HWSW Informatikai Kerekasztal: Batman: Arkham Asylum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Batman: Arkham Asylum

#201 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 29. 11:56

Idézet

Itt egy összehasonlító videó.

(Én szinte semmi különbséget nem látok)
Mintha pééeshán egy lehelletnyivel élesebb lenne a kép, meg a színek. Más különbséget nem látok. Ha lenne konzolom, (de sosem lesz :Đ) én a PS3-as verziót választanám.

#202 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 29. 11:58

Idézet

Idézet

Itt egy összehasonlító videó.

(Én szinte semmi különbséget nem látok)
Mintha pééeshán egy lehelletnyivel élesebb lenne a kép, meg a színek. Más különbséget nem látok. Ha lenne konzolom, (de sosem lesz :-D) én a PS3-as verziót választanám.
Ezek szerintem beállítás kérdeései.... vagyishogy az élesség az nem persze. Viszont az élessége miatt kicsit mintha talán szoborszerűbb, merevebb lenne nem?
Fene tudja...nekem egykutya mindegyik. Ettől azért láttunk már nagyon különbségeket. :Đ Ez lópikula szerintem

Kép
Kép
Kép

#203 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:01

Idézet

Idézet

Mintha pééeshán egy lehelletnyivel élesebb lenne a kép, meg a színek. Más különbséget nem látok. Ha lenne konzolom, (de sosem lesz :)) én a PS3-as verziót választanám.
Ezek szerintem beállítás kérdeései.... vagyishogy az élesség az nem persze. Viszont az élessége miatt kicsit mintha talán szoborszerűbb, merevebb lenne nem?
Fene tudja...nekem egykutya mindegyik. Ettől azért láttunk már nagyon különbségeket. :-D Ez lópikula szerintem
Kilóg az xbox láb... :Đ
Amúgy tényleg nincsen sok különbség. Mondhatni szinte semmi. Talán azért éri meg jobban a PS3-as változat, mert ugyanolyan, és még a Joker DLC is jönni fog hozzá.

#204 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:03

Idézet

Idézet

Idézet

Mintha pééeshán egy lehelletnyivel élesebb lenne a kép, meg a színek. Más különbséget nem látok. Ha lenne konzolom, (de sosem lesz :)) én a PS3-as verziót választanám.
Fene tudja...nekem egykutya mindegyik. Ettől azért láttunk már nagyon különbségeket. :-D Ez lópikula szerintem
Amúgy tényleg nincsen sok különbség. Mondhatni szinte semmi. Talán azért éri meg jobban a PS3-as változat, mert ugyanolyan, és még a Joker DLC is jönni fog hozzá.
Egyértelmű hogy box mint konzol, az ár/érték arány amiatt :)
De abban igazad van, hogy jelen esetben a péesses verzió jobban megéri, az meg ugye nem fut boxon :)

Kép
Kép
Kép

#205 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:07

Idézet

Idézet

Egyértelmű hogy box mint konzol, az ár/érték arány amiatt :-D
De abban igazad van, hogy jelen esetben a péesses verzió jobban megéri, az meg ugye nem fut boxon :)
Hát, mindenesetre én már várom a PC-s verziót.:)
Szeptember vége felé veszek ki szabit, és lesz négy napom az Arkham Asylum, és a Resi 5 átnyüstölésére.
Melyikkel kezdjem?:)

#206 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:09

Idézet

Idézet

Idézet

Szeptember vége felé veszek ki szabit, és lesz négy napom az Arkham Asylum, és a Resi 5 átnyüstölésére.
Resi 5 hagyd végére úgy szerintem jobban jársz:)

#207 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 12:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem hiszem... :) Resi5 elképesztő jó játék lett,és nektek még + dolgok is vannak benne,szerintem azzal kezd :)

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#208 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 19:29

Végigvittem a játékot. Isteni volt. Alapból tetszett a trailerek alapján, de még attól is többet kaptam a hangulat, történet, és a jó kis mászkálások miatt. És ami a legjobb volt, ami nálam vitte a pálmát az a SPOILER: Scarecrow-os részek, nagyon nagyok voltak, és maga a Madárijesztő is jó lett.
És az is tetszett hogy néha tényleg olyan szinten odafigyeltek apró részletekre, hogy csak néztem. Játék grafikája szerintem nagyon szép. Sokan féltek hogy monoton egyhangú lesz, meg csőpályák. Hát én egyáltalán nem éreztem azt. Volt olyan hely hova kétszer kellet elmenni, de másodjára már benőtte Ivy gaza, így teljesen új lett az egész, stb. Lopakodós és verekedős részek jók, látványosak (sajnos verekedés közben volt pár bug, de elnézhető teljes mértékben). Tényleg eszméletlen a játék.
Ami viszont kis negatívum, a vége felé tényleg kezd átmenni kicsit más irányba. Legvége meg szerintem kicsit össze lett csapva. Pár kisebb bug előfordul még a játékban, de ezeken kívül tényleg oltári a game.

És ha végeztél történettel ott a Challange mód, meg persze a gyűjtögetés:) Az is jó pofa, meg tetszik hogy sok karakter Biosát be lehet így hozni.
Nálam a játék 9-9.5/10.

Viszont volna egy dolog amiben elakadtam. Már majdnem mindent össze szedtem mindenhol, kivéve pár dolgot. Ezek azok a helyek, ahol detektív módban egy kérdőjelet (?) látsz a falon. És ilyen szövegeket ad mellé Riddler: Csak egy helyről látható, meg hogy ő látja, én nem, meg valami levegő,stb. És nem tudom hogy lehetne felfedezni azokat. Esetleg valaki?

#209 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 30. 20:06

Idézet

Viszont volna egy dolog amiben elakadtam. Már majdnem mindent össze szedtem mindenhol, kivéve pár dolgot. Ezek azok a helyek, ahol detektív módban egy kérdőjelet (?) látsz a falon. És ilyen szövegeket ad mellé Riddler: Csak egy helyről látható, meg hogy ő látja, én nem, meg valami levegő,stb. És nem tudom hogy lehetne felfedezni azokat. Esetleg valaki?

olyan szögből kell lefotozni, hogy látszódjon a kérdőjel, és alatta a pont is. általában más helyen van a kettő, van olyan pl. hogy állsz egy erkélyen, ha lenézel az erkélyről, látod a kérdőjelet, a pont meg a korlátra van festve belülről, olyan szögbe kell állni, hogy mindkettő látszódjon, és a pont éppen a kérdőjel alatt legyen. ezek a legnehezebb riddler-feladványok egyébként, de nincs belőle olyan sok. a Soul of Arkham sztori összerakásához kellő köveket érdemes megkeresni, érdekes melléktörténet-szálat ad ki a végére.

#210 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 20:31

Idézet

Idézet

olyan szögből kell lefotozni, hogy látszódjon a kérdőjel, és alatta a pont is. általában más helyen van a kettő, van olyan pl. hogy állsz egy erkélyen, ha lenézel az erkélyről, látod a kérdőjelet, a pont meg a korlátra van festve belülről, olyan szögbe kell állni, hogy mindkettő látszódjon, és a pont éppen a kérdőjel alatt legyen. ezek a legnehezebb riddler-feladványok egyébként, de nincs belőle olyan sok. a Soul of Arkham sztori összerakásához kellő köveket érdemes megkeresni, érdekes melléktörténet-szálat ad ki a végére.
Azok a kövek amiken ilyen pók van? Meg hogy ad egy melléktörténet-szálat? Csak így hangangyagban, vagy máshogy? Amúgy most nagyon nem ártana egy tökéletes angol tudás, mert a karakterek történeténél csak a felét tudom lefordítni, pedig ezekre kíváncsi lennék. Meg a felvételekre is.

#211 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 20:41

Idézet

Azok a kövek amiken ilyen pók van? Meg hogy ad egy melléktörténet-szálat? Csak így hangangyagban, vagy máshogy? Amúgy most nagyon nem ártana egy tökéletes angol tudás, mert a karakterek történeténél csak a felét tudom lefordítni, pedig ezekre kíváncsi lennék. Meg a felvételekre is.
nem külön küldetést ad, csak a történet érdekes (főleg a végére) amit szóban elmesél. ha nem érted, akkor nem érdekes:)

#212 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 13:28

Nagyon várom ha minden igaz ma végre meg lesz.Kép(másik három game-val együtt:ninja gaiden2,skate 2,halo 3)
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#213 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 13:48

Nah...Depi...mit akartál írni? D=
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#214 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 13:58

csak eszt aki nem tudná PC: 2009. szeptember 18.
PS3: 2009. augusztus 28.
Xbox 360: 2009. augusztus 28.

#215 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 04. 14:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem hiszem... :) Resi5 elképesztő jó játék lett,és nektek még + dolgok is vannak benne,szerintem azzal kezd :)
Osztom. Ennyire jó coopot évek óta nem láttunk, de szvsz. még a grafika is szebb. Ugyan nem a leghoszabb, 7-8 óra, ha jól emlékszem, de van benne minden gyűjteni való. Szerintem mindenképpen ezzel kell kezdeni.

#216 Felhasználó inaktív   crysisboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 15:18

sziasztok
elakadtam a játékba
egy könyvtárba vagyok és valami doctor youngnak a kéz lenyomatát kell keressni
átnéztem a könyvtár összes helyiségét
utána hova kell meni?

#217 Felhasználó inaktív   crysisboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 15:18

van még a könytárba olyan rászleg ahova még neme tok menni

#218 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 17:03

Idézet

sziasztok
elakadtam a játékba
utána hova kell meni?
Azt a részt megcsináltad mikor Joker vissza fele számol, és neked egy bomát kell hatástalanítani? Meg ha detektív módba mész, csak követned kell a kézlenyomatokat, és elvezet oda ahova kell meni. Elvileg egy köynvhöz, amiben lesz egy papír.

#219 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 13:50

Idézet

sziasztok
elakadtam a játékba
utána hova kell meni?
SPOILER: [background=#999999" class="Apple-style-span]ha már megtaláltad a szobát ahol a széf van (jelölte a térkép felkiáltójellel, ha jól emlékszem.) , a széf ajtaján van a kézlenyomat, detective módban vizsgáld meg.[/font]

#220 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 06. 14:43

Elakadtam 1 résznél.Kb 5-6% fele :Đ.Mikro 3 doktort kell kiszabadítani és a 2.nál elakadtam,mikor bemegyek 1 ajtón aztán leütök 2 rabot és előttem van 1 üvegablak na ott van a doki meg 1 csávó,dumálnak,aztán bemászok a fenti szellőzőbe.Itt jön a probléma.Alattam van 1 ventillátor,azt be tom kapcsolni,aztán van 1 csávó(nemtom hogy rab,vagy őr nemlátom)aki lóg 1 kötelen.A kötelet elszakítom le esik és betör 1 épület tetejét.Aztán nemtom merre mert alattam még gáz van.Elég nagy gázban vaok Kép.

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.