Idézet
Idézet
Idézet
furcsának tűnik...hogy lehet elmenni az egyenesben 6 autó mellett, úgy, hogy a többiek szinte állnak? egyelőre messze van a szimulátortól, habár a game tetszetős és vonzó, még mindig kísértenek az elmúlt részek tapasztalatai. szeretnék kellemesen csalódni benne.
Remélem is hogy nem lesz szimulátor. Ez NFS, maradjon is a saját kaptafájánál. Eddig mindegyik NFS-el játszottam, természetesen ezt sem hagyom ki. De szimulátornak nekem elég lesz a Forza3, ami azért közel sem vérszim, de nekem az is elég.
sok minden elmászott már a kaptafájától.

szeretnék egy gyökereiben megváltozott NFS-t látni, mert az utcai illegális 300 kilóval belemegyek a kanyarba, oszt meg se csikkan - játékoktól már csömöröm van. szeretek beülni egy BMW M3 volánja mögé, (ha már a játék készítők célja is ez) de akkor érezzem is azt, hogy egy ilyen autóban vagyok, nem egy, a fizika törvényeivel kekeckedő virtuális bádogdobozban ülök. erre egy nagyon jó negatív példa a GRID. katasztrofális egy játék.
Szerintem a GRID király játék,de mondjuk engem nem igazán érdekel az irányítás,mármint ha olyan lesz mint eddig,vagy mint mondjuk a ProStreet az jó,de én nem várom azt,hogy azt nyújtsa mint a való életben,mert ez játék,ha valódi vezetést akarok,akkor beülök a kocsiba és elmegyek kocsikázni,de itt kikapcsolódásra vágyom,kis akció,és ez sokszor nem a valóságot tükrözi,de akkor is jól el lehet vele szórakozni.
Szerk
.: Egyébként meg,a valódi vezetés élményét,egyik játék sem fogja visszaadni,véleményem szerint.