HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Shift - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Shift

#121 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:20

Ejnye Kép

#122 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:20

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én azt szeretem, amikor egy autós játékban vigyázni kell a versenygépre. Csak semmi ütközés, csak semmi pályáról letolósdi.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#123 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:28

Idézet

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én azt szeretem, amikor egy autós játékban vigyázni kell a versenygépre. Csak semmi ütközés, csak semmi pályáról letolósdi.
:Đ Akkor ez nem a te játékod cimborám! Ebben bónuszt kapsz a koccanásért, és kitüntetést a kipördítésért :-D

Kép
Kép
Kép

#124 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:29

a gametrailers 9.1-et adott neki...lehet jobb lesz mint amire számítunk?
http://www.gametrail.../55938?type=flv

#125 Felhasználó inaktív   adam0527 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:29

Idézet

Idézet

:Đ Akkor ez nem a te játékod cimborám! Ebben bónuszt kapsz a koccanásért, és kitüntetést a kipördítésért :-D

de bónusz jár a koccanás mentes profi vezetésért is.
asszem :)

#126 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 15. 14:32

Idézet

Idézet

AJJAJJJ!!! Nagy a baj! Van értelme akkor cicomázni a kocsikat, ha úgyis egy "roncsderbibe" fullad az egész. Ez nagyon gáz.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#127 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 18:03

9.1 a GT-től? Akkor lehet vmi a játékban. Remélem még idén sikerül beszereznem.......Kép

#128 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 18:07

Idézet

9.1 a GT-től? Akkor lehet vmi a játékban. Remélem még idén sikerül beszereznem.......Kép
na végra valaki észrevette hogy belinkeltemKép ha minden igaz nekem még a héten meg lesz pc-re persze a "demo" verzióKép nem szép dolog de a need for speed nekem nem ér meg pénzt.

#129 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:33

nem rossz, nem rossz...mondom én, nagy simes...:Đ:):-D

kifejezetten tetszik, az irányítással még bíbelődöm, éleg sokrétű a játék...autók, fejlesztések, tuning...igazán tetszett a lotusal való csapatás nordschleifeben. :) még jó, hogy ismerem a pályákat! :):):) túl sokat nem nyúztam, mert Zsuzsi szerint nem volt kedvem tegnap a shiftet tesztelni, így ez mára marad, de nagyon kellemeset csalódtam benne, így 1 óra játékidő után.:) (ja és no zarew :))

#130 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:36

Idézet

kifejezetten tetszik, az irányítással még bíbelődöm, éleg sokrétű a játék...autók, fejlesztések, tuning...igazán tetszett a lotusal való csapatás nordschleifeben. :) még jó, hogy ismerem a pályákat! :):):) túl sokat nem nyúztam, mert Zsuzsi szerint nem volt kedvem tegnap a shiftet tesztelni, így ez mára marad, de nagyon kellemeset csalódtam benne, így 1 óra játékidő után.:) (ja és no zarew :))

Mit mondtál, mikor is jön a demó? :)

#131 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:43

Idézet

Idézet

Mit mondtál, mikor is jön a demó? :)

tegnap kijött 7 körül, 8-kor már nyúztam. Kép :D

még annyit, hogy a graf az 10/10, irányítás 8/10, fizika -márha van- 7/10, hangok 9/10, játékélmény 9/10. ajánlatos pro fokozaton nyúzni ha az eszetlen száguldás nem jön be, garantáltan izzadni fogsz...:D nitro gombot meg óvatosan nyomkodjátok...:D optimalizáltság terén teljesen rendben van, maximumon röhögve fut...más oldalon az ATI-sok ismét panaszkodnak, de hát aki nem ért a szép szóból, vessen magára. :D

#132 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:50

Idézet

tegnap kijött 7 körül, 8-kor már nyúztam. Kép :Đ

még annyit, hogy a graf az 10/10, irányítás 8/10, fizika -márha van- 7/10, hangok 9/10, játékélmény 9/10. ajánlatos pro fokozaton nyúzni ha az eszetlen száguldás nem jön be, garantáltan izzadni fogsz...:-D nitro gombot meg óvatosan nyomkodjátok...:) optimalizáltság terén teljesen rendben van, maximumon röhögve fut...más oldalon az ATI-sok ismét panaszkodnak, de hát aki nem ért a szép szóból, vessen magára. :)

Honnan töltötted le? Nekem semmit sem akar kidobni. Néha a Google sem tud semmit.

#133 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:51

Idézet

Idézet

tegnap kijött 7 körül, 8-kor már nyúztam. Kép :Đ

még annyit, hogy a graf az 10/10, irányítás 8/10, fizika -márha van- 7/10, hangok 9/10, játékélmény 9/10. ajánlatos pro fokozaton nyúzni ha az eszetlen száguldás nem jön be, garantáltan izzadni fogsz...:-D nitro gombot meg óvatosan nyomkodjátok...:) optimalizáltság terén teljesen rendben van, maximumon röhögve fut...más oldalon az ATI-sok ismét panaszkodnak, de hát aki nem ért a szép szóból, vessen magára. :)

Honnan töltötted le? Nekem semmit sem akar kidobni. Néha a Google sem tud semmit.
priviben folytassuk mert meglincselnek, felnégyelnek, karóba húznak...Kép

#134 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:55

Idézet

Idézet

priviben folytassuk mert meglincselnek, felnégyelnek, karóba húznak...Kép
Akkor gondolom torrent. Mert pár olyat kidobott, de azt hittem hamis. Nem értem, szerintem ezért nem kéne kibukni. Ingyenes fájlokat megosztani másokkal nem tesz kárt senkiben. De igaz. Privi!

#135 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 07:55

hát nekem is lassan lejön a demoKép, kiváncsian várom, egyre jobban érdekel. (ati-m van amugy, meglátjuk hogy hogyfogmenni, deszerintem nemfogok csalódni, mint idáig sohaKép)
amúgy ez a pro mod mit takar? vagy csak egy nehézségi fokozat?

#136 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 16. 08:08

Idézet

hát nekem is lassan lejön a demoKép, kiváncsian várom, egyre jobban érdekel. (ati-m van amugy, meglátjuk hogy hogyfogmenni, deszerintem nemfogok csalódni, mint idáig sohaKép)

nehézségi fokozat, nulla segítség...:Đ szerencsére magyar feliratos...:-D

#137 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 08:14

Idézet

Idézet

hát olvasgattam egy két fórumba én is most, tényleg szapulják az atit, én azé reménykedek. 3perc azt install, már rohadtul várom. ha nulla segitség, akkor a pro mod alap, gridbe is kikapcsoltam minden rásegitést, ugy már ért valamit a game...Kép mondjuk elvileg ez nehezebb valamivel, ami talán nem is baj, mert néha érdekesen kevés fék nélkül lehetett a húzósabb kanyarokat is bevenni gridbe

#138 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 16. 08:22

Idézet

Idézet

Idézet

hát olvasgattam egy két fórumba én is most, tényleg szapulják az atit, én azé reménykedek. 3perc azt install, már rohadtul várom. ha nulla segitség, akkor a pro mod alap, gridbe is kikapcsoltam minden rásegitést, ugy már ért valamit a game...Kép mondjuk elvileg ez nehezebb valamivel, ami talán nem is baj, mert néha érdekesen kevés fék nélkül lehetett a húzósabb kanyarokat is bevenni gridbe
itt már létezik olyan, hogy féktávolság és fékerősség. örülök ennek a -kicsit- szimes beütésnek, sztem az ea-s srácok teljesen jó irányba próbálják elvinni az enefest. :)

#139 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 16. 08:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

itt már létezik olyan, hogy féktávolság és fékerősség. örülök ennek a -kicsit- szimes beütésnek, sztem az ea-s srácok teljesen jó irányba próbálják elvinni az enefest. :)
Ez a te szádból nagy dícséret, én tudom! Ezekszerint próbáltad már????
Kép
Kép
Kép

#140 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 16. 09:00

Idézet

Ez a te szádból nagy dícséret, én tudom! Ezekszerint próbáltad már????
igen. :Đ de ssssss! :-D s2000-es hondával, 0 tuningal olyat driftelek, hogy öröm nézni...:) és még csak nem is drift verseny...:)

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.