakinek megvan a Medieval 2 magyaritása, az legyen szíves írjon egy privit, és megbeszéljük, hogy valahogy eljuttassa nekem, persze csak miután megkérem szépen Kép A neten nem lelhető fel a szükséges medi2hun.zip illetve exe kiterjesztésű fájl, mivel a CD project megvette a magyarítás/mod jogait, és alaposan lepucolta utána a netet Kép Pedig jó kis munka volt Kép << OFF }

#127 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:10

nekem sem a daemon tools-ot sem alcohol 120% at nem rakja fel... vagyis nem indiitja eggyiket sem

#128 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:12

Idézet

nekem sem a daemon tools-ot sem alcohol 120% at nem rakja fel... vagyis nem indiitja eggyiket sem
Nekem gond nélkül megy a daemon. Ha 64bitesed van akkor olyan daemon kell, és vistásat tölts le, az biztos jó lesz hozzá.

#129 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 19:44

Idézet

4.3-as verziótól támogatja a daemon a win7et

#130 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:16

nah én is felraktam ezt a csodát, idáig hibátlan, kár hogy egy-két programból nincs kompatibilis verzió (pl Tuneup Utilities)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#131 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:31

Idézet

Power DVD. Én is emiatt raktam fel, és megszerettem :Đ De a Daemonból már van kompatibilis verzió!

#132 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 17:10

végre 4 giga ramot ír ki a gép, ezt már szeretemKép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#133 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 13. 22:35

MOst hogy van joo daemon toolsom már tökéletes a w7... bár bajlódtam 1 keveset míg rávettem h ismerje fel a régi winyoot ami nem SATA-s.. de az most biztos h ilyen állapontban is übereli a vistát/images/smiles/086.gif

#134 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:18

egy régebbi gépre (512 ram, 2,5 ghz proci) felmegy a windows 7?

#135 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:27

Idézet

1 GHz processzor (x86 vagy x64)
1 GB RAM (x86) vagy 2 GB RAM (x64)
16 GB tárhely (x86) vagy 20 GB tárhely (x64)
DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya WDDM 1.0 (vagy újabb) támogatással

ha ezeknek megfelel akkor nem lesz probléma.

#136 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:30

Idézet

Idézet

egyedül a ramom kevés.. :Đ

#137 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:34

Idézet

Idézet

Idézet

egyedül a ramom kevés.. :Đ
jah Képde a legjobb benne h pl vannak olyan gépek amelykhez olyan drivereket adnak amik csak pl vistaval kompatibilisek Win7 tudja használ mind az XP hez adottakat mind a Vistahoz.Ellenben az xp vel nem lesz benne Internet Explorer mert az Opera perelt h Internet explorert előnyhöz jutattja a MS.Ezért külön CD-n kell majd beszerezni.

#138 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:52

nekem is 512 ram van g épemben, és tökéletesen fut a windows 7, max csak ki kell kapcsolni pár dolgot.

#139 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 14. 09:57

Idézet

nekem is 512 ram van g épemben, és tökéletesen fut a windows 7, max csak ki kell kapcsolni pár dolgot.
igen meg xp modot enm tudod használni aszem ahoz 2gb ram kell.Amúgy ha egy gépnél az van írva h kompatibilitás Windows Vista attól mgé futhat rajta az XP nem?

#140 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 14. 10:28

ha egy gép vista kompatibilis föleg ha notesz akkor megtört'nhet hogy nehézségkebe ütközöl ha fel akarsz rakni egy xp-t...

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.