HWSW Informatikai Kerekasztal: Vándor Papír - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vándor Papír

#141 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 19. 19:23

Idézet

Első Útvonalterv (Ha valakinek valami nem teccik vísíccson!) +SonyBlack kéne a címed!
Jó lesz ez ígyKépDe ki az a Vonal 1 meg 2??Nem nagyon láttam őket fórumozniKép

De ez "csak" 13 ember.Tényleg ennyire nem érdekel mást ez az egész?Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#142 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 19:28

Idézet

Első Útvonalterv (Ha valakinek valami nem teccik vísíccson!) +SonyBlack kéne a címed!
nincs ellenvetésem...ánny nincs annyira messze...nemtudja vki kb mennyi lesz a posta?Kép

#143 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 19:32

Idézet

Idézet

nincs ellenvetésem...ánny nincs annyira messze...nemtudja vki kb mennyi lesz a posta?Kép
A GK állja a posta költséget,nyugiKépKép
(Hehh...jó is lenne így:))

#144 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 19:38

Idézet

lol, megnéztem közelebbről Celldömölköt, és a jelölés két utcányira van onnan, ahol lakokKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#145 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:11

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem teljesen jó.KépKépKépKép
Nekem is tetszik. Az összes többi GK tag gyerekesnek tartja???
Én nem de nemszeretnék benne lenni.

#146 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:11

Idézet

Idézet

lol, megnéztem közelebbről Celldömölköt, és a jelölés két utcányira van onnan, ahol lakokKép
ez direkt van így:D Hogy ne kockulj, hanem dolgozz meg a könyvértKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#147 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:19

Idézet

Idézet

Nekem is tetszik. Az összes többi GK tag gyerekesnek tartja???
Én nem de nemszeretnék benne lenni.
Jobb is....mert mi valójában egy vérszerződést kötünk ezáltal,és csatlakozunk egy olyan titkos szektához,amiből csak holtan lehet kilépni...
Szval aki akar még jelentkezni,az ennek tudatában tegyeKép(Ajj...csak a baj van a mai gyerekekkel...Höhö xD )

Am. én vok az utolsó előtti.Szval látni fogom mindenki mesterművétKépPersze SonyBlack-én kívűl:)Már alig várom:)

#148 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:23

Azt is meg kellene oldani, hogy akik az elsôk között írtak bele valamit, azok majd a többiek "alkotását" is szemügyre vehessék.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#149 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:26

Idézet

Azt is meg kellene oldani, hogy akik az elsôk között írtak bele valamit, azok majd a többiek "alkotását" is szemügyre vehessék.
Gondolom aki küldte oda fog viszamenni a végén és sztem az lenne a megoldás hogy lefényképezi a lapokat és berakja a Photoalbumba vagy mi a topik neveKép

#150 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:39

Idézet

A kezdeteknél leírta Guppi, hogy akihez megérkezik a könyv, alkot bele valamit, és le is fényképezi, és felrakja ide a képeket, szóval, mindenki látni fog mindentKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#151 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:42

Idézet

Idézet

A kezdeteknél leírta Guppi, hogy akihez megérkezik a könyv, alkot bele valamit, és le is fényképezi, és felrakja ide a képeket, szóval, mindenki látni fog mindentKép
sztem scannelve jobb lenne, úgy jobban kivehető mindenKép

#152 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 20:43

A legegyszerűbb az, hogy ha nyitunk neki egy picasa-s webalbumot és oda feltölti őket Guppi ( vagy akinek ez majd a dolga lesz.)

#153 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:10

Idézet

Idézet

Idézet

sztem scannelve jobb lenne, úgy jobban kivehető mindenKép
Akinek scanner-e van az scanneli, akinek fényképező masinája az fotózza. Picasa jó ötlet csak nem ismerem hogy müxik. Sajnos elég kevesen vagyunk pedig örülnék neki ha mondjuk Tjames (Akitől többször kérdeztem fórumon de még egyszer sem válaszolt KépKép) meg norb is írna bele valamit.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#154 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:13

Idézet

Akinek scanner-e van az scanneli, akinek fényképező masinája az fotózza. Picasa jó ötlet csak nem ismerem hogy müxik. Sajnos elég kevesen vagyunk pedig örülnék neki ha mondjuk Tjames (Akitől többször kérdeztem fórumon de még egyszer sem válaszolt KépKép) meg norb is írna bele valamit.
Privátban is zaklattad már?

Porch Monkey 4 Life!

#155 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:13

Idézet

Idézet

Arra még nem folyamodtam mert azt hittem hogy szándékosan nem válaszol.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#156 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:16

Idézet

Idézet

Idézet

Arra még nem folyamodtam mert azt hittem hogy szándékosan nem válaszol.
Amikor felvetetted ezt az egész vándor papír ötletet, én azt hittem, hogy james az elsők közt fog jelentkezni....nem így lett

Porch Monkey 4 Life!

#157 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:32

Héj héj héééééj! Nevemet hallom? :Đ
Aki azt feltételezi, hogy direkt nem írok, az nem ismer! :-D Ha azt gondoltam volna hogy NEM, akkor azt úgy szárazon le is írtam volna. (pl: vándorcetli 1/10 Kép)

De őszintén nem is olvastam még ebbe a topikba, nem is nagyon tudtam mi ez... Szóval mi ez? Körbeküldtök valami énkicsipónis rózsaszín naplót, s mindenki beleír valamit? Kép Mégis mit? Na jó... Ezt majd meglátjuk úgyis! Szóval akkor küldjétek ide felénk is, ozt norb, Toopac orra alá odadugom...plussz ha ragnarök is bejelentkezik, akkor megkaphatja egy napra :) Nomeg N360 is! Jó ürügy lenne ez vele egy Bagoly kocsmás pofa sörre! :)

Mit kell tennem, hogy erre jöjjön?

Amúgy egy kicsit gyerekesnek tartom, de az egyik legjobb útja annak, hogy egy találkozó is összejöjjön már valamikor! :) Minden nyáron szó van róla...aztán meg semmi... Megy ez a vándorfüzet a szerkesztőség felé is? MikeReem, Daks, Ghost, szabby, fojesz, zoenn?

Kép
Kép
Kép

#158 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:36

Idézet

Aki azt feltételezi, hogy direkt nem írok, az nem ismer! :-D Ha azt gondoltam volna hogy NEM, akkor azt úgy szárazon le is írtam volna. (pl: vándorcetli 1/10 Kép)

De őszintén nem is olvastam még ebbe a topikba, nem is nagyon tudtam mi ez... Szóval mi ez? Körbeküldtök valami énkicsipónis rózsaszín naplót, s mindenki beleír valamit? Kép Mégis mit? Na jó... Ezt majd meglátjuk úgyis! Szóval akkor küldjétek ide felénk is, ozt norb, Toopac orra alá odadugom...plussz ha ragnarök is bejelentkezik, akkor megkaphatja egy napra :) Nomeg N360 is! Jó ürügy lenne ez vele egy Bagoly kocsmás pofa sörre! :)

Amúgy egy kicsit gyerekesnek tartom, de az egyik legjobb útja annak, hogy egy találkozó is összejöjjön már valamikor! :) Minden nyáron szó van róla...aztán meg semmi... Megy ez a vándorfüzet a szerkesztőség felé is? MikeReem, Daks, Ghost, szabby, fojesz, zoenn?

Jó reggelt! Legkoránkelőnn kapcsol a legkésőbb. :D Először is add meg a címedet nekem és akkor nem ragna kapja hanem egyenesen te és a te feladatod lesz velük aláíratni,pingáltatni ok? :D
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#159 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:42

Idézet

Idézet

Jó reggelt! Legkoránkelőnn kapcsol a legkésőbb. :D Először is add meg a címedet nekem és akkor nem ragna kapja hanem egyenesen te és a te feladatod lesz velük aláíratni,pingáltatni ok? :D
Ragna hova való? Mert tudom hogy veszprémben csak vendég. De kapja meg ő, ozt a városban majd koccanunk, s odadja nekem. Jó az úgy is! márha neki is....
Kép
Kép
Kép

#160 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 19. 21:44

Idézet

Ragna hova való? Mert tudom hogy veszprémben csak vendég. De kapja meg ő, ozt a városban majd koccanunk, s odadja nekem. Jó az úgy is! márha neki is....
Ok. Ha fenn lesz mondom neki.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8