HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Shift - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Shift

#401 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 03. 13:22

Idézet

Idézet

Idézet

ezzel nem értek egyet,mert én mindig az íven tudok menni. nincs vele semmi gond,rendesen beveszi a kanyarokat.
Jah easyn, vagy azt hiszem van annál is könyebb fokozat, és automata kormányzással és fékezéssel biztosKép
Normalon minden cucc kikapcs,és tudok az íven menni.Nem értem,attól hogy nem tudják vezetni páran,attól szar játék ?Elég szánalmas
Én mediumon tolom, minden kikapcsolva és igen is lecsúszkál az ívről, ami nem is baj, mert nem mindig az a legjobb ív.
Ám nekem bejön a játék, de lehet csak azért, mert még nem próbáltam a Dirt-öt
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#402 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 14:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Tegnap kipróbáltam a demot. Kinézetre nagyon jó, a pályák, a többi autó nagyon szép. A hangok szintén ütnek! Az nagy probléma hogy olyan szinten nem tapadnak az autók hogy az szinte borzalmas. Hiába próbálod a jó íven venni a kanyart, ha valahogy sikerül is akkor tuti hogy valaki hátulról megpörget/beléd rohan!Kép Pedig nem lenne rossz játék, a sebességérzet nagyon jó, az egyenesben száguldani fantasztikus de mikor a kanyarba érsz leolvad a mosoly az arcodról.... Még teszek vele pár próbát és lehetséges hogy később "ócsóért" megveszem de most teljes áron biztos nem!
ezzel nem értek egyet,mert én mindig az íven tudok menni. nincs vele semmi gond,rendesen beveszi a kanyarokat.
Jah easyn, vagy azt hiszem van annál is könyebb fokozat, és automata kormányzással és fékezéssel biztosKép
Normalon minden cucc kikapcs,és tudok az íven menni.Nem értem,attól hogy nem tudják vezetni páran,attól szar játék ?Elég szánalmas
Te megtanultál olvasni? Hol írtam hogy szar? És igen kikapcsoltam minden rásegítést mert úgy olyan mintha nem is én vezetnék!

#403 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:11

Idézet

nincs mit szépíteni a dolgokon, mondjuk ki nyíltan: ez a legroszabb autós játék amit valaha láttam. én egy játéknak a látvány világát nézem utoljára, annyira nem érdekel, hogy elmondani nem lehet. mikor tanuljuk meg végre, hogy egy játék nem a csiriviriagyonhádéerezett grafikától lesz jó? vagy szerintetek ez a normális vagy én látom rosszul? velem van a gond vagy egy játékot valóban csak ezzel lehet eladni?
Sztem igazad van. a grafika tényleg jó amugy elég szar. Az elején még nagyon teccet(az első osztályu kocsiknál)
aztán jöttek a másodosztályuak meg a drift. A 2. osztályuakat képtelenség irányitani pedig többet is kiprobáltam, a drift meg qrva szar. Azt én azért nem mondanám h a legrosszabb autós játék(annak ott a most wanted) de tényleg elég szar...

#404 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:32

Idézet

Idézet

nincs mit szépíteni a dolgokon, mondjuk ki nyíltan: ez a legroszabb autós játék amit valaha láttam. én egy játéknak a látvány világát nézem utoljára, annyira nem érdekel, hogy elmondani nem lehet. mikor tanuljuk meg végre, hogy egy játék nem a csiriviriagyonhádéerezett grafikától lesz jó? vagy szerintetek ez a normális vagy én látom rosszul? velem van a gond vagy egy játékot valóban csak ezzel lehet eladni?
Sztem igazad van. a grafika tényleg jó amugy elég szar. Az elején még nagyon teccet(az első osztályu kocsiknál)
aztán jöttek a másodosztályuak meg a drift. A 2. osztályuakat képtelenség irányitani pedig többet is kiprobáltam, a drift meg qrva szar. Azt én azért nem mondanám h a legrosszabb autós játék(annak ott a most wanted) de tényleg elég szar...
Ezzel a 2. szintű autókkal nem értek egyet. Először BMW M3E92-t vettem, a 2. szintű tuningnál is 740 lovacska szabadult a hátsó tengelyre, borzalmas volt, egy nap alatt el is adtam, vettem egy R8-at felnyomtam, összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vettem egy RS4-et. Felnyomtam 3-as szintig, egyszerűen remek, állva hagyok mindenkit a rajtnál, pedig nem indulok "nagyszerűen":Đ
Mondjuk én billentyűzettel nyomom... mégKép

#405 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:34

Idézet

Ezzel a 2. szintű autókkal nem értek egyet. Először BMW M3E92-t vettem, a 2. szintű tuningnál is 740 lovacska szabadult a hátsó tengelyre, borzalmas volt, egy nap alatt el is adtam, vettem egy R8-at felnyomtam, összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy vettem egy RS4-et. Felnyomtam 3-as szintig, egyszerűen remek, állva hagyok mindenkit a rajtnál, pedig nem indulok "nagyszerűen":Đ
Én sem...porsche cayman full maxon 10-15 mp és 200-on van,mindenkire ráverek 8-10 másodperceket és az irányítása is jó.

norb:kinek mi...én mondjuk a szimulátorokat nem szeretem,forza 3 demó se tetszett.De ez viszont tetszik.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#406 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:40

Idézet

Idézet

Én sem...porsche cayman full maxon 10-15 mp és 200-on van,mindenkire ráverek 8-10 másodperceket és az irányítása is jó.

norb:kinek mi...én mondjuk a szimulátorokat nem szeretem,forza 3 demó se tetszett.De ez viszont tetszik.
Szimulátorokat én még nem próbáltam, de hogyha nem 1 000 000 000 nehezebbek a shiftnél, akkor tetszenek:) Én pont a Forza és a GT5 miatt nem tudom eldönteni, hogy boxot vagy PS3-mat vegyek vagy hogy vegyek-e egyáltalán:)

#407 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:42

Idézet

Idézet

Idézet

Szimulátorokat én még nem próbáltam, de hogyha nem 1 000 000 000 nehezebbek a shiftnél, akkor tetszenek:) Én pont a Forza és a GT5 miatt nem tudom eldönteni, hogy boxot vagy PS3-mat vegyek vagy hogy vegyek-e egyáltalán:)
hát szerintem a forza 3-at sokkal jobb irányitani mint a shift-et... dehát mindenkinek más az izlése

#408 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:45

Idézet

Idézet

Idézet

Hát aki a szimulátorra van rászokva,annak sokkal könnyebbek azok.De nekem nehéz volt például...Xbox meg PS3...szerintem Xbox,már csak azért is mert a Forza 3 jóval előbb jön...de te döntöd el...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#409 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:45

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én kormánnyal tolom,van egy RX8as hogy legyen 1es szintű kocsim,meg van egy full tuning RS4.Nagyon királyKép

#410 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 20:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát aki a szimulátorra van rászokva,annak sokkal könnyebbek azok.De nekem nehéz volt például...Xbox meg PS3...szerintem Xbox,már csak azért is mert a Forza 3 jóval előbb jön...de te döntöd el...
Mediumon a Forza 3-at nem nagyon lehet szimulátornak hivni szerintem. Én nem játszottam mig a GT5 demojával vagy mivel de az elvileg sokkal "szimulátorosabb" mint a Forza.
Jah és bocs az OFF-ért.

#411 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 21:31

Skacok tetszik ez valakinek? Forza 3 szerintem ezerszer jobb.Most nyomtam vele de szerintem ez gáz garfika irányitás semmi köze ennem már a vezetéshez vagy csak én látom ezt igy?

#412 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 21:33

Idézet

Skacok tetszik ez valakinek? Forza 3 szerintem ezerszer jobb.Most nyomtam vele de szerintem ez gáz garfika irányitás semmi köze ennem már a vezetéshez vagy csak én látom ezt igy?
Én még nem játszottam a forzával, sem a dirt-el, így nekem bejön.

#413 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 21:36

Idézet

LOL gáz grafika...ember,vegyél fel szemüveget...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#414 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 05. 09:14

Idézet

Idézet

LOL gáz grafika...ember,vegyél fel szemüveget...
Szerintem gáz dirt2 forza3hoz képest reméltem hogy jobb lesz ez a shift jó lenne már valami tuningolos játék de úgy látszik nem mostanában lesz ilyen...

#415 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 11. 09:22

Kép
Ehhez nem szeretnék kommentárt főzni fűzni, N360 bá' küldte a képet álljon inkább itt az idézet tőle:
"[c=#000000]LordN360[/c] üzenete:
nem kell hsz, csak írjad oda légyszi, hogy N360-ék így csapatják! " KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#416 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 10:17

Idézet

Kép
Ehhez nem szeretnék kommentárt főzni fűzni, N360 bá' küldte a képet álljon inkább itt az idézet tőle:
Bazz :Đ először nem tűnt nagynak,de mikor megláttam az Xboxot... :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#417 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 10:34

Idézet

Idézet

Bazz :Đ először nem tűnt nagynak,de mikor megláttam az Xboxot... :-D
ez milyen projector? sima vagy hd?

#418 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 11. 10:51

Hd a projektor, még a júl. áfaváltozás előtt sikerült megvennie a haveromnak, 180 K-ért+25K a vászon.

#419 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 11. 12:58

Idézet

Hd a projektor, még a júl. áfaváltozás előtt sikerült megvennie a haveromnak, 180 K-ért+25K a vászon.
Számomra ez még mindig hihetetlen, hogy közelebb vagy a 40-hez, mint a 30-hoz és még mindig játszol. Kép Ez is azt bizonyítja, hogy az ember hiába öregszik (elnézést a kifejezésért) örökre gyermek maradhat és ez szerintem fantasztikus. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#420 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 14:18

Nem tudja valaki milyen kocsival kell indulni a Tier 4: Works Restricted Competition-ban?
Mindeggyik kocsimmal próbáltam, de egyikkel sem engedi. Valaki létszi, mert már csak ez van hátra, aztán letszem a játékot.

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.