Idézet
Dareal, véleményt kérek tőled a Windows 7 PreAlfa verziójáról! Ahogy szétnéztem már elérhetővé vált, a kommentekből ítélkezve rohadt gyors, sokkal kevesebbet fogyaszt mint a Vista (majdnem annyit mint az XP)! Vista kompatibilis Driverek... Kell ennél több? Lehetséges hogy a MS JÓ munkát végez most az ez egyszer?
minden kérésed így teljesüljön
nos, tapasztalati véleményem nulla, csak az olvasott infókra tudok támaszkodni. azok eléggé tetszetősek.
viszont nem egy olyan irományt is olvastam, hogy a jelenlegi "lightweight" formája nem a végleges, kell majd azért oda erőforrás (hup.hu-n (ok, ez részrehajló) windows buherátorok írták, leginkább).
a vista kompatibilis driverek jelen pillanatban inkább duma, mintsem tény. bár való igaz, hogy úgy ahogy mennek a vista driverek ezen alpha alatt is (a kiadásra szánt változat viszont biztos, hogy jól fog muzsikálni, jelen változatok alapján butaság lenne akár pozitív, akár negatív véleményt alkotni róla), de az olvasottak alapján marginális a támogatott eszközök/driverek listája (ismétlem, jelenleg).
egy biztos, mint fő operációs rendszer egyáltalán nem érdemes használni, én még virtuális gépen kívül másra nem is tenném (de még arra sem, minek

)
engem szerintem akkor fog érdekelni telepítés erejéig, amikor már elérhető egy RC változat. no akkor is leginkább csak azért, hogy a telefonon feltett "holtalálomizétmegjosétésholállítomazinyternyetet" kérdéseket gyorsan meg tudjam válaszolni, nem úgy, mint a vista kiadását követő időkben

ezek után, majd ha a végleges változat kint lesz, talán már lesz egy service pack, na akkor majd felrakom. persze ennek alapvető követelménye, hogy a microsoft magyarország legyen oly kedves és ajándékozzon meg egy példánnyal, mint ahogy ezt tette a vista esetében is

(akkor azt hittem, hogy nem nagyon fogom használni - max az egeret, emes egerek faintosak, no meg ajándék pacinak nem nézem a fogát - , oszt igazából boldog és elégedett vista64bit felhasználó vagyok jelenleg is (bár csak játszom rajta))