HWSW Informatikai Kerekasztal: BioShock 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

BioShock 2

#1 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 14. 16:15

Mive mar egyre tobb informacio latott napvilagot a Bioshock 2-rol es lattam hogy meg nincs topic-ja ezert nyitottam egyet!

#2 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 17:24

Köszike eszt kerestem már mióta :Đ

#3 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 18:43

Idézet

Köszike eszt kerestem már mióta :Đ

És vmit meg is osztasz velünk vagy csak úgy kerested?Kép

#4 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 18:50

Nos ha már ptogamer topicot nyitott hogy.........topicot nyithasson,és Depresszió meg már kereste a topicot mert......az még tisztázatlan miért is kereste,újabb hírek vannak a játékról.Pletykák,viszont,és nincs megerősítve.

Egy Big Daddy-vel fogunk lenni.Végig.Állítólag az "eredeti" BD-vel leszünk és egy afajta renegád apuci aki azt csinál amit akar.Ugyanazokkal a fegyverekkel,mozgásokkal leszünk felszerelve mint a normális Daddy-k,de plazmidokat is használhatunk állítólag.Kislányokat kell keresnünk,elvinni a halott testekig hogy kiszűrhessék belőlük az ADAM-ot,míg mi védjük őket a Splicerektől.Szóval azt kell csinálni amit a Daddy-k csináltak az egyben.10 évvel az első játék után a Big Sis' visszatér Rapturebe magával hozva a kislányokat.(Amiket gondolom összelopkodott)Ő az egyik megmaradt kislány az első játékból és Rapture új uralkodója.Másik Daddykkel kell küzdeni a lányokért,és kevésbé félelmetessé tervezték a kicsiket mert a örzőjük szemszögéből látjuk őket.

Bővebben a Big Sisterről:
"A Big Sister küzdelmek mindíg,mindíg kétségbeesett csaták lesznek...akárhol vagy,mindíg meg fog találni,fel kell készülnöd arra hogy a játék legnehezebb dolga mindíg a nyomodban lesz,és kiszagolhat."

Őszintén?Nekem nem tetszik amit olvastam.Remélem ez mindd nem igaz,mert unalmasnak hallatszik.Jó hogy Big Daddy meg minden.....de ellenségként jó,nem pedig fő karakterként.Szerintem.

#5 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 18:53

Ezek szerint a történet kapcsolódni fog az elsőrészhez? Akkor meg kéne szerezni az 1et.Kép
Remélem találok jóárasítva.....Kép

#6 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 14. 18:58

Idézet

Ezek szerint a történet kapcsolódni fog az elsőrészhez? Akkor meg kéne szerezni az 1et.Kép
KATT

Ennél jobb áron nem találsz:)

#7 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 19:02

Idézet

Idézet

KATT

Hát ez télleg jó ár. Vki rendelt már innen? Kb mennyi a postaköltség és a kiszállítási idő?

#8 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 14. 19:02

Idézet

Idézet

Idézet

KATT

Hát ez télleg jó ár. Vki rendelt már innen? Kb mennyi a postaköltség és a kiszállítási idő?
Én nagyon sokszor rendeltem már innen 2,50 font a kiszállítás és 3-5 napig kihozzák nagyon korrektek:)

#9 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 20:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

KATT

Én nagyon sokszor rendeltem már innen 2,50 font a kiszállítás és 3-5 napig kihozzák nagyon korrektek:)
Fontban vagy forintban kell fizeti a futárnak? (Biztos hülye kérdés de nem tudomKép)

#10 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 14. 20:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

KATT

Fontban vagy forintban kell fizeti a futárnak? (Biztos hülye kérdés de nem tudomKép)
nem futárnak fizetsz hanem dombornyomott kártyával az oldalon és átváltja fontba:)

#11 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 20:16

Idézet

Nos ha már ptogamer topicot nyitott hogy.........topicot nyithasson,és Depresszió meg már kereste a topicot mert......az még tisztázatlan miért is kereste,újabb hírek vannak a játékról.Pletykák,viszont,és nincs megerősítve.

Egy Big Daddy-vel fogunk lenni.Végig.Állítólag az "eredeti" BD-vel leszünk és egy afajta renegád apuci aki azt csinál amit akar.Ugyanazokkal a fegyverekkel,mozgásokkal leszünk felszerelve mint a normális Daddy-k,de plazmidokat is használhatunk állítólag.Kislányokat kell keresnünk,elvinni a halott testekig hogy kiszűrhessék belőlük az ADAM-ot,míg mi védjük őket a Splicerektől.Szóval azt kell csinálni amit a Daddy-k csináltak az egyben.10 évvel az első játék után a Big Sis' visszatér Rapturebe magával hozva a kislányokat.(Amiket gondolom összelopkodott)Ő az egyik megmaradt kislány az első játékból és Rapture új uralkodója.Másik Daddykkel kell küzdeni a lányokért,és kevésbé félelmetessé tervezték a kicsiket mert a örzőjük szemszögéből látjuk őket.

Bővebben a Big Sisterről:
"A Big Sister küzdelmek mindíg,mindíg kétségbeesett csaták lesznek...akárhol vagy,mindíg meg fog találni,fel kell készülnöd arra hogy a játék legnehezebb dolga mindíg a nyomodban lesz,és kiszagolhat."

Őszintén?Nekem nem tetszik amit olvastam.Remélem ez mindd nem igaz,mert unalmasnak hallatszik.Jó hogy Big Daddy meg minden.....de ellenségként jó,nem pedig fő karakterként.Szerintem.
Igen ezeket gondolom a gamestar-on lattad!Mert ott mar en is lattam!

#12 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 20:23

Idézet

Idézet

Idézet

nem futárnak fizetsz hanem dombornyomott kártyával az oldalon és átváltja fontba:)
Hát még várok egy kicsit mert több dolgot is szeretnék. De kösz hogy linkelted az oldalt!Kép

#13 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 20:36

Idézet

Nem.Én MINDÍG külföldi oldalakról szedem a híreket.A magyar oldalak(főleg a Gamestar)nem nagyon jók.A GameStart abszolút nem olvasom,legtöbbször hamisak a hírek vagy nem tudták értelmezni és azért lett rossz a hír.Pl ez a hír:(a szívbajt hozta rám amíg nem láttam az angol forrást)http://gamestar.hu/s...c-s-verzio.html

Rosszul értelmezték a hírt.Az író nem úgy értette azt amit írt.A cikk konzol exkluzivitásról szól,ami annyit jelent hogy nem jön a Playstation 3-ra,se a Wii-re,hanem hogy csak a Microsoft konzoljára fog megjelenni.Ugyhogy ennyit nekem a Gamestarról.Nem mintha ezelött sűrűn látogattam volna az oldalt....A hivatalos oldal on még írja hogy lesz PC-re,és az árúházaknál is elő lehet még rendelni.Jobban jártok itt a kapoccsal,nem reklámozni akarom,de ott sokkal több a bógusz hír.

#14 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 20:39

Idézet

Idézet

Nem.Én MINDÍG külföldi oldalakról szedem a híreket.A magyar oldalak(főleg a Gamestar)nem nagyon jók.A GameStart abszolút nem olvasom,legtöbbször hamisak a hírek vagy nem tudták értelmezni és azért lett rossz a hír.Pl ez a hír:(a szívbajt hozta rám amíg nem láttam az angol forrást)http://gamestar.hu/s...c-s-verzio.html

Rosszul értelmezték a hírt.Az író nem úgy értette azt amit írt.A cikk konzol exkluzivitásról szól,ami annyit jelent hogy nem jön a Playstation 3-ra,se a Wii-re,hanem hogy csak a Microsoft konzoljára fog megjelenni.Ugyhogy ennyit nekem a Gamestarról.Nem mintha ezelött sűrűn látogattam volna az oldalt....A hivatalos oldal on még írja hogy lesz PC-re,és az árúházaknál is elő lehet még rendelni.Jobban jártok itt a kapoccsal,nem reklámozni akarom,de ott sokkal több a bógusz hír.

Hat az telleg nem semmi az a hir !Es en tobbet nezem a GK-t csak amikor itt nincs ujj hir akkor nezek masokat csak!

#15 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 20:44

Idézet

Te nem érzel valamit a levegőben? Ismerős... ááá rizsa! A fejlesztők érdekében remélem hogy ez kamu, mert ezeregy oka van hogy miért rossz BD-nek lenni! Plazmid, BD... LOL!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#16 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 21:00

Idézet

Idézet

Egy Big Daddy-vel fogunk lenni.Végig.Állítólag az "eredeti" BD-vel leszünk és egy afajta renegád apuci aki azt csinál amit akar.Ugyanazokkal..................

Te nem érzel valamit a levegőben? Ismerős... ááá rizsa! A fejlesztők érdekében remélem hogy ez kamu, mert ezeregy oka van hogy miért rossz BD-nek lenni! Plazmid, BD... LOL!
Mint azt az elöbb leírtam,én is remélem hogy hamis a hír.De az a Jordan Thomas mondata valamennyire erre utal.De még akkor is legyen hamis hír,mert ez így nem jó...

Különben innen szedtem,és minden képen úgy néz ki hogy BD-vel leszünk...

#17 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 13:00

Hol van a csutortokre igert gameplay video?

#18 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 13:03

Idézet

Ma éjfélig még csütörtök vanKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#19 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 13:03

Idézet

1-Még csak két óra van.
2-Biztos van egy kis időeltolódás az országok közt,úgyhogy légy türelemmel.
3-Még csak két óra van....

#20 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 13:20

Idézet

Idézet

1-Még csak két óra van.
2-Biztos van egy kis időeltolódás az országok közt,úgyhogy légy türelemmel.
3-Még csak két óra van....
Ok!Kosz!

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.