HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7

#201 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 03. 19:27

Nah szivárog le a Win 7 RC. Most kivételesen nem saját gépre megy fel, az alany egy AMD Athlon XP 2400+ 1GB Rammal és egy FX5500-al. Sajnos XP alatt gondok vannak mind a LAN, mind a VGA meghajtójával ( 3 utolsót próbáltam de vagy kép nincs vagy csak 4 bites és 800*600-as mind ez full szűz Windowson ) a gyári lemezek meg nincsenek meg. Tavaly Vista volt a gépen és ott jó volt mindkettő ( lanoztunk egy jót vele ) szóval kap egy lehetőséget az utód is. ( Megjegyzem nem az enyém a cucc, az én old school gépem hétfőn vagy szerdán érkezik megKép. )

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#202 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 20:18

Valaki el tudja magyarázni, hogy működik az XP Mod vagy a Virtual PC?

#203 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 20:47

Van a processzorhoz, hangkártyához stb. telepítő driver a CD-n, ami XP-n tökéletesen működött. Az a kérdésem, hogy WIndows 7-en is jó ez, vagy le kell töltenem küln driver-t hozzá?
(A processzor egyébként egy Intel Core 2 Duo E8400)

Ha le kell tölteni egy kompatibilis drivert, tudnátok adni linket?

Előre is köszönöm!

#204 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 03. 21:05

Idézet

Van a processzorhoz, hangkártyához stb. telepítő driver a CD-n, ami XP-n tökéletesen működött. Az a kérdésem, hogy WIndows 7-en is jó ez, vagy le kell töltenem küln driver-t hozzá?
(A processzor egyébként egy Intel Core 2 Duo E8400)

Ha le kell tölteni egy kompatibilis drivert, tudnátok adni linket?

Előre is köszönöm!
Nálam a Win7 magától mindenhez leszedte a jó drivert. XP-sek nem valószínű, működnének, szóval jobb rábízni Kép

#205 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 21:34

Magától leszedte? Hogyan? Vagy ha felrakom, nem kell csinálnom semmit, magától mindent elintéz?

#206 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 21:53

Idézet

Magától leszedte? Hogyan? Vagy ha felrakom, nem kell csinálnom semmit, magától mindent elintéz?
az újabb hardverekhez vannak beépített driverei amihez meg nem talál jó a Vistás. VGA-hoz mindenképpen érdemes a legújabb Vistásat felrakni.Ha pedig van új meghajtó általában Updaten keresztül értesít.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#207 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 14:31

Ugye a Windows 7 gyorsabb, mint az XP?

#208 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 04. 15:21

Idézet

Ugye a Windows 7 gyorsabb, mint az XP?

Na figyelj, elég gyerekes dolgokat kérdezel. Kezdjük ott, hogy az oprendszereknek van gépigénye. 500 Mhz-es PIII-on jobban fog menni a XP, mint a Vista, vagy a Windows 7. Ha van egy többmagos procid, és legalább másfél giga RAM-od, valószínűleg jobban fog teljesíteni, mint az XP. Miért? Mert a Win7-be új technológiák kerültek, jobb a hardverkihasználása, talán energiatakarékosabb, és van benne egy rakás plusz szolgáltatás. Azonban ezek a +dolgok is erőforrást fogyasztanak, és amit lehet velük nyerni egy újgenerációs gépen az XP-hez képest, azt az előnyt egy régi vason nagy valószínűséggel elveszti.

PIII 500 Mhz CPU 256 MB RAM - XP fogyaszt 150 MB RAM-ot (nem ennyi, csak tegyük fel), 100 Mhz-en jár a proci - marad 100 MB RAM + 400 Mhz
- Win7 fogyaszt 230 MB RAM-ot, proci jár 430 Mhz-en + nyersz a sok szarral 10%proci- és memóriakihasználtságot - marad 50 Mhz-ed és 30 MB RAM-od...

C2D 2500 Mhz CPU 2 GB RAM - Na itt jön a Win7-nek az a +10 százalékos hardverkihasználása, ami ilyen arányokban már 'megtéríti' a nagyobb gépigényt... Vagyis valahogy így, tudom, nagyon arcade, de legalább érthető gondolom Kép

Amúgy Win7-en van DX 10(11) meg még egyéb dolgok, amiért egyeseknek jobban megéri.

#209 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 15:38

Idézet

Na figyelj, elég gyerekes dolgokat kérdezel. Kezdjük ott, hogy az oprendszereknek van gépigénye. 500 Mhz-es PIII-on jobban fog menni a XP, mint a Vista, vagy a Windows 7. Ha van egy többmagos procid, és legalább másfél giga RAM-od, valószínűleg jobban fog teljesíteni, mint az XP. Miért? Mert a Win7-be új technológiák kerültek, jobb a hardverkihasználása, talán energiatakarékosabb, és van benne egy rakás plusz szolgáltatás. Azonban ezek a +dolgok is erőforrást fogyasztanak, és amit lehet velük nyerni egy újgenerációs gépen az XP-hez képest, azt az előnyt egy régi vason nagy valószínűséggel elveszti.

PIII 500 Mhz CPU 256 MB RAM - XP fogyaszt 150 MB RAM-ot (nem ennyi, csak tegyük fel), 100 Mhz-en jár a proci - marad 100 MB RAM + 400 Mhz
- Win7 fogyaszt 230 MB RAM-ot, proci jár 430 Mhz-en + nyersz a sok szarral 10%proci- és memóriakihasználtságot - marad 50 Mhz-ed és 30 MB RAM-od...

C2D 2500 Mhz CPU 2 GB RAM - Na itt jön a Win7-nek az a +10 százalékos hardverkihasználása, ami ilyen arányokban már 'megtéríti' a nagyobb gépigényt... Vagyis valahogy így, tudom, nagyon arcade, de legalább érthető gondolom Kép

Amúgy Win7-en van DX 10(11) meg még egyéb dolgok, amiért egyeseknek jobban megéri.

Köszönöm a választ Kép

#210 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 16:18

Na, sikeresen felraktam a Windows 7-et. Jól néz ki, még ismerkedek vele Kép

#211 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 19:52

64 bites (x64) Windows 7-es oprendszerem van (friss, RC verzió).
Van, hogy telepítek dolgokat; berakja az általa kívánt helyre, de ilyenkor létrehoz egy új mappát (pl. Program Files (x86))
Ez azért van, mert a Windows 7-tel nem kompatibilis programokat / játékokat telepítek fel?

#212 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 22:33

Le vagyok maradva.....ez mikor jelent meg?

#213 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 04. 22:34

Idézet

Még nem jelent meg,csak van 1 ingyenes próba verzió.Microsoft oldaláról le lehet tépni.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#214 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 04. 22:44

Idézet

Idézet

Még nem jelent meg,csak van 1 ingyenes próba verzió.Microsoft oldaláról le lehet tépni.
értem kösszKép..............valaki aki kiprobalta vazlatszeruen foglalja mar ossze mi ebbe az uj az erintokepernyomanian kivul

#215 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 04. 23:07

Idézet

Idézet

Idézet

értem kösszKép..............valaki aki kiprobalta vazlatszeruen foglalja mar ossze mi ebbe az uj az erintokepernyomanian kivul
Szép, praktikus, kényelmes, szerethető. Röviden. Vistáról mindenképp érdemes váltani, annál gyorsabb és használhatóbb. XP-nél szebb, praktikusabb, kényelmesebb, szerethetőbb, keményebb vasakon szerintem gyorsabb is, bár az XP-nek is vannak előnyei (pl gyakorlatilag 100%-os kompatibilitás mindennel), de én ezt már elég hamar megszerettem Kép

#216 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 20:16

a win7 be beépített xp melyik dx verziót támogatja?

#217 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 20:29

Idézet

a win7 be beépített xp melyik dx verziót támogatja?
ez jó kérdés de igazából tökmindegy , ahova kellene ott nem tudod kihasználni, továbbra sem kezelik a virtuális oprendszerek a VGA-t. Amúgy valszeg DX9-et tud ( nem hiába nincs DX10 port XP-re ).

#218 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 12:55

Hello!

Tegnap raktam föl a Win 7-et és a Prototype-nak és a CrySis-nak is sokkal lassabb lett. A Prototype XP alatt 1440*900-ban ment 4X élsimitással. Win 7 alatt 1280*800 élsimitás nélkül szaggat mint állat.A gépem: ATI HD 3870 512 MB, AMD Athlon X2 5000+, 2GB ram. A ram lehet kevés?

#219 Felhasználó inaktív   F-14Tomcat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 12:57

Nekem semi gondom Win7-alatt a játékokkal, sőt holnap jelentik be a végleges verziót a Win7-böl.
Az index pontom 5,8.Kép

bloodravens.tk

#220 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 12. 14:50

Nekem 5,3.
A winchestert nem nézve 6,5 lenne. Hát, lehet kellene egy új vinyó :-D Kicsit gyenge már, de azért még jó szolgálatot tesz :Đ

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.