Idézet
összeségében a játék zseniális. a látványvilág nagyon impozáns, de ez a lehetetlen fizika és irányítás olyan mélyre lehúzza...konkrétan az undercoverel is ennyit foglalkoztam. 2 órát. elég volt.

Elküldve: 2009. 09. 16. 21:32
Idézet
összeségében a játék zseniális. a látványvilág nagyon impozáns, de ez a lehetetlen fizika és irányítás olyan mélyre lehúzza...konkrétan az undercoverel is ennyit foglalkoztam. 2 órát. elég volt.
Elküldve: 2009. 09. 16. 21:49
Ekkora negatív csalódásban rég nem volt részem ( persze mire számítottam? ). A játék első 5 percében még lekötött az aránylag szép grafika és a jó hangok de aztán felszínre került ami az effektek mögött van. Ilyen rémes irányítást és non - realisztikus játékmenetet...pff.Egyedül a drift mód menthette volna meg a játékot nálam de az ha lehet még inkább ellett cseszve, kontrollálhatatlanul csúszik a kocsi. Ez enyhébben, de más játékmódokban is előjön, kicsit elfordítom a kormányt és már csikorognak a gumik, farolva esek be a kanyarba, csúszok le az ívről akármekkora sebességgel megyek ( Honda S2000-el és Nissan Skyline R34-el próbáltam menni) . Legnagyobb poén az volt amikor Spa-ban nem tudtam bevenni a La Source-ot 50-el az említett csúszás miatt. ( az öcsém 10 percen át nézte a szenvedésem, röhögött eggyet, majd kisétált a szobából. ) Gird,GT Legends. Mindkettőben rásegítés nélkül vezettem itt pedig szégyenszemre még bekapcsolt segítségekkel sem tudtam tökéletesen az íveken autózni. A másik idegesítő dolog a töltés ami 20-40 mp-ig is eltart. A játékidő nagyrészét ez a hülyeség teszi ki az elnyomhatatlan átvezetőkkel karöltve. Aztán ott van az optimalizálás ( Huang bácsi fizetett?..... ). 1 verseny alatt Tokióban az átlag GPU terhelés 65% a maximum pedig 80 mig a CPU nem ment 80 fölé mégis belaggolt a játék elég rendesen. Mégcsak ki sem használja az erőforrásokat de laggol (mi lehet szűk keresztmetszet? 4GB Ram vagy mi? ) . Még megpróbálom jobban belőni az irányítást hátha, de szerintem a véleményem nem fog változni.
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Elküldve: 2009. 09. 16. 21:51
Elküldve: 2009. 09. 17. 00:54
Elküldve: 2009. 09. 17. 04:29
Az összesített* eredmény :
DiRT2: 10 szavazat
SHIFT: 6 szavazat
Köszönöm mindenkinek!
/*=két fórumoldal összesített eredménye/
Elküldve: 2009. 09. 17. 04:34
Idézet
Ekkora negatív csalódásban rég nem volt részem...
Elküldve: 2009. 09. 17. 06:52
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 17. 06:56
Idézet
Aztán ott van az optimalizálás ( Huang bácsi fizetett?..... ). 1 verseny alatt Tokióban az átlag GPU terhelés 65% a maximum pedig 80 mig a CPU nem ment 80 fölé mégis belaggolt a játék elég rendesen. Mégcsak ki sem használja az erőforrásokat de laggol (mi lehet szűk keresztmetszet? 4GB Ram vagy mi? ) . Még megpróbálom jobban belőni az irányítást hátha, de szerintem a véleményem nem fog változni.
Elküldve: 2009. 09. 17. 07:23
Idézet
Idézet
Ez aztán a nagy fordulat! Reggel még oda voltál érte, most meg oda vagy tőle.... nehéz neked jót teni úgy látom.
De akkor ezekszerint te is dirt-re szavazol....
ááá dehogy...nem a személyiségem ilyen zűrzavaros...trükköznek ezek az ea-s srácok. tegnap reggel valóban odavoltam a játéktól, de ahogy haladtam előre este, úgy ment el a kedvem a fizika törvényeit meghazudtoló dolgoktól. (nem, nem vártam szimulátort, de ez még arcadenak is ótvar gyönge) könyörgöm, ha lemodelleznek egy valós autót, a gyártó a nevét adja hozzá, lemodelleznek több évtizedes múlttal rendelkező pályákat, akkor mi a szaré cseszik el az autók fizikáját-irányítását? mi ebben a logika? legyen szép és tetszetős, mert a júzerekbe belesúlykolták ezt a tendenciát, hogy ettől jó egy játék? ugyanmár. ettől még középkategóriás sem lesz. gt legends, gtr, gtr2, race06, race07, race evo, stcc, race on, company of heroes részek. ezek azok a játékok, amik képesek már több éve a gép elé szegezni júzerek ezreit, mert nem eszerint az elcseszett tendencia szerint készítették őket, hanem még inspirálta őket a játékélmény és a szavatosság. amit jobban nem is lehetett volna megvalósítani.
no de kanyarodjunk vissza a shithez. az első, második szintű autók kezelhetősége még elfogadható, de ahogyan eléred a magasabb szinteket, úgy lesz egyre pocsékabb az irányítás/fizika, ami nálam a sárga földig lehúzta a játékot. valószínüleg a teszterek akik 9 pontokat adtak eme korszakalkotóan legszarabb autós játékhoz, azok a második szintnél tovább nem jutottak. én igen. nem rendelkeztem nagy elvárásokkal az nfs futószalagon készülő pocsék részei iránt, de nem húzom le, és nem is dícsérem túl a játékot akkor, ha azt mondom, ez bizony 4,5 pontnál többet nem ér.
engedjétek meg, hogy ezt a játékot én értékelhessem/tesztelhessem/cikket írhassak róla. garantálom a maximum 4 pontos értékelést, ha a helyzet megkívánja. részemről nagyon is.
Elküldve: 2009. 09. 17. 07:26
Elküldve: 2009. 09. 17. 07:37
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 17. 17:05
Elküldve: 2009. 09. 17. 17:20
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 17. 18:07
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 09. 17. 18:13
Idézet
Idézet
Idézet
Mostani
szóval nem a carbonra
Elküldve: 2009. 09. 17. 18:25
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Mostani
szóval nem a carbonra
Elküldve: 2009. 09. 17. 18:59
Hát már én is hónapok óta vágyom egy kis NFS-re, de ezek alapján... megint csinált az EA egy szemetet és csak a név és a (szerintem) lefizetett tesztelők miatt több ezren veszik meg 10e-ért majd később jönnek rá, hogy átbaszták őket...lehet, hogy az lesz, hogy felrakom azt a jó kis Underground 2-t...
u.i.: Ajánlanám az EA-nak, hogy hagyjon fel a NFS széria forgalmazásával, vagy térjen vissza az utcai versenyekhez és a szabad kóborláshoz. Nem kell "szimulátor szerű arcade"ot csinálni, elég ha olyan lesz a fizika mint MW-be, vagy az az előtti részekbe, vagy ha rászánnák ismét magukat a szimulátoros fizikára és irányításra akkor tisztességesen csinálják meg.
(lehet, hogy letöltöm a gamet és kipróbálom mindezek ellenére...nem, nem fogok érte pénzt kidobni)
Elküldve: 2009. 09. 17. 19:11
Idézet
Ekkora negatív csalódásban rég nem volt részem ( persze mire számítottam? ). A játék első 5 percében még lekötött az aránylag szép grafika és a jó hangok de aztán felszínre került ami az effektek mögött van. Ilyen rémes irányítást és non - realisztikus játékmenetet...pff.Egyedül a drift mód menthette volna meg a játékot nálam de az ha lehet még inkább ellett cseszve, kontrollálhatatlanul csúszik a kocsi. Ez enyhébben, de más játékmódokban is előjön, kicsit elfordítom a kormányt és már csikorognak a gumik, farolva esek be a kanyarba, csúszok le az ívről akármekkora sebességgel megyek ( Honda S2000-el és Nissan Skyline R34-el próbáltam menni) . Legnagyobb poén az volt amikor Spa-ban nem tudtam bevenni a La Source-ot 50-el az említett csúszás miatt. ( az öcsém 10 percen át nézte a szenvedésem, röhögött eggyet, majd kisétált a szobából. ) Gird,GT Legends. Mindkettőben rásegítés nélkül vezettem itt pedig szégyenszemre még bekapcsolt segítségekkel sem tudtam tökéletesen az íveken autózni. A másik idegesítő dolog a töltés ami 20-40 mp-ig is eltart. A játékidő nagyrészét ez a hülyeség teszi ki az elnyomhatatlan átvezetőkkel karöltve. Aztán ott van az optimalizálás ( Huang bácsi fizetett?..... ). 1 verseny alatt Tokióban az átlag GPU terhelés 65% a maximum pedig 80 mig a CPU nem ment 80 fölé mégis belaggolt a játék elég rendesen. Mégcsak ki sem használja az erőforrásokat de laggol (mi lehet szűk keresztmetszet? 4GB Ram vagy mi? ) . Még megpróbálom jobban belőni az irányítást hátha, de szerintem a véleményem nem fog változni.