Forma1 (2010)
#1 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 25. 09:34
						Kövezettek meg érte, de a másik topik igencsak haldoklik. Remélem a probléma ezzel megoldódik. 

Elküldve: 2009. 03. 25. 09:47
Idézet
S, most már jöhetnek a kommentek orrvérzésig!
OFF: norb,mi lett az avataroddal?Vagy vársz a 7végéig és akkor kiraksz vmi F1-eset?
ON: Hajrá Baumgartner
#4 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 25. 09:57
Idézet
Idézet
S, most már jöhetnek a kommentek orrvérzésig!
OFF: norb,mi lett az avataroddal?Vagy vársz a 7végéig és akkor kiraksz vmi F1-eset?
ON: Hajrá Baumgartner
Úgy gondoltam egyelőre eltűntetem magam. Már ami az avatart és az aláírást illeti. Kell egy kis megújúlás, mert a narancsos avatar sztem sokaknál leverte a biztosítékot. Most pedig ti fogjátok igazolni, hogy a magyar hamar felejt.![]()
![]()
 No, mindegy...

Egyébként igen, valami jó kis F1-es avatarra várok!

Zsótit a meklárenbe!
 Dzsos fersztáppen POWÁÁÁ!!!!![]()
#7 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 26. 13:01
						3? Én csak kettőről tudok, amik közül az egyik áldozatául esett a teóriádnak!

#9 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 27. 08:43
						ELKEZDŐDÖTT!

Első szabadedzést Rosberg nyerte. A Ferrari és a Brawn GP is hozta a remek formáját. Hamilton 16.
Második szabadedzést is Rosberg nyerte.A Ferrarik hátrébb (sztem versenyetapot mentek), Brawn GP szintén jól szerepelt. Hamilton 18.
Nekem az az érzésem, hogy a Brawn GP mindkét edzésen versenyetapot ment, s így is elől végeztek, míg a többiek egy könnyű autóval a beállításokat keresték. Holnap végre lehull a lepel, s kiderül, ki-milyen munkát végzett a téli időszakban. Az biztos, hogy nem a korábbi évekhez hasonló futamot fogunk látni, sztem lesz meglepetés bőven! Már kevesebb, mint 24 óra!!!!!

Első szabadedzést Rosberg nyerte. A Ferrari és a Brawn GP is hozta a remek formáját. Hamilton 16.
Második szabadedzést is Rosberg nyerte.A Ferrarik hátrébb (sztem versenyetapot mentek), Brawn GP szintén jól szerepelt. Hamilton 18.
Nekem az az érzésem, hogy a Brawn GP mindkét edzésen versenyetapot ment, s így is elől végeztek, míg a többiek egy könnyű autóval a beállításokat keresték. Holnap végre lehull a lepel, s kiderül, ki-milyen munkát végzett a téli időszakban. Az biztos, hogy nem a korábbi évekhez hasonló futamot fogunk látni, sztem lesz meglepetés bőven! Már kevesebb, mint 24 óra!!!!!

Elküldve: 2009. 03. 27. 09:10
Idézet
ELKEZDŐDÖTT!

Elküldve: 2009. 03. 27. 09:14
						Idén télen nem követtem figyelemmel az eseményeket, így azt sem nagyon tudom, hogy mi van ezzel a csapattal? Brawn GP? Melyikből alakult? Vadi új, vagy vásárolt?

Elküldve: 2009. 03. 27. 09:18
Idézet
Idén télen nem követtem figyelemmel az eseményeket, így azt sem nagyon tudom, hogy mi van ezzel a csapattal? Brawn GP? Melyikből alakult? Vadi új, vagy vásárolt?
#13 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 27. 09:57
Idézet
Idézet
Így van. A gazdasági válságra -és az elmúlt évek gyenge teljesítményére- hivatkozva, a Honda kilépett az F1-ből decemberben. Ross Brawn aki a Ferrari technikai igazgatójaként tevékenykedett, 2006 végén, M. Schumacher visszavonulásakkor ő is "szünetre" távozott, egy évre. Magyarul a 2007-es szezont kihagyta, s 2008-ban a Honda technikai igazgatója lett. A tavalyi évet beáldozva, gatyába rázta a csapatot, majd 15 hónapja fejlesztik az idei autót. Közbejött a bibi, vagyis a Honda távozása, Brawn pedig nem hagyta a kemény, több, mint egy éves munkáját kárba veszni, így ő, és befektető társai kilóra felvásárolták a Hondát, s jelenlegi szponzor nélküli csapatként a Brawn GP nevet kapták, olyan rutinos pilótákkal, mint Barrichello és Button. Míg a többi csapat, 4-5 hónapot fejlesztette az idei autót, úgy a Brawn GP-sek, a maguk 15 hónapjával, kb 1 másodperccel előrébb járnak a többi autóhoz képest. (amit a téli tesztek tükröztek) Ross Brawn egyébként a legmenőbb ember az F1-ben. Az egyik legjobb stratéga, többek között M. Schumacher neki is köszönheti a 7 bajnoki címét. 1976-ban keveredett az autósportba, kezdetben utcai autókat tervetett. Dolgozott a Forma 3-ban és az F1-ben. A Jaguárnál illetve a Williamsnél is dolgozott, az aerodinamikai részlegen.(szélcsatornában) Ezután került a Benetton-hoz, ahová elcsábította az idősebbik Schumachert.Olyan nevek voltak ennél a csapatnál, mint Piquet, Patrese vagy Alesi. 2 vb címet nyertek, majd Brawn állást kapott a Ferrarinál, ahová Scumit is magával vitte. Tudni illik a Ferrarinak ez volt az az éve, hogy ha nem nyerik meg a vb-t, akkor kiszállnak. Ross-al és Scumival ez sikerült, sőt még tetézni is tudták egy párszor. Ferraritól eljött, kihagyott egy évet, majd a Hondához került, aki kilépett, így egy saját csapatot "üzemeltet" jelenleg, szponzor nélkül. Röviden ennyi.

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:33
Idézet
ex Honda , csak Ross Brawn irányítása alatt. (hogy kmilyen motorral mennek azt nem tudom)

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:45
						Ha belegondolok, hogy már csak 2-t kell aludni az első futamért... kiráz a hideg is 
Alig várom, hogy Július 23-án meghalljam előben a hangjukat és érezzem a szagukat... addig még sajnos sokat kell aludni

Alig várom, hogy Július 23-án meghalljam előben a hangjukat és érezzem a szagukat... addig még sajnos sokat kell aludni

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:48
Idézet
Ha belegondolok, hogy már csak 2-t kell aludni az első futamért... kiráz a hideg is 
#18 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 27. 11:50
1  | március 29  | Melbourne  | 5303  | 58  | |
2  | április 5  | Sepang  | 5543  | 56  | |
3  | április 19  | Shanghai  | 5451  | 56  | |
4  | április 26  | Bahrain  | 5412  | 57  | |
5  | május 10  | Catalunya  | 4655  | 66  | |
6  | május 24  | Monte Carlo  | 3340  | 78  | |
7  | június 7  | Isztanbul  | 5338  | 58  | |
8  | június 21  | Silverstone  | 5141  | 60  | |
9  | július 12  | Nürburgring  | 5148  | 60  | |
10  | július 26  | Hungaroring  | 4381  | 70  | |
11  | aug. 23  | Valencia  | 5419  | 57  | |
12  | aug. 30  | Spa-Francorchamps  | 7004  | 44  | |
13  | szept. 13  | Monza  | 5793  | 53  | |
14  | szept. 27  | Szingapúr  | 5067  | 61  | |
15  | októtber 4  | Suzuka  | 5807  | 53  | |
16  | október 18  | Interlagos  | 4309  | 71  | |
17  | november 1  | Abu Dhabi  | Abu Dhabi  | -  | -  | 
Bákker és most látom csak, hogy jövő hétvégén is lesz futam! F1 POWÁÁÁÁÁ!!!!![]()

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:53
Idézet
Idézet
#20 Guest__*
Elküldve: 2009. 03. 27. 12:05
Idézet
Idézet
Idézet

Súgó

A téma zárva.